سلام دوست عزیز. شما لپ تاپ رو کاملا خاموش کنید سپس کلید Assist را بزنید سپس F2 را بزنید تا وارد بایوس شویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط damon61 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز. شما لپ تاپ رو کاملا خاموش کنید سپس کلید Assist را بزنید سپس F2 را بزنید تا وارد بایوس شویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط damon61 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون عرفان جان. وارد بایوس منو شدم. الان مشکلی که دارم دوباره ویندوز بالا نمیاد و نمیتونم ویندوزم بریزم. میخواستم ببینم راهی هست بایوس و برگردونم به ورژن قبلی یا اینکه بتونم دوباره ویندوز بریزم؟
تنظيمات بايوس را با زدن كليد F5 به حالت اوليه بازگردانيد به قسمت boot برويد و هار ديسك را در سطر اول قرار دهيد سپس تنظيمات را ذخيره كنيدنقل قول:
کلید F5 و توی بایوس منو باید بزنم یا قبل اون؟ چون توی بایوس منوی من کلید F9 برمیگردونه به حالت اولیه و سیو هم کردم ولی باز میزنه Operating Not Found. فقط اینکه F5 و کجا باید بزنم.
منظورم همون f9 بود. هارد رو در سطر اول بزاريدنقل قول:
آقا یکی جواب منو هم بده. ممنون میشم
دوست عزیز بایوس شما نپریده چون لوگوی Dell میاد بالا. Fail Load شده که باید باز بشه و Clear CMOS کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrgh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باتری را درآوردم، بعد کلید پاور را نگه داشتم تا خازن ها تخلیه بشه. این کار را چند سری انجام دادم. ولی گاهی وقت ها جواب میده. باید چیکار کنم؟
اگه گارانتی داره باید ببرید گارانتی. اگه هم نداره که یک بار با دقت بایوس لپ تاپ رو با توجه به مدل لپ تاپ دانلود کنید و فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrgh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارو کردم خوب شد. ولی نمیدونم چرا دوباره اینجوری شد؟
منظورتون ازClear CMOS همان برگرداندن تنظیمات اولیه بایوس هست؟
بله دوست عزیز Clear CMOS تنظیمات بایوس را به حالت اولیه برمیگرداندنقل قول:
الان دیگه حتی وارد setup هم نمیشه. :(
دوست عزیز من راه حل دیگری به ذهنم نمیرسه بهتری لپ تاپ رو به یک متخصص تمیر لپ تاپ بدین تا ایرادش رو برطرف کنهنقل قول:
سلام من یک لب تاب سونی sony vaio pcg-91211m دارم که مشکل بایوس داره و صفحه بایوس اون بالا نمیاد واسه فلش بایوسش ممکنه منو راهنمایی کنین .
سپاسگزارم...
سلام دوستان من hp probook 4540 s دارم خریت کردیم خواستم بایوس رو آپدیت کنم زد دیگه سیستم بالا نمیاد وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم چراغ کپس لوک خاموش روشن میشه و فن هم با دور تند کار میکنه هر چی هم دکمه پاور رو نگه میدارم لپ تاپ خاموش نمیشه و باید لپ تاپ رو از برق بکشم.بایوس رو از طریق ویندوز میخواستم آپدیت کنم یادم رفت آنتی ویروس رو غیرفعال کنم همچنین یه کارت ****** هم به لپ تاپ وصل بود که ظاهرا مشکل از اون بوده و اونو باید در میاوردم به هر حال من طبق آموزش رفتم فایل بایوس مخصوص لپ تاپ خودم رو دانلود کردم از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گزاشتم تو برنامه phonix و نتیجه شد این
حالا نمیدونم پسوند فایل رو باید به چی تغییر بدم یا اثلا نیازی به تغییر هست یا نه همچنین من تو سایت خود اچ پی یه سری مراحل داشت اونارو اجرا کردم نتونستم شاید درست مراحل رو انجا ندادم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم
مرسی
دوست عزیز به وسیله HP Tools یک فلش مموری Bootable بسازید و فایل بایوس را روی فلش کپی کنید و مانند زیر مراحل را انجام دهید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط strong98 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Plug the notebook into an AC adapter.
