شما giga 770 windforce رو بگیر 1300.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ا
نمایش نسخه قابل چاپ
شما giga 770 windforce رو بگیر 1300.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ا
منظورم lightning بود که اشتباهی highting نوشتم.شرمنده.
در ضمن این مد پاور و مادربرد مشکلی ندارن باهاش؟
Asus Z87-k
Green GP650 B-oc
بازم ممنون
نه عزیز مشکلی نیستنقل قول:
اگرlightning هم میخوای به شرطی که گیر بیاری بالای 1600 هست
اگه قدرت و پرفرمنس بیشتر براتون مهمه و با AMD مشکلی ندارین بنده کارتR9 290 رو بهتون پیشنهاد میدم که از تمامی مدل های gtx770 قوی تر هست.نقل قول:
Sent from my GT-S6310
اگر فقط صرفا 770 میخاین الان 770 گیگای Windforce ارزان ترین گزینه هست ولی اگه کیفیت مد نظرتون هست و بهترین مدل 770 رو میخاین Lightning گزینه مناسبی هستنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمتـــ عزیزان:
با 1/5 میلیون بهتریت کارت گرافیک کدوم میتونه باشه؟؟؟
تو نظر خودم GTX 770 هستش.ولی دقیقا از پسونهای highting-windforce-iChillو امثالشون سر در نمیارم که کدوم بهترین گزینس.اگه میشه بهترینشو از نظر قدرت بگین بی زحمت.قیمتم حالا 50-100 تومن بالا پایین شد اشکالی نداره.
سلام دوستان من شدید با یه مشکلی درگیرم یکی کمک کنه.
میخوام یه سیستم جمع کنم برای رندر همه قطعات رو انتخاب کردم با کمک بچه های این فروم و چنتا فروم های دیگه و سرچ توی اینترنت
که بر اساس cpu 4930k و 32گیگ رم میخوام ببندم . ولی شدیدا تو انتخاب گرافیک موندم بین اینا نمیدونم کدومو انتخاب کنم ؟؟؟
quadro k4000
gtx titan
gtx 580 3gb
gtx 780 ti
حقیقت بیشتر بین quadro k4000 و gtx titan موندم! 6گیگ رم تیتان خیلی به دردم میخوره اما قدرت پردازش کا4000 هم و روون بودن تو ویوپورت هم و مقدار کودای اون هم به دردم میخوره.
این titan کودایی که داره مثل gtx580 به درد رندر میخوره؟ یا مثل سری 6 و 7 برای گیم بهینه شده؟
من با vray رندر میگیرم و حجم صحنه ها معمولا سنگینه . و کار با مکس و ففوتوشاپو کد و چنتا نرم افزار گگرافیکی دیگه دارم.
بعضی جاها شنیدم میگن از کارتهای auadro یا k2000 بگیر یا k6000 چرا؟؟؟؟؟ مگه بقیه کارتها مثلا k4000 چه مشکلی داره؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط night lord [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط night lord [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اول باید مشخص کنید با چه برنامه ای کارمی کنید؟!
بهترین کار مراجعه به سایت سازنده نرم افزار مورد نظر شما و مشاهده کارت های پیشنهادی
سلام دوست عزیزم ، نمیدونم بنا به چه مدرکی به شما گفتند که K2000 بهتر از K4000 هست...نقل قول:
اما برای اینکه یک مقدار بیشتر آشنا بشیم با این 3 کارت حرفه ایی مخصوص رندریگ.
کارت گرافیکی K2000 مقدار 384 کودا کور K4000 مقدار 768 کودار کور را دارد.
خوب بر روی کاغذ این مقدار اعداد و ارقام نشان دهنده قدرت K4000 هست .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیشتر قدرت کارتهای workstation به این هست که برای برنامه خاص و مورد نظر خودتون بدونید کدوم درایور را باید نصب کنید به تصویر زیر دقت کنید
شما اگر قصد خرید K4000 دارید ( شک در خریدش نکنید) اما اگر بودجه خرید K6000 دارید ، بهترین گزینه هست.
خیلی از دوستان کارتهای گرافیکی گیمینگ و شاید پیشنهاد بدن اما ، کارتهای workstation با درایور های مخصوص برنامه های پشتیبانی شونده قدرت خاص خودشون و نشون میدن.
با تشکر@};-
من اگه یه GTX650 بگیرم:1-چه برندی بگیرم؟ 2-با اور به 650ti boostنزدیک میشه یا ن؟3-پاور چند وات میخواد؟(200w real دارم الان)جوابگو هس؟ممنون
1.فرقی نمیکنه همه خوب هستند مثلا مدل Inno3D GTX 650 herculeZ با قیمت حدودی 395 تومن.نقل قول:
2.خیر دوست عزیز به هیچ وجه.
3.خیر مخصوصا اگه اور کنید در بهترین شرایط 430 وات از یک برند با کیفیت با توجه به مصرف دیگر قطعاتتون.
یه کارت sappahire 7850 میتونید بگیرید با پاور enermax naxn 500w.نقل قول:
دوست عزیز کارت R270 از 7870 ضعیف تر هست چرا که 100MHz فرکانس کاری پایین تری دارد.کارت R 270x هم طراز با 7870 هست البته کمی قدرت مند تر.شما کارت 7870 یا R9 270x رو بگیرید که از R9 270 قدرتمندتر خواهند بود.البته گزینه های GTX760 و 660Ti رو هم فراموش نکنید.پاورتون هم کافی هست نیازی به تعویض پاور ندارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب دیشب تا صبح داشتم همین مقاله یی که نوشته بودین و مرور میکردم خیلی مطلب یاد گرفتم و دیدم که هیچ ،چیزای جدیدی هم تازه اومد به ذهنم!
