و باز هم بعد از ریست همون ارور رو میده برنامه :(
نمایش نسخه قابل چاپ
و باز هم بعد از ریست همون ارور رو میده برنامه :(
با سلام
دوستان راهی هست که بشه این ارور ها رو پاک کرد ؟؟؟
جوری که دیده نشه هیچوقت؟؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شدنش ميشه اما كمي سخته و ريسك بزرگي داره. بايد ROM قسمت S.M.A.R.T به روش JTAG استخراج بشه و HEX رو ويرايش كنيد و دوباره روي S.M.A.R.T فلش كنيد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام...من موقع نصب ویندوز، یه مشکل عجیب دارم...من میخوام ویندوز 8.1 ، 64 بیتی نصب کنم که موقع نصب، این ارور میاد....موقع نصب ویندوز 8 یا 7، 64 بیتی، این مشکل وجود نداره و فقط موقع نصب 8.1 ، این مشکل هست...از تو خود ویندوز هم میزنم که 8.1 رو نصب کنه، نمیتونه فایل autorun.dll رو پیدا کنه (البته فایل iso رو که نگاه کردم، این فایل توش نبود)..............[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]...........ممکنه مشکل از فایل iso باشه؟ نسخه ی windows 8.1 AIO December 2013 رو از سافت 98 دانلود کردم.....(ببخشید اینطوری نوشتم....ویندوز قاطی کرده، "اینتر" کار نمیکنه!)@};-
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو این کادر که اروری وجود نداره ....این پیغام هم مربوط به دی وی دی هست . احتمالاََ ویندوز 64 بیتی توش نیست.
با یه دی وی دی دیگه امتحان کنید ببینید مشکل برطرف نمیشه...@};-
سلام محمد جان. این فایل در مسیر Sources قرار دارد. ببییند اگه نبود آپلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم این ربطی داشته باشه...منظورتون از اینکه توش نیست، اینه که دی وی دی داخل دی وی دی درایو نیست....؟؟؟؟؟
گفتم...ویندوز های دیگه مشکلی نداره...فقط این ویندوز اینطوریه.
سلام آقا عرفاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله تو اون مسیر هست.
چی کار باید بکنم؟ ممکنه فایلش مشکلی داشته باشه؟ از اینجا هم دانلود شده. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-@};-
فکر کنم ادمین های سافت 98 علت این ارور رو سرعت رایت گفته بودن که باید ویندوز رو با سرعت بسیار پایین رایت کنید
توی نظراتشون چند نفر این مورد رو داشتن
خب ممنون از دوستان عزیزم
الان در حال کار با ویندوز 8.1 ، x64 هستم...سرعتش از ویندوز سون، مخصوصا 32 بیتیش، خیلی بیشتره.
اون مشکل به خاطر این بود که بد رایت شده بود...اون صفحه ای هم که ارور میداد، جایی بود که ورژنی که میخوایم نصب کنیم رو باید انتخاب میکردیم و چون بد رایت شده بود، اون مشکل به وجود اومده بود و بعد از 3 بار رایت کردن، در نهایت با نرم افزار ultra iso و روی سرعت پایین، رایتش کردم که درست شد.
@};-
سلام دوستان عزیزم ، یک مسئله برای من پیش اومده که نمیدونم بخاطر چی هست ، البته قبلا هم اینطور شده بود اما دوباره خودش درست شد.
ویندوز که 8.1 نسخه PRO هست 64 بیتی...
تا اینجا که با برنامه های مورد نیازم کار کردم با چند برنامه به مشکل خوردم که مشکل از برنامه ها نیست.
برنامه FIREFOX و KMPALYER و همینطور وقتی عکسی و دابل کلیک میکنم با یک مکس 1 الا 3 ثانیه اجرا میشه....
مثلا یک فایل تصویری و وقتی RUN میکنم KMplayer باز میشه اما 3 ثانیه طول میکشه که فایل و به نمایش در بیاره ، همینطور وقتی فایر فاکس و اجرا میکنم 2 الا 3 ثانیه طول میکشه اجرا بشه. اما مثلا Photoshop CC به سرعت باز میشه IE11 سریع باز میشه.مدیاپلیر سریع باز میشه...
در صورتی که قبلا همچین مشکلی نداشتم.
با تشکر از دوستان عزیزم@};-