بستگی داره ممکنه وینوز بزنن یا نزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezagoli007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهتره از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید
نمایش نسخه قابل چاپ
بستگی داره ممکنه وینوز بزنن یا نزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezagoli007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهتره از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید
سلام دوستان
یه لپ تاپ هست بایوش مشکل پیدا کرده در صفحه اول بعد از روشن شدن هیچ دکمه های کار نمی کنه.بعدش سی دی ویندوز هم جواب نمیده
یه پنجره آبی میاد میزنه No bootable Device
بعدش هم سیستم خاموش میشه
مدل لپ تاپ Gateway NV52l15u
هستش.فایل بایوس هم دانلود کردم از سایتش اما به صورت exe هست.چه جوری فایل Rom رو پیدا کنم.نمونه لپ تاپ دیگه هم مثل این در دسترسم نیست.
ممنون میشم پاسخ بدین.
به نظر من :نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud-70 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مطمئن شید سی دی که استفاده میکنید بوتیبل باشه
یه بار لپتاپ باز کنید و یه بار سی دی / دی وی دی درایو و هارد درایو رو در بیارید و مجدد جا بزنید و همچنین از سلامت دی وی دی درایو و هارد درایو مطمئن شید ( میتونید با سیدی/دی وی دی درایو اکسترنال یا نصب ویندوز از روی فلش اطمینان حاصل کنید که آیا مشکلی از سوی سی دی/دی وی دی درایو لپتاپ هست یا خیر و اگه مشکل از سی دی / دی وی دی درایو نبود با یه هارد درایو دیگه تست کنید )
اگه با راهکار مذکور از سد مشکل no boot device گذشتید و به ویندوز دسترسی پیدا کردید بایوس رو به آخرین نسخه ارتقا بدید یا اگه آخرین نسخه هست مجدد آخرین نسخه رو بزنید بدین ترتیب هم میتونه مشکل غیر فعال بودن کیبورد در ابتدای کار و سایر تنظیمات اشتباهی بایوس رو حل کنه
اگه راههکار بالا رو هم اکنون تست کردید و یا در صورت انجام کار بالا نتیجه نگرفتید بنده میگم بفرستید گارانتی.
در مورد سایر کارهایی که میشه انجام داد با بایوس عرفان جان بهتر میدونن و ایشون بهتر میتونن در مورد ریکاوری بایوس و ... اگه گره گشا باشه کمک کنن
سلام
مرسی
با توجه به فرمایشات شما راه کار های بالا رو انجام دادم اما متاسفانه خبری نشد بازم هم همینجوری هست.با دی وی دی اکسترنال هم انجام دادم نشد.اگه بشه بایوس رو با فلش مموری آپدیت کرد ممنون میشم کمکم کنید.
گارانتی دستگاه تموم شده.
مورد عجله ای هست.
دوستان مشکل بر طرف شد.بنده ابتدا هارد رو باز کردم سپس جا زدم.اما سیستم رو روشن نکردم.
اینبار هارد رو باز کردم سپس سیستم رو روشن کردم بایوس اومد بالا بعد در قسمت بوت لپ تاپ تنظیمات رو دیفالت کردم گزینه بوت هم رو uffi همچین چیزی بود اون رو تغییر دادم سپس سیستم رو خاموش کردم بعدش هارد رو در جای خودش قرار دادم بعد سیستم رو روشن کردم دیدم بایوس درست شده.الان هم ویندوز روش نصب کردم.
ممنون از راهنمایی شما عزیزان.
