:(:(:(:(:(:(نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
:(:(:(:(:(:(نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب اینکه باطری در نمیاد یه دردسره.! حتما باطری داخلیه و لپتاپ باید باز بشه.دستورالعمش تو کتابچه لبتاپ هست.اگه کتابچه رو نداری از سایت دانلود کننقل قول:
سلام بچه ها...
تورو خدا کمک کنید لپ تاپ من به داستان خورده...
حقیقتش اینه که این لپتاپ رو برای برادر کوچیکم خریدم که 12 سالشه برنامه ### ویندوز رو نمیدونسته و نصب کرده و یچیزایی رو اشتباهی زده و حالا کلا سیستم اصلا بوت نمیشه...
مدل لپتاپ hp probook 4540S
وقتی میزنم روشنش کنم به ترتیب پیغام های زیر میاد:
HP basic system diagnostics 1.3.0.0
for more information,please visit: ww.HP/go/techcenter/startup
زیر این نوشته ها هم 4 تا گزینه داره که به ترتیب
Memory Test
Hard Disk check
Language
Exit
اینو من الان باید چیکارش کنم چون سیستم به بوت نمیره ...
مثلا وقتی به f7 میرم میگه چیزی وجود نداره برای sparekey
و همچنین توی f9 که مربوط به boot هست میزنه boot device not found
,وقتی f10 رو میزنم دوباره میاد رو همون پیغام diagnostics
من الان چیکارش کنم بچه ها؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
البته من با norton ghost قبلا که ویندوز جدید ریخته بودم یکبار یه بکاپ از کل ویندوز و برنامه هاش گرفتم که ریستورش کردم اما بازم درست نشد و پیغام پایین رو داد...
به محض روشن شدن گفت که میخواین دی ویدی بوت بشه منم دست نزدم بهش بعدش هم زد
NTLDR is missing
please any key to restart
چیکارش کنم بچه ها؟؟؟
فکر کنم بایوس سیستمم پریده نه؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesam.ah [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر بایوس مشکلی نداره ویندوز پریده ! دوباره ویندوز را نصب کنید.
وقت به خیر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز شما مطمئن هستید؟
چون من بکاپ ویندوز رو که هر موقع ویندوزم به مشگل میخورد ریستورش میکردم از طریق بوت با برنامه نورتون گاست همونو ریستورش کردم و ریستور هم کاملا انجام شد و اصولا نباید مشگلی داشته باشه اما بعد از ریستور و ریستارت شدن که باید میرفت تو محیط ویندوز نرفت و رفت دوباره رو همون پیغام diagnotice الان من ویندوز نصب کنم اوکی میشه؟
بله دوست عزیز شما ویندوز رو بوسیله dvd نصب کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesam.ah [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
لپ تاپم dell 5110 هست، داشتم بایوس رو دانگرید می کردم، لپ تاپ رو ریستارت کردم اما دیگه بالا نیومد و صفحه همونجوری سیاه موند، منم لپ تاپ رو خاموش کردم و دوباره که روشنش کردم بوق میزد، (با مکث) بعد اومدم به آموزش شما، این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما درست نشد، لپ تاپ دیگه حتی روشن هم نمیشه و صدا بوق نمیده! باید چیکار کنم؟ مشکل از چیه؟
یعنی تا این حد که دیگه صفحه بوت هم نمیاد؟ وقتی روشن میکنی هیچ تصویری نمیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط persicas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صدا داری دیگه؟ صدای استارت ویندوز میاد یا نه؟
ممکنه سخت افزاری باشه مشکل...
سلام دوستان
من مشکلم با لپ تاپ لنوو g500 هست
بعد اینکه در تنظیماتش کارت گرافیک داخلی رو غبر فعال کردم دیگه بالا نیومد کلا صفحه سیاه هست ولی فن پردازنده کار میکنه رم رو هم درآوردم باز هم به همین شکل باطری بایوس رو هم درآوردم ولی به همین منوال روشن میشه صفحه سیاه
حالا من مشکل دومم برای فلش بایوس اینه که آخرین فایلی که برای بایوس هست برای ویندوزه و exe هست من این فایل رو باز کردم داخلش یک فایل rom بود دادم به برنامه pheonix ولی خروجی هاش کلی کلید هستن چیکار کنم ؟
ممنون از راهنمایی تون
دوستان کسی نطری نداره؟
منظورت از خروجی چند تا کلیده چیه؟فنیکس تولز به تو یه ریکاوری نیم میده فایل بایوست رو به اون نام تغییر بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryaamehr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقای حسام (کاربر محترم hesam.ah) زمان بوت کلید ESC رو بزن ببین چی میاد.برادر شما خواسته بوت از دی وی دی رام بشه تنظیمات بایوس رو بهم ریخته.
