یا علی !
1 .فکر میکنید اگر تنظیمات گرافیکی روی حد اکثر باشه ، 680 جواب بده ؟!
2. انویدیا گفته بود درایور جدید 65 درصد باعث افزایش کارایی در بازی میشه . مگر چند فریم میداده که 65 درصد افزایش داشته شده این ؟!
یاحق
نمایش نسخه قابل چاپ
یا علی !
1 .فکر میکنید اگر تنظیمات گرافیکی روی حد اکثر باشه ، 680 جواب بده ؟!
2. انویدیا گفته بود درایور جدید 65 درصد باعث افزایش کارایی در بازی میشه . مگر چند فریم میداده که 65 درصد افزایش داشته شده این ؟!
یاحق
تو این عکسها که یارو بیشتر از 35 فریم نگرفته:(نقل قول:
خدا به داد برسه فقط امیدوارم کارتش 680 نبوده باشه مثلا 450 بوده باشه:d
سایت Game-Debate یه سری بنچمارک از نسخه ی بتای Crysis 3 گرفته.....ولی من نمیدونم این سایت چه قدر معتبر هست تو این زمینه.ولی نتایج جالب هست.
Nvidia GTX 680 روی تنظیمات Very High , 8xMSAA , 1920x1080 تونسته حدود 38 فریم بگیره!
امروز هم یه سری تست دیگه با کارتهای GTX 560 ti , 6970 , GTX 660 SLI گرفته که آدرسش رو میذارم تا خودتون کامل ببینید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
خدا کنه این نتایج به خاطر بتا بودن باشه و تا نسخه نهایی بازی بهینه تر بشه:(
تازه من شنیدم Tessellation بخاطر performance به طور کامل از مولتی حذف شده، یه سری افکت و HR Textures و چندین مورد تنظیمات Ultra هم همین طور. این تازه نسخه بتای هنوز! مولتی هم هست نسخه سینگل که دیگه هیچی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس دیگه هیچ امیدی نیست :(
دوستان عزیز این و در خاطر داشته باشید که یک سری تنظیمات گرافیکی چندان تاثیری در محیط گرافیکی نداره ( احتیا نیست لباس سیاه بپوشید ) چون اگر قصد کرایتک این باشه که بخواد بازی با این شدت گرافیک بده بیرون باعث ضرر خواهد شد ( کارت 560ti فریم خوبی گرفته ...و دقت داشته باشید تفاوت MSAA x2 با X4 آنچنان نیست که بخوایم 10 فریم افت داشته باشیم...برای کارتهای Nvidia FXAA کافی هست و MSAA با کارتهای AMD بهتر جواب میده...اما در کل نسخه بتا هست و مولتی ... باید منتظر بود و همچنین رقابت بین AMD و NVIDIA در زمینه درایور را شاهد بود...
در ضمن در رزولیشن 1920x1080 اصلا احتیاجی به افزایش MSAA نیست در رزولیشن Full HD کیفیت گرافیکی انقدر بالا هست که به ان گزینه ها اهمیتی داده نخواهد شد.
با نهایت تشکر از دوستان عزیز@};-
کسی اگه لینک دانلود سالم نسخه بتا بازی و دراه برای PC قرار بده ممنون میشم@};-
فرشاد جان کارت 560ti روی very high حدود 30 فریم گرفته فکر کنم داره اون پیش بینیت که میگفتی با یه تک کارت 570 میتونی بالای 35 فریم بگیری داره حقیقت پیدا میکنه..بابا تو دیگه کی هستی ;)
سلام دوست عزیزم روح الله جان ..فدات شم اگه بتونم تا امروز غروب دانلود نسخه بتا آنلاین Crysis 3 دانلود کنم از طریق Origin ( چون BF3 خریدم به من اجازه دانلود و استفاده نسخه بتا رو داده حجمش هم 3 گیگ هست) تا امشب نتیجه تست بازی و فریم مشخص میشه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر از دوستان@};-
دوستان یه اسکرین شتن هست لینکشو میگذارم یکی در تنظیمات بالا گرفته شده یکی در تنظیمات پایین در نسخه بتا فقط کافیه اون چیز وسطیرو تکون بدید
واقعا نامردی کردم از گذاشتن این عکس تعجب نمیکنم خیلیها از دستم شاکی بشند:d
عجب چیز باحالی !!!نقل قول:
ممنون
اینم چند تا فیلم :
یاحق