سرچ کردم چنین برنامه ای نصب نکردم فکنم یکی از سایتایی که تو گوگل رفتم این بلا رو سرم اوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخه اینا وجدان ندارند ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سرچ کردم چنین برنامه ای نصب نکردم فکنم یکی از سایتایی که تو گوگل رفتم این بلا رو سرم اوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخه اینا وجدان ندارند ؟؟
عزیز از این راه برو و ریشه ش رو بکن:dنقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از لینکه درست متوجه نشدم باید چی کار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول در مورد این adware توضیح داده و بعد 5 تا مرحله گفته که باید به ترتیب طبق اون بری جلو.نقل قول:
اول پاک کردن خود نرم افزارش هست و بعدش پاک کردن پاپ آپ های تبلیغاتی از مرورگر ها هست و سه مرحله آخر هم چک کردن و پاک کردن آثار احتمالی این adware با سه نرم افزار مختلف هست:)
ممنون مرحله اول و دومو رفتم مشکلم حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر نبینند اینا واسه کاسبی دست به ازار اذیت مردم میزندد
بچه ها دوباره به مشکل بر خوردم
این دفعه کار هم وطن خودمونه من بازی کانتر خردیم نصب کردم جدا از اینکه اصلا راضی نیستم هر بار موقع بازی باید اینترنت و ویروس یابو غیر فعال کنم
یه چیزی اضافه نصب شده باعث میشه سه ایکون لینک به دسکتاپم اظافه بشه و سه تا سایتای اونا رو بیاره
متاسفانه تلفنشونو ندارم العان خیلی عصبانیم
هر سه تا رو دسکتاپم پاک میکنم بعد که ریست میکنم بر میگردند !
به نظرم ارجینالش رو میخریدی خودت رو راحت میکردی.نقل قول:
ببین Restore point داری که برگردی قبل از نصب بازی؟
العان متوجه شده بودم چرا گفتند ویروسیابتونو خاموش کنید که ویروسی که خودشون نوشتند وارد سیستم مردم بکنندنقل قول:
چاره ای جز انیستال کردن بازی نبود بعد از انیستال مشکلم حل شد .
خوشحالم که مشکلت حل شد.نقل قول:
البته اونم یه جور adware بود که آنتی ویروس ها بهشون گیر میدند;)
میخوام یه مشکلیو بگم که تقریبا همه ی دوستان و مدیران این انجمن تجربه کردن=سایتهای surveyدار ! همون سایتهای اعصاب خوردکن
دانلود از این سایتهای موذی به چه صورت است؟
- - - Updated - - -
1111111111111111111
- - - Updated - - -
عجب چرا پست نمیشه پس؟ دارم روانی میشم خدا