ممنون از جوابتون ببینید اون فایل بایوس که دانلود کردم قایل exe هست داخلش یک قایل WinVIWGP203.ROM بود دادمش به phoenix که این رو به من داد recovery files name are viwgpx64.f? الان من کدوم قایل رو به این نام تبدیل کنم؟نقل قول:
فایل rom رو تغییر نام دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryaamehr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از جوابتون نمیشه تفییز نام بدم اون علامت سوال داره بعد بدون علامت سوال تغییر نام دادم و امتحان کردم خبری نشد
دوست گرامی پسوند رو تغییر نده بزار Rom باشه ببین چی میشه (فقط نام فایل رو تغییر بده)نقل قول:
یه سوال دارم شما ورژن 203 بایوست رو از کجا آوردی رو سایت آخرین ورژن 201 است.از همونی که تو سایت لنووا است استفاده کن به این ادرس برو (گفتی G500 داری درسته؟)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مطلب بعد اینکه شما بعیده مشکل بایوس داشته باشی .کنار دکمه پاورت یه دکمه ریز هست. ok؟؟. اونو فشار بده سیستمت روشن میشه (اسمش کلید novo است)تو منوی آبی رنگی(novo Botton Menu) که میاد normal startup روانتخاب کن.اگه نشد ردیف دوم وارد بایوس ستاپ بشو و گرافیک رو فعال کن .امیدوارم مفید باشه
سفیر جان ممنون از بابت زحمتت
بابت فایل هم دستت درد نکنه
مشکل اینه که هیچ تصویری وجود نداره اصلا و ابدا
سیستم پردازنده اش روشن میشه ولی تصویری نیست
رمها رو هم میکشم هم همینطوره پردازنده روشنه ولی تصویر یا صدایی نیست
اون فایل rom رو هم دادم به برنامه گفت فایل ریکاوری اینه VIWGPX64.F?
حالا اینو تا نقطه دات اف بنویسم؟
فایل rom رو خودم دانلود و اسم رو امتحان کردم ببین علامت سوال بعد از F. است نه قبل از V پس اسم رو با پسوند rom بگذار VIWGPX64 و امتحان کننقل قول:
من با این برنامه کار عملی نکردم نمیدونم نتیجه میده یا نه ولی بقیه که انجام دادن به نتیجه نرسیدن(شاید درست و دقیق کار نکردن) من خودم جند تا سوال در مورد این برنامه و آمدن علامت سوال در نام ریکاوری داشتم و مطرح کردم ولی جوابی نرسید .دستگاه رو زیاد دست کاری نکن بده سازگار ارقام. باطری بایوس مادر بورد رو در بیار و ببین CMOS چه جوری ریست میشه (تو کتابچش نوشته ) انجام بده به نتیجه میرسی (اگه فقط تنظیمات بایوس رو تغییر دادی و سیو کردی؟) دنبال فلش نباش. لنووا قاطی میکنه !!! مشکلاتش بیشتر میشه واسه فلش لنووا بایستی از 124000 پیغمبر و خود خداوند یاری و عنایت طلب کنی
دستت درد نکنه. یه حسی بهم میگه راه حل مشکل منم همینه ولی گفتم بزار از خودت بپرسم.
لپ تاپ من لنوو z480 هست که نه هنگام آپدیت بایوس بلکه خودبه خود به این درد دچار شده. بعضی وقتا که روشنش میکنم همه چراغاش روشن میشه اما صفحه مانیتور خاموش میمونه. من فکر کردم میتونه مال گرافیک باشه که آپدیتش کردم ولی بعد اون آپدیت که ریست کردم هنوز نتونسته بالا بیاد. قبلا حداقل یکی درمیون میومد بالا. به نظرتون با این روش درست میشه؟
آیا میتوانید وارد محیط بایوس شوید ؟ اگه میتونید که مشکل از ویندوزه نه بایوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط yotab [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه عرفان جان حتی لوگو هم نمایش داده نمیشه که من بخوام با زدن کلید مورد نظر وارد تنظیمات شم. اصن صفحه مانیتور تاریکه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما لپ تاپ رو به یک مانیتور متصل کن ببین تصویر میده یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yotab [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارو کردم. چراغ مانیتور نارنجی میشه و هیچی نشون نمیدهنقل قول:
بایوس چیزی نیست که خودش بپره اگه بایوس رو آپدیت کردید و این مشکل پیش اومده یعنی بایوس مشکل داره اگه نه که مشکل سخت افزاری هستنقل قول:
سلام من همین الان تمام این کارا رو انجام دادم ولی الان سیستم بیش از5دقیقه هست ک روشنه و خاموش نمیشه
مد لپ تاپ acer aspire v3-571g
مشکلم این بوده ک وقتی روشنش میکردم قبل از لوگوی شرکت سازنده چنددقیقه ای گیر میکنه و صفحه سیاه هست و بعدمیاد بالا با این روش میشه درستش کرد اصلا؟؟؟؟ خواهشا زود جواب بدین همینجورروشنه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی جواب نمیده؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز آقا عرفان
من لپ تاپم ASUS K52N هست از برنامه ی Windows Loader برای رجیستر کردن استفاده کردم، اما بعد از ریست شدن لپ تاپ دیگه ویندوز اجرا نشد و پیغام زیر رو صفحه اومد:
No xeld1
No xeld1
No xeld1
BIOS : Drive=0x0 , H=1 , S=18
بعد خواستم که از طریقی که شما در بالا به اون اشاره کردین بایوس رو آپدیت کنم، اما با این مشکل روبرو شدم که برنامه ی Foenix Tools برای فایل های بایوس با پسوند EXE مشکل داره و ارور میده
فایل بایوسی که من از سایت ASUS دانلود کردم هست AFLASH2.EXE.
ممنون میشم اگر برای حل این مشکل راهنماییم کنین.
با تشکر
دوستان ترو خدا کمک!
