سلام دادا. با Repeater میشه این کار رو انجام دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دادا. با Repeater میشه این کار رو انجام دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
برای خرید میکروفن یقه ای مناسب دسکتاپ چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
سلام عرفان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قربونت دادا
ریپیتر دارم
حتما امتحانش میکنم و خبر میدم.
الان به سختی میکروفون این چنینی می تونین پیدا کنین چون اکثرا هدفون های حرفه ای توی بازار هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadeh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگر اصرار دارید پاناسونیک کیت میکروفون و واکی تاکی برای یکی از دوستان خریداری کردیم خوب جواب داده
متوجه ربط جواب به سوال نشدم.لطفا بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadeh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرض کردم خدمت شما که تنوع زیادی در این رده وجود نداره و می تونید از برند پاناسونیک خریداری کنید
اینم یک مدلی که چند وقت پیش به چشمم خورد:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه صحبت از هدفون و کیت و واکی تاکی شد
این میکروفونی که لینک دادید رو از یک فروشگاه تخصصی تجهیزات صدا پرسیدم گفت برای موبایله نه کامپیوتر...
یک سری به فروشگاه نورنگار بزنید، برج بهار طبقه هم کف دست چپنقل قول:
اینم وب سایتش:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مورد مناسبی ندیدم.البته حضوری نرفتم چون دسترسی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.از بین کیبردهای زیر کدوم بهتره .و اینکه کلیداش گیر نکنه
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless Keyboard and Mouse
Microsoft Natural Ergonomic 4000 Keyboard