logitech k120 به قیمت 50نقل قول:
نوشته اصلی توسط HORROR2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
logitech k120 به قیمت 50نقل قول:
نوشته اصلی توسط HORROR2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون کیبورد قبلی که معرفی کردید A4Tech kr-83 بود؟؟ اگه دقت کنید نوشتم موس تا 40 50 و یه لینک هم از موس قبلی که داشتم گذاشتم.. لطف کنید یک پاسخ کامل بدید. اگه بقیه دوستان هم پیشنهادی دارن بگن لطفا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
logitech LS1 به قیمت 50نقل قول:
درود دوستان عزیز
من میخوام مودم adsl وایرلس که ساخت جدید 2015 باشه بخرم نمیخوام هم زیاد گرون باشه از این دیلینک ها و تیپیلینک ها نمیخوام چون جنسشون خوب نیس . به نظرتون کدوم مارکشو بگیرم ؟؟
درود دوستان تا پیکی برای مشاوره هدفون / هدست ندیدم اینجا مطرح میکنم
برای هدفون یک نفر رو دیدم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
chroma رو 420 قیمت داره به قیمت 300 میفروشه { استفاده شده } نمیدونم برای موزیک خوبه یا نه چون 7.1 هست یکی از دوستان گفت برای موزیک ساخته نشده
منم همین حدود بیشتر نمیخوام خرج کنم به نظرت اینو بخرم یا مدل karen pro ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گیمر که هستم ولی اولویتم با موزیک هست چون انواع مختلف موزیک رو مدت زمان زیادی گوش میدم و کیفیت برام مهمه
چه کنم ؟؟؟ انتخاب بهتری هست با حدود 300 تومن ؟؟؟؟
سلام دوستان
میخوام یه ضبط کننده صدا برای یکی از نزدیکانم بگیرم ، در این مورد هیچ اطلاعی ندارم و برند خاصی هم مد نظرم نیست ، برای ضبط صدا میخوام و اگه
پلیر هم باشه که دیگه چه بهتر ، قیمت در حدود 150.000 تومن باشه
با تشکر
سلام
برای یکی از دوستانم یه مودم با پشتیبانی از استاندارد AC هستیم.
نظر دوستان و اساتید در مورد این مدل چیه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل خوبی انتخاب کردید
با سلام
دوستان قصد خرید یکی از دو مدل اسپیکر زیر رو دارم ولی موندم کدوم رو بگیرم ، کاربرد همه چیز هست ولی بیشتر آهنگ گوش دادن و کنار LED TV گزاشتن هست
حدود قیمت هم نهایتا650 تومن هست بیشتر نمیتونم هزینه کنم
حجم + شفافیت در صدا در اولیت هست
بین دو مدل Creative T6 Series II [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و مدل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه چیز یجورایی به نفع لاجینک هست اون چیزی که دارم میبینم توی نت ولی چیز زیادی در مورد مدل کریتیو نمیشه پیدا کرد
خواهشاً راهنمایی کنید فردا دارم میرم خرید و بیشتر هم نظرم روی مدل کریتیو هست :(
@};-@};-@};-
با سلام
من به علت مشکلات مخابرات تو رانژه کردن فعلا علاف شدم.
نه خط جمع آوری میشه و نه رانژه.
به این دلیل میخوام گوشی Note 5 بگیرم و هم از اینترنت 4g استفاده کنم و هم از قابلیت Hot Spot اون.
منتها میخوام ببینم آیا راهی هست که من بتونم برد Hot Spot گوشی رو افزایش بدم ؟
مثلا با یه مودم یا روترم بریج کنم و از آنتن اون مودم یا روتر استفاده کنم ؟
ممنونم