ممنونم، حالت full screen دوباره میاد، خوب شد، فقط میدونید چرا اصلا از همون اول میاد توی windowed mode و minimize نمیشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم، حالت full screen دوباره میاد، خوب شد، فقط میدونید چرا اصلا از همون اول میاد توی windowed mode و minimize نمیشه؟
با سلام
سیستم بنده بعد از استندبای خود به خود دوباره روشن میشه
احساس میکنم به خاطر موس باشه
امکانش هست کلا بیدار شدن با موس(چه کلیک یا حرکت) رو غیر فعال کرد؟
این تنضیمات در بایوس هست ... اگر مشکل از اون قسمت باشه میتونید در بایوس غیر قعالش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در بایوس دنبال شبیه به Auto power-on بگردید ... و تمام گزینه ها رو غیر فعال کنید ./
اون تنضیمات بایوس ربطی استندبای ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اونا مال روشن شدن سیستمه نه بیدار شدن بعد از استندبای (wake up)
و البته به صورت دیفالت همه شون غیره فعاله
چیزی که شما می فرمائید در مورد روشن شدن بعد از اسلیپ رو من در چند برد دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که این امکان رو داشتند که از ماوس برای این کار استفاده کنند و طبیعتا قابلیت غیر فعال کردن این موضوع هم وجود داشت :|
البته این مشکل شما فکر میکنم از فعال بودن hybrid sleep در تنضیمات power option هست ...
این مورد و همچنین Wake timers رو غیر فعال کنید ./
خیلی ممنون ولی این چیزی که شما گفتین در بایوس بنده وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZeNer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون گزینه های روشن توسط موس و کیبورد و مودم و ... هم همشون غیره فعاله
---
اون دو گزینه رو هم غیره فعال کردم ولی تاثیری نداشت
اکثر مواقع توی اولین استند بای حتی اگه دست به چیزی نزنم 3 ثاینه بعد خود به خود سیستم دوباره روشن میشه حتما باید 2 بار سیستم رو استند بای کنم!
بار دوم هم با کوچک ترین حرکت موس دوباره میپره بالا
فقط با موس اینطوری میشه یا با کیبورد هم روشنم میشه؟نقل قول:
از تو device manager هم تیکش رو برداشتی؟:)
اگه مادربرد شما اون گزینه ها رو تو بایوسش نداره پس به صورت پیشفرض روشن هست و باید از سیستم عامل این قابلیت رو غیر فعال کنی.;)
خیلی خیلی ممنون @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اعصابم به ارامش رسید:x
سلام.
جدیدا مشکلات زیادی تو ویندوزم اتفاق افتاده و میخوام عوضش کنم.هیچ بازی ران نمیشه و سیستم گاهی وقتا به عقب برمیگرده.حالا میخوام ویندوزو عوض کنم ولی موقع نصب ویندوز7 گذینه ی drive option رو نمیبینم.مادربرد هم گیگا p41 هست.
دلیل اینکه drive option حذف شده چیه؟ضمن اینکه کیبورد تو قسمتی که جمله ی press any key to contin... میاد کار نمیکنه!منظورم همون قسمتیه که وقتی میخوای ویندوز رو بوتیبل نصب کنی میاد.
ممنون.
اگه پارتیشن هاردتون Dynamic باشه قابلیت نصب ویندوز وجود ندارد باید درایو هارد Primary یا Logical باشه تا قابلیت نصب ویندوز رو بده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط JIRJIRAK [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]