- Insert the USB key with HP_Tools installed into an available USB port.
- Press the Power button while holding the Windows key and the B key.
- The emergency recovery feature replaces the BIOS with the version on the USB key. The computer reboots automatically when the process is completed successfully.
میشه توضیح بدید یه آموزشی چیزی بزارید چون خودم سر در نیاوردم اصلا hp tools چیه هر چی گشتم چیزی دستگیرم نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز ، HP TOOLS خیلی راحت با یک سرچ توی گوگل پیدا میشه این برنامه علاوه بر فرمت کردن قابلیت فرمت برای بوتیبل را دارد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط strong98 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
US یا UK .....یا هر سورس دیگه را دانلود کن و فلش و از طریق این برنامه فرمت بوتیبل کن ....( کار با این برنامه بسیار ساده هست و احتیاجی به آموزش ندارد)
بعد از دانلود خودتون متوجه خواهید شد....
در نظر داشته باشید اگر از ویندوز 7 یا 8 استفاده میکنید حتما run as administrator برنامه را بعد از نصب اجرا کنید....و همانطور که دوست عزیزم عرفان جان فرمودند طبق :
- Plug the notebook into an AC adapter.
- Insert the USB key with HP_Tools installed into an available USB port.
- Press the Power button while holding the Windows key and the B key.
- The emergency recovery feature replaces the BIOS with the version on the USB key. The computer reboots automatically when the process is completed successfully
انجام بدید....
با تشکر@};-
سلام
ممنون البته برای بوتیبل کردن فلش ظاهرا نیاز به فایل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست که من دانلودش کردم البته با یه ابزار دیگه فلش رو بوتیبل کردم ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]بایوس لپ تاپ خودم رو انتقال دادم به فلش حالا بریم طبق مراحلی که آقای عرفان گزاشته جلو بریم ببینیم درست میشه یا نه.:d
سپاس@};-
با سلام و خسته نباشید
دوست گرامی من ی دستگاه Asus k43sj دارم و وقتی که دستگاه رو روشن می کنم قبل از اینکه لگوی Asus بیاد سه یا چهار بار دستگاه ریست میشه. من قبلا بدون اینکه دستگاه مشکلی داشته باشه از سر کنجکاوی با برنامه Win flash که روی دی وی دی دستگاه بود، بایوس رو آپ دیت کردم الانم دقیق یادم نیست که این مشکل بعد آپ دیت بوجود اومد یا قبلش هم بود! حالا خواستم بدونم چطوری می تونم ورژن بایوس رو به همون ورژن قبلیش برگردونم؟
فایل ورژن قبلی رو دارم اما چون قدیمی تره فلشش نمی کنه! راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز شما باید بایوس رو دانگرید کنید. مراحل زیر را انجام دهید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baratymm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- نرم افزار Rufus رو دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- یک فلش مموری خالی به سیستم متصل کنید
3- Rufus را اجرا کنید و مانند عکس زیر تیک گزینه ها را بزنید:
( اون قسمت که قرمز رنگ هست باید به MS-DOS تغییر دهید پیش فرض روی Free-DOS هست )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
4- روی Start کلیک کنید و صبر کنید تا کار برنامه تمام بشه
5- FTK رو دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
6- فایل های داخل FTK رو به فلش مموری انتقال دهید
7- فایل بایوس را به bios.bin تغییر نام دهید ( فرمتش bin شود ) سپس به فلش مموری انتقال دهید. فلش شما باید مانند تصویر زیر شود:
8- فلش مموری را بوت کنید.
9- دستور reflash را بنویسید و Enter را بزنید
10- عملیات فلش که تمام شد دستور poweroff را بنویسید و Enter بزنید
لپ تاپ را روشن کنید
موفق باشید @};-
سلام
وقتی که سیستم رو ریستارت کردم و فلش رو بوت کردم و دستور Reflash رو اجرا کردم با این پیغام مواجه شدم
This program cannot be run in Dos mode.
error occurred during backup phase.exiting.
