> اره درایور کارت گرافیک میشه پاک کرد با خود Catalyst میشه این کار رو انجام داد یا نرم افزارهای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تنها راه شما ویندوز رو عوض کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
> اره درایور کارت گرافیک میشه پاک کرد با خود Catalyst میشه این کار رو انجام داد یا نرم افزارهای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تنها راه شما ویندوز رو عوض کنید .
علی جان یه ویندوز عوض کن تمام.
نرم افزار زیاد داری؟:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از تمامی عزیزان متشکرم.:d@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حسین جان آره نرم افزار زیاد نصب دارم یه نگاه به شات زیر بنداز :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان دارم سیستم جدید رو نصب میکنم.
فقط خدا خدا میکنم درست بشه چون روز تعطیلی حسش نیست ویندوز رو عوض کنم چون 3-4 ساعتی زمان میبره.:(
همچینم زیاد نیست.یه چهارمش درایور و پیش نیاز هست.یه چهارمش هم حجمی ندارند و سریع نصب میشن.باقیشم که یه ساعت بیشتر نمیخواد:d
ویندوز رو عوض کن :))
می تونی از قابلیت Windows Easy Transfer ویندوز استفاده کنی که بسیار مفید هستش بدونه این که بخواهی برنامه ها رو دوباره نصب کنی قابلیت سفارش سازی هم داره.
دوستان بدون هیچ دوشواری ویندوز بالا اومد و درایو هاش رو هم نصب کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا انتظار نداشتم ویندوز بالا بیاد.
خوش باشی.:-pنقل قول:
امیدوارم پس فردا قاتی نزنه:دی
سلام @};-
دوستان توی ویندوز 8 با یک لپتاپ سونی من یه مشکل نرم افزاری پیدا کردم :d
اینکه پسورد اکانت ادمین ویندوز یادم رفته؟
چجوری بدون از بین رفتن اطلاعات وارد ویندوز بشم
پ خ کردم محمود جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان.
اقا این صفحه ی آبی که بعد از اقدام به شات دون کردن سیستم میاد کسی دلیلشو میدونه؟
قبلا این مشکل نبود.تا ویندوز رو عوض کردم اینجوری شده.الان من هر تنظیماتی رو توی کنترل پنل ست میکنم چون سیستم وسطای سیو کردن صفحه ی آبی رو نشون میده هیچکدوم از تنظیمات ست نمیشن.
اگه بنده رو هم کمک کنید ممنون میشم @};-