متاسفانه clear cmos هم کردم و با یه باتری دیگه هم امنحان کردم ولی مشکل حل نشد و اوضاع همونه که بود.روشن نمیشه! :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راه دیگه ای لطفا؟؟؟
سلام من لپ تاپم ایسوس زنبوک هست به مجضی که روشم می کنم فقط یه صفجه می اد وئ هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن با پاور کمکم کنید لطفا
این صفحه هست
aptio set up utility
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط saraaaa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه عکس از مشکل قرار دهید
سلام.بنده یه لپتاپ msi cr400 دارم..موقع روشن کردن بعد از زدن پاور روی لوگو msi گیر میکنه..تا جایی که مجبورم به صورت دستی خاموش کنم و باز روشن کنم و به صورت رندم وارد ویندوز بشه
این مشکل فقط زمانی هست که میخواد از ابتدا روشن بشه وگرنه تو ری استارت ایرادی نداره..هارد و رم رو چک کردم به نظر نمیاد ایرادی داشته باشند..خودم احساس میکنم از بایوس باشه..ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمال زیاد مشکل از هارده. بایوس هم به نسخه آخر آپدیت کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidiesel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون..خب من هارد رو هم جدا کردم ولی باز به محض زدن پاور هنگ میکنه...بایوس رو بلد نیستم آپدیت کنم..ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوست عزیز من الان فایل بایوس رو از سایت msi گرفتم..با این روشی ک گفتید میشه آپدیت کرد..نیازی بهتغییر نام داره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آپدیت کردن بایوس فرق داره ! روش جدا هست. یک فایل EXE هست که باید اجراش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidiesel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه پوشه دانلود کردم که توش سه تا فایله یکیش exe هست اجرا که میکنم یه صفحه مشکی میاد..بعد میگه press any key ...میزنم پنجره بسته میشه اتفاقی نمیوفته...الان یه بک آپ از بایوس گرفتم پسوندش rom هستنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فایل فلش رو باز کنید Flashنقل قول:
خیلی ببخشید..فایل فلش رو اجرا میکنم ولی یه پنجره مشکی زودی باز و بسته میشه و اتفاقی نمیافتهنقل قول:
کلیک راست کنید و Run As Administrator را بزنیدنقل قول:
مرسی دوست عزیز همین کار رو انجام دادم..از توی محیط dos یا همون تنظیمات اولیه جایی چیزی نداره این آپدیت رو داد به خوردش...چرا آپدیدتش از بک آپش حجمش کمتره و پسوندش فرق دارهنقل قول:
TeamViewer دارید ؟ اگه دارید ID و Password رو به ایمیل من بفرستید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
:d:-p:-p خیلی عذر میخوام من تازه اومدم تو این انجمن tem wiewer چی هست...نقل قول:
یوزر پسوردم توی این انجمن؟؟؟؟
teamviwer یک نرم افزار هست که امکان ریموت کردن رو میده.نقل قول:
آهااان..دارم...تحمل بفرمایید الان نصب میکنمنقل قول:
سلاام..دوست عزیز نشد...اون گزینه بایوس آپدید رو نداشتمنقل قول:
یه چنتا روش هم هست که باید بریزم روی فلش مموری و از اونجا بوت کنم اما موقع بوت شدن هیچ عکس العملی نشون نمیده
من که باتری لپ تاپم جدا نمی شه جی کار کنم؟
[IMG]file:///C:/Users/a/Desktop/sara%20bios/DSC_0017.JPG[/IMG]
سلام خسته نباشید من داشتم بایوس لپ تاپمو آپدیت می کردم که یه دفعه بایوسش پرید و خاموش شد بار اول که دکمه پاورو زدم روشن شد ولی چند ثانیه بعد خاموش شد دوباره زدم روشن شد ولی مانیتور چیزی نشون نمیداد تا اینکه خاموشش کردم آداپتور و باتریو جدا کردم بعد چندثانیه هردوشونو وصل کردم دکمه پاورو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد حتی چراغ شارژ باتر هم قطع شد حالا من چیکار کنم؟؟مدل لپتاپم asus n55sl هست
سلام . یه سوال داشتم اونم اینه که توی پیدا کردن بایوس لپ تاپم مشکل دارم و نمی دونم کجا میتونم پیداش کنم . کسی می تونه کمکی کنه ؟؟ مدل لپ تاپم hp pavilion dv6-1203ee هست .
با تشکر
================================================== ========نقل قول:
من تا این مرحله جلو رفتم و این پیغام اومد
QIWG5.Bi? نمیشه اینو وارد کرد به عنوان اسم فایل. به علامت ؟ ایراد میگیره که نمیشه اونو به عنوان کاراکتر مجاز انتخاب اسم فایل انتخاب کرد. چی کار کنم؟
مذل لپ تاپم lenovo G580 20150 هست و وقتی بایوس سیستمم رو آپدیت کردم و بعد ریست کردم سیستم رو هیچی نیومدو صفحه سیاه بود ولی سیستم داشت کار می کرد (صدای فن سیستم میومد و دورش معمولی بود) چراغ لپ تاپ هم روشن ولی انگار نه انگار. چند بار هم سیستمو ریست کردم همچنان صفحه سیاه. لطفا کمکم کنید. من از ابزار phoenix هم تا جایی که در پست بالا توضیح دادم رفتم ولی بعدش موندم چیکار کنم
سلام دوستان
مهندسین یه کمک اگه کنین ممنون میشم من داشتم یه لب تاپ asus k52jt بایوس فلش میکردم تحت ویندوز متاسفانه موقع erase rom سیستم فریز شد منم مجبور شدم پاور نگه دارمو خاموشش کنم متاسفانه الان اصلا روشن نمیشه با روشیم که شما گفتین امتحان کردم بازم روشن نشد اگه میشه یه راهنمایی کنین ممنون
با سلام
دوستان من asus مدل k52jt دارم امروز خواستم بایوسش رو اپدیت کنم بعد از آپدیت کلا صفحه مشکی میده و سیستم بالا نمیاد این راه حل رو هم که آقل عرفان داده تست کردم متاسفانه جواب نداد میشه منو راهنمایی کنید؟
سلام دوست خوب من
اولا ممنونم که انقدر با حوصله پاسخ میدی
من یه لپ تا dell n5010 دارم که بعد از نصب ویندوز آپدیت بایوس رو از سایت دانلود کردم و فایل exe رو اجرا کردم ( که احتمالا اشتباهم همین جا بوده ) بعد ازین کار فن با حداکثر سرعت شروع به کار کرد و ماوس و کیبورد عکس العملی رو نشون نمیداد. من برای جلوگیری از ایجاد مشکل بعدی دکمه پاور رو برای خاموش کردن نگه داشتم اما خاموش نشد. بعد ازون باتری رو درآوردم تا لپ تاپ خاموش بشه .
