نه عزیز مشکلی نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من قبلا از خود ساپورت سایت اصلیش پرسیدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نه عزیز مشکلی نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من قبلا از خود ساپورت سایت اصلیش پرسیدم.
خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس از کجا مشخص میشه که من این ##### رو جای دیگه استفاده نکردم؟
از اکانتتون داخل سایت Bitdefender (همون my Bitdefender )نقل قول:
س.ریال باید اونجا ثبت بشه.
اسم کامپیوترتون یا هر دستگاه دیگه که از نرم افزار های امنیتی Bitdefender روی اون ها استفاده کردید رو اونجا میتونید ببینید.
اگه اون س.ریال تک کاربره باشه باید برای یه دستگاه با اون س.ریال ثبت شده باشه.:)
زمانی که برای اولین بار از س.ریال استفاده میکنید و اون رو اکتیو میکنید از اون لحظه به بعد از اعتبار زمانی اون لایسنس کسر میشه.
حتی اکه ازش استفاده نکنید@};-
حساسیت س.ریال روی هارد هست.اگه اون رو عوض کنید باید تو My Bitdefender برید و اون دستگاه رو پاک کنید و دوباره س.ریال رو ثبت کنید;)
دوستان بهترین نرم افزاری که برای فرمت کردن درایو هست و بدون بازگشت و ریکاوری اطلاعات رو معرفی کنید!
میخوام درایوهای سیستمم رو فرمت کنم و بدون ریکاوری و بازگشت باشه! یعنی جوری که عقل جن هم نرسه و هیچ بنی و بشری نتونه 1 مگابایت از این اطلاعات رو ریکاوری کنه! :d (حتی بیل گیتس)! :d
به صورت کامل و مادام العمر میخوام فرمت بدون بازگشت صورت بگیره روی دو تا از درایو هام! :d
لازم به ذکره که بنده مطلع هستم که نرم افزارهای زیادی در این زمینه وجود داره و در محیط اینترنت هم زیاده و با یک سرچ ساده در گوگل به راحتی می توان پیدا و دانلود کرد.
حتی خود ویندوز هم این قابلیت Low Format رو داره.
منتها اصرار دارم روی بهترین بودنش...!
دوست من تا جایی که میدونم نرم افزاری در این خصوص نیست که به صورت کامل بتونه اینکارو انجام بده اما به صورت دستی و با استفاده از دستورات داس میشه اینکارو کرد
نقل قول میکنم پست یکی از دوستانم رو:
بر روی هارد هم همین روش جواب میدهنقل قول:
اما چکار کنیم که با قوی ترین برنامه های بازیافت و ریکاوری اطلاعات کسی نتونه به مموری گوشی دسترسی داشته باشه !
خیلی سادست ! با ساختن فایل دروغین !!! و به اصطلاح lamDummy
برای اینکار ابتدا از فضای دقیق خالی مموری خود مطلع شوید ( بعنوان مثال بعد از فورمت کامل یک مموری 8 گیگ بر روی مموری مورد نظر راست کلیک کنید و فضای خالی را که بصورت Bytes درج شده روی کاغذ بنویسید )
بعد وارد RUN شوید و CMD را تایپ کنید سپس دستورات زیر را با دقت در cmd خط فرمان وارد کرده . فایل دروغین را بسازید سپس فایل را در مموری کپی کنید و سپس پاک کنید !!!! بهمین راحتی File Alocation Table مموری شما از بین رفته و دیگه نمیتونه فایل های از دست رفت رو آدرس دهی کنه و مثل روز اولش میشه که از کارخونه در اومده !!!
خودتون میتونید با قویترین برنامه های ریکاوری بعد از این عملیات امتحانش کنید !!!
Fsutil file createnew D:\lamDummy 123456789
@};-
از نرم افزار HD Tune Pro استفاده کنید. از قسمت Erase میتوانید این کار را انجام دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
میخواستم ببینم مشکلی نداره من windows server رو روی لپتاپم که همزمان ویندوز 7 هم داره نصب کنم؟ البته روی یک درایو جداگانه
خیر دوست عزیز هیچ مشکلی نداره. فقط از Windows Serevr 2008 R2 SP1 استفاده کنید چون نسخه Server 2008 معمولی مشکل دارد. سرور 2012 هم که کلی مشکل داره باید صبر کنیم Server 2012 R2 بیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید
عذر خواهی میکنم اینجا سوال میکنم راستش جایی پیدا نکردم برای پرسیدن این سوال بهر حال شرمندهدوستان وقتی حین بازی alt tab میزنم یا alt esc میزنم بازی از حالت Full Screen تبدیل میشه به Windowed Mode و باید همونطور کوچیک بازی رو ادامه داد و اگه بخوام دوباره بازی رو full screen کنم راهی نیست جز اینکه از بازی خارج شم و دو باره بازی رو از اول اجرا کنم، این مشکل بعد از نصب یه بازی پیش اومده اما بازی رو لازم دارم نمیخوام پاک کنم، کسی میدونه مشکل چطور حل میشه؟
دوست عزیز ، از کلیدهای ترکیبی : Alt + Enter استفاده کن، در زمانی که حالت پنچره روی : Windows Mode قرار داره.