سلام دوستان.در حال حاظر با گوشی با چه نرم افزار هایی میشه رفت چهره کتاب:d
مثل این که یه سریشون بسته شده:(
لطفا جواب رو واسم PM کنید.
ممنون@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.در حال حاظر با گوشی با چه نرم افزار هایی میشه رفت چهره کتاب:d
مثل این که یه سریشون بسته شده:(
لطفا جواب رو واسم PM کنید.
ممنون@};-
Pm شد :) ...................
دوستان من از روزی که ویندوز 8 رو نصب کردم نتونستم با نرم افزار KMS NANO اکتیوش کنم ...
نسخه ی من MSDN اوریجینال 64 بیت که از خود سرور MSDN Developer دانلود کردم ... هر نسخه ای از KMS NANO رو تست کردم (نسخه ی نهایی ورژن 26 رو هم تست کردم نشد)
با نسخه ی 19 امی سعی کردم اکتیوش کنم ولی الان باز اکتیو نشده گویا ! تو قسمت Activation ویندوز Not Available میاد ولی با Check Activation.cmd که تست میکنم میگه ویندوز اکتیو شده !
الان مشکلم اینه هر 1 ساعت و خورده ای سیستم اتوماتیک خاموش میشه (بدلیل اینکه ممکنه اکتیو نشده)
میخواستم بدونم یه راهی بهم پیشنهاد بدید هم کلا این سیر اکتیو شدن رو ریست و پاکسازی کنم و با یه نرم افزاری که خودتون تست کردید و 180 روزه اکتیو شده مجددا ویندوز رو اکتیو کنم ! مرسی
سلام آقا حمید رضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamidreza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با اکتیویتور زیر سعی کنید ویندوزتون رو اکتیو کنید به اختمال خیلی زیاد اکتیو میشه .
فقط روی فایل Instal اول راست کلیک کنید و بعدش Run As Admin رو انتخاب کنید تا اکتیو بشه و گرنه نمیشه .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون عزیزم ... لطف کردی واقعا ! ولی بعد از اینکار سیستم Sign Out میشه و دوباره که وارد محیط ویندوز میشم چندین صفحه ی ارور که اکیتو ناموفق بود میاد ... ارور میده متاسفانه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام آقا حمید رضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamidreza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اگه همه چی رو درست انجام بدید نباید مشکلی باشه .
حتمآ رویه فایل Install راست کلیک کنید و گزینه ی Run As Administrator رو انتخاب کنید اگر نه اکتیو نمیشه من خودمم هم همی مشکلو داشتم .
بعد به صفحه لاک اسکرین که رفتین یک بار کلیک کنید روی نام کاربری کلیک کنید تا وارد ویندوز شوید سپس پیام های داده شده را OK کنید. ویندوز شما فعال میشود .
@};-
دقیقا همین کارها رو مو به مو انجام دادم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط the joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مشخصا بخاطر اینکه قبلا با kmsnano سعی کردم اکتیوش کنم اختلال ایجاد کرده ! برای همین تو پست اولم گفتم اول بهتره سعی کنم ویندوز رو پاکسازی کنم تا بعدا ارور نده !
ممنون از کمکتون !
اگه دوستان دیگه ای مشکل مشابه من رو داشتن ممنون میشم کمک کنن ! اینکه هر 1 ساعت ویندوز شات داون میشه خیلی عذاب آوره !!!!
دوستان با نرم افزار KMS Nano 25 ویندوز رو ### کردم ! پیغام موفقیت آمیز بودن رو میده ! ولی همچنان تو خود Properties ویندوز میگه که اکتیو نشده !
هر 1 ساعت هم ویندوز اتوماتیک شات داون میشه :|
نمیدونم چیکار باید کرد واقعا :|
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
با KMS Pico 4.3 فعال کنید.
دوست عزیز هم با نرم افزار شما تست کردم هم با KMSAutoPortable v2.15 ... نمیدونم مشکل از کجاس ! آخه همشون هم پیغام میدن که ویندوز اکتیو شده ... ولی خود ویندوز اکتیو شدن رو نشون نمیده ... این 1 ساعت خاموش شدنش واقعا رو اعصابه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]