Thank you for using FTK
حالا به نظر شما چیکار کنم؟
مرسی
از داخل ویندوز تست کنید. وارد فلش مموری شوید و فایل reflash را اجرا کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط baratymm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه متاسفانه نشد
دوست عزیز میشه ایمیل رو بدی عکس این پیام ها رو واست بفرستم
عکس ها رو همین جا قرار دهید راهنمایی میکنم. داخل آپلود سنتر سایت قرار دهید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
دوست عزیز از داخل ویندوز امتحان کردم که با این موارد مواجه شدم و دانگرید نشد
n[IMG]file:///C:/Users/SA69BF~1.BAR/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.jpg[/IMG]
عکس ها رو میتونید تو آپلودسنتر تصاویر انجمن آپلود کنین و به صورت بندانگشتی اینجا قرار بدید@};-نقل قول:
دوست عزیز شما چرا مسیر عکس رو از کامپیوتر خودتون گذاشتید ! داخل آپلود سنتر آپلود کنیدنقل قول:
آأرس لینک عکس هستش
بی زحمت بفرمایید که چیکار کنم؟
روی فایل reflash کلیک راست کنید و Run as administrator بزنیدنقل قول:
بازهم عینا همون نتایجی رو میده از توی cmd ران کردم میداد!
نمیدونم چیکارش کنم؟!
راستی ناگفته نمونه که ی فایل Backup.bin توی فلش ایجاد می کنه
دوست عزیز آخرین راه اینه:نقل قول:
Bupdater را دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همون کارها که گفتم روی فلش انجام دهید و فایل های Bupdater را روی فلش بریزید.
فایل بایوس رو به BIOS.ROM تغییر نام دهید ( فرمتش ROM شود ) سپس روی فلش کپی کنید
فلش را بوت کنید و دستور زیر را بنویسید:
Bupdater /pc /g
سپس فایل BIOS.ROM را انتخاب کنید و yes را بزنید وقتی فلش انجام شد لپ تاپ رو خاموش کنید سپس روشن کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این اخطار رو میده
file creation is error
از تو Cmd هم که اجرا می کنم میگه با ویندوز 64 تطابق نداره
سلام دوست عزیز
بالاخره دانگریدش کردم! اما مشکلم حل نشد!کماکان وقتی روشن می کنم یا ریست میزنم قبل اینکه صفحه بوت (همون صفحه اول که تا روشن می کنی اسم لب تاب رو می نویسه)بیاد سه بار ریست می کنه! اما وقتی هم که میاد بالا دیگه هیچ مشکلی نداره! هارد و رم رو هم روی ی سیستم دیگه چک کردم سالم بودند
با سلام و خسته نباشید به همگی
من یه سوال داشتم اگه کسی اطلاعاتی داشت بذاره ممنون میشم(قضیه مرگ و زندگیه:(()
من یه لپ تاپ asus مدل k50in دارم که رو تنظیمات بایوسش رمز گذاشتم و چند وقتی با بایوسش کار نداشتم و رمز رو فراموش کردم.
بعدش فکر کردم مثل این pc های معمولی اگه باتریشو وردارم رمزش پاک میشه واسه همین پشتش رو باز کردم و باتریشو ورداشتم. ولی مشکل حل نشد که هیچ موقع روشن کردن لپ تاپ پیغام خطا میده که تاریخ و زمان سیستم شما تنظیم نشده . یا 1) کلید F2 رو فشار بدید برای تنظیم زمان و تاریخ(که بالطبع نمیشه چون رو بایوس سیستمم رمز هست و نمیشه وارد تنظیمات بایوس شد.) و یا
2) کلید F1 رو فشار بدید تا مقادیر پیش فرض تنظیمات کارخانه جایگزین بشه.
برا همینه که حدود یک ساله تاریخ و ساعت سیستمم همون تاریخ ساخت لپ تاپه و از داخل ویندوز هم نمیشه کاریش کرد.
حالا سوال من اینه که آیا من میتونم بایوسم رو Update کنم یا نه و یا با Update کردن میشه این رمز رو دور زد و کلا پاکش کرد.
مدل مادر بردم AMD و ورژن بایوسم 218 هستش.