مثلا به یکی گفتم من با 2500 هزینه سیستم که توش 7850 یا 7870 بگیرم می تونم مثلا مثل 4850 خودم تا اخر نسل 8 بازی ها رو روون بازی کنم!...اون مهندسم گفت:
«نه تنها با 2500 نمی تونی بلکه با 10 تومن هم نمی تونی بلکه دو سه سال دیگه کند میشه دیگه بدرد نمی خوره!!»
الان که من یادم افتاد دیدم واقعا راست میگه چون 8800 GTX که سال 2006 اومد و 350 تومن بود!(تو اون ارزونی) الان مگه می تونه بازی ها ر و اجرا کنه ؟!... نمی تونه که!
یعنی من اگه الان اول نسلی GTX 760 بگیرم میشه مثلا همون 8600 GTX
و اگه 780 GTX بگیرم ! درست مثل اینکه 8800 و من اون موقع می خریدم نه؟!
پس من الان تصمیم گرفتم لا اقل یه 680 بگیرم (از 760 قویتر هست نه؟)
اینطوری انگار حکم کارت 4850 منو تا 5 سال بعد بازی میگنه دیگه نه؟!
دستت درد نکنه
شما از 7870 پریدی به 680 چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hes25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر میخوای 680 بگیری میتونی به جاش giga windforce 770 بگیری قیمت 1300 کارت 770 هم از تمام کارت های تک هسته ای نسل قبل amd در جایگاه بهتری قرار داره و قویتره(تو بحث فریم دهی در بازی). در یک سطح و یا قویتر از 280x هست و قیمت کمتری از این کارت داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
آخه من از این کارت خیلی خوشم اومده!
خیلی شبیه کارت منه فک کنم کم صدا هم باشه خاک هم زیاد نمیره توش من گولینگ اینطوری دارم میگم! (البته 7870 و قبل اینکه مقاله های کارت گرافیک بخونم می خواستم بگیرم)
خالا این خوبه ؟!
من می تونم تا 1100 1200 براش کنار بزارم! فک کنم تا سال 2020 دووم میاره نه!)
میشه توی سیستم با 2500 اینو حا بدین ببینم میشه یا نه؟
دوست عزیز شما چرا به حرف من گوش نمیدید؟نقل قول:
همون مدلی که گفتم بخرید
با cpu شما هم گلوگاه نمیشه
دوست عزیزم ، کارت گرافیک به خوش اومدن نیست برادر من.نقل قول:
کارت گرافیکی که عطا جان خدمتون فرمودند بهترین گزینه انتخابی شما هست هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ پرفرومنس ( همانند یک GTX680 قدرت داره) و بلکه بیشتر.
شما اگر راهنمایی میخواهید این راهنمایی اعضای سایت ...
اما اگر شما به اطلاعات خودتون اکتفا مکنید دیگه برای چه علتی مشورت خرید میگیرد.
با تشکر@};-
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب نه من که چیزی سر در نمیارم!
علتش اینه که من کارت گرافیک پنکه ای نمی تونم بگیرم این فنها توی خونمون خراب میشن گرد و خاکی هست!
مثلا فن CPU من از این بزرگ ها هست (فن استوکش رو هم اینقد باز کردم چرخوندم که هرز شد خراب شد انداختم دور !) اولش که خریدم اصلا هیچ صدایی نمیداد اما بعد یه ماه دیدم سفت میشه نویز بدی میکنه میکنه مجبور میشم بازش کنم توی ارمیچرش روعن موتور بریزم تا روون بشه!!)
برای پاورمم همینوطوری هست اولش خیلی روون و خیلیم کم صدا بود (یه طوری که فوت میکردم ده ثانیه میچرخید!) اما الان خیلی صدا میده و سفتم شده جوری که با انگشتمم می چرخونم تو یه ثانیه می ایسته!!
اما جرات نمی کنم بازش کنم خراب میشه
-----------
برای همین دنبال مدل یه مدل سری 6 و ارزان تر اما با قدرت سری 7 میگردم که کولینگش اونطوری باشه !(خدا نکرده جسارت نکردم!)
این مدل گیگا رو هم دیدم معرکه هست! ولی می دونین این فنها توی خونه ما عمرش شیش ماه بیشتر نیست !
اینو که دیگه من اصلا جرات نمیکنم بازش کنم!
فن به هر شکلی باشه خاک میگیره شما بهتره به طور مرتب جهت تمیز کاری اقدام کنیدنقل قول:
فن ها استوک هم خاک میگیره ولی چون کولرهای غیر رفرنس تعداد فن بیشتر و بزرگ تری داری طبیعتا خاک بیشتری میگیره بعضی برند ها مثل msi از تکنیک ها خاصی برای خاک گیری کم تر فن برخوردار هستن ولی باز هم شما باید
تمیز کاری کنید
شما بهتره همین کارتی که گفتم رو بخرید و دلیلتون برای عدم خرید این کارت ها بسیار غیر معمول هست
خب استاد تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میگم این فنهاش باز میشه ؟
آخه من هنوز نتونستم کولینگ کارت گرافیکم و باز کنم، یعنی میترسم دیگه مثل اولش خوب چفت نشه !
بعدم اینکه فن اینو باید من بشورم، یا نه فقط باید باد گرفت ؟
من فن Cpu رو که در میارم می شورم!!! ...آخه قیامتی هست توش!
