اینو ببینید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این قابلیت چه طور میشه تو فایر فاکس غیر فعالش کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو ببینید
این قابلیت چه طور میشه تو فایر فاکس غیر فعالش کرد ؟
اکثر این سایت ها کاری با آدم میکنند که تا اکانتشون رو نخری نمیشه ازش دانلود کرد.بعضی هاشون فیک هستند و فقط جنبه ج.ا.س.و.س.ی دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mad4tex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حتی بعضی افراد برنامه هایی برای دور زدنش نوشتند ولی اکثرش فیک هست.کلا بهتره بیخیال این سایت ها بشی:d
چی شده که میخوای غیر فعالش کنی؟نقل قول:
من از این روشها خوشم نمی اد هر عکسی که میخوام بگیرم دوست دارم ارجینال باشه نه اینکه به دستم برسه چیزیش کم شده باشهنقل قول:
چی شده که میخوای غیر فعالش کنی؟
اخرش تونستم از اون سایتا دانلود کنم
فایلهای این سایتها باsurvey محافظت َشدن هرکی نمیتونه دانلود کنه
منظور شما از ج. اسوسی شاید فرمها باشه که بالااجبار باید پر بشه
برین تو این سایتfakenamegenerator.com فرمهارو با اطلاعات فیک پر کنید. به همین سادگی به همین خوشمزگی:d
اون برنامه ها بدرد نمیخوره سیستم امنیتی این سایتها هرروز بروز میشه و اون نرم افزارها ناکار میشن البته بعضی ازین نرم افزارها سرکاری هستش
راستی اون اپدیتارو ویرایش کن:d
من مبنا رو از بعضی هاشون گفتم و خب معلومه که آدم باید فیک وارد کنه و هر جا اطلاعاتش رو نباید دو دستی تقدیم کنه:دینقل قول:
نوشته اصلی توسط mad4tex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعضی هاشون بود همین جور تا 50 مرحله که رفتم فرم با ظاهر های مختلف برام میاورد( سر کاری )
نرم افزار ها هم که نگفتم بدرد میخوره و معلومه اکثرا چیزی جز مخرب نیستند;)
اونم باید مدیر محترم بخش مربوطه و یا مقام ارشد بیاد ویرایش کنه:-p
سلام چی هست این سیستم ری استور؟
چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا تعریف دقیقی ازش ندارم ولی اینطور بگم کهSystem restore در واقع به وسیله اون میشه ویندوز رو به حالت قبل که ما براش تعریف کردیم برگردونیم.
تواین عملیات تنظیمات ویندوز درایو ها یا فایل های سیستمی به حالت تعریف شده ما برمیگرده.
برای انجام این کار به روش زیر عمل کنید:
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و Properties را انتخاب و در پنجره بعدی روی Advanced System Settings کلیک کنید در پنجره باز شده روی برگه System Protection بروید.
از قسمت شماره یک اگر قبلا System restore ایجاد کرده باشید(همان تاریخ بازگشت) روی اون کلیک کنید و بقیه ماجرا.
از قسمت شماره دو هم میتونید یک تاریخ بازگشت برای سیستم تعریف کرد.
بعد از سیستم ری استور درایو رو مجدد با نرم افزار های ذکر شده پاک کنید.
نکته !
1- قبل از نصب و حذف درایو های ویندوز یک System restore ایجاد کنید.
2- درایو کارت گرافیک را با نرم افزار های ذکر شده پاک کنید.
3- درایو ها رو بهتر است در محیط Safe Mode پاک کنید.(برای این کار بعد از آرم مادربرد کلید F8 رو مداوم فشار بدهید)
با تشکر@};-
دوستان ببخشید الان این Safe Mode تو ویندوز 8.1 دقیقا کجاست؟
تو استارت آپ ویندوز هر چی F8 بود زدم ، دیگه آخر سر خودم به جای ویندوز وفتم تو Safe Mode.:))
اصلا این ویندوز رو کی طراحی کرده؟:|
تا چند تا بلو اسکرین میگیرم ویندوز به فنا میره.
از بابت پست پشت سرهم عذر میخوام.@};-
سلام علی جان. با همون F8 باید بره تو Safe Mode اما مثل اینکه مادربورد شما بایوسش باگ داره. برای رفتن به Safe Mode از این روش امتحان کنید. Run رو اجرا کنید و دستور msconfig رو وارد کنید. در این صفحه به تب Boot برو و تیک Safe Boot رو بزن گزینه minimal هم زیرش تیک بزن بعد OK کن بعد هم ریست کن تا بره به Safe modeنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جام ممنون:)@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این روش رو میدونم.
ولی...
مشکل اینجاست که سیستم من خیلی بلو اسکرین داره.یعنی اگر یک روز نیاد من روزم شب نمیشه و شبم روز نمیشه.
مشکل اینه که تو ویندوز هشت اینطوری میشه.
و اینکه اومدیم حین اورکلاک بلو اسکرین گرفتیم و ویندوز ایراد پیدا کرد منم میخوام تو محیط سیف مود بالا بیام ، خب تو اون لحظه چی کارش کنم؟
کسی توویندوز هشت چنین مشکلی نداره؟