آقا عرفان سلام آی سی بایوس لپ تاپ من سوخته امکان داره بتونم جایی پیداش کنم ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا عرفان سلام آی سی بایوس لپ تاپ من سوخته امکان داره بتونم جایی پیداش کنم ؟؟؟
سلام دوست عزیز. بله هست مدل ic که روش نوشته ببین چیه برو از چندتا مغازه الکترونیکی بپرس دارن یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید
آقا ارفان سلام دستگاه رو بردم شرکت میگن ic flash bios سوحته مگه میشه با برنامه زدن بسوزه
بله میشه. بالاخره یک حافظه nand هست و اگه موقع پروگرام نوسان برق ایجاد بشه مشکل پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahabasemani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام. من تازه با سایتتون آشنا شدم. خیلی باحاله.
آقا من یه asus x501a دارم که بایوسش پریده.. باید ریکاوری کنم دیگه؟ همه مراحلی رو که توی سایتتون گفتین رو مو به مو انجام دادم ولی جواب نداد. باید چیکار کنم...
لطفا نرم افزار Mini Dos و HP USB Disk Storage Format Tool رو هم برام بزارین. شاید باید فلشم رو bootable کنم:(.
آقا ارفان سلام دستگاه من ic بایوسش مشکل پیدا کرده بود البته به گفته شرکت آوات و روشن نمی شد انگار دستگاه سوخته و هیچ چراغی صدایی از دستگاه شنیده نمی شد بردم گارانتی آوات بعداز یک هفته دستگاه بدون هیچ هزینه ای درست شد ظا هرا ic بایوس تعویض شده به هر حال از راهنمایی شماو از اطلاعاتی که در اختیار دوستان قرار میدید ممنونم
دوستان لب تاپ من asus مدل k42jy دیشب رفتم توی بایوس و لوگو رو انیمیشن زدم بعد از ریست دیگه بایوس لود نشد صحفه روشن میشه ولی هیچ نوشته ای نمیاد و بایوس لود نمیشه لطفا کمکم کنید
ار این روش امتحان کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza5050 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه
یه لپ تاپ lenovo edge e520 دارم که بایاسش پاک شده و نیاز داره تا از برد جدا بشه و دوباره پروگرم بشه یه فایل هگز فریم ور 4 مگی (که اصطلاحا بهش rom یا wph هم میگن )باید باشه که من نتونستم از اینترنت گیر بیارم کسی هست این فایل رو داشته باشه ؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع بده بهم