من یه لپتاپ sony fw148 دارم دیروز همه چیزشو آپدیت کنم بایوس رو هم نصب کردم بعدش لپتاپ هنگ کرد منم از برق کشیدمش حالا وقتی روشنش میکنم یه بار سریع ریست میشه بعد دوباره روشن میشه ولی هیچ چیزی توی صفحه نیست انگار ال سی دی خاموشه باطری لپتاپو هم گم کردم :-(
نمیخوام بدم بیرون درستش کنن چون پره فایلای شخصیه و اعتماد ندارم نمایندگی هم نیست این دورو بر!واسه پایان نامم خیلی بهش احتیاج دارم الانم با گوشی اومدم پیام گذاشتم
خواهش میکنم کمکم کنید:-(
دوست عزیز بایوس باید روی پروگرامر فلش شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط shima71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی چی؟باید چیکار کنم؟
باید IC بایوس رو از روی مادربورد لپ تاپ جدا کنید و پروگرام کنید پیشنهاد میکنم اگه در مورد الکترونیک تجربه ندارید این کار رو خودتون انجام ندهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shima71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:-( پس باید ببرمش تعمیر. به نظره شما چقد هزینش میشه؟باطری هم لازمه بگیرم؟
پروگرام رو معمولا 20 تومن میگرن. باطری هم بگیرید که بهترهنقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه داشتم،هارد من توش اطلاعات شخصی هست میتونم هارشو در بیارم بعد ببرم؟نقل قول:
بله میتونید هارد رو در بیاریدنقل قول:
ErfanDL عزیز مثل اینکه منم عضواین سایتمو ازتون سوال پرسیدم بهرحال ممنون از جواب ندادنتون
دوست عزیز شما هم باید با پروگرامر بایوس رو فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sia2068 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA Z2 Tablet LTE
سلام یعنی باید لپ تاپ باز بشه؟نقل قول:
هزینش چقدره تقریبا؟
سلام سلام سلام
ممنون از آقا عرفان واسه این پست مناسب و سایر دوستانکه کامل ترش کردن
من لبتاپ اچ پی پاویلیون dv6 3107 se
دارم و هرکاری کردمکتو این دوسه روز موفق به ریکاوری نشدم و میدکنم که مشکل اصلی فایل بایوسم هست ، بنده شرایط بایوس پروگرامینگ هم دارم اما فایل مناسبی ندارم !!!!از سایتش هم دو ورژن رو دان کردم اما اون فایل .بین داخل exe به درد نخورد ک نخورد ، میشه راهنمایی کنید اینکفایل بایوس را چجوری بدست بیارم که بعدش برم سراق ریکاوری باوفلش و ا پروگرامینگ
لطفااااا :-)
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط lala552001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید منتطر باشید تا فایل رو براتون درخواست بدم
Sent from my XPERIA Z2 Tablet LTE
خدمت شما: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط lala552001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام. میشه در مورد ریکاوری بایوس لپ تاپ lenovo G580 راهنمایی کنید. کلا تصویر نداره و هیچی بالا نمیاد و احتمال 99% مشکل بایوس داره (با مانیتور امتحان کردم و مشکل چیپ گرافیک هم نداره). بایوسشم Winbond هست و خود بایوسی هم که سایت لنوو گذاشته به صورت exe هست.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه. چطور با فلش آپدیتش کنم؟
من فداتون بشم آقا عرفاننقل قول:
من اشتباهی نوشتمdv6 3110 se
در اصل لبتاپ من dv6 3107 se بود : (
وافعا ببخشید ، آیا این فایل بایوس به این میخوره ؟
دشمنت شرمنده داداش نه این نمیخوره بهش مشکلی نیست الان تا 5 دقیقه دیگه این مدل رو میزارم.نقل قول:
خدمت شما: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
ممنونم . ممتونم آقا عارف . میرم که امتحانش کنم فردا ، فقط یه سوال :نقل قول:
این فایل "dv6 3107se.bin" به نام دیگه ای نباید تقییر کند احیانا ؟
@};-@};-@};-@};-@};-
سلام نیازی به تعویض نام نیستنقل قول:
نقل قول:
این لینکه ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) مشکل داره اگه همین wincris هست که من گرفتمش از سایت دیگه و اجرا نمیشه.
یک لپ تاپ لنوو مدل G580 مشکل بایووس داره می خوام آپ دیتش کنم.بایوسشم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید
سلام
من چند وقت قبل مزاحمتون شده بودم
لب تابم asus k50id هست
پسورد بایوسشو فراموش کردم
دادم یه کاری کردن که وقتی پاور رو میزنم بعد از لوگوی ایسوس صدای ناجوری میده
بعد پسورد رو سه بار اشتباه که وارد کردم بار چهارم بازم صدای ناجور
بعد F2 رو میزنم ویندوزم میاد بالا ولی این آخرش نیست هردفه که بالا میاد تاریخ سیستمم رو میبره به 2010
خواستم کمکم کنید چکار کنم تا از شر صدای ناجور و تغییر تاریخ خلاص شم
این روش برای آپدیت سایت ایسوس پیشنهاد داده
support.asus.com/Documents/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=G73Jh&s=252&hashedi d=8je5Ot4HBnKOdT81&os=&no=1802
خواستم ببینم اگه از این راه برم آخرش دومرحله آخر پسورد نمیخواد؟
اگه راه بهتر و آسونتری درنظر دارید لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر از مطالب مفیدتون
دفعه قبل خواستم مشکلتون رو کامل حل کنم خودتون نخواستید ! متاسفانه دیگه کاری از دست من بر نمیاد. به نمایندگی ایسوس مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط payam8453 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرم باید خیلی خیلی بیشتر از اینها از آقا عرقان تشکر کرد ، چون کاریو میکنه که کمتر کسی وجدانشو داره ، واقعا ممنونم ، واقعا ، امیدوارم جایی بشه جبران کرد ، امیدوارم : )نقل قول:
عرفان جان این بایوسه F10 هست و بالا میاد ، منتهی ویندوزم 64 بیت 8 هست ، امکانش هست از طریق فایل آپدیت از سایت و ویندوز اون رو آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش میاد به نظرتون ؟
خواهش میکنم دوست عزیز انجام وظیفه هست.نقل قول:
بله بایوس رو از سایت لپ تاپ دانلود کنید داخل ویندوز آپدیت میشه
سلام
لپ تاپ من n55sl هست من آخرین ورژن بایوس ازسایت ایسوز دانلود کردم و نصب کردم وقتی نصب تمام شد نوشت با رام شما سازگاری ندارهو ازاین حرفا بعدش بایوس آپدیت شد...بعد بعضی از دراو هارو نمی شناسه بعضی از برنامه هارو که نصب می کنم کرش میکنه می پره بیرون تا سیستم ریستور نکنم ویندوز بالا نمیاد ویندوزو چنبار عوض کردم مشکل حل نشد...خلاصه دوباره خواستم بایوس نصب کنم میگه ورژن قدیمی هست...ورژن بالاتر هم وجود نداره...به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید با توجه به مدل دقیق مادربورد بایوس را دانلود و فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alibax25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان.خسته نباشید.
لپتاپ من asus g75vw هستش.یه بار بایوس رو از داخل وینودوز به اخرین ورژن که 223 هست آپدیت کردم که بعدش بایوس مشکل پیدا کرد که با کلی مکافات درست شد.
تو بایوس جدید ورژن 210 رو رایت کردیم که نور پس زمینه کیبوردم کلا خاموش کردم.بعد بایوس رو از داخل خود بایوس به ورژن 221 آپدیت کردم که کامل رایت شد و آپدیت شد ولی بعداز یه بار ریستارت متاسفانه بایوس مشکل پیدا کرد.الان تصویر هم ندارم.فایل بایوسی هم که من دارم فایلیه که از سایت خود ایسوس دانلود کردم و فرمتش bin یا exe یا rom نیست.نمیدونم با اون فایل میشه ریکاوری کرد یا نه.!
کسی میتونه فایل رام g75vw رو بهم بده.؟؟
ممنون میشم.
سلام
عرفان جان امروز من بایوس یه مورد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو اومدم آپدیت کردم با AMIFlasher ، ریست که شد دیدم کارت شبکه از کار افتاده و از دیوایس منیجیر ارور کد 10 میگیره ؛
خلاصه درایور رو عوض کردم نتیجه نداد گفتم بایوس رو برگردونم ببینم چی میگه ؛ داشت دوباره فلش میشد که بخاطر قطعی سیم برق (باتریش کلا اوت هست) سیستم خاموش شد و بایوس هم fail شد ؛
الان با این روش امتحان کردم چند دقیقه ای فن روشن موند و خاموش نشد کلا انگار جواب نمیده ؛
نمیدونم کجای کار میلنگه خلاصه اومدم بپرسم دیگه چکارش میشه کرد ؟
این فلش رو باید bootable ساخت یا همون فرمت عادی جواب میده ؟
و اینکه این ترکیب FN + ESC میشه مطمئن بود که حتما رو این لپ تاپ جواب میده یا اینکه ترکیب دیگه ای هم هست که بشه تست کرد ؟؟
ممنون/.
راستی این هم فایل بایوس :
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا بایوس های جدید AMI که رو لپ تاپ میزارن قابلیت ریکاوری نداره و باید حتما رو پروگراکر فلش بشه
سلام .. ممنوننقل قول:
اره دیشب خیلی باهاش ور رفتم نتیجه نداد ؛
الان امروز گرفتم بردم یکی از دوستان پروگرام کرد ولی بدبختانه درست نشد بازم ،
الان لپ تاپ در وضعیتی هست که بلافاصله بعد از زدن کابل برق خودش پاور میشه ، البته تصویر نمیده به هیچ وجه ، فن هم روشن نمیشه ؛
این تعمیرکارمون میگه احتمالا این بایوس نسخه ی کاملش نیست و یسری از قسمت ها و شاید بوت بلاک رو نداره اصلا ؛
من خودم فکر نمیکنم که اینطور باشه به هر حال بایوس رسمی خود ایسوس هست ..
عرفان جان نظر یا تجربه ای نداری در این مورد ؟
از دوستان کسی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] داره آیا تا بتونه یه بک آپ از بایوسش به ما بده ؟
بایوس رو از سایت ASUS بگیری نباید مشکلی داشته باشه ! در ضمن IC رو حتما با پروگرامر TNM2000 یا TNM5000 فلش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون اره اتففاقا TNM2000 بود ؛نقل قول:
این بایوس های خود ASUS جواب نمی داد به هیچ وجه و احتمالا بخاطر مشکل ای سی فلش بود ؛
ای سی فلشش 4 مگابایتی هست اما اون بایوس ها حدود 2 مگ هستند ؛
بالاخره یه بک آپ 4 مگابایتی از یه مورد ای سی سالم تهیه کردیم و زدیم خدا رو شکر جواب داد و اوکی شد .
