مشاوره جهت خرید اسپیکر ؛ کیبورد ؛ پرینتر ؛مودم و دیگر لوازم جانبی

نمایش نسخه قابل چاپ

نمایش 100 پست از این موضوع در یک صفحه
صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 1624252627 آخرینآخرین
[/color]

Sent from my D6633 using Tapatalk
  • 22nd November 2016, 09:12 PM
    msover
    سلام
    دنبال يه دستگاه براي دانلود شبانه هستم. مودمي هست كه دانلود منيجر داشته باشه رو خودش؟ يا دستگاه مشابهي رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟
    قيمت كمترين هزينه رو ميخوام بكنم و اينكه حتماً از طريق پورت شبكه يا usb به مودم وصل بشه چون wifi رو شبا خاموش ميكنم.
    مصرف كم هم بسيار برام مهمه كه بتونم 9ساعت بدون مشكل روشن نگهش دارم.
  • 22nd November 2016, 10:42 PM
    ErfanDL
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    سلام
    دنبال يه دستگاه براي دانلود شبانه هستم. مودمي هست كه دانلود منيجر داشته باشه رو خودش؟ يا دستگاه مشابهي رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟
    قيمت كمترين هزينه رو ميخوام بكنم و اينكه حتماً از طريق پورت شبكه يا usb به مودم وصل بشه چون wifi رو شبا خاموش ميكنم.
    مصرف كم هم بسيار برام مهمه كه بتونم 9ساعت بدون مشكل روشن نگهش دارم.

با رزبری پای میتوانید. به زودی آموزش رو هم میزنم

مصرفش میشه گفت صفر هست :D
  • 22nd November 2016, 11:51 PM
    msover
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    با رزبری پای میتوانید. به زودی آموزش رو هم میزنم

مصرفش میشه گفت صفر هست :D

تو ايران پيدا ميشه؟ قيمتش چقدر هست؟
  • 23rd November 2016, 09:30 AM
    ErfanDL
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    تو ايران پيدا ميشه؟ قيمتش چقدر هست؟

تا دلت بخواد هست. قیمتش هم 160
  • 24th November 2016, 08:38 PM
    ATER
    کسی از هدست های Steelsereis siberia 650 یا Razer Man'o War استفاده کرده تا حالا؟
    ASUS STRIX 7.1 wireless چطور؟
  • 7th January 2017, 12:57 AM
    msover
    سلام
    @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    عرفان‌جان بهترین مودمی که زیر 100میشه تهیه کرد الان چیه؟
  • 12th January 2017, 11:05 PM
    Olesius
    نقل قول:

سلام

من نظر شخصی خودم رو با اجازه تون بیان می کنم، خودم 2750U دارم که عالی هست بین مودم هایی که تا الان از بین لینک سیس و تی پی لینک و ... داشتم عملکرد بهتر و انتن دهی قوی تری داشته ولی بخاطر پورت USB قیمتش بالای 100 تومن هست، یک مدل پایین تر 2740U با همون کارایی و بدون پورت USB می تونید تهیه کنید:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
  • 12th January 2017, 11:56 PM
    ErfanDL
    نقل قول:

سلام

TP-LINK TD-W8961N با قیمت 82 تومن بهترین انتخاب هست
  • 13th January 2017, 01:12 AM
    msover
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    من نظر شخصی خودم رو با اجازه تون بیان می کنم، خودم 2750U دارم که عالی هست بین مودم هایی که تا الان از بین لینک سیس و تی پی لینک و ... داشتم عملکرد بهتر و انتن دهی قوی تری داشته ولی بخاطر پورت USB قیمتش بالای 100 تومن هست، یک مدل پایین تر 2740U با همون کارایی و بدون پورت USB می تونید تهیه کنید:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

lممنون. زیاد از دوستانی که مدل 2750 رو داشتن شنیدم مشکل آنتی‌دهی داره. شما همچین مشکلی نداشتید باهاش؟
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
    TP-LINK TD-W8961N با قیمت 82 تومن بهترین انتخاب هست

مدل 8960 چطوره؟ اونطور که شنیدم در ساختش از چیپ Broadcom استفاده شده.
  • نمایش 100 پست از این موضوع در یک صفحه
    صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 1624252627 آخرینآخرین