حالا که لپ تاپ رو روشن می کنم تک بوق هایی به فاصله تقریبا یک ثانیه می زنه ( بوق بوق بوق ... ) و از سه چراغ ، چراغ وسط یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه و چراغ سمت چپ روشن میمونه و دی وی دی هم روشن میشه.
من طبق توضیحات صفحه اول شما اقدامات رو انجام دادم ( از فایل بایوس آپدیت شده تو سایت دل استفاده کردم ) ولی موقع روشن شدن زمانیکه USB وصله همچنان بوق ها رو میزنه و بعد گذشت 10 دقیقه هم اتفاقی نمی افته.
بنظر شما مشکل از بایوسه؟؟
و اگر هست چطور میتونم ان را حل کنم؟؟
متشکرم
سلام دوست عزیز. دقیقا چندتا بوق میزنه ؟ اگه سه تا بوق بزنه و یک فاصله بینش باشه و دوباره سه تا بوق بزنه یعنی بایوس مشکل داره ( بوق بوق بوق ...... بوق بوق بوق )نقل قول:
نوشته اصلی توسط kalhor2422 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام . بوق ها پشت سرهم هستند و الان که زمان دقیق گرفتم هر 3 ثانیه یک بوق میزنهنقل قول:
سلام دوستان. یه مشکلی دارم که هیچ رقمه حل نمیشه. فقط فایل بایوس lenovo z50 70 رو باید پیدا کنم. هیچ جا نیست
کسی این فایل رو داره یه نسخه برسونه به من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز
بنده لپ تاپ اسوس n550jv دارم وچند وقت پیش برای اینکه ویندوز 8.1 نصب کردم مجبور شدم بایوس رو آپدیت کنم چون درایور گرافیکمو نمیشناخت...
تا چند ماهی همه چی خوب بود بعد اینجور شد که برای روشن شدنش، کلید پاورو میزدم یه لحظه برق سیستم قطع و وصل میشد. دوباره و یا سه بار که میزدم روشن میشد...
چند وقتی هم همینجوری بود و حالا یه هفته ای که هست وقتی روشن میشه ولی مانیتور به هیچ وجه روشن نمیشه و داخل بایوس هم نمیتونم برم!
وقتی هم که آداپتور رو وصل میکنم خود به خود روشن میشه!
باطری لپ تاپ هم قابل جدا شدن نیست و برا خاموش کردن باید کلید پاور رو 5 6 ثانیه بگیرم!
این احتمال هستش که مشکل شما مربوط به باتری باشه این طوری که شما توصیف کردید. اگه بتونید با یک باتری دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنید .
سلام لپتاپ من ایسوس مدل k42jy .از طریق easyflash منوی بایوس فایلی که از سایت ایسوس گرفته بودم رو فلش کردم .مدلی که روی لپتاپ زده بود jy بود ولی اونجا زده بود jr با اینکه اخطار داد ولی ناشی گری کردم زدم کلا بوت پرید.لپ تاپ روشن میشه ولی نه تصویر داره نه وارد بایوس میشه.آیا با این روش میشه بایوس رو برگردوند؟البته امتحان کردم ولی خروجی برنامه یک پوشه dump و دو تا فایل بایوس داده نمیدونم چکارشون کنم؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliwood [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر جواب نمیده به نمایندگی asus مراجعه کنید
سلام خسته نباپيد
من لپ تاپ hp probook 450 g1 دارم همين مشكل براي منم پيش اومده .
هر چي گشتم بايوسشو نتونستم پيدا كنم. اگه ميشه فايل بايوسپو برام بزارين .
ممنون
خواهش ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashkani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا عرفااااااااان
به خدا خيلي گيرم ..ثواب داره به خدا.
اينم سايست ولي بايوسشو پيدا نميكنم
خيلي ممنون
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نقل قول:
واي اين فرمتش exe شما گفتيد براي ريكاوري بايد rom باشه
ممنون
اقا عرفاننقل قول:
میشه کمک کنین؟
يعني تو اين سايت به اين بزرگي كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز کمکی از دست من بر نمیاد. به نمایندگی ایسوس مراجعه کنیدنقل قول:
آقا عرفان سلام.نقل قول:
من ای سی بایوس رو در اوردم با پروگرمر فلش کردم ولی فکر کنم bootblock شده ایا فایل اپدیت با فایل فلش بایوس فرق میکنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliwood [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط و فقط با پروگرامر tnm2000 باید فلش بشه
خیر فایل آپدیت با فلش فرقی نداره
ممنون از اینکه جواب دادیدنقل قول:
من نیاز به بایوس K42Jr rev 4.1 ایسوس دارم
اساتید میگن فقط با این فایل بالا میاد
سلام من وسط اپذیت لپ تاپمو حاموش کرذم حالا این روش شما جواب نمیذه چیکار کنم مذل لپ تاپم هم:ASUS . K84HR
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbar72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید آی سی بایوس را روی پروگرامر TNM2000 فلش کنید
سلام خدمت جناب عرفان ودیگر اساتید
لب تاپ بندهasus k42j میباشد حدود 4سال داره کار می کنه اما یک مشکلی از 4ماه پیش برایم ایجاد شده است
زمانی که لب تاپ را روشن می کنم سیستم زوشن می شود اما ال سی دی روشن نمی شود البته بهتر بگویم سیستم کامل لود نمیشود یعنی فقط فن قسمتهایی روشن میشود
چون به مانیتور دیگر وصل کردم این را متوجه شدم .قبلا با یک بار نگه داشتن کلید پاور و خاموش کردن ومجددا روشن کردن مشکل حل میشد اما الان باید چند بار این عمل را تکرار کنم یا به مدت 10 دقیفه در همان حالت نیمه روشن بماند وبا خاموش کردن روشن کنم البته به مدت یک ماه بعد از تعویض ویندوز موقتا مشکل برطرف شد ول موقت هرچند می دانم ربطی به ویندوز ندارد
ناگفته نماند زمانی هم که به استند بای میرود البته بیش از 20 دقیقه بعد از زدن ذکمه تصویر بالا نمی ایدفقط فن با سرعت زیاد به کار می افتد و تصویری وجود ندارد
دوبار لب تاپ را بازکردم فن را تمیز کرد همچنین سی پی یو را در اوردم و مجددا جا زدم باطری مین را هم به مدت 5 دقیقه خارج کردم وجا زدم
1-ممکن از چیپ گرافیک باشد؟
2- ایا امکان دارد با اپدیت کردن بایوس مشکل حل شود؟
3- با این مشکلی که دارد در صورت استفاده امکان خرابی بیشتر وجود دارد؟
ممنون می شوم راهنمایی فرمایید@};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط -Arian- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من فکر نمیکنم مشکل از بایوس باشه آپدیت بایوس در چنین حالتی بسیار خطرناک هست اگه موقع آپدیت لپ تاپ خاموش بشه بایوس میپره. ممکنه مشکل از مین یا پردازنده باشه پیشنهاد میکنم به نمایندگی مجاز ایسوس مراجعه کنید.
سلام به دوستان گرامی
من یک لبتاب ایسوس k43sj دارم که موقع روشن شدن سه تا 4 بار خاموش و روشن میشه تا بالا بیاد. وقتی بالا آمود و وارد ویندوز شد تمامی کارها عادی هستند سرعت سیستم هم بسیار خوبه. به نظر من مشکل بایوس داره البته نا گفته نماند که لب تابم به اخرین نسخه بایوس که توی سایت ایسوس هم هست اپدیت هست یعنی ورژن 317.
از دوستان و متخصصان عزیزی تجربه کافی در رفع این مشکل داشتند خواهش میکنم به من کمک کنید چی کار کنم. خواهشا شاید اما و اگر نباشه راه حل مطمئن بهم بدید.... مرسی از کمکتون
این هم ایمیل منه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل فکر نمی کنم دوست عزیز، ارتباطی با بایوس داشته باشه یک بار سیستمون بدونه باتری روشن کنید ببینید این مشکل هنوز هستش یا خیر .
سلام دوست من
آره باز هم همون مشکل رو داره
یه تعمییر کار به من گفت باید فایل پروگرام ایسوس مدل لب تابت رو پیدا کنی تا برات پروگرام کنم با دستگاه پروگرامر.
از دوستان خواهش میکنم که فایل پروگرامر ایسوس مدل k43sj رو برام بفرستن یا همین جا بزارن که دیگران هم استفاده کنن مرسی
با تشکر از دوستان
فایل پروگرام همون فایل بایوس هست ! فرقی نداره فقط باید با پروگرامر TNM2000 فلش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tamookan21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام! آیا این روش روی کامپیوتر یا pc هم جواب میده؟ با تشکر
چون کیس کامپیوتر روشن میشه ولی مانیتورش نه همه چیز رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم. آیا این مشکل میتونه از بایوس باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط jolia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بایوس کامپیوتر یا لپ تاپ مشکل پیدا کنه باید با پروگرامر فلش بشه. مشکل شما ممکنه از بایوس نباشه شما کارت گرافیک رو چک کنید
سلام ممنونم از پاسختون! کارت گرافیک رو چک کردم و با گرافیگ خود مادربرد هم امتحان کردم اما باز هم فرقی نکرد. وقتی که رم رو جا به جا می کنم صدای فن کارت گرافیک دیگه صدا نمیده و وقتی میزارم سر جای اولش باز صداش به حالت نوسان در میاد. همه اعضای کیس رو در اوردم و دوباره جا انداختم ولی هیچی تغییر نکرد! خواهش میکنم کمکم کنید:((:((
سلام.اقاعرفان داداش شما نحوه ریکاوری بایوس گرافیکم بلدین؟
سلام بلهنقل قول:
Amd یا nvidia?
سلام مجدد داداش.کارت گرافیک من ati amd radeon hd 5550 هست که رو جعبش نوشته اورکلاک ادیشن.من 3 شب پیش برا اینکه بتونم ولتاژ انلاک کنم و بتونم بیشتراورکلاک کنم تصمیم گرفنم بایوسش اپدیت کنم.ازسایت techpower گشتم نزدیک ترین و تنها مدلی که بایوسش با مال من عینن یکی بود radeon 5450 بود که ورژن بایوسش و سرعت هسته و رمش کاملا با مال من برابر بود.با gpu_z چک کردم.دانلود کردم فایلش rom. بود من اسمشو عوض کردم جای rom. هم bin. زدم.بعد از داس اپدیت کردم با فلش مموری اما وسطش ارور 0fl0l یا همچین چیزی داد.بعدش restart کردم حالا سیستم روشن میشه اما نه بوت میشه نه صفحه روشن میشه.گرافیک گزاشتم رو 1 سیستم دیگه اما اون سیستمم روشن نشد گرافیک برداشتم روشن شد.الان فقط فن روش کارمیکنه 4 روزم هست هیچ کاری نتونستم بکنم.حالا چیکارکنم ؟
سلام و خسته نباشی عرفان عزیز.
برنامه phoenix رو چطور روی سیستمی که بالا نمی اید اجرا میشه؟ تا تو مرحله بعد بشه اسم bios و دراورد.
با تشکر
سلام ، من رفتم boot دیستگاه رو گذاشتم رو فلش تا ویندوز نصب کنم ، ویندوز نصب شد .
رفتم دوباره در بایوس هنگام خروج گذینه restore default setting زدم !! دستگاه ریست شد اما دیگه بالا نیومد ، خاموش کردم اما دیگه روشن نشد !!!!!!! البته روشن میشه اما تصویر نمیده :(:(:(:( لطفا کمک کنید دوستان
مدل لپ تاپ = asus n56vm
با سلام
یه لپ تاپ جدید lenovo B5030 از سایت دی جی کالا خریدم و بعدش ویندوز و تمام برنامه ها را نصب کردم .
آخرشم گفتم بایوسش رو آپدیت کنم و بهد از آپدیت کردن بایوس سیستم ریاستارت کرد و دوباره یه کاری توی ستاپ انجام داد و دوباره ری استارت شد و الان یه صفحه آبی می یاد که نوشته BOOT Manager EFI PXE NETWORK و دیگه نه دی وی دی رامو می شناسه و نه هارد و و نه بوت می شه و داخل ستاپش هم نمی ره
خواهش می کنم ازت راهنماییم کن.
با تشکر
داغ لپ تاپ دی جی کالا به جگر مانده
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rayancell [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز وارد تنظیمات بایوس شوید و تنظیمات رو default کنید. مشکلی برای لپ تاپ شما پیش نیومده.
