باسلام ریکاوری بالا روی لب تابk45 vd asus کارنکرد لطفآ اموزش جدید بگذارید
بعد ابدیت بایوس مصرف باتری زیاد شده باتری کالیبره شده کمکم کنید
:((
:((:((
:((:((:((
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام ریکاوری بالا روی لب تابk45 vd asus کارنکرد لطفآ اموزش جدید بگذارید
بعد ابدیت بایوس مصرف باتری زیاد شده باتری کالیبره شده کمکم کنید
:((
:((:((
:((:((:((
خب الان بایوس لپ تاپ شما پریده یا اینکه مصرف بالا رفته ؟ میخواهید دانگرید کنید به نسخه قبل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط m1373 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول که بایوس رو آپدیت کردم ویندوز بالا میومد ولی اولش اخطار میداد که ok رو میزدی و میرفت[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعدش ویندوز رو گذاشتم تا دوباره نصبش کنم از روی dvd بوت نمیشد
رفتم تو صفحه منجر default setting کردم
بعد این دیگه بالا نیومد
تو صفحه منجر هم دیگه نرفت
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مصرف باتری دو برابر شدهمیخواهید دانگرید کنید به نسخه قبل ؟
لطفآ کمک کنید
فایل بایوست را دانلود کن تو یه سیستم دیگه نصب کن چون فایل exe است اما اجراش نکن گرچه اگه اجرا هم بکنی نمیشه و ارور میده .توی :c یه فولدر درست شده که فایل Rom یا Bin بایوست داخل اونه اونو بردار و آموزش بالای صفحه رو مو به مو برو انشاالله جواب میگیری.ولی بهتره به یه تعمیرکار ماهر بسپریش چون ممکنه با دستکاری بیشتر، بدتر هم بشه از بایوس قبلیت بکاپ اگه داری از همون استفاده کن و اونی که رو سایته دانلود نکن.سازگار ارقام جیک و پیک این مدل رو میدونه.بهترین جا همون جاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin8speed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حتما باید روz510 نصب کنم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا هر لپ تاپ دیگه ای هم میشه؟؟ رو لب تابای دیگه نصب شه بایوس اونا رو خراب نمیکنه؟؟
فایل بایوس رو از کجا دان کنم رو لب تاب ویندوزه 7ه ولی اونی که تو ساین لنوو هست 8ه فرقی نمیکنه؟؟
روی هر PC میتونی نصب کنی به ویندوز هم ربطی نداره گفتم فایل Rom یا Bin داخل اونو بردار و مطابق آموزش بالای صفحه برو.آون فایلی که تو صفحه دانلود لبتاپت رو سایت لنووا هست تحت ویندوز 8 باید رو لبتاپت نصب و آپدیت میکردی و چون تحت ویندوز 7 نصب و آپدیت کردی احتمالا خرابی بایوست به اون دلیله چون وقتی ویندوز 7 را انتخاب میکنی هیچ بایوس آپدیتی تو صفحه نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin8speed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قرار شد نصب کنی ولی اجرا نکنی وقتی به مرحله اجرا رسید کنسلش کن از تو :C داخل یه فولدر فایل رو بردار.بهتر از همه بکاپ بایوس قبلته اگه داشته باشی.یا میتونی با 7zip فایل Exe روی سایت لنووا را Extract کنی داخل اون فولدری که حاصل Extract است فایل بایوست رو برداری و نمیخواد روی سیستم دیگه ای نصبش کنی.
وقتی میخوای نصبش کنی اخصار میده {IHISI get support mode error in SMI SMI return code :0x45}
وقتی هم که اکسترتش میکنی فایلی با پسوند rom وجود نداره
توش این فایلاست
فایل exe رو دانلود کردم فایل بایوس شما داخلش هست چون برنامه phonixtools اون رو شناسایی کرد.ولی اینکه از این فایل به همین صورت استفاده کنی یا تغییرش بدی نظری نمیدم (چون اینجا یه اشتباه میتونه سرنوشت ساز باشه)از آقای عرفان که سابقه و اطلاعات زیادی دارن بپرسنقل قول:
یه آشنا تو شرکت lenovo دارم ازش میپرسم جواب شما رو میدمنقل قول: