خوب پیدا کردن یه لپ تاپ با همین مشخصات کار خیلی سختیه. شایدم برای ما اصلا امکان پذیر نباشه. راه دیگه ای هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب پیدا کردن یه لپ تاپ با همین مشخصات کار خیلی سختیه. شایدم برای ما اصلا امکان پذیر نباشه. راه دیگه ای هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مرسی از مطلبوتون...
من یک دستگاه z510 Lenovo دارم که یه سری مشکلات ریز داشت تو عملکردش سرچ کردم دیدم باسه این چیزا یه اپدیت بایاس داده که درست شه مشکلات...ما این فایل رو ران کردیم یه فایل exe ساده بود رفت Restart کنه و دیگه بالا نیومد...و Error Bios Missing میده خودم روش کار کردم حتی دادم بیرون هنوز نتونستن درست کنن...
بیرون بهم گفته با پراگمر ها نتونستیم برزیم روش ...حتی بایاس ورژن خود دستگاه بوده ! ریخته بهم دستگات غیر قابل تعمیره...دوستان کسی می تونه کمک کنه مارو ؟
دستکاه افتاده یه گوشه داره خاک می خوره...
این روش شما رو هم من تست کردم جواب نمی ده وقتی می خواد اسم رو پیدا کنه یه اسم Invalid میده بم...
سلام دوستان
منم یه لبتاب z510 لنوو دارم که با نصب اپدیت بایوس ارورر میده که
defalut boot device missing or boot failed .
insert recovery media and hit any key
then select 'boot manager' to choose a new boot
device or to boot recovery media
بچه ها سریع جواب بدید فوریه :(
اقا جواب بدید ؟؟:((:((:((:((
دی وی دی لپ تاپ رو بزار توش سیستم رو روشن کن تا ریکاوری بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin8speed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز هم همون اخطار رو میده میزنی okمیر ه تو boot manager بعد ش اونجا هم هیچی نیستنقل قول:
اگه منظورتون windows boot manager هست که مشکل از ویندوزه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin8speed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا بالا نمیاد تو صفحه بوت منیجر هم خالی خالیه
چکارش کنم؟؟
شما DVD ویندوز رو بزارید سپس در مرحله ای که Install Now میاد گزینه Repair رو کلیک کنید بعد صبر کنید اگه ویندوز مشکلی داشته باشه به صورت خودکار برطرف میکنهنقل قول:
اقا اصلا dvd ویندوز و لب تاب رو میزاری تغییری نمیکنه اول ویندوز نداشته 7ونش کردن بعد اپدیت بایوس 8 ریختن حالا بالا نمیادنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]