سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر، با یه فلش مموری هم میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mpsms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر، با یه فلش مموری هم میشه
همون جامپر هم باید جاش عوض بشه درسته ؟؟نقل قول:
بله نوشته که جامپر روی خونه 2 و 3 باشه بعد از مراحل دوباره روی خونه 1 و 2 برش گردونید :)نقل قول:
انشالله که درست میشه
جامپر نداره :(
ولی یه باتری داره رو مادربوردش
حالا که باز کردی پشت لپتاپ رو، حداقل یه چند دقیقه ای باتری رو بردار بعد از 10 دقیقه بذار روشن کن شاید درست شده باشه (بعیده درست بشه اما ضرر نداره) @};-نقل قول:
نشد به جای 10 دقیقه یه ساعت گزاشتم ولی بازم فایده ای نکرد در ضمن یه نکته وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم خدود 10 ثانیه فن cpu روشنه بعد خاموش میشه ولی لپ تاپ هنوز روشنه و cpu هم عجیب داغ میشه اشکالش کجاست ؟نقل قول:
کسی مادربورد این لپ تاپ رو سراغ نداره ؟؟
gateway mx6956
دوستان بایوسشو آپدیت کردم الان تصویر نداره باید چکار کنم ؟؟
سلام مدل لب تاب asus k42jpمن ویندوزم شدید هنگ میکردخواستم ویندوزعوض کنم بعد موقع نصب خیلی طول کشید بعدنصب ویندوز کنسل کردم بعدش لب تاب خاموش کردم وقتی که روشن کردم هیچی بالا نمی یاد صفحه سیاهه می خواستم ببینم با روشی که شما گفتین درست میشه عزیزم زود جواب بده لب تاب امانته :x:x:-*با تشکر از سایت خوبتون
سلام ی لپ تاپ ایسوس مدل A53sm دارم. وقتی داشتم ویندوز نصب میکردم برای ادامه نصب ریست شد. وقتی سیستم دوباره روشن شد هیچ چیزی نشون نداد!!! فقط صفحه سیاه نشون میده حتی لوگوی ایسوس هم دیگه نمیاد کلا بایوسش پریده. باید چکار کنم؟ اون روشی رو که در ابتدای پست هست رو امتحان کردم ولی درست نشد لطفا کمکم کنید
با تشکر