این خراب نشه یه وقت ؟
و یه چیز دیگه اینکه همین 770 با اون مد ل کولینگ ها چیزی نداریم توی این قیمت؟ البته خیلی درازم نباشه بهتره!
میتونی فن ها و سینک رو به راحتی پاک کنی.خیلی راحت هیچ مشکلی هم براش نمایدنقل قول:
770 با کدوم مدل کولینگ؟
اگر منظور ات شبیه مدل های رفرنس هست خواب نه , به اون شکل وجود نداره
شما در کل خیال ات راحت باشه کولر اش رو خیلی راحت میتونی تمیز کنی اصلا نگران این مشکل حاشیه ای نباش.
دوست عزیز شما همون کارتی که عطا جان فرمودند تهیه کنید کاملا تایید میشه.شما برای خرید کارت باید به پرفرمنس اون توجه کنید نه شکل ظاهری.حالا یک سوال مهم:پاور شما خروجی شش و هشت پین تغذیه گرافیک داره یا نه؟؟؟
اگه نداشته باشه که نهایتا 7870 یا gtx760 می تونید بگیرید.اول مطملن بشید این کانکتورهایی که ذکر کردم رو داره یا نه.
Sent from my GT-S6310
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب نمی دونم، فک نکنم نه!
فقط یادمه یه کابل که تنش نوشته بود PCI_E رو من وصل میکردم تن کارتم! دیگه ندیدم داشته باشه!!نمیشه نه؟خوب شد گفتینا!....
میگم که من هیچی سر در نمیارم (نمی حوام که کسی رو اذیت کنم !)... به صورت علمی چیزی بلد نیستم که خواسم باشه!
---------------
(مثلا همون کارت 6800 ی که گفته بودم یادمه اون موقع که مزد گارگر 5 تومن! بود بیست روز من رفتم کارگری!... که الا و بلا من باید اونو بگیرم تا یه بازی رو بکشه ! اما بعد دیدم کلی اون کارت پاور می خواست که همش ریست میکرد توی باری ها!!)
----------------
خب پس همون سیستمی که نوشتین و من دیگه پسندیدم!
نهایتا ختم کلام کنم که دیگه سرتون و درد نیارم این لیست اخرم باشه :
cpu...core i5 4430 3 GHZ تومن 550
MB...asus تا 300 تومن
Ram 4 Gig 130 تومن
Vga ..زیر یه تومن (یا 760 یا 7870 یا 660 ti)
دارم
power و موس، کی بورد ،کیس، اسپیکر، مانیتور و هارد 1 ترا بایت و DVD رام هم دارم پ نیاز نیست!
خوبه دیگه نه؟
تشکر از همه دوستان خیلی چیز یاد گرفتم
پاور شما چند وات هست اصلا معلوم نیست برای این کارتها هم جوابگو باشه؟
پاورم 585 گرین هست که روی ریل 12 ولت خودش 46 آمپر حریان میده ....توی دفترچه ش نوشته بود میگمنقل قول:
کمه نه؟
میگم من اول 535 داشتم کارتم هر وقت استارت میکردم یه دور می چرخید بعد خاموش میشد!
البته وقتی بردم عوض کنم فروشنده می گفت ممکنه این پاور خراب باشه...باز من خوب نمی دونم!
اما توی نرم افزار تست خود شرکت گرین می گفت 480 وات کافیه برای 4850 و E8400 !
برای 770 این پاور مناسب نیست میتونید asus 760 oc بگیرید به قیمت حدود 950 و یه پاور enermax naxn 650w در غیر اینصورت 787 بگیریدنقل قول:
خب به چیزی رو اول اصلاح کنم توی دفترچه ش نوشته 43 آمپر رو 12 ولت ...هیچی کمتر شد !نقل قول:
الان این 760 ایسوس و من بگیرم نمیشه همون 8600 Gt تو سال 86 87 ؟ یکم نگران کننده میشه نه!
این 770 چقد از 760 قویتر هست؟می ارزه من براش پاورم و تعویض کنم؟
من که تا 5 6 سال می خوام برنامه ریزی کنم ،خب دویست سیصد تا بیشتر میزارم روش ها !
دوست عزیز اگه قصد تعویض پاور دارید و بودجه کافی دارید کارت 770 از انویدیا و کارت r9 290 از AMD رو پیشنهاد می کنم که r9 290 قدرتمندتر از 770 هست.نقل قول:
Sent from my GT-S6310
سلامنقل قول:
خب الان رفتم دیدم 290 و زده دو میلیون و خورده ای!...من اینقدر پول ندارم ،کل پولم که تا عید خدا بخواد جور شه 2.5 هست اونم چی، فقط می خوام ارتقا بدم و هر چیزی رو فعلا نخرم...بالا نوشته بودم
فعلا هم من همون 770 رو پسندیدم (review هاشو که دیدم معرکه بود!) قیمتشم خیلی ارزون هست همه مدلای دیگه خدود 1.600 هستن! (نمی دونم چرا؟)
اما اولش چون خیلی هیولا بود (توی نت که توی دست پسره دیدم میگم) یکم جا خوردم که شاید تو کیسم جا نشه اما خب بعد دیدم مادر برد های جدید دوتا درگاه کارت گرافیکم دارن گفتم می تونم تو اون پایینی جاش بدم آره!
