دفعه قبل خواستم مشکلتون رو کامل حل کنم خودتون نخواستید ! متاسفانه دیگه کاری از دست من بر نمیاد. به نمایندگی ایسوس مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط payam8453 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دفعه قبل خواستم مشکلتون رو کامل حل کنم خودتون نخواستید ! متاسفانه دیگه کاری از دست من بر نمیاد. به نمایندگی ایسوس مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط payam8453 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرم باید خیلی خیلی بیشتر از اینها از آقا عرقان تشکر کرد ، چون کاریو میکنه که کمتر کسی وجدانشو داره ، واقعا ممنونم ، واقعا ، امیدوارم جایی بشه جبران کرد ، امیدوارم : )نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جان این بایوسه F10 هست و بالا میاد ، منتهی ویندوزم 64 بیت 8 هست ، امکانش هست از طریق فایل آپدیت از سایت و ویندوز اون رو آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش میاد به نظرتون ؟
خواهش میکنم دوست عزیز انجام وظیفه هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lala552001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله بایوس رو از سایت لپ تاپ دانلود کنید داخل ویندوز آپدیت میشه
سلام
لپ تاپ من n55sl هست من آخرین ورژن بایوس ازسایت ایسوز دانلود کردم و نصب کردم وقتی نصب تمام شد نوشت با رام شما سازگاری ندارهو ازاین حرفا بعدش بایوس آپدیت شد...بعد بعضی از دراو هارو نمی شناسه بعضی از برنامه هارو که نصب می کنم کرش میکنه می پره بیرون تا سیستم ریستور نکنم ویندوز بالا نمیاد ویندوزو چنبار عوض کردم مشکل حل نشد...خلاصه دوباره خواستم بایوس نصب کنم میگه ورژن قدیمی هست...ورژن بالاتر هم وجود نداره...به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید با توجه به مدل دقیق مادربورد بایوس را دانلود و فلش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alibax25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان.خسته نباشید.
لپتاپ من asus g75vw هستش.یه بار بایوس رو از داخل وینودوز به اخرین ورژن که 223 هست آپدیت کردم که بعدش بایوس مشکل پیدا کرد که با کلی مکافات درست شد.
تو بایوس جدید ورژن 210 رو رایت کردیم که نور پس زمینه کیبوردم کلا خاموش کردم.بعد بایوس رو از داخل خود بایوس به ورژن 221 آپدیت کردم که کامل رایت شد و آپدیت شد ولی بعداز یه بار ریستارت متاسفانه بایوس مشکل پیدا کرد.الان تصویر هم ندارم.فایل بایوسی هم که من دارم فایلیه که از سایت خود ایسوس دانلود کردم و فرمتش bin یا exe یا rom نیست.نمیدونم با اون فایل میشه ریکاوری کرد یا نه.!
کسی میتونه فایل رام g75vw رو بهم بده.؟؟
ممنون میشم.
سلام
عرفان جان امروز من بایوس یه مورد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو اومدم آپدیت کردم با AMIFlasher ، ریست که شد دیدم کارت شبکه از کار افتاده و از دیوایس منیجیر ارور کد 10 میگیره ؛
خلاصه درایور رو عوض کردم نتیجه نداد گفتم بایوس رو برگردونم ببینم چی میگه ؛ داشت دوباره فلش میشد که بخاطر قطعی سیم برق (باتریش کلا اوت هست) سیستم خاموش شد و بایوس هم fail شد ؛
الان با این روش امتحان کردم چند دقیقه ای فن روشن موند و خاموش نشد کلا انگار جواب نمیده ؛
نمیدونم کجای کار میلنگه خلاصه اومدم بپرسم دیگه چکارش میشه کرد ؟
این فلش رو باید bootable ساخت یا همون فرمت عادی جواب میده ؟
و اینکه این ترکیب FN + ESC میشه مطمئن بود که حتما رو این لپ تاپ جواب میده یا اینکه ترکیب دیگه ای هم هست که بشه تست کرد ؟؟
ممنون/.
راستی این هم فایل بایوس :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا بایوس های جدید AMI که رو لپ تاپ میزارن قابلیت ریکاوری نداره و باید حتما رو پروگراکر فلش بشه
سلام .. ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره دیشب خیلی باهاش ور رفتم نتیجه نداد ؛
الان امروز گرفتم بردم یکی از دوستان پروگرام کرد ولی بدبختانه درست نشد بازم ،
الان لپ تاپ در وضعیتی هست که بلافاصله بعد از زدن کابل برق خودش پاور میشه ، البته تصویر نمیده به هیچ وجه ، فن هم روشن نمیشه ؛
این تعمیرکارمون میگه احتمالا این بایوس نسخه ی کاملش نیست و یسری از قسمت ها و شاید بوت بلاک رو نداره اصلا ؛
من خودم فکر نمیکنم که اینطور باشه به هر حال بایوس رسمی خود ایسوس هست ..
عرفان جان نظر یا تجربه ای نداری در این مورد ؟
از دوستان کسی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] داره آیا تا بتونه یه بک آپ از بایوسش به ما بده ؟
بایوس رو از سایت ASUS بگیری نباید مشکلی داشته باشه ! در ضمن IC رو حتما با پروگرامر TNM2000 یا TNM5000 فلش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]