من CREATIVE T3250 رو مناسب میدونم به قیمت 230
نمایش نسخه قابل چاپ
من CREATIVE T3250 رو مناسب میدونم به قیمت 230
سلام :>
دوستان تا 60 65 اینا هدفون چی درنظرتون هست؟؟
خودم رو انرژی سیستم 410 زومم:>
نظر شما چی هست؟؟
درود@};-
دوستان کسی نظری نداره؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فک کنم باید بزنم تو کار یا بخت یا اقبال!:d
با سلام
یک عدد مودم روتر بیسیم نیلز دارم.
قدرت آنتن دهیش مهمه. البته D-link Repeater دارم. ولی خوب خود مودم هم میخوام قدرت بالایی داشته باشه.
قبل این D-link 2890 al داشتم که خراب شد.
هزینه هم برا قبلی 750 تومن داده بودم ولی هزینه زیاد تضمین کیفیت نبود.
واسه همین الان بودجه رو نهایت تا 400 میخوام بزارم مگر اینکه دوستان مدل خیلی خوبی در نظر داشته باشن.
قابلیت File Sharing مهم نیست برام.
پیشاپیش از لطف دوستان سپاسگذارم.
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیشنهاد من Linksys Cisco X3000 هست یعنی خدای شبکه هست این مودم :)) قیمت 500 تومن
سلام عرفان جان عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا ممنونم. احیانا اطلاع دارین از کجا میتونم تهیه کنم ؟
چون تو بازار تبریز کسی این برند رو نمیاره.
ممنونم
تو فروشگاه های اینترنتی یه گشتی بزنی پیدا میشه ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.
مودم هایی وجود داره که بشه داخل خود تنظیماتش برای کاربران محدودیت دانلود تعریف کرد؟
چن تاشو میشه نام ببرید ارزونتریناش و البته خوب .تی پی لینک هم نباشه که اصلا تجربه خوبی ندارم
مودمی که چنین قابلیتی داشته باشه نداریم. مودمهای CISCO WRT قدیما بودن که دیگه نیست جدیدش هم که پیدا نمیشه ! شما باید روتر میکروتیک بگیریننقل قول:
ممنون
میشه بگید از بین مودم های زیر به ترتیب کدوم بهترند.
D-LINK DSL-2740U
ASUS - DSL-N10
ASUS - DSL-N10S
البته شنیدم دو تا مدل ایسوس تولیدشون متوقف شده.تا 120 چی میشه پیدا کرد؟