پاورمم اسلات هشت پین نداره فقط یه شیش پین دو تکه داره (4+2) یعنی
من الان پاور بگیرم مثلا 650 وات گرین، اینو جواب میده!(اون لینکی که دادی توش زده بود 600W)
---------------------
راستی دیدم کرایسیس 3 رو توی فول اچ دی 51 فریم میده!
کرایسیس 3 بازی سنگینی هست؟!(من ندیدم)
منظورم اینه که بازی های سال های بعد از اون چقدر سنگین تر میشن؟
یعنی انجین آنریل 4 بیاد (5 سال بعد و میگم) بازی هایی که روش ساخته میشه رو من می تونم تو رزوی 1280 هم روون بازی کنم!
دستت درد نکنه
دوست عزیز من طبق آخرین قیمت هایی که از بازار کامپوتر رضا و ایران در تهران داشتم حدود یک دو هفته پیش قیمت R9 290 حدود 1500-1600 بودش و r9 290x قیمت 2100, 2200 اینا.پاور 650 بستگی داره از چه سریی مد نظرتون باشه.شما ببینید اگه یک شیش و یک هشت پین داره برای PCI-E پس حتما جوابگو خواهد بود.نقل قول:
دوستان دوباره سلام
خب من یه بررسی کلی کردم دیدم برای گرفتن اون 770 من باید یه پاور حداقل 650 بگیرم که قیمش حدود 390 تومن هست! که با پول من جور در نمیاد
اما بحای این من تصمیم گرفتم مدل 760 گیگا رو بگیرم که شبیه همون هست اما خب ضعیف ترم هست! (حداقل 10 فریم در هر بازی!!) اما در غوض همه امکانات اون 770 رو داره انگار (معماری و کولینگ و ...)
فقط یه سوالی که دارم اینه که توی جعبه اینا تبدیل 4 پین به 8 پین وجود داره!(برای کانکتور برقش میگم) اگه توش هست من می تونم از همین پاور استفاده کنم دیگه نه!(760 خداقل چند می خواد ؟)
اینطوری من نه تنها 400 تومن پاور نمیگیرم بلکه خدود 250 تومنم هم رو گرافیک صرفه حویی کردم شاید یه کیس تر و تمیز ضد گرد و خاک هم بگیرم!
یه بررسی دیگه ای هم کردم اینکه دیدم قدرت گرافیکی کنسول 4 سونی در نهایت حدش( که بخواد بترکه توی گرافیک) هست 180 گیگا بایت در ثانیه!
اما همین کارت 760 ، 190 گیگ خدودا میده!
این یعنی اگه سونی ختی تکنیک های مخفی هم در چیپ PS4 برای شرکت های خودش کنار گذاشته باشه فوق تازه میشه مساوی کارت من...درست فهمیدم نه!
من نسل قبلی هم من همینطوری تحلیل کردم چون 4850 تقریبا هم قدرت Ps3 بود برای همین هرچی بازی قوی هم نصب میکردم اتوماتیک خودش میرفت رو High!
با تشکر
نقل قول:
انتخاب خوبی هستش ، خرید GTX 760 ، کارت گرافیک R9 270X نیز میشه گفت تو برخی از تستها از GTX 760 قوی تر هستش. این کارتم پیشنهاد میشه.
سلام دوستان :x
عزیزان من یه بررسی روی سیستم برادرم انجام دادم دیدم اصلا مناسب بازی آینده نیست الانشم واقعا نمیشه بهش اعتماد کرد مشخصات مهم هم پایین نوشتم هست حالا سوال داشتم از خدمتتون :
باتوجه به این cpu و مانیتور و پاور که با رزولیشن 1440x900 هست الان من چه کارتی رو بردارم که Bottleneck کمتر ایجاد کنه بازی هارو توی همین رزولیشن خوب فریم بده خودم یه انتخاب کردم ولی گفتم از اساتید این سایت هم کمک بگیرم @};-@};- قیمت کارت رو هم فکر کنم با توجه به مشخصات سیستم از یه حدی بیشتر خرج کنم اضافه باشه برای این سیستم چون cpu و monitor بالا نیست که خودتون در جریانید .
Cpu: Core i3 2100 3.1ghz
Power :Green 530ab
Monitor: 1440x900
Sapphire HD 7850نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sapphire R9 270
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- ممنون از پاسخ شما @};-:)
7850 کارت خوبی هست ولی از True audio پشتیبانی نمیکنه ولی در مورد 270 نمیدونم پشتیبانی میکنه یا نه قیمت حال حاظر 270 و برندش رو اگر میشه لطف بفرمائید 270x هم قیمت بدید ؟
2-یه سوال دیگه داشتم اونم این هست که با این cpu ایا توی این رزولیشن میشه کامل از این کارت استفاده کرد ؟
3-نظرتون راجع به 260X چی هست ؟
دوست عزیز 270 هم از true audio پشتبانی نمیکنه فقط 260 ها و hawaii.نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAMAT00 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در حال حاظر فقط دو بازی از این تکنیک پشتیبانی میکنن که هیکدوم هم به این زودی ها عرضه نمیشه( یکی thief 4 هست و اون یکیش هم یادم نیست)
در کل این تکنیک فاکتوری نیست که تعیین کننده در خرید شما باشه.