دوستان اگه کسی میتونه به دادم برسه[-(
سلام من سعی کردم تا فایل بایوس رو از سایت ایسوز به آدرس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کنمو با نرم افزار phoenix کارهایی کهگفتید رو انجام بدم اما این اشکال رو میگیره: not phoenix/dell/insyde/efi bios چه کار باید انجام بدم؟؟؟
سلام دوست عزیز. وقتی از شما پسورد میخواد 3 بار پسورد اشتباه بزنید سپس پیام System disabed نمایش داده میشه که زیرش یه عدد هست اون عدد رو برای من بنویسید تا پسورد جدید برای شما Generate کنم ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط khoshchehre13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
همانطور که تو سوالم نوشتم بعد از سه بار پسورد اشتباه سیستم میگه یا F1 ویا F2 رو فشار بده تا بتونی تاریخ و زمان سیستم رو تنظیم کنی و هیچ کدی نمیده.
در ضمن از موقعی که باتری پشت لپ تاپ رو ورداشتم تا پسورد بایوس پاک بشه، هنگام روشن کردن سیستم بایوس یه بوق میزنه که سرچ کردم مثل اینکه DRAM مشکل داره. حالا این DRAM چیه من نمیدونم.
سلام دوست عزیز. یعنی هیچ عددی بعد از اشتباه وارد کردن پسورد نمایش نمیده ؟ عجیبه چون تمام لپ تاپ ها باید یک کد نمایش بدن. DRAM همان رم لپ تاپ شما هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط khoshchehre13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه هیچ عددی نشون داده نمیشه و پیغام میده که
enter password failed
press F2 to continue
و F2 رو فشار میدیم و وارد سیستم میشیم اما دیگه نمیتونیم وارد bios setup بشیم.
سعی کردم با نرم افزارهای مختلف پسوردشو پاک کنم اما مثل اینکه پسوردش رو چیپ جداگانه ای ذخیره شده و ربطی به cmos نداره.
دیگه نمیدونم باید چکار کرد به غیر از تعویض چیپ بایوس و پروگرام کردنش.
اينم امتحان كنيد اميدوارم مشكل حل بشه: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
با عرض سلام خدمت استارتر عزیز و دوستان گل هیرو
بنده اومدم امروز ناسلامتی بایوس لبتاب رو آپدیت کنم که وسط های کار ویندوز فریز شد و یه ساعت هم منتظر موندم اما همچنان ویندوز فریز بود، نه خاموش میشد نه چیزی آخرش باطریش رو کشیدم بیرون و دوباره زدم :-S
حتمی میدونستم بایوس اش دیگه پریده از تاپیک عرفان جان هر ترفندی بود بکار بردم اما فرجی حاصل نشد:(
لبتاب من مدل Dell Vostro 1520 هستش حتی آخرین ورژن بایوس رو هم دانلود کردم که بعد اکسترکت کردن یک پوشه بهم داد که محتویاتش اینه:
و فایل BIOS.ROM رو توسط PhoenixTool بازش کردم و نتیجه ای که بهم داد این بود
بنده فایل BIOS.ROM رو در 5 اسم متفاوت کپی زدم داخل فلش و طبق آموزش ها پیش رفتم
BIOSCOD02.ROM
MOD_4A01.ROM
HOLE3.ROM
BIOS.wph
BIOS.ROM
و دکمه های FN+Esc و fn+B و fn+R و fn+Home و ... همشون رو تست کردم اما نشد که نشد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ممنون میشم لطفآ طرز ریکاوری کردن بایوس لبتاب های دل رو یه توضیخ مختصر بدین [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم آخرین ورژن از بایوس A08 که فایل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آن بعد از استخراج آپلود شده
با تشکر
سلام دوست عزیز @};- بایوس های لپ تاپ های DELL مدل Vostro از این روش نمیشه ریکاوری کرد بایوس رو باید روی پروگرامر TNM 2000 Plus خارج از لپ تاپ فلش کنید. تعمیرگاه های لپ تاپ میتونند انجام بدن
با سلام میشه روش آپدیت کردن بک لبتاپ سالن رو بگید؟ ممنونم
نکته اول مگه پسوندشون exe نیستش :| ,پس چرا گفتی rom چون من دانلودش کردم پسوندش exe بودش ونکته مهم تر فقط یک فایل تکی 5 مگابایتی بود نه دوتا یا بیشتر !!!