ببخشید ... چطور الترا بوک asus s400 رو بدون رفتن به بایوس ستاپ ریست کنم؟ (به تنضیمات اولیه برگردونم؟)
الان مشلی نداره ... برای مواقع احتمالی میگم
و مورد دیگه .... بایوس این لپتاپ چه نوعیه؟ uefi یا ami
سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا عرفان
من یه لپ تاپ دل مدل Vostro 1014 دارم
این لپ تاپ رو سه سالی هست دارم عین آدم کار کرده واسم تا اینکه کابل آداپتورش اتصالی کرد و یه جرقه قشنگ زد از اون موقع به بعد دیگه هیچ تصویری نداد که نداد البته روشن می شد ولی تصویر نمی داد منم بردم یه جا تعمیر گفت بایوسش پریده بایوسش رو آپدیت کرد و درست شد ورژن بایوسی رو هم که ریخته روش A02 هست که الان خود سایت دل A07 رو هم داده برای این لپ تاپ
حالا مشکل من از اینجایی شروع شد که باتری لپ تاپم خراب شد یکی دیگه خریدم ولی وقتی میزنم به لپ تاپ لامپ شارژ باتری نارنجی میشه و ثابت نارنجی می مونه توی تنظیمات بایوسش که رفتم دیدم تو قسمت باطری
Battery Helth:Normal
Ac Adapter: Not Install
با اینکه آداپتور وصله ولی میزنه وصل نیست و باتری هم شارژ نمی شه اومدم بایوسش رو آپدیت کنم دانلودش که کردم فایل EXE بود اجراش که کردم میگه برای آپدیت هم باتری باید وصل باشه هم آداپتور اینم که میگه آداپتور وصل نیست نمیزاره آپدیت کنم
اومدم از روش پست یک آپدیت کنم که دیدم برنامه که معرفی کردین فایل ROM می خواد ولی من EXE دارم تو اینترنت جست و جو کردم دیدم نوشتن از تو CMD فایل EXE رو اجرا کن پارامتر writeromfile بزن تبدیل میشه با فایل رام این کار رو کردم و فایل رام شد فایل اصلی ولی وقتی به برنامه دادمش گفت فایلت Exe نیست خودش فهمید مال لپ تاپ دل هست EXE خواست EXE رو که بش دادم یه فلدر به اسم DUMP درست کرد کلی فایل داخلش ریخت منم دیگه نفهمیدم باید چیکار کنم حالا غرض از این همه حرافی من چیکار کنم بدون باتری و یا به قول خود لب پاپ بدون کابل برق بایوسش آپدیت بشه؟
اون پارامتر رو که گفتم اینجوری باید می زدم
1014A07.exe \writeromfile (خود سایت دل این دستور رو گفته و البته کلی پارامتر دیگه هم داره مثلا گفته اگه می خوان به بدون باتری اجرا کنید باید /forceit بزنید که من زدم بازم کار نکرد)
خلاصه حرافی بالا:
چه جور فایل EXE بایوس لب تاپ های دل رو با روشی که تو پست یک گفتین انجام بدیم؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شما سالاری عرفان خان ، لب تاپ من مجدد بعد 1 ماه بایوس پروند : |
اشکال از کجاس به نظرتون ؟
این دفعه هم وقتی استند بای بود
دربو که باز کردم دیدم بعله
هوتوتو ... : (
سلام، لپتاپ لنوو g580 دارم، بایوسشو با یه بایوس advanced menu فلش زدم، خوب کار میکرد که افتادم توی تنظیمات اضافه شدش که گرافیگ پیش فرض رو تغییر میده، الان تصویر سیاهه و هیچ کدوم از پورتای hd و vga خروجی نمیدن، حتی باطری cmos رو هم دراوردم و بعد از 12 ساعت دوباره جا زدم اما تغییری حاصل نشد، حتی بدون تصویر موفق به ریست هم شدم، اما بعدش مشکل جدیدی پیش اومد که بعد روشن کردن لپتاپ یه بوق میزنه و هنوز هم تصویر نداره از هیچ پورتی، لطفا راهنمایی کنید
آغا علیک سلام
دقیقا اون دوتا عکس مهمه ک دیگه کلا یافت نمیشه و نشون داده نمیشه. اون نرم افزار فونیکس هم معلوم نیست کدوم نرم افزار فونیکسه.300 تا نرم افزار فونیکس داریم.خب عزیز من این 3 مورد رو درست کن خدا خیرت بده کار ما هم راه بی افته.لپ تاپم inspiron 6400 هستش.توی سایت ها فایل exe. پیدا کردم ازش.حالا بتونم این دوتا عکس رو ببینم و فونیکس هم باشه خیکاریش میکنم بقیه رو.هرچی میرم توی عکس ها ارور 404 میاد.با مرورگر دیگه هم امتحان کردم والا
دمت گرم و سرت خوش
آغا من پست ها رو میخونم کسی انگار مشکل نداره. نمیدونم بخدا چرا برای من نشون نمیده دوتا عکس پست اول رو و نرم افزار فونیکسم دانلود نمیکنه.اگه لازمه ایمیلم رو هم میذارم.ممنون میشم لطف کنید بفرسته یکی برام یا خود آقا عرفان
سلام و خسته نباشید.لینک دانلود نرم افزار phoenix tool که در مقاله گذاشتید خرابه!با دانلود منیجر ارور میده و میگه لینک دانلود پیدا نشد.آیا سایتی هست که بشه این نرم افزار رو از اونجا دانلود کنم؟
کل اینترنت رو گشتم و هم سایت های فارسی و هم انگلیسی ولی چنین نرم افزاری پیدا نکردم.فقط تو سایت شما هست.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
با سلام و تشکر از سایت خوبتون
من سه لپ تاپ لنوو G 5030 گرفتم، وقتی می خوام ویندوز 7 نصب کنم ارور آپدیت بایوس میده و صفحه آبی میاد ؟؟ باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
Phoenix Tool