همون کارت هایی که پیشنهاد شده انتخاب خوبی هست
دوست عزیز، اگه کار شما گیم هست AMD R9 270X یا AMD R9 270 پیشنهاد میشه ولی اگه محدودیت دارید کارت گرافیک R7 260X کارت گرافیک خوبی هست و کارتی کمتر از این برای گیم پیشنهاد نمیشه،
انتخابها به ترتیب : AMD R9 270
دوم : RADEON HD 7850
سیستم شما شدیدا ضعیف هست بازم اورکلاک کرده باشید از نظر فاکتور CPU Bound دارید و نمی تونید از تمام قدرت خروجی کارت گرافیکتون استفاده یا بهره ببرید
ممنون از پاسخ همه :-*
میدونم True audio حیاتی نیست و فقط دو بازی این فناوری رو میخوهند استفاده کنند راستی thief کمتر از 1 ماه دیگه میاد :)
اگر میشه دوستان قیمت کارت های پیشنهادی رو هم بنویسند @};-
قعلا تا اونجا که من میدونم دو تا ip هست برای true audio البته فعلا.نقل قول:
اره کمتر از یک ماه دیگه میاد
7850 sapphire هم 700 تومن هست 270 هم قیمت ندارم فکر کنم تو بازار نیست البته شاید دوستان قیمت داشته باشن و مدل 270x حدود 950 تا 1 تومن هست که با cpu شما همان طور که گفته شده گلوگاه میشه.
ممنون با توجه به این که 270 و 270x تفاوتی در حد کمی در بازی ها دارند فکر کنم هر دو گلوگاه خواهند شد و برای این سیستم خرج اضافه باشند باز هم سپاس :-*نقل قول:
سلام.دوستان من نیاز به یه کارت گرافیک r9 280x داشتم که موقعی که قیمت ها رودیدم واقعا تعجب کردم الان قیمتش تو سایت های خارجی نزدیک 500 دلاره ایا اینقدر ارزش داره؟ به نظرتون امکان پایین اومدن قیمت ها هست اگه صبر کنم؟
سلام دوست عزیز ، شما مبلغی که میخواهید به قیمت ریالی پرداخت کنید عنوان کنید تا دوستان راهنمایی کنند ، کارت R9-280X همون ریبرند شده HD7970 هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط moli_ahmad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به پست اول تاپیک مراجعه کنید قوانین مشاوره خرید را نیز رعایت کنید دوست عزیزم@};-
شما حتمی به این کارت نیاز دارید؟ قیمت اش در داخل حدود 1.5 تا 1600 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط moli_ahmad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه بهتر در زمینه فریم دهی در بازی gig windforce 770 هست به قیمت 1300
با سلام . من مجبور به فروش GTX 690 ـم شدم. راهنمایی می خواستم که برای سیستم زیر یه کارت گرافیک خوب پیشنهاد بدین که بتونه تقریبا جای خالی 690ـم رو برام پر کنه . حدود قیمت نهایتاً تا 800000 تومان .
Intel Core i7 4770K
Asus Z87K
2x8GB=16 GB Geil 2400
power 1020watt
راستی بیشتر برای جدیدترین گیمها با فریم بالای 55 و همچنین Nvidia باشه بهتره. با تشکر. @};-
با 800 تومن که نمیشه جای 690 پر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما میتونید asus 760dcll بگرید .
این کارت هم خوب ولی نمیشه گفت برای بازی در پیشرو قدرتمند هست.
این کارت قویتر از 670 رفرنس هست
شما برایه رسیدن به این خواسته باید حد اقل یه 770 بگیرین که نزدیک به 1.300 هست تا بتونه فریم 60 بگیره تو فول HDنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از شما دوستان . حالا اگه تونستم یه 770 میگیرم . به نظرتون اگر بعداً هم بتونم یه 770 دیگه بخرم و SLI کنم چطوره ؟
آیا SLI کردن خوبه یا خرید یه کارت Dual GPU و چطوری باید SLI کرد و بجز یه جفت کارت گرافیک چه چیزایی لازم دارم برای SLI کردن...
ببخشید سوالاتم زیاد شد .@};-
خب دوستان سلام
من هزینه خریدم خدا رو شکر جور شد اما الان یک سوالی داشتم
خواستم بپرسم برای شبیه سازی موی واققی یا همون Tress Fx حتما باید کارت AMD سری r9 به بعد باشه؟
من قصد داشتم 760 انویدیا بگیرم اما توی یه مقاله ای دیدم توی بنچ تام رایدر این گزینه برای کارت های انودیا غیر فعال هست !
اگه اینطوری باشه یعنی بازی های اینده فقط روی کارت های Amd موی واقعی دارن ؟
----------
الان می خوام کارت بخرم بین این دو مرددم!
نمی دونم برای فیزیک، 760 بخرم، یا برای مو 270x ?!!
