آقای عرفان با ایراد ذکر شده لنووا B590 یا سایر لپتاپ ها برخورد داشته اید.نظرتون را بگید.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای عرفان با ایراد ذکر شده لنووا B590 یا سایر لپتاپ ها برخورد داشته اید.نظرتون را بگید.
دوست عزیز من با لپ تاپ های لنوو زیاد کار نکردم اما برای آپدیت بایوس فایل iso دانلود نکنید باید فایل exe رو دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام با ویندوز 7 64 بتی هم امتحان کردم نشد هم روی لب تاپ هم روی pc ، بازهم همون پیغامهای قبلی رو موقع اجرا کردن فایل help می داد. خواهش می کنم کمک کنید الان 4 هفته در گیر این موضوع هستم
آقای عرفان با سرچی که توی اینترنت داشتم توی لبتاپهای دل و اسوس هم این مساله بروز کرده من فقط نظرتون را میخواستم که از بایوس میتونه باشه؟یا به کجا ها میتونه مربوط بشه؟موضوع ویندوز و درایور کلا باطله چون همه جوره امتحان کردم یا بایوس یا سخت افزاره.ویروس فعالی فعلا توی سیستم نیست.فقط خواستم اگه برخورد داشتید نظرتون را بگید ممنون. خواستم بعنوان آخرین راه حل قبل از باز کردن لپتاپ بایوس را رایت کنم که نشد.فایلی که گذاشتین درسته ولی زمانه که برنامه تو ویندوز ID ROM را چک میکنه و Ok میده میگه ظرف 5 ثانیه سیستم ریستارت میشه و بایوس آپدیت میشه آداپتورو وصل کن و... یه هو هنگ میکنه و ریستارت نمیشه.با فایل iso رفتم که نیاز به ریستارت نداشته باشه پیغام program system file error میده.تعمیرکار از روی برد با پروگرامر بایوس را اپدیت میکنه ولی دستگاه باید بازبشه که گذاشتم آخر.
فایل intel FPT که گذاشتین دانلود نمیشه.
این روش هم تست کنید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shh1418 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزم سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط safir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون میشم پست های پی در پی و در مدت زمان کوتاه ایجاد نکنید ( سوال های خودتون و در یک پست بپرسید)
با تشکر
ببخشید وقتی جوابی نمیاد مجبورم تکرار کنم.تو سوالات آخر من فقط به یه نظر خواهی ساده قناعت کردم. راه و روشی نخواستم که کسی ندونه (سوال من به لپتاپ خاصی مربوط نمیشد یه مشکل عمومی بود)می شد جواب داد :1- نمیدونم 2-وقت ندارم 3- نظری ندارم 4- ... آخرین پست من
دوست عزیز این مشکل در تمامی لپ تاپ های Lenovo وجود داره ! من نه میتونم نظر خاصی بدم نه راه حلی بگم این موردی که شما میگید 1001 دلیل دارهنقل قول:
سلام با روش دیگه ای که فرمودید تست کردم که فقط مرحله بکاپ گیری اون کاری می کنه و بعد کار خاصی اتفاق نمی افته و با زدن ابنتر از برنامه خارج میشه دیگه واقعا موندم چیکار کنم در ضمن مدل چیپ بایوس AMI biso/ACPI v2 هست
سلام خدمت اقا عرفان عزیز ، کلی گشتم تا اخر سر این سایتو پیدا کردم ، راستش من یه لپتاپ ایسر 5750G دارم ، به دلیل اینکه هر بار هاردم به خاطر کمی تغییرات هی داینامیک میشد عصبی شده بودم یه 3 باری پشت سر هم ویندوز عوض کردم که بار آخر بعد لوگوی ایسر یه صفحه سیاه میاد که هیچ کاریش نمیشه کرد ، یه اندر لاین چشمک زنم اون بالا هست ، تو تنظیمات بایوس میره ولی با بوت چیزی و بالا نمیاره ، نه نورتون گاست نه دی وی دی ویندوز ، خواهش بگید چیکار کنم خیلی دردسر کشیدم... :((
راستی چراغ پاور لپتاپم هم روش نمیشه خاموشه...:/
سلامنقل قول:
تنظیمات بایوس رو به حالت اول بازگردانید.