سلام
ببرمش گارانتی بهتر نیست؟؟؟
میترسم خراب بشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببرمش گارانتی بهتر نیست؟؟؟
میترسم خراب بشه...
اگه گارانتی داره که ببرید گارانتی البته توجه کنید که گارانتی شامل خرابی بایوس نخواهد شد و با دریافت مبلغی لپ تاپ شما را تعمیر می کنند.نقل قول:
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گارانتی که نداره منظورم نمایندگی بود.
سلام من داشتم بالپ تاپ کارمیکردمasus مدل k53sv.بعد موقع اپدیت شدن یهوخاموش شد!حالا هرچی که میخوام روشنش کنم وقتی میادبالا یهوصفحه آبی میشه وارور میده و راستارات میشه.چیکارش کنم?خیلیی ممنون
ویندوز عوض کنید !نقل قول:
یعنی هیچ جوره دیگه درست نمیشه?
اطلاعات رولپ تاپم میپره?
ممنون
این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومد که دلیل پر شدن بیش از حد حافظه های لپ تاپ بود بودنقل قول:
موقع روشن شدن کلید F8 رو بزنید و روی حالت Safe mode کلیک کنید اگر وارد ویندوز شدید اطلاعات ضروری خودتون رو از درایو C بردارید بعد از اون ویندوز رو عوض کنید
@};-
نه پرنبود.فقط خودکار اپ دیت شد بعد موقع configuring شارژلپ تاپ تموم شد خاموش شد.الانم ویندوز میاد بالا ولی توش نمیره!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم ممنون
پس از طریق safe mode وارد ویندوز بشید و همون طور که گفتم اطلاعات رو بردارید بعد ویندوز عوض کنید.نقل قول:
بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردید آپدیت رو غیرفعال کنید:
تو قسمت start تایپ کنید: update و بعد روی windows update کلیک کنید و در قسمت change setting گزینه آخر (never...) رو انتخاب کنید.
@};-
ویندوزتون هفته یا هشت؟ 32 بیت یا 64؟نقل قول: