ممنون حسین جان ولی این ورژن 5.3.2 هست من دنبال ورژن 6.0 هستم. با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون حسین جان ولی این ورژن 5.3.2 هست من دنبال ورژن 6.0 هستم. با تشکر.
بفرما عزیز:):نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا همینطور هست و اطلاعات از طریق usb به برنامه منتقل میشه ،
وگرنه تا سنسوری در کار نباشه که برنامه کاری از پیش نمیبره ...
سلام
لطفا یک نرم افزار معرفی کنید که داخل بازی ها دمای سی پی یو و گرافیک (ها) و همچنین فریم ریت رو گوشه صفحه مشخص کنه
خیلی ممنون
میتونید از نرم افزار MSI AfterBurner استفاده کنید.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Phenom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام ممنون یکم توضیح میدین در مورد این قسمت که من لازم دارم ؟ چون یکم پیچیده هست این نرم افزار برای من ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما وقتی نرم افزار رو باز کردید برید اون پایین قسمت Settings و بعد در تب monitoring قسمت Active hardware monitoring graphs هر چیزی که میخوای رو انتخاب کن ( آخر لیست باید تیک Framerate رو هم بزنی ) و اون پایین گزینه Show in On_Screen Display رو تیک بزن.(برای هر گزینه که انتخاب میکنی باید جدا تیک بزنی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Phenom [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دست آخر هم OK کن;)
با سلام خدمت دوستان عزیز.:)
اقا می خواستم بدونم نرم افازی هست که در زمان بازی میزان مصرف cpu رو نشون بده؟
شما می تونید تو TASK MANGER تو قسمت Performance مشاهده کنید. میزان استفاده از CPU تون رو
با سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط terrorist [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهزاد جان منظورم حین بازی بودش.چون تو مواقع مختلف درصد استفاده cpu متفاوت هست.:)@};-