بعدش من برنامه ای روهم که بالا گذاشتین دانلودش کردم و زیپ بود
از حالت زیپ که درش آوردم بجز فایل اصلی که گفتید کلی چیزهای دیگه توش بود که ازشون سر در نیاوردم به چه کاری میاد :(
نکته دیگه من لب تابم 4540 hp هستش
چند وقت قبل خواستم آپدیت کنمش کلا بهم ریخت بایوس
مجبور شدم بفرستمش از کیش با کلی دردسر تهران واسه تعمیرو فلش کردنش:((
ولی متاسفانه حالا دیدم بدتر از قبل قدیمی ترین ورژن بایوسش رو نصب کردند و فرستادنش که تو سیستم خیلی اثر گذاشته:(
خودم رفتم سایت hp نسخه جدیدش رو دوباره گرفتم ولی نمیدونم چطوری راش بندازم ترسیدم دوباره ریسک بی اطلاع کنم
اینجا هم هرجا میرم میگن ما به بایوس دست نمیزنیم و تفره میرند یا قیمت های فضایی میدند چون به قول خودشون کیش !!!b-)
ممنون اگه راهنمایی کلی بکنید که هم من هم بقیه دوستان بهره کافی رو ببرند
با سپاس از همه سالار=d>@};-
سلام دوست عزیز. بایوس اکثر لپ تاپ ها EXE هست که درون فایل EXE فایل ROM ذخیره شده است و شما نمیتوانید بهش دسترسی داشته باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepahsalar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آپدیتش خیلی راحته بایوس رو با توجه به مدل دقیق لپ تاپ دانلود کنید سپس از داخل ویندوز اجراش کنید. همین. شارژ لپ تاپ موقع آپدیت بالای 75% باشه و به آداپتور متصل باشه.
ممنون که جواب رو دادی=d>
ولی دفعه قبلی همین کارو کردم(مستقیم از تو ویندوز) مثل بقیه برنامه ها شروع به نصبش کردم,باطری فول بود وکابل پاورم وصل بود سیستم اوکی داد و گفت که ریستارت میشه ولی رفت فضا تاریک شد صفحه و نیومدش:(( نصخه اصلی بود از خود سایت hp گرفتمش
(h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdDetails/?javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken &javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cacheto ken &javax.portlet.prp_bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c 8d0 1=wsrp-navigationalState%3Didx%253D%257CswItem%253Dob_121 965_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf46 26f5c8d01&sp4ts.oid=5269095&ac.admitted=1382360778 809.876444892.199480143)
بعد فرستادمش تهران با کلی هزینه و دردسر,آخر سرم قدیمی ترین ورژنش رو نصب کردند متاسفانه:(
بعضی میگن سی دی بوت میخواد بعضی میگن از تو سیف مود برم ,حالا چطوریه قضیه عزیز؟؟:(
سلام دوستان
من یک لپ تاپ ایسوس دارم وقتی بایوس default factory کردم کلید پاور از کار افتاد (هارد جا نبود) مجبور شدم
شارژر در بیارم و دیگه لپ تاپ روشن نمیشه امکان هست مشکل از بایوس باشه؟
سلام دوست عزیز. منظور شما از ( هارد جا نبود ) یعنی هارد دیسک داخل لپ تاپ نبود ؟!!!نقل قول:
Default factory نمیتونه به بایوس آسیب بزنه.
مشکل این بود که بعد از امدن لوگوی ویندوز به loading file می رفت و دیگه هنگ می کرد با خود سیستم نتونستم ویندوز بریزم dvd که بوت نمی شد(البته dvdrw قبلا مشکل داشت) و با فلش هم نشد.
روی هارد با pc ویندوز ریختم گذاشتم داخل لپ تاپ Blue Screen می امد. حالا دیگه کاملا مرده!
به احتمال 50% رم لپ تاپ مشکل داره. چون بایوس هیچ وقت Blue Screen نمیده. بایوس 100% سالمه باید رم ها رو تست کنیدنقل قول:
همون طور که عرفان جان گفتند بایوس سالمه و Blue Screen مربوط به ویندوز هست:)
شما مواردی که باعث Blue Screen میشه رو باید چک کنید.
