سلام شما همین نرم افزار MSI AfterBurner رو که دوستمون گفتن بگیرین بعد از اون نرم افزار HWiNFO رو دانلود کنید چیزی رو که میخواین رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شما همین نرم افزار MSI AfterBurner رو که دوستمون گفتن بگیرین بعد از اون نرم افزار HWiNFO رو دانلود کنید چیزی رو که میخواین رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستانی که کیبرد گیمینگ LCD دار دارند میتونند از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنند.(همون اورست قدیم که اون هم این قابلیت رو داشت)
میتونید با این نرم افزار هر چیزی رو که میخواهید مانیتور بشه رو LCD کیبردتون ببینید.:)
به عنوان مثال از برند لاجیتک - Logitech G19
این پوسته ای هست که براش درست کردم.( البته کیفیت تصویر اصلی LCD بهتر از امولاتور هست )
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی راحت میتونید هر جوری که دوست دارید چیدمانش رو تغییر بدید.;)
سلام به همه ی عزیزان
جدیدا یه ف...ی...لم دانلود کردم که سه پارت بود(البته فشرده نبود)
پارت اول رو پخش میکنه ولی پارت های دوم و سوم رو با فرمت 002 و 003 میشناسه و به همین دلیل،فی...لم نصفه پخش میشه....
کسی روشی بلد هست تا بلد هست بشه درستش کرد؟البته با Adobe Premiere هم نشد...!
ممنون @};-
سلام آقا محمد عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از نرم افزار FFSJ استفاده کن ، مشکل حل میشه :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
تا به حال کسی با این مشکل رو به رو شده؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا گوگل کروم رو کلیک میکنم،این اتفاق میفته....هیچ سایتی رو باز نمیکنه....تو setting نمیره.....کلا نمیشه باهاش کاری کرد.
یه بار کامل پاکش کردم،ورژن جدیدتر رو هم ریختم بازم درست نشد!
کسی تا به حال با این مشکل برخورد کرده؟
@};-
config ویندوز رو با system restore برگردون به قبل از این حالت به احتمال زیاد درست میشه معمولا مشکلات کروم به غیر از crashنقل قول:
به این شکل حل میشه
تو شرتکات گوگل کروم این رو وارد کن:نقل قول:
C:\Users\Your User Name\AppData\Local\Google\Chrome\Appl ication\chrome.exe -no-sandbox
بعد از exe یه space بزن و اون عبارت رو وارد کن ببین درست میشه;)
نمونه:
کد:"C:\Hossein\chrome.exe" -no-sandbox
:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عین بنز جواب داد! خیلی ممنونم. @};-
سلام
یه سوالی از دوستان دارم...ساعت ویندوز شما هم نیم ساعت جلو میره؟
ویندوز من 7 هست و هر روز باید ساعت ویندوز رو نیم ساعت عقب برگردونم....
راه حلی هست؟
ممنون.@};-