من از نرم افزار Kernel for Windows Data Recovery استفاده می کنم،تقریبا تمام فایل های از دست رفته رو ریکاوری می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meisam.Me-Pc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از نرم افزار Kernel for Windows Data Recovery استفاده می کنم،تقریبا تمام فایل های از دست رفته رو ریکاوری می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meisam.Me-Pc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوباره دوستان:)
امروز عکسهامو با نرم افزار بالا که آقا علی گفتن ریکاوری کردم ولی عکسها اینجوری شدن:
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
یعنی نصف عکس سیاه شد:( این در حالیه که وقتی عکس کوچیک باشه عکس کاملا واضح هست و سالمه...
درست میشن؟
از کدوم حالت برای اسکن استفاده کردید؟نقل قول:
چون رم فرمت شده باید حتما extensive scan رو انجام بدید.اگر بعد از فرمت شدن رم فایلی در آن کپی کرده باشید،عملا ریکاوری بی فایده می شود،نکته بعدی احتمال اینکه فایل ها مشکل داشته باشند زیاد هست،بخشی از فایل های بنده نیز ناقص ریکاوری شدند.
کسی ### یا پچ سالم recovery my file 5.1.0.1824 رو داره؟
بفرما عزیز::)نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام...من نرم افزار مودم اینترنتم فقط روی ویندوز های 32 بیت نصب میشه..و 64 بیت نداره..
میشه کاری کرد که روی ویندوز 64 بیت هم بشه نصبش کنم؟
D-link DSL 200
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aryancoe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا منم این مشکل رو داشتم و تا اونجا که گشتم و سعی کردم تا یه روشی پیدا کنم،چیز پیدا نکردم و فعلا بی خیال 64 بیتی شدم....فکر نمیکنم بشه کاری کرد....
دوستان بنده تازه یک سیستم AMD با چیپ 990FX جمع کردم . توی درایور مادربورد Catalyst Control Center داره باید نصبش کنم ؟
کارت گرافیکم که 7870 هست برای اون هم باید CCC رو نصب کنم ؟
سلام آقا میکائیل عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون ccc داخل درایور مادربرد احتمالآ مال گرافیک آنبرد مادربرده که شما چون کارت گرافیک دارید اونو لازم نیست نصبش کنید .
برای کارت گرافیک 7870 هم می تونید آخرین درایوری که براش اومده ( 13.3 beta 3 ) رو نصب کنید
بستگی به ورژن Catalyst داره ، که برای چه سری کارتهای RADEON قابل نصب هست.
پیشنهاد میشه درایور جدید رو به صورت جداگانه دریافت یا دانلود و بعد نصب کنید.