مثل همین رم که عرفان جان گفتند;)
Blue Screen برای قبل اینکه بایوس به حالت کارخانه ببرم. بعد از اینکه بایوس دست زدم چون هارد دراورده بودم بوتیبل می خواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و همه کلید کار می کرد غیر از کلید پاور برای همین شارژر دراوردم و دیگه اصلا روشن نمیشه.
اگه رم مشکل داشته باشه لپ تاپ روشن نمیشه؟؟؟
ممنون که جواب رو دادی=d>نقل قول:
ولی دفعه قبلی همین کارو کردم(مستقیم از تو ویندوز) مثل بقیه برنامه ها شروع به نصبش کردم,باطری فول بود وکابل پاورم وصل بود سیستم اوکی داد و گفت که ریستارت میشه ولی رفت فضا تاریک شد صفحه و نیومدش:(( نصخه اصلی بود از خود سایت hp گرفتمش
(h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdDetails/?javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken &javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cacheto ken &javax.portlet.prp_bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c 8d0 1=wsrp-navigationalState%3Didx%253D%257CswItem%253Dob_121 965_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf46 26f5c8d01&sp4ts.oid=5269095&ac.admitted=1382360778 809.876444892.199480143)
بعد فرستادمش تهران با کلی هزینه و دردسر,آخر سرم قدیمی ترین ورژنش رو نصب کردند متاسفانه:(
بعضی میگن سی دی بوت میخواد بعضی میگن از تو سیف مود برم ,حالا چطوریه قضیه عزیز؟؟:(
مدل دقیق لپ تاپ چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepahsalar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رم مشکل داشته باشه روشن میشه اما تصویر نداره. اگه کلا روشن نمیشه که حتما دکمه پاور مشکل داره !نقل قول:
مدل دقیقش hp probook 4540s:|نقل قول:
بایوس رو از اینجا دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلامنقل قول:
مگه اون آدرسی که خودم داده بودم چطور بودہ چون من با توجه به نوع ویندوز وسیتم و شماره سر یا ل لب تاب تو سایت HP گرفتمش
([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
اینم همون سایت و همون آدرس هست:(
با این تفاوت که این لینک شما اولین ورزن رو که قدیمی تر هست داره معرفی میکنه:(
خیلی دیگهههههههههههههه گیج شدم جون داداش:((
اين HP اصلا معلوم نيست چرا سايتش اين طوري هست! گنگه همه چيش. داداش ميخواي بيخيال آپديت بشو :))نقل قول:
Bios نوت بوک samsung rf 511-s06 رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina_samand2002 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dنقل قول:
این مال مدل S01 هستش مال من S06 هستش
واااااااااااااااااااا:-Oنقل قول:
من که گیج شدم دادا
آخر نر یا ماده
بدوشیم یا ندوشیم:(
حالا جدای از اینها
طریقه دقـــــــــــــــــــــــ ـــــیـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــق نصبش رو بگو:((
مستقیم,کج,راسته:(
با سی دی بی سی دی
با فلش بی فلش مموری
از تو سیف مود از تو ویندوووز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-S
فایل EXE رو Run as admin کن فقط باتری 75% شارژ داشته باشه و کابل پاور متصل باشه و موقع آپدیت برنامه های اضافه رو ببند مخصوصا آنتی ویروس ها چون فایل های فلشر رو ویروس میشناسننقل قول:
این آنتی ویروس فابریک خود ویندوز7 ("Microsoft Security")روچطوری غیر فعال کنمنقل قول:
هر کار کردم نشدش:(
بعدم نگفتی از سیف مود برم یا نه نمیخواد؟
- - - Updated - - -
این آنتی ویروس فابریک خود ویندوز7 ("Microsoft Security")روچطوری غیر فعال کنمنقل قول:
هر کار کردم نشدش:(
بعدم نگفتی از سیف مود برم یا نه نمیخواد؟
وارد تنظيمات آنتي ويروس بشو و real time protection رو غير فعال كن. نيازي به safe mod نيستنقل قول:
خدا رو شکر ممنون دادا راش انداختیم:-*نقل قول:
دفعه قبل ها رو درست میرفتم
ولی همین آنتی ویروس رو چون مال خود ویندوز بود فکر نمیکردم مشکل ایجاد کنه غیر فعالش نمیکردم:)
با سلام
لپ تاپ من FZ240E هست . روشنش که میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و هیچی نشون نمیده .