سلام من لپ تاپم asus k42j هست مدتیه که باید با زدن کلید پاور بیش از 10 بار روشن میشه این طریق که باید 10 یا بیشتر از ده بار کلید رو فشار بدم و فن روشن شه ولی ویندوز بالا نمیاد تا اینکه شانسی یه بار بالا میاد رفتم تعمیرگاه میگه بایوسش باید اپدیت بشه لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنونم
دقیقا asus k42j ؟ ( منظورم اینه که احیانا مثلا k42jc نیست ؟ ) ( انواع مختلف asus k42j عبارتند از K42JA K42JB K42JC K42JE K42JK K42JR K42JV که هر کدام بایوس مخصوص خودشون رو دارن )نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramezank [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه به بایوس دسترسی دارید ورژنش رو بفرمایید ؟
*آخرین نسخه بایوس رو فعلا نمیتونم لینک بدم چون از مدل دقیق دستگاهتون اطلاع ندارم
اگه ezflash در بایوس هست میتونید از طریق اون اقدام کنید. ,وارد بایوس بشید ، به تب ادونس برید اگه ezflsh باشه سمت چپ میبینیدش و از اونجا فایل فلش مورد نظر که گرفتید رو انتخاب کنید و به آپدیت بپردازید
این کار بوسله Aflash2 Utility قابل انجامه .. ابتدا یه فلش دیسک بوتیبل میسازید ، aflash.exe رو به همراه آخرین نسخه بایوس میریزید روی فلبش ، یه بار لپتاپو از طریق فلش دیسکی که ساختید بوت کنید و بعد دادن دستورات لازم ( بسیار واضح هستند که باید چه کنید ) بایوس رو به آخرین نسخه میبرید .. لینک دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از طریق windos flash utility هم میشه از محیط ویندوز اقدام کرد ، برنامه زیر رو ابتدا دانلود و نصب کنید و اجرا کنید و براور رو بزنید و آخرین ورژن بایوس رو که گرفتید انتخاب کرده و آپدیت کنید
لینک دانلود : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از این لینک هم میتونید کمک بگیرید :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر هم ویندوز کلا دیگه بالا نمیاد ( چون نوشتید گاهی میاد ) یا اینکه لپتاپ بالکل تصویر بعد از روشن شدن تصویر سیاه میده و حتی نمیتونید وارد بایوس شید
راه حل پست یک رو امتحان کنید
اگر هم با راه حل های بالا جواب نداد بنده نظری ندارم
امیدوارم حل شه
ر نهایت بنده هیچ مسئولیتی تقبل نمیکنم حتما کار رو با دقت انجام بدید و بایوس صحیح استفاده کنین تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد
سلام دوستان عزیز نمیدونم سوالی که میخوام بپرسم مربوط به اینجا میشه یا نه ولی بی ربط به اینجا هم نیست.من یک عدد از این پی سی مینی های ایسوس دارم(البته مال خودم نیست مال یکی از دوستانه)این بنده خدا بنا به دلایل شخصی روی بایوس این مینی پی سی پسورد گذاشته بود حالا که نیاز پیدا کرده دوباره بره توی قسمت تنظیمات بایوس پسورد رو فراموش کرده!!! از طرفی هم به باطری دسترسی نداریم چون دستگاه پلمپه!! میخاستم بپرسم راهی هست که بشه این پسورد رو شکست یا وارد تنظیمات بایوس شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
راستش نمیدونم مطلب رو جای صحیحی مطرح کردید یا خیر که تصمیمش با مدیرانه که منتقل بشه یا خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راه هایی که ممکنه مشکل شما رو حل کنه ( به ترتیب راحتی )
1- بایوس رو آپدیت کنید یا اگه آخرین نسخه هست مجدد بایوس آخرین نسخه رو بریزید ( دقت کنید که حتما بایوس مناسب دستگاه باشه تا خدای نکرده دستگاه بریک نشه )
2- نرم افزار pc cmos cleaner 2 رو استفاده کنید و باش پسورد رو پاک کنید ( از hiren boot cd هم میتونید جهت ریکاوری پسورد بایوس استفاده کنید آموزشش هم در ی.ت.ی.وب هست میتونید استفاده کنید )
3- در نهایت میتونید با شرکت ایسوس مکاتبه کنید و پسورد مستر بایوس رو بگیرید
دقت کافی داشته باشید ، ره حل ها در صورتی که نخواید سخت افزاری سیموس رو کلیر کنید یکی از سه راه مذکوره ( حتما دقت کافی رو داشته باشید )
درنهایت طبق معمول ( احتمالا این جمله رو امضا کنم ) بنده در قبال بی دقتی استفاده کنندگان از اینگونه مطالب مسئولیتی نمیپذیرم
با سلام خدمت اساتید محترم
من به یه مشکل خوردم:( . دیشب خواستم از طریق USB ویندوز 8.1 نصب کنم، وارد بایوس شدم و بوت اول رو گذاشتم رو USB ، بعد که F10 زدم و سیستم ریستارت شد دیگه بالا نیومد. الان که روشن میکنم صفحه کامل سیاه هست و فقط چراغ پاور روشنه ، مطالب این بخش رو خوندم و یه فایل از سایت asus دانلود کردم ( این لینکشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) اما پسوند فایل .210 هست . لطفا کمکم کنید . مدل لپ تاپ asus k551LB هست.
ضمنا من قبلا با همین روش ( از طریق USB ) ویندوز عوض کرده بودم و مشکلی پیش نیومد.