شما اگر بودجه دارید GTX 780Ti پیشنهاد می شود،اگر هم نه که با 800 تومن و یکم اضافه تر asus 760dcllنقل قول:
SLI هم مشکلات خودش رو داره،دمای تولیدی و مصرف زیاد،تداخل با موتور های بازی سازی،افت فریم به علت عدم ثبات(ارتباط بین دو GPU)
مواد لازم جهت SLI:
1-دو عدد کارت گرافیک سریع
2-یک عدد پاور با کیفیت مناسب و وات بالا
3-مادربرد دارای فناوری SLI
4-برای نتیجه بهتر پردازنده ای قدرتمند
@};-
از بین اون دو کارت هم GTX 760 پیشنهاد می شود.نقل قول:
به هر حال هر خربزه ای مزه خاص خودشو داره;)
1-AMD خربزه Tress FX و Mantle
2-Nvidia خربزه PhysX و G-Sync
@};-
در بیشتر اوقات sli پیشنهاد نمیشهنقل قول:
به خاطره پشتیبانی نکردنه بعضی بازی ها و مشکلاتی که عموما بازی ها با کراس یا sli دارن
البته جدیدا خیلی بهتر شده و مشکلات خیلی کمتر شده و تنها با پچ کردنه بازی ها میتونید از این قابلیت بهره ببرید
خریده 1 کارت 2 GPU در عمل تفاوتی با 2 کارت نداره تفاوت ها فقط در بعضی موارد هست
خصوصا کسانی که میخاهند از کارت ها به عنوان استخراج کننده استفاده کنند که فقط به این فاراد توصیه میشه از 2GPU بهره ببرند
زیرا مادربوردهایه زیادی از 2 اسلا گرافیک بهره میبند ولی مین هایه کمتری از 4 اسلات بهره میبرند و قیمت بالاتری دارند
برایه sli شما به مادربوری که تواناییش رو داشته باشه نیاز دارین + یک کابل SLI که در بیشتر مادربوردها و گرافیک هایه حرفه ای هست
و همچنین به پاوری قوی تر برایه برق رسانی
سلام دوستان
میخواستم کارت گرافیک ASUS GTX 760 DCII OC رو خریداری کنم
تو لینک زیر رفتم و نظرات کسایی که این کارت رو خریدن رو خوندم و بعضیاشون گفته بودن که وقتی کارت رو نصب کردیم تصویر نداد، یا BSOD اومد، یا صفحه رنگی شد و...
خلاصه چند نفر این مشکل رو داشتن
میخواستم ببینم این کارت گرافیک مشکل خاصی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
با سلام دوست گرامی ، فقط کافی هست شما یک سرچ در گوگل بزنید ASUS GTX 760 DCII OC Problem !!! بنده هیچ گزارش خرابی از این کارت ندیدم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و گمان نکنم این کارت مشکلی داشته باشد. در بین برند های موجود در بازار ، در سری 760 مدلی که انتخاب کردین ارزونترین و بهترین گزینه هست.
البته اگر هزینه بیشتر هم میتونید پرداخت کنید کاترهای گرافیکی بهتری هم هستند برای خرید.
با تشکر@};-
سلام...
یک گرافیک خوب زیر 200 تومن گیرم میاد که واقعا تغییرشو با مال خودم مشاهده کنم الان یک پاورکالر 2گیگ 5450 دارم میخام اگه الان مثلا کرایسس 3 رو روی لاو بازی میکنم باگرافیک جدید روی لااقل مدیوم بازی کنم مشخصات سیستمم:
مادربرد:775 dual vsta
cpu:e6550
خیر توصیه نمی شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghafoori [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظرتون درمورد گرافیکهای زیر چیه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ASUS 610 2G
MSI N220GT-MD1G/D3 128Bit
تفاوتی در عملکرد ایجاد نخواهد شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghafoori [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای کارت گرافیک حداقل 400 تومن نیاز هست.
قیمت پاور هم اضافه میشه.
گرافیک های فوق اصلا به درد اجرای گیم نمی خورند و به شدت ضعیف هستند.ما برای رنج 230-240 تومن کارت GT630 توصیه میشود که از لحاظ قدرت از کارت فعلی شما قدرتمندتر هست و اختلاف قدرت نسبتا خوبی داره.نقل قول:
یعنی هیچ فرقی نمیکنه؟؟!@مال خودم 64 بیت هست نمیتونم بازیهارو یک درجه بهتر ببینم؟؟نقل قول:
gt630 کالاف(جدیده)رو روی چه کیفیتی میتونم بازی کنم؟؟لطفا درمورد گرافیک خودم هم بگید که با چه کیفیتی میشه بازیش کردنقل قول:
ایول قبل از اینکه سوالم رو مطرح کنم جوابم رو دادید=d>نقل قول:
ماردربرم ثاپورتش میکنه؟؟نقل قول:
گرافیک خودم رو چند بفروشم؟؟
دوست عزیز لطفا از ایجاد چندین پست پشت سرهم خودداری نمائید.دوستان زحمت اصلاح پست های ایشون رو بدید ممنونم.
اما در مورد سوال شما کارت 5450 در حال حاظر فکر نمی کنم توی بازار موجود باشه و بشه قیمتی براش تعیین کرد بنده اطلاع دقیقی در این مورد ندارم.
مادربورد شما فقط باید دارای یک اسلات PCI-E X16 باشد.
شما بهتره دنباله یه 6770 استوک باشین که میتونید تا 230 تا 260 بخریدنقل قول:
دوست عزیز پاور ایشون گمان نمی کنم پاور مرغوبی باشه چون سیستم قدیمی و ضعیف هست طبیعتا پاور خوبی هم روی سیستم نیست.همون طور که میدونید کارت 6770 به کانکتور 6 پین برق احتیاج داره که پاور ایشون بسیار بعیده دارای این کانکتور باشه.از طرفی کل بودجه ایشون دوروبر 200 تومن هست و ایشون نمی تونند هم پاور رو تعویض کنند و هم 6770 بخرند.معقول ترین انتخاب برای ایشون GT630 هست که هم خنک و بی سروصداست و هم کم مصرف هم برای بودجه ایشون قدرت نسباتا مناسبی رو ارائه می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1-به نظر شما برای بهتر اجرا شدن بازی کدومیک از کارهای زیر رو انجام بدم:
a-خرید مادربرد (1150)و سی پی یو
b-خرید گرافیک
2-به نظرتون بین6770 استوک و gt630 کدوم برای بازی بهتره؟یا اگه گرافیک بهتری(تا200 تومن)هست بگید
3-با خریدن یکی از گرافیکهای بالا میتونم متوجه فرقش با گرافیک خودم بشم(یعنی نقشی در اجرای بهتر بازی داره و میتونم مثلا بازی کرایسس رو روی high بازی کنم)
4-کیفیت یک گرافیک روی مادربرد من با یک مادربرد جدیدتر فرق داره؟
دوست عزیز فقط با ارتقا سی پی یو و مادربورد نمیتونین افزایش فریم داشته باشین .نقل قول:
همچنین در مورد گرافیک هم صدق میکنه .
قطعات سیستم باید در یک حد باشن تا بشه بهترین فریم رو داشت .
مثلا نمیشه ه روی سیستم شما GTX titan سوار کرد !
قبل از همه چیز شما مدل پاور سیستمون رو بگین .
با توجه به پاور میشه گفت که کدوم مدل رو میتونین بخرین .
در ضمن بازی کرایسیس جزو بازی هایی هست که برای بازی کردن در تنظیمات high باید گرافیک های گران قیمت داشته باشین . حداقل 7850 - 7870 - 660 و ...
همچنین مشخصات کامل سیستمون رو بگین .
cpu:e6550mainboard:775 dual vstapower:lexus atxp4-450نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزم ، برای سیستمی که شما دارید از لحاظ پیکربندی ، هر کدام از کارتهای میانه قیمت و میانه قدرت جواب گوی کار شما نیست ، پردازنده ضعیف میباشد و همچنین از لحاظ منبع تغذیه شما کمبود دارید...نقل قول:
در این صورت شما به یک آپگرید کلی سیستم نیاز دارید.@};-
اگه مشکل پاور]!عوضش میکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام . می خواستم یه کارت گرافیک بخرم که حدود قیمتش اختلاف کمی نسبت به هم دارن . GTX 770 و GTX 680 .
می خوام دوستان راهنمایی کنن که کدوم یک از لحاظ نرخ فریم در بازیها بهتره چون تقریبا همه اطلاعاتشون مثل همه .
تغییراتشون تو کارایی و بازی چقدره ؟ کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در کل از 680 حدود 5 درصد کارایی بالاتر دارهنقل قول:
پس چرا قیمتش از 680 پایین تره ؟ راستی تو یه سایت زدم یه بنچ مارک تو بازی Assassin's Creed IV گرفتم دیدم 680 عملکرد بهتری داره تو این بازی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
770 یک نسل جدید تر از 680 هست و معماریه keplerنقل قول:
سلام دوستان یه گرافیک تا 800 تومن ترجیحا ati معرفی کنید شکل خود گرافیک از قدرتش برام مهم تره
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطاء،نقل قول کردی که گفتم انگار وارد کننده هستی و شما مطمئنا میخواهی وارد کنی،
زمانی که Maxwell عرضه بشه به این زودی وارد کشور نمیشه باید یک فرایند زمانی طولانی صبر کرد تا وارد کشور بشه، تازه 28 NM ها عرضه میشن نه 20 NM هاش .
قطعا GTX 780 TI Lightning ارزش خرید رو داره.
تو سفارش بدی پول اش هم واریز کنی برات وارد میکنم:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهزاد GTX 780 TI Lightning هنوز لانچ نشده GTX 780 Lightning هم هنوز بعد از7-8 ماه لانچ تو بازار ایران نیومده
صبر کردن برای maxwell high end 28 نانو بهتره یا 780 lightning . من بهت قول میدم تا 5 ماه دیگه هم وارد بازار نمیشه مگر اینکه از اون ور خرید کنه
نه داداش . منظورم بازار جهانی هستش ;) 780 LIGHTNING هم به خاطر سیاستهای شرکت ماتریکس ، به نظرم تا به این لحظه وارد نشده ( البته ممکنه بعد از تعطیلات عید وارد بازار بشه ) و فکر نمیکنم برای 780Ti چنین اتفاقی بیافته و بعد از لانچ سریع وارد بازار ایران خواهد شد ;)نقل قول:
از کجا این 290 رو آوردی :dنقل قول:
یکی در پرشین تولز هست که میتونه کارتهای زیر رو وارد کنه . فقط جهت اطلاع از قیمت حدودی برخی از کارت ها لیست رو براتون میزارم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
EVGA GTX 780Ti Classified - 2.850
MSI GTX 780Ti Gaming 3G - 2.670
Sapphire Radeon R9 290X TRI-X - 2.195
MSI GTX 780 Lightning - 2.185
Zotac GTX Titan BLACK EDITION - 3.860
EVGA GTX 780Ti Super Clock - 2.680
EVGA GeForce GTX 780 Classified ACX Cooler - 2.250
لیست قیمت کارتهای که میتونی وارد کنی رو برام بفرست :dنقل قول:
عزیز من شما sapphire 290 trix رو از بازار داخل بگیر 1900 قدرتمند تر 780 هست و قدرت نزدیک به تایتان داره بسیار گزینه عالی هست
یا asus 290x dcll رو با قیمت 2300 بگیر که قدرتمند تر از تایتان و کارائی نزدیک به 780ti داره همه با گارانتی هست دیگه برای چی میخوای این همه به خودت سختی بدی
شما گزینه مناسب مد نظر ات هست یا خرید بهترین بدون در نظر گرفتن کارائی/قیمت
اگر هم به حرف من گوش نمیدی میتونی sapphire 290x tri-x رو از اون ور بگیری ک به نظر من مناسب ترین گزینه هست
ممنون داداش @};- ولی قصد خرید از کارتهای سری 290 رو ندارم و فقط میخوام از سری 780 و 780Ti خریداری کنم .نقل قول:
نظر خودم بیشتر روی دو تا کارت زیر هست ولی اطلاع دقیقی ندارم که کارت MSI چه موقع قراره وارد بشه . ( در صورت وارد شدن کارت Lightning 780 به بازار ایران ممکنه این کارت هم به کارتهای زیر اضافه بشه )
MSI GTX 780 Ti Lightning
EVGA GTX 780 Ti Dual Classified
دوست عزیز می تونم بپرسم این کارت رو برای چه کاری می خوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام این اولین سوال من در این انجمن هست
بین خرید دو کارت گرافیکASUS GTX 660 و ASUS GTX 650 تردید دارم.فروشنده میگفت زیادتفاوت ندارن.میخواستم نظر شما رو بدونم .مرسی
شما حداکثر چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajad_sina [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نهایتا 700 تا 750
50 بیشتر هزینه کن و msi 270x hawk رو انتخاب کن که عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sajad_sina [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
؟؟؟؟ Geforece GTX660 خوبه
نقل قول:
msi 270x hawk بهتره
تاریخ عرضه کدومشون قدیمی تره Geforece GTX660 یاmsi 270x hawk ?