با تشکر مشکل اینه که وارد تنظیمات بایوس نمی شه کلید Fn +F2 رو که می زنم همین صفحه می یاد
با این پیغام ها
"checking media"
"Default Boot Device missing or Boot Failed
Insert Recovery Media and Hit any key
Then Select Boot Manager to choose a new Boot device or to Boot Recovery Media"
با کلید delete تست کنید ببینید وارد بایوس میشه یا خیر. احتمالا بایوس یک مدل اشتباه رو فلش زدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط rayancell [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نام فایل اینه از تو سایت لنوو گرفتم
zibwb0209.exe
ورژن قبلی 2.05 9CCN27WW ورژن جدید 9CC31WW 2.09
توی ویندوز 8.1 آپدیت کردم شناخت ولی بعدش اینجوری شد کابل برق هم وصل بود. شارژ باتری هم پر
اینم آدرسش :
با سلام
اساتید محترم خبری نشد
دوست عزیز احتمالا بایوس شما کرش شده. تنها راه حل بازکردن لپ تاپ و ریست CMOS میباشد. اگه گارانتی داره بهتره ببرید گارانتی ولی صحبتی از اینکه بایوس رو آپدیت کردید نکنید :dنقل قول:
سلام من یک لپ تاپ سونی وایو سری VGN-BX660P دارم که از چند روز پیش که یک نرم افزار دانلود میکردم خاموش شد ودیگر روشن نمی شود وقتی می گشتم وبه سایت شما رسیدم گفتم شاید از این راه بتوانم مشکلم را حل کنم بعداز گرفتن فایل بایوس دستگاه واز حالت exe به ROM درآوردن آن وقتی در نرم افزار معرفی شده شما گذاشتم دوگزینه SLIC file و RW را میخواهد که گفتم شاید نرم افزا صفحه 8 کمک کند که نرم افزاری که دراین صفحه گذاشته اید دانلود نشد اگر ممکن است من را راهنمایی کنید که چگونه میتوانم مشکلم را حل کنم
سلام.من بایوس لپ تاپ asus x44h رو گذاشتم روو آپدیت رفتم بیرون اومدم دیدم لپ تاپ خاموش شده.حالا که روشنش میکنم دو ثانیه روشن میشه بعدش خاموش میشه دوباره روشن میشه.این روشم زدم هیچ فرقی نکرد.راه حل چیه؟لپ تاپ یکی از آشناهاست عجب کاری شدا :(!
با سلام
فایل بایاس رو باید از کجا گیر بیارم؟
لپ تاپم ایسوس هست و سایت ایسوس فقط اپدیتاشو میزاره
همون فایل آپدیت بایوس هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedplease [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ممنون
چه موقع باید دستمون از کلید fn esc ورداریم. الان 15 دقیقس که فن لپ تاب خاموش نشده!
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
خواهش میکنم مدل لپ تاپ چی هست ؟ این روش روی همه لپ تاپ ها کاربرد ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedplease [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asus k55vd
corei7
دوست عزیزنقل قول:
شما فایل بایوس رو به یک فلش خالی انتقال دهید و اسم فایل بایوس را به K55VD.bin تغییر نام دهید فلش را به لپ تاپ متصل کنید و لپ تاپ را روشن کنید
اگر نشد فایل بایوس را به K55VD.411 تغییر نام دهید
در ضمن فرمت فلش fat32 باشه
سلام برای لبتاپ های hp باید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamiketi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1-لبتاپو خاموش کنی
2-کلید های ویندوز بالا پایین و پاور باهم نگه داری بعد چند ثانیه تند تند کلید F10 فشار بدی
ببین اگه جواب داد منو خبر کن smc ها رو هم بی زحمت برام آپلود کن;
بچه ها تو readme فونیکس نوشته This tool inserts a SLIC table into Phoenix (original and Lenovo) and Dell BIOSes and EFIs این یعنی چی؟ یعنی فقط مخصوص مدل های ذکر شده هست؟
کسی تا به حال برای مدل های hp امتحان کرده ؟ خوشحال میشم اگه تجربیاتتون در میون بذارین تا ما هم استفاده کنیم. ممنون از همه
سلام
دوستان من فایل بایاس lenovo z370 رو پیدا نکردم.کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون
تو لینک زیر موجودهنقل قول:
ریسک انجامش با خودتون
سلام خسته نباشید - لپ تاپ من دل 3421 و بایوس رو از ایت DELL میگیرم پسوندش EXE ولی خب شما گفتید باید پسوند ROM باشه - توروخدا راهنمایی کنید ...