باطری لپ تاپ و باطری بک آپ هم بیرون آوردم و چند مرتبه کلید پاور رو زدم اما جواب نداد
یه سوال دیگه : ایا این روش واسه کامپیوتر های خانگی هم جواب میده؟ کامپیوترم چند ماهه همین طوری شده چند جا بردم واسه تعمیر اما کسی بلد نبود گفتن تعمیر نمیشه
لطفا یکی کمکم کنه
ممنون
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman417 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از اونجایی که بایوس لپتاپ شما اون جور که تعریف کردید بریک نشده از نظر بنده فقط نیاز هست تنظیمات بایوس به حالت پیش فرض برگرده
( بنده هم یک بار با عوض کردن تنظیمات بایوس لپتاپم و بعد سیو کردنش دیگه لپتاپم بوت نشد که با اعمال زیر درست شد و تنظیمات بایوس به حالت پیش فرض برگشت و لپتاپ بوت شد )
ابتدا کلیه انتصالات به سیستم رو ( فلش و موس و ... ) رو جدا کنید
باتری رو در بیارید و کابل برق هم جدا کنید از لپتاپ
دکمه پاور رو ۳۰ الی ۶۰ ثانیه نگه دارید
سپس باتری و کابل برق رو وصل کنید و سیستم رو روشن کنید
اگر هم با روش بالا نتیجه نگرفتید و خواستید طبق پست اول برید ( ریسک انجامش با خودتون ) توضیحاتش واضحه اما پیشنهاد میکنم به جای بایوس ۲۱۰ بایوس ۲۱۲ رو بگیرید که جدیدتره در نهایت اگه طبق پست اول رفتید فایل رو به فایل با پسوند rom تغییر نام بدید
------------------------------
در دسکتاپ ریست بایوس و برگرداندش به حالت پیش فرض از طریق برداشتن باتری و یا جامپر و گذاشتن سرجاش یا در مادربردهای جدید از طریق فشردن کلید کلیر سیموس قابل انجامه
بالشخصه این روش رو دسکتاپ تست نکردم اما ظاهر امر نشون میده هر مادربرد بسته به برندش و نوع بایوسی که استفاده میکنه راهی پیشنهاد کرده ( مثلا اینتل برای مادربردهاش یه راه گفته و ام اس آی یه راه دیگه جهت ریکاوری بایوس بوسیله فلش معرفی کرده ) که بنظر من دسکتاپ شما زمانی به ریکاوری بایوس به وسیله فلش نیاز داره که بایوس رو بریک کرده باشید و مینبرد دسکتاپ کاملا از نظر سخت افزاری سالم باشه . در کل پروگرامر ها بسته به ساپورت نوع فلشرامها و پروگرام کردن مجدد بایوس بریک شده میتونید به کار ببرید ( ریسکش به عهده خودتون )
و اگر بریک نکرده باشید و مادربرد از لحاظ سخت افزار سالم باشه با کلیر سیموس مشکل برطرف میشه
آقا خیلی ممنون. دستوراتتون رو روی لپ تاپ انجام میدم بعد میام خبرشو بهتون میدم.
فکر کنم چیپ ست مادر بوردم سوخته ، چون وقتی روشن میکنم وحشتناک داغ میشه
آقا کارایی رو که گفتین انجام دادم اما لپ تاپ بوت نشد. از اونجایی که لپ تاپ داداشم هست جرات نکردم از آموزش سایت استفاده کنم.البته فایل phoenix tool هم نتونسنم دانلود کنم . میگه فایل پیدا نمیشه. اگه لپ تاپ خودم بود مشکلی نداشتم که با روش آموزش داده شده پیش برم.
دیگه فردا میبره ش واسه تعمیر.
در پایان به این نتیجه میرسیم که VAIO یه چیز دیگه س;)
بازم ممنونم که جوابمو دادین
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman417 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفم که با روش مذکور نتیجه نگرفتید ... بهرحال تنها کاری که از راه دور از دستم بر میاد معرفی راهکار مطمئن هست
phoenix tools رو میتونید از پست شماره ۵۶۹ دانلود کنید ( ریسک انجام با خودتون )
سلام عرفان جان
واسه نوت بوک هایی مثله لنووو z510 که باتریش اینترنال هست باید چیکار کرد؟
با سلام خدمت دوستان
لطقا کمک کنید
من چند روز پیش ویتدوز رو 7 زدم چون بعضی از سخت افزار هارو نمیشناخت بایوس رو آبدیت کردم حالا این ارور رو میده
boot device not found
please install an operating system on your hard disk
hard disk- ( 3f0 )
f2 system diagnostics
for more information, please visit: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] startup
لطفا کمک کنید
دوست عزیز این مشکل از بایوس نیست ! شما Secondary Boot Device را روی هارد دیسک قرار دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alipc1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من asus t100ta دارم که فقط از UEFI پشتیبانی میکنه !
میخوانم از پسیستم عامل مبتمی بر MBR است استفاده کنم .بایوس رو هم آپدیت کردم درست نشد!
کاستوم بایوسی هست که این مشکل را رفع کند؟
یا میشه بایوس رو آنلاک کرد؟
نمیدونستم کجا مطرح کنم!
شما ویندوز رو بر پایه ی UEFI نصب کنید. در ضمن هارد شما باید GPT باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز
من لپ تاپم روشن نمیشه یعنی وقتی دکمه پاور رو می زنم صدای فنش میاد و چراغ دکمه کپس لکش روشن خاموش میشه،احتمال میدم بایوسش کرش شده یاشه !
اینم مدل لپ تاپم و بایوسشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوسش exe هست !لطقا راهنماییم کنین با این برنامه که گفتین کار نکرد!
می خواستم باتری cmos ش هم در بیارم ولی تا حدی که پشتشو باز کردم ندیدمش!یعنی کامل باز نکردم!
