سلام-من روی سیستم سوکت 775 ویندوز ایس پی نصب کردم بعد با بلو اسکرین مواجه شدم!خواسم بدونم امکانش هس که با عوض کردن نسخه ویندوز درست بشه؟(مثلا سرویس پک2 باشه و سرویس پک 3 نصب کنم)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام-من روی سیستم سوکت 775 ویندوز ایس پی نصب کردم بعد با بلو اسکرین مواجه شدم!خواسم بدونم امکانش هس که با عوض کردن نسخه ویندوز درست بشه؟(مثلا سرویس پک2 باشه و سرویس پک 3 نصب کنم)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیشتر خطاهای Bluescreen سخت افزاری هستن البته بستگی به خطایی داره که میده ممکنه از درایورهای نصب شده روی سیستم باشه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مثلا اگر از رم یا هارد یا هر قطعه ی دیگری باشه باید عوض بشن یا چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا امکان نداره با عوض کردن ویندوز حل شه؟
بله باید قطعه تعویض بشه ! نرم افزار که نیست با آپدیت مشکلش حل بشه به صورت فیزیکی آسیب دیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون بابت کمک رسانیتون@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این بلو اسکرین از هر قطعه ای میتونه ناشی بشه یا نه صرفا دو سه قطعه؟الان نگاه کردم اصلا امون نمیده سیستم بالا بیاد بلو اسکرین میاد و ری استارت میکنه همش-فن گرافیک هم کار نمیکنه اصلا=تصویرم نمیده!میتونه از گرافیک باشه بلو اسکرین؟
میتونه از یه خازن باشه! باید کدش رو ببینید مشکل مربوط به کدام قطعه هستنقل قول:
سلام
دوستان توی سی دی درایور های بورد من یه برنامه Killer Network Manager بود که نصب کردم ولی این برنامه در هر صورت سرعت دانلود IDM رو محدود میکنه .
توی قسمت Programs and Features نیست . الان من چطور باید این برنامه رو پاک کنم؟
برو تو قسمت، Device Manager بخش Network Adapter و Killer Network را غیرفعالش کن.
سلام خدمت دوستان
میخواستم امروز یکی از بازی های قدیمی (البته خیلی قدیمی هم نه، بازی برای سال 2012 هستش) رو نصب کنم که این ارور رو دریافت میکنم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علت این هم که این ارور رو اینجا پرسیدم، این هست که اصلا به ک..رک و اجرا نشدن و ... ربطی نداره و یه مشکل نرم افزاری هستش
این ارور رو زمانی دریافت میکنم که میخوام بازی رو نصب کنم
فایل نصب یا Setup بازی رو که میزنم، این ارور رو میده و اونطوری که من احساس میکنم، انگار Setup این بازی 32 بیتی هستش یا چه می دونم یه جوری که با سیستم عامل های 64 بیتی سازگار نیستش
چند تا از Windows Installer های قدیمی تر رو هم دانلود کردم که نصب کنم ولی اصلا نصب نمیشدن
اینجا نوشته ورژن 4.5 یا بالاتر مورد نیازه، وقتی رفتم تو سایت مایکروسافت دیدم Windows Installer 5.0 هم هست ولی نه به صورت جداگانه، بلکه داخل خود ویندوز 8 هستش
ویندوز هم 8.1 , 64bit هستش
دوستان نظری در این مورد دارند؟ ممنون میشم اگر می تونید راهنماییم کنید @};-