سلام دوستان لپ تاپ من msi gx780 هست و کارت گرافیک قابل تعویض هست و چیپ گرافیک روی مادربورد نیست من بایوس گرافیک رو ادیت کردم و فلش زدم از طریق nvflash داخل ویندوز و بایوس بدرستی فلش شد و بالا اومد ولی درایور نات ساپورت میداد خلاصه بایوس ادیت نشده و فابریک رو دوباره فلش زدم و شانس من موقع فلش زدن لپ تاپ گیر کرد و صفحه خاموش شد وقتی خاموش کردم لپ تاپ رو دوباره روشن کردم متوجه شدم بایوس گرافیک کرش شده و الان صفحه روشن نمیشه و فقط فن روشن هست لطفا راهنمایی کنید . ایا میشه بایوس گرافیک هم از این راه ریکاوری کرد؟
پنجمین پست لینک زیر جواب شماست ( پست شماره ۱۵۵ )نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza5921 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زبانش هم روانه
لطفا همه جا پست ندید تا نظم سایت هم بهم نخوره
ریسک هم با خودتون
ممنون داداش ولی فکر کنم این برای گرافیک ati رو توضیح داده واسه من انویدیا هست میشه اگه شما متوجه شدید به من توضیح بدید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دستم از همه جا کوتاه شده فقط الان موبایل دارم هیچ جا هم تو شهرمون تخصصی یاد ندارن
شما درباره blind flashing باید سرچ کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza5921 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یه آموزش دیدم و طبق اون چیزی که فهمیدم بتون میگم
برای این کار :
یک فلش بوتیبل داس یا ویندوز ۹۸ میسازی
فایل nvflash.exe و بایوس مربوط به کارتت رو روی فلش مذکور قرار میدی
یه فایل notepad باز میکنی و دستور مقابل رو توش مینویسی C:\nvflash -p -u -f backup.rom البته به جای backup باید اسم بایوس باشه
فایل notepad رو با نام autoexec.bat کنار nvflash و فایل بایوس روی فلش ذخیره میکنی
فلش رو که آماده کردی به لپتاپ وصل میکنی و لپتاپو روشن میکنی و بعد چند دقیقه لپتاپ رو به حال خودش میزاری
با این کار همه چی اتوماتیک صورت میگیره و بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه لپتاپ رو خاموش کن و دوباره روشن کن و مشکل حله
اگر نشد شما باید هارد اصلی و دی وی دی درایو رو در بیاری تا مستقیما عملیات بوت از روی فلش انجام بگیره
نکته : من شخصا این روش رو تست نکردم و مجددا ریسک پای خودتون
برگرفته از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخر صفحه
سلام دوست عزیز ممنونم از زحماتتون اقا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لپ تاپ رو درست کردم ولی با روشی دیگه حالا اینجا میگم شاید به درد کسی خورد.
اول از یه کامپیوتر دیگه که ویندوز سون بود اسم نرم افزار گویای ویندوز رو پیدا کردم و بعد لپ تاپ خودمو روشن کردم و منتظر شدم ویندوز بیاد بالا با وجود اینکه صفحه خاموش بود سیستم عامل میومد بالا صدا لود ویندوز رو شنیدم فهمیدم که ویندوز اومد بالا بعد چند لحظه رمز رو وارد کردم و اینتر زدم وارد دسکتاپ شدم چند لحظه ایستادم تا برنامه های استارت اپ لود بشن بعد کلید پنجره ویندوز رو زدم و استارت باز شد بدونه اینکه چیزی بزنم اسم نرم افزار گویارو تایپ کردم و سپس اینتر زدم برنامه باز شد و صحبت کرد حالا دیگه میشد یه چیزایی فهمید که کجا هستم از موس هم استفاده نمیکردم چون چیزی دیده نمیشد. دوباره دکمه پنجره ویندوز رو زدم حالا رو هرچی که میرفتم اون نرم افزار گوینده اسمشو میخوند برام رفتم روی مای کامپیوتر اینتر کردم باز شد رفتم توی درایوی که فایل استوک بایوس رو سیو کرده بودن از طریقه همین گوینده فایل بایوس رو یافتم با کنترل سی کپی کردمش و برگشتم و به درایو سی رفتم و داخل پوشه ی نرم افزار nvflash رفتم فایل بایوس که اون داخل بود که اخرین بایوسی بود که فلش زدم و کرش شد بایوسم یافتم با شیفت دلیت پاکش کردم و با کنترل وی اون فایل بایوسی که کپی کرده بودم پیست کردم باکمک خانم گوینده ایکون نرم افزار nvflash رو یافتم و اینتر زدم باز شد و خط دستور رو خانم برام خوند بعد شروع به تایپ این nvflash gf106.rom که اسم فایل بایوسم بود کردم اینتر زدم اون بوق قشنگ رو زد که یعنی بایوس اماده فلش زده بعد کلمه y رو زدم و چند لحظه ایستادم تا فلش بزنه بایوس رو و بعد لپ تاپ رو ریستارت کردم و وقتی ریست شد دیدم صفحه اومد و مشکلم حل شد.
