واقعا؟؟؟اقا بهم قوت قلب دادی دمت گرم.پس با این حساب میتونم یه کارت نو بگیرم.:-bd
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا؟؟؟اقا بهم قوت قلب دادی دمت گرم.پس با این حساب میتونم یه کارت نو بگیرم.:-bd
با سلام خدمت دوستان از بین 3 مدل زید کدوم یک رو پیشنهاد میدید ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه لطف کنید به ترتیب بگید خیلی خوب میشه
با سپاس فراوان
به نظر من هیچ کدوم به پای 7970 لایتنینگ نمیرسن
@};-
من میگم هیچکدوم صبر کنید سری 280x بیاد هم ارزونتر هست هم قویتر دایرتکس 11.2 رو هم ساپرت میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینا رو قراره کسی برام وارد کنه قیمتشون حدود 1500 هست ولی این کارت چون جدید اومده میگه قیمتش 1800 برام آب میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من شما بودجتون رو مشخص کنید و کاری نداشته باشید چه کارتی میخواد قرار شه....کارتهای الان که تو بازار هستند قیمت خوبی دارند
@};-
من بیشتر از ۱۵۰۰ نمیتونم هزینه کنم به نظر شما این ۲۸۰x که بیاد قیمتش زیر این هست؟ تو این رنج کارت بهتری هم میتونید معرفی کنید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز بهترین انتخاب برای شما msi 770 gaming هست با قیمت 1/5 این کارت از 280 قدرتمندتر و خنک و کم مصرف ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز همان طور که عطا جان فرمودند بهترین انتخاب در حال حاضر کارت سری 770 GTX هست که برند ASUS و MSI نزدیک به هم قیمت دارند 1.550 ...شما انتخاب دیگه ای با این قیمت نخواهید داشت...در این رنج قیمت فقط کارت GTX770 پیشنهاد میشه...اما برند MSI مدل گیمینگ ختک و کم مصرف تر هست البته نسخه لایتنینگ هم داره که 1.7 میلیون هست و ارزش 200 هزار تومان بیشتر دادن و ندارد.@};-نقل قول:
پیشنهاد عطا جان تایید میشه
@};-
حرف شما کاملا تایید میشه ولی اگه 280X با قیمت 1350 به بازار بیاد (با توجه به اختلاف 70 اودلاریش) آیا باز هم 770 ارزش 200 تومن هزینه اضافی رو داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داش علی مطمئن باش نسخه های غیر مرجع با این قیمت وارد بازار نخواهند شد و اگر نسخه های مرجع با این قیمت وارد بشه بله ارزش خریدش بیشتر از 770 هست ولی من خیلی بعید میدونم با این قیمت وارد شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بستگی داره شرکتهای گارانتی کننده چقدر بخان روش سود بکشن تو سایت ل.ی.و.ن یکی از کاربرا دوتا R9280XDirectCuIITOP وارد کرده بود که به قیمت 1320 همون جا فروختش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون کارت گارانتی نداشت با این حساب این کارتها راحت بالای 1500 قیمت میخورهنقل قول:
علی جان اگه R280 هم وارد بشه بازم GTX770 گزینه بهتری برای گیمینگ هست ...R9 280X کارایی تقریبا برابر با GTX770 داره ولی قطعا قیمت بالاتری خواهد داشت و چون کلا کارت جدیدی هست فروشنده ها حسابی سرش بازی درمیارن... در حال حاضر وقتی قیمت کارتهای غیر رفرنس GTX770 پایین اومده و از GTX680 هم پایینتر هست مطمئن باشید گزینه مناسبتری هست
به بنچمارک زیر هم نگاهی بندازید:
حالا تصور کنید کارت GTX770 اون تست از سری لایتنینگ باشه
@};-
منم حرف دوستان رو تایید کردم . اگه حتی قیمت برابری داشته باشن من هم 770 رو انتخاب می کنم ولی گفتم اگه اختلاف قیمتشوت 200 تومن بشه ارزش خرید 280x بیشتر هست..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازم بستگی به طرفش داره اگر طرف به سمت انویدیا تمایل داشته باشه میره اون 200 