فایل بایوسش هم گرفتم و این کاری که گفتین رو انجام دادم نشد . باتریشو خارج کردم و این کارو کردم
میشه راهنماییم کنین
ممنون
با سلام و تشکر از شما.
فایل بایوس سونی EA 25 را کجا می تونم دانلود کنم؟
لپ تاپ رو بردم پیش تعمیر کار میگه باید بایوسش عوض بشه. یعنی راهخ دیگه ای نیست؟
از سایت سونی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط NIMA88 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت اساتید مخواستم بدونم با این روش(روش اول) مدل acer travelmat 2350 رو میتونم انجام بدم؟
سلام دوست عزیز. اگه بایوسش AMI باشه باید فایل بایوس رو به AMIBOOT.ROM تغییر نام دهید سپس روی یک فلش ذخیره کنید و لپ تاپ رو کامل خاموش کنید و فلش رو متصل کنید دکمه های CTRL و HOME رو همزمان نگه دارید و لپ تاپ رو روشن کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sistana [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از کجا باید بدونم بایوسش چی هست؟
سلام به همه دوستان
لپ تاپ من asus k53sv هست دادم تعمیر ادم نفهم برداشته بایوسشو با دسگاه به n53sv اپدیت کرده
حالا هر کاری میکنم نمیتونم دوباره به k53sv فلش کنم.
عزیزان نیازمند یاری سبزتان هستیم
سلام دوست عزیز. فکر نکنم بشه همچین کاری کرد ! بایوس n53sv روی k53sv اگه فلش بشه اصلا لپ تاپ بوت نمیشه چون کلا مسیرهای ROM های سخت افزاری فرق دارن باهم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر از مجموع آموزشها و پاسخ های ارائه شده به سوالات
الان شدهنقل قول:
ویندوز نصب شد lan و صدا و wirelese نمیشناسه
راهی هست برشگردوند؟
دوباره بايد فلش كنيد. از طريق داس فلش كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza2020 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA ZL using Tapatalk 4
خوب دوست عزیز راهنمایی بیشتر؟نقل قول:
چه جوری
سلام دوست من آموزشش رو دارم آماده میکنمنقل قول:
خدمت شما دوست عزیز: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
وقتی می زنم این ارور میدهنقل قول:
BIOS has no update module avalable
سلام
من یک لپ تاپ asus k52jk دارم،دیروز توی تنظیمات بایوس قسمت انیمیشن رو فعال کردم!
از بعدش دیگه وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و دیگه چیزی نشون نمیده!
کارهایی که دوستان در بالا گفتن رو هم انجام دادم،اما نتیجه ای نگرفتم!!!
البته فکر میکنم نتونستم فلش رو بوتیبل کنم!
حالا از دوستان خواهش دارم اگه میدونن مشکل من چجوری حل میشه منو راهنمایی کنن.
اگه کسی از دوستان هم لینکی برای برنامه ی Mini Dos دارن،ممنون میشم اینجا قرار بدن تا بقیه هم استفاده کنن.
با تشکر
سلام بر استاد عرفان عزیز
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم
این آی سی رو کجا میتونم تهیه کنم ؟
سلام دوست عزیز. والا جایی رو نمیشناسم. بیشتر باید تو فروشگاه های الکترونیکی جستجو کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای چه مصرفی هست این IC ?