حالا از دوستان میخوام کمکم کنن که من ولتاژ این گرافیک رو انلاک کنم اخه هیچ نرم افزار ادیتی برای بایوس گرافیک های معماری fermi لپ تاپ پیدا نکردم nibitor. 6.6 هم ساپورت میکنه ولی قسمت ولتاژ خاموشه
اون روشی که بتون گفتم همینه ولی نیاز به به گوینده نداره و از طریق اون فایل bat کارها اتوماتیک صورت میگیرهنقل قول:
بهرحال خدا رو شکر که مشکل رفع شد
والا لپتاپ بنده گرافیکش از کپلره و در مورد فرمی نمیتونم دقیق نظر بدم
سلام دوستان
لطفا درباره بایوس لبتاب hp dv7-3080eg میشه راهنمایی کنید چطوری میشه درستش کرد چون با یک بایوس خراب آپدیت شده حالا داره کم کم تمام سخت افزارهاش از کار می افته ممنون میشم سریع کمکم کنید تا لب تاب خاموش نشه . پیشاپیش ممنونتون هستم .
میشه دوستان این فایل رو دوباره بزاریدنقل قول:
سلام ، من یه ورژن قدیمی تر بایوس رو اومدم نصب کردم (فک کردم از ورژن بایوس من جدیدتره) که سیستم خاموش شد و از اون به بعد هرکاری میکنم دستکتاپ بالا نمیاد و میره توی صفحه سیاه . لطفا به دادم برسید ! دوست عزیز من تموم اینکارایی که گفتی رو انجام دادم اما به دوتا مشکل خوردم
اول اینکه توی نرم افزار فونیکس وقتی فایل .rom رو باز میکنم ارور میده ! و اسم فایل جدید رو نمیده
دومی مشکل هم اینه وقتی سیستم بالا میاد و من هنوز دکمه های fn , esc رو نگه داشتم لب تاپ میره توی یه صفحه قرمز رنگ که توش یه سری اطلاعات نوشته در مورد بوت و هرچقدرم این دوتا دکمه رو نگه دارم هیچ اتفاقی نمی افته ، دکمه پاور رو هم همزمان میزنم خاموش میشه فقط ! (توضیح مرحله 6)
حالا من باید چکار کنم مشکل از کجاست؟ لب تا پی که توش نرم افزار فونیکس رو راه انداختم سامسونگ هستش
لب تاپ خودم acer 5742g هستش ویندوزش هم 7 هستش سرویس پک1
اینم فایل بایوس لطفا کمک کنید کلی کار دارم با لب تاپم :(
سلام من لپ تاپمو ویندوز 10 نصب کردم ، بعد از نصب همه چی ok بود ولی وقتی ریست کردم بالا نمیومد ورو همون لوگوی چرخش ویندوز 10 می ماند . طبق جستجوهایی که کردم گفته بودن برای حل این مشکل باید bios لپ تاپ رو آپدیت کنی تا درست بشه. من هم این کار رو کردم ولی وقتی آپدیت به 100% رسید error داد و ریست شد، ولی لپ تاپ بالا اومد و ویندوز 10 هم نصب کردم و تا یک هفته به خوبی کار میکرد، ولی بعد از یک هفته که لپ تاپو خاموش کردم دیگه روشن نشد، یعنی روشن میشه ولی تصویر نداره و بعد از یه مدتی فن با سرعت بسیار بالا کار میکنه، می خواستنم بدونم با این روشی که در صفحه اول گفته شده می تونم درستش کنم یا راه دیگه ای داره در ضمن لپ تاپم ASUS K45VD می باشد.
مشکل شما ربطی به بایوس نداره به نمایندگی ایسوس مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط babak1000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دیروز لپ تاپ رو بردم نمایندگی ایسوس گفت باید بایوسش فلش بشه و حدود 150 هزینه اش میشه.نقل قول:
150!!!! ? :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak1000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توهم داشته اینجا اصفهان با 20 تومن فلش میکنن
متاسفانه تو تهران سواستفاده زیاد می کنند، شما راهی میتونی پیشنهاد بدی؟نقل قول: