سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbar72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید آی سی بایوس را روی پروگرامر TNM2000 فلش کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbar72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید آی سی بایوس را روی پروگرامر TNM2000 فلش کنید
سلام خدمت جناب عرفان ودیگر اساتید
لب تاپ بندهasus k42j میباشد حدود 4سال داره کار می کنه اما یک مشکلی از 4ماه پیش برایم ایجاد شده است
زمانی که لب تاپ را روشن می کنم سیستم زوشن می شود اما ال سی دی روشن نمی شود البته بهتر بگویم سیستم کامل لود نمیشود یعنی فقط فن قسمتهایی روشن میشود
چون به مانیتور دیگر وصل کردم این را متوجه شدم .قبلا با یک بار نگه داشتن کلید پاور و خاموش کردن ومجددا روشن کردن مشکل حل میشد اما الان باید چند بار این عمل را تکرار کنم یا به مدت 10 دقیفه در همان حالت نیمه روشن بماند وبا خاموش کردن روشن کنم البته به مدت یک ماه بعد از تعویض ویندوز موقتا مشکل برطرف شد ول موقت هرچند می دانم ربطی به ویندوز ندارد
ناگفته نماند زمانی هم که به استند بای میرود البته بیش از 20 دقیقه بعد از زدن ذکمه تصویر بالا نمی ایدفقط فن با سرعت زیاد به کار می افتد و تصویری وجود ندارد
دوبار لب تاپ را بازکردم فن را تمیز کرد همچنین سی پی یو را در اوردم و مجددا جا زدم باطری مین را هم به مدت 5 دقیقه خارج کردم وجا زدم
1-ممکن از چیپ گرافیک باشد؟
2- ایا امکان دارد با اپدیت کردن بایوس مشکل حل شود؟
3- با این مشکلی که دارد در صورت استفاده امکان خرابی بیشتر وجود دارد؟
ممنون می شوم راهنمایی فرمایید@};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط -Arian- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من فکر نمیکنم مشکل از بایوس باشه آپدیت بایوس در چنین حالتی بسیار خطرناک هست اگه موقع آپدیت لپ تاپ خاموش بشه بایوس میپره. ممکنه مشکل از مین یا پردازنده باشه پیشنهاد میکنم به نمایندگی مجاز ایسوس مراجعه کنید.
سلام به دوستان گرامی
من یک لبتاب ایسوس k43sj دارم که موقع روشن شدن سه تا 4 بار خاموش و روشن میشه تا بالا بیاد. وقتی بالا آمود و وارد ویندوز شد تمامی کارها عادی هستند سرعت سیستم هم بسیار خوبه. به نظر من مشکل بایوس داره البته نا گفته نماند که لب تابم به اخرین نسخه بایوس که توی سایت ایسوس هم هست اپدیت هست یعنی ورژن 317.
از دوستان و متخصصان عزیزی تجربه کافی در رفع این مشکل داشتند خواهش میکنم به من کمک کنید چی کار کنم. خواهشا شاید اما و اگر نباشه راه حل مطمئن بهم بدید.... مرسی از کمکتون
این هم ایمیل منه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل فکر نمی کنم دوست عزیز، ارتباطی با بایوس داشته باشه یک بار سیستمون بدونه باتری روشن کنید ببینید این مشکل هنوز هستش یا خیر .
سلام دوست من
آره باز هم همون مشکل رو داره
یه تعمییر کار به من گفت باید فایل پروگرام ایسوس مدل لب تابت رو پیدا کنی تا برات پروگرام کنم با دستگاه پروگرامر.
از دوستان خواهش میکنم که فایل پروگرامر ایسوس مدل k43sj رو برام بفرستن یا همین جا بزارن که دیگران هم استفاده کنن مرسی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر از دوستان
فایل پروگرام همون فایل بایوس هست ! فرقی نداره فقط باید با پروگرامر TNM2000 فلش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tamookan21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام! آیا این روش روی کامپیوتر یا pc هم جواب میده؟ با تشکر
چون کیس کامپیوتر روشن میشه ولی مانیتورش نه همه چیز رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم. آیا این مشکل میتونه از بایوس باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط jolia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بایوس کامپیوتر یا لپ تاپ مشکل پیدا کنه باید با پروگرامر فلش بشه. مشکل شما ممکنه از بایوس نباشه شما کارت گرافیک رو چک کنید