Crysis 3
درود
من به ضرس قاطع خدمت عزیزان عرض میکنم که این بازی یک شوک اساسی به صنعت گیم وارد میکنه
بنا به دلایلی احترام خیلی زیادی به این اثر قائلم .
متاسفانه کنسولها صنعت گیمو راکد بی حرکت نگهداشتن
امیدوارم با بازی بسیار سنگینی روبرو بشیم . پایه اساس سری بازی های کرایسیس برمبنای گرافیک نسل بعدی از ابتدا طراحی شده همیشه یه نسل از تمامی گیمها از نظر گرافیکی جلوتر بوده .
صنعت گیم وقتی بیدار میشه که کنسولهای جدید وارد بازار بشن و ممنونم که طراحان این بازی حسابی برای نسخه PC سنگه تموم گذاشتن . هرچقدر کنسولها رو این گیم ضعف نشون بدن تفاوتشون با نسخه PC فاحش تر باشه میتونه دلیلی باشه که تاریخ عرضه کنسولهای جدید نزدیک تر بشه .
وچون اکثرا تمامی گیمها برمبنای قدرت کنسولها طراحی میشن با اومدن نسل بعدی کنسولها شرایط برای ما PC بازها حتی از دارندگان نسل بعدی کنسولها هم بهتر خواهد شد .
یه نکته ایی هم که هست شاید مثلا X2 نسبت به X4 انچنان در گیم به چشم نیاد اما بدونه تاثیر هم نیست
بنظر من بازی رو 560 میشه تحمل کردبه پایان رسوند البته بستگی به تنظیمات اپشن رزولوشن مونیتور داره .
کلا من به گرافیک بازیها خیلی اهمیت میدم :d اولین سری این بازی منو مجبور کرد 8800GTX بخرم خیلی دوستدارم دوباره منو مجبور کنه یه 680 بخرم :d البته بقول بهترین دوستم باید تا GM110 صبر کرد :x
البته یه نقدی که رو بازی دیدم و فکر میکنم صحت داشته باشه . گفته شده با توجه به موتور گرافیکی و جهش گرافیکی , نمای اصلی بازی همون Crysis2 که کمی جنگلی تر شده البته بشددت نسبت به نسخه قبلی روی جز به جز اجزا و افکتها تکسچرها وو... کار شده اما ماهیت اصلی خیلی به نسخه دو نزدیکه و خیز خیلی بلندی نداشته ولی درکل گفته شده بازیه خیلی توپیه :d
ممنون@};-