چیکار کنم؟؟؟؟؟:(:(:(
ویندوز رو از سایت سافت 98 دانلود کردم درست شد!نقل قول:
راهی برای آنلاک بایوس هست که بتونم روش لینوکس نصب کنم؟ (توزیع کالی از UEFI پشتیبانی نمیکنه)
تبلت من فقط از uefi 32bit پشتیبانی میکنه
پ.ن:چه کاری کردم سیستم با i686 CPU گرفتم:(
کالی لینوکس 1.0.9a در حال حاضر از UEFI پشتیبانی میکنه الان رو سیستمم نصب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان زدم دانلود بشه از سایت رسمی توزیعنقل قول:
قبلا که بوت کردم نوشت "the kernel doesn't support of your hardware , the kernel is for x86 CPU not for i686"
دان که شد تست میکنم و خبرشو میدم.
روش ابونتو نصب شد و کار کرد ولی فدورا ، دیبان و ... جواب ندادند:(
یعنی کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(
مشکل چیه دوست عزیز ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط negarfa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قبلا هم گفتم:"من لپ تاپم روشن نمیشه یعنی وقتی دکمه پاور رو می زنم صدای فنش میاد و چراغ دکمه کپس لکش روشن خاموش میشه،احتمال میدم بایوسش کرش شده یاشه !نقل قول:
اینم مدل لپ تاپم و بایوسشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بایوسش exe هست !لطقا راهنماییم کنین با این برنامه که گفتین کار نکرد!
می خواستم باتری cmos ش هم در بیارم ولی تا حدی که پشتشو باز کردم ندیدمش!یعنی کامل باز نکردم!
چیکار کنم؟؟؟؟؟:(:(:("
آخرین بار که لپ تاپ روشن نشد چه کاری باهاش انجام دادید ؟ چون بایوس خودش خراب نمیشه مگر اینکه دستکاری شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط negarfa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
دقیق یادم نیاد ولی فکر کنم برنامه هارو نبستم و دکمه پاور رو زدم آخه عجله داشتم b-) باتریشم مشکل داره مدت شارژش خیلی کم شده 30 دقیقه نشده پیغام میده!!! :|نقل قول:
باید Clear Cmos کنید. و احتمال دیگه اینکه باتری مادربورد دچار مشکل شدهنقل قول:
سلام به آقا عرفان ، دستم به دامنت
یه مشکلی برا لپ تابم پیش اومده :( لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم .
لپ تابم Lenovo Z510 هستش که باتریش داخلیس و هنوزم دوماه از گارانتیش مونده ، ولی میخام اگه تونستم خودم درستش کنم .
واما مشکل :
چند روز پیش وقتی لپ تاب رو روشن کردم فقط led دکمه پاور و Led دکمه های صفحه کلید (بازدن( Space+Fn و فن روشن شد .
صفحه نمایش سیاهه (فک کنم اصلا شناسایی نشده) ، دکمه های Caps Lock و Num Lock هم غیر فعالند ، و وارد هیچ محیطی نمیشه.
چند بار خاموش و روشن کردم اما همونطور صفحه نمایش سیاه بود تا اینکه دیروز صبح (بعد چند ساعت) که روشن کردم بدون هیچ مشکلی وارد ویندوز شد اما وقتی خاموشش که کردم و دوباره که روشن کردم دوباره صفحه سیاه شد.
اما امروز صبح دوباره (بعد چند ساعت) که روشن کردم دوباره وارد ویندوز شد و وقتی خاموش کردم دیگه صفحه سیاه شد و وارد نشد .
-1علت چیه ؟ آیامیشه بایوس براثر شوک برق ناقص شده باشه یا بر اثر ویروس به حالتی متناوب تنظیم شده باشه ؟
با توجه به اینکه نمیشه باطری رو بیرون بیارم چون اگه دست بزنم گارانتیش میپره ، پس از راهکار بالا نمی تونم استفاده کنم .
-2آیا میتونم بدون خارج کردن باطری ، مواقعی که وارد ویندوز میشم بایوس رو آپدیت کنم ؟ (اگه موثره چه جوری ؟)
-3یا اینکه آیا میشه بایوس رو به حالت پیش فرض کنم ؟ (اگه موثره چه جوری ؟)
-4یا اینکه اگه شما پیشنهاد دیگه ای دارین بفرمایین ؟
بهترین کار این هست که به گارانتی مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezagoli007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه بگین چطوری؟نقل قول:
من طبق این ویدیو [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پیش رفتم و بازش کردم ولی تا مرحله باز کردن فن!!! چون طبق بقیه ش من هیچ باتری ای ندیدم :|:|:|
تعمیرکار مطمئن سراغ ندارم مجبورم خودم دستکاریش کنم!!!!
لطفا راهنماییم کنین هر چند خیلی مزاحمتون میشم:):):) از لطفتون ممنونم=d>
دوست عزیز والا هر لپ تاپی فرق داره باید کامل مادربورد رو باز کنید شاید باتری طرف دیگر مادربورد باشهنقل قول:
الان کار واجب دارم باهاش و اگه بخوام بفرستم گارنتی ، به دلیل فاصله زیاد حداقل ده روز طول میکشه .
ممنون میشم اگه به سوالای 1 و 2 و 3 جواب بدید شاید فرجی شد .
من هیچ کمکی به شما نمیتونم بکنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezagoli007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه مشکل از بایوس باشه و یا چیپ گرافیک و بفرستم گارانتی ، اطلاعاتی هم پاک میشه ؟ (منظورم کل هارده یا فقط درایو ویندوز یا هیچکدوم ؟؟؟)