آی سی بایوس لپ تاپمه چند وقت پیش سوختهنقل قول:
بايد تو فروشگاه هاي الكترونيكي بگرديدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خسته نباشی خدمت اساتید بخصوص عرفان خان
من دیشب بایوس لپ تاپم پرید Asus k55vm ایا با این روش پست اول میتونم بایوس ریکاوری کنم ؟ فایل بایوس هم دانلود کردم که اسمش به این صورت هستش K55VMAS.211 .ممنون میشم راهنماییم کنید . باتشکر از زحمتهای شما.@};-
سلام دوست عزيز. به اين تاپيك مراجعه كنيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط don.emiro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA Tablet Z LTE using Tapatalk 4
سلام ادمین گل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لپ تاپ ایسوس مدل F8VR میخام روش کار کنم .پیغام خطا میده not phoenix/dell/insyde/efi bios
یه جا هم دیدم نوشته باید از AWARD Tool استفاده کنید.
اگه اینطوره میشه یه لینک دانلود AWARD Tool بدید.
ممنون از راهنمایی
سلام دوست عزیز @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط علی آقا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خدمت شما: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ادمین ممنون بابت پاسخ سریع.
اصلا انتظار نداشتم اینقد سریع ج بدید :d
ولی متاسفانه AWARD Tool هم کار نکرد.
نوشته Not Award Bios
سوال اول اینکه آیا ممکن هست تفاوت ورژن خود نرم افزار[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]وAWARD Tool یا فایل بایوس باعث بشه تا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و AWARD Tool فایل بایوس رو شناسایی نکنه ؟؟؟
و سوال دوم اینکه با توجه به اینکه دستگاه بوت نمیشه آیا راهی هست بشه برند بایوس رو چک کرد؟؟؟
لپ تاپ ایسوس مدل F8VR و فایل بایوس هم بنام F8VaAS.208
باز هم ممنون :)
خواهش ميكنم عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط علی آقا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فايل بايوس رو به amiboot.rom تغيير نام بديد سپس روي فلش مموري كپي كنيد ( تو فلش فايل ديگه اي نباشه و فرمتش fat32 باشد )
سپس فلش را به لپ تاپ متصل كنيد و دكمه هاي ctrl و home را همزمان با هم نگه داريد و لپ تاپ را روشن كنيد
وقتي چراغ فلش روشن شد دكمه ها رو رها كنيد.
برند بايوس هاي asus معمولا AMI هست. ميتوانيد فايل بايوس را با hex editor باز كنيد و برند بايوس را پيدا كنيد
سلام اقا عرفان من لپ تاپ ام msi gx60 1ac هستیش و بایوسش پاک شده با یه لپ تاپ دیگه وقتی تو برنامه فونیکس میرم تو information یه چیزایه دیگه میده لطفا لینک زیر رو ببینید رامی که از سایت msi دانلود کردم و اررور فونیکس توش هست ! لطفا کمک کنید !
رامم اسمش این باید باشه تو فایل رار هست مرسی. E16FKAMS.50A
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ReznOv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما فايل بايوس رو از حالت فشرده خارج كنيد و فايل را با اسم اصلي خود به يك فلش مموي انتقال دهيد ( فرمت فلش fat32 باشد و در فلش به جز اين فايل چيز ديگري نباشد )
باتري لپ تاپ را خارج كنيد و يك دقيقه دكمه پاور رو نگه داريد سپس فلش مموري را به لپ تاپ متصل كنيد و باتري هم روي لپ تاپ بزاريد و لپ تاپ رو روشن كنيد يك صفحه مياد كه بايد فايل بايوس را انتخاب كنيد تا بايوس فلش بشه
خیلی ممنون بابت جواب سریعتون. @};- کاری که گفتین انجام دادم ولی بازم صفحه سیاه بود ! اما از چراغ فلش معلوم بود چیزی داره از روش خونده میشه ... چند بار امتحان کردم حتی 10 دقیقه ام گذاشتم روشن بمونه اما اتفاقی نیفتاد :| شرمنده وقتتون رو میگیرم . الان چی کار کنم ؟
قبل از روشن كردن لپ تاپ كليدهاي ctrl و home را همزمان بگيريد و لپ تاپ را روشن كنيد وقتي چراغ فلش روشن شد دكمه ها رو رها كنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ReznOv [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازهم هیچی ! البته دکمه home لپتاپ ام رو fn دکمه Page Up بود و fn + Pageup + Ctrl رو گرفتم یک بار دیگه همین کار رو با fn + esc امتحان کردم ولی نتیجه ای حاصل نشد !