سلام دوست مننقل قول:
GTX 660 در تاریخ 6 سپتامبر 2012 عرضه شد، در حالی که R9 270X در تاریخ 8 اکتبر 2013 عرضه شده.
خب، همونطور که می بینید R9 270X نسبت به GTX 660 کارت بسیار جدیدتر و به مراتب بهتری هست;)
برای اینکه بهتر متوجه تفاوت های بین این دو کارت بشین، پیشنهاد میکنم این 2 بررسی رو بخونید:
1. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
اگه بودجه و شرایطت طوریه که فقط بین این دو میتونی انتخاب کنی مسلما 660 خیلی بهتر از 650 هستش فروشنده چرت گفته هیچ وقت به حرفاشون اعتماد نکن، ولی اگه بتونی بیشتر هزینه کنی همانطور که عطا جان و محسن خان گفتن 270X خیلی بهتره، بعضی موقعها با هزینه کردن یه هزینه جزئی بیشتر میشه جنس به مراتب خیلی بهتری خرید، شما هم اگه بتونی یه جزئی بودجه رو افزایش بدی میتونی کارتی بخری که که قدرت خیلی بالاتری داره و مدت زمان خیلی بیشتری میتونه جوابگوی نیازهات باشه حیفه شما که اینقدر هزینه میکنی 270X نخری. ;)نقل قول:
بودجه ام 750تومنه بین خرید دو کارت گرافیکASUS GTX 660 و ASUS GTX 650 تردید دارم ؟
دوست من شما یک سوال رو چند بار میپرسیدنقل قول:
پیشنهاد های مناسب در پست های بالا داد شد
برادر من، گفتم دیگه 660 خیلی قویتر از 650 هست، تردید نداره، فقط تعجب من از اینه که اینکه شما میگی با این بودجه تو انتخاب بین این دو موندی، این دو کارت اصلا هم قیمت نمیتونن باشن! فکر کنم منظور شما 650Ti هستش که اگه اشتباه نکنم 2 گیگش شاید نزدیک 700 تومن باشه!! که در این حالتم باز 660 قویتره.نقل قول:
دوست عزیز پیشنهاد من تهیه کارت Msi 660 TI PE OC هست به قیمت 780 ...تقریبا با 270 x برابره و بعضی بازی ها قوی تر و بعضی ضعیف تر ...
شرمنده منظورم ASUS - GeForce GTX 650 Ti - 2GB OC بود این کارت نسبت به gtx650 , 270x hawk چه مقدار قویتر وضغیفتره ؟
دوست من 270X ار هر دوی این کارت ها قدرتمند تر هستنقل قول:
سلام تا 1 تومن گرافیکی هست که 3 مانیتور روی 1080 ساپرت کنه ، دیگه ته تهش 1.5 اما اگه 1 باشه بهتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا مبلغ 1.500.000 اشلوق من بهت کارت گرافیک :
VGA : Gigabyte RADEON R9 280X With WindForce 3X OC
شما میتونی 770 gaming رو بگیری به قیمت 1450 ورزن با حافظه 4g.
سلام،نقل قول:
برای 1.5 تومن رو که دوستان گفتن، برای 1 تومن هم این گزینه ها رو میتونی داشته باشی:
MSI GTX760 HAWK Twin Frozer 2GBحدودا 1.050 تومن باید باشه
EVGA GTX 760 2GB GDDR5 قیمت: 1 تومن
از اینا هم مناسبتر R9 270X که معمولا برندهای مختلفش بین 800 تا 1 تومنه
اگرم فقط یخورده بیشتر از 1 تومن میتونی هزینه کنی که میتونی کارت Sapphire R9 280X OC Dual-X 3GB GDDR5 با قیمت تقریبی 1.170 بخری که به مراتب بهتر از GTX760 و 270X هستش. @};-
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه بتونید یه مقدار بیشتر هزینه کنید و با کارت رفرنس و گرما هم مشکلی نداشته باشید R9 290 بهترین گزینست.
حیف که مانیتور ها بیشتر بودجمو کشید و گرنه همیشه گزینه های بهتریم هست ، احتمالا 770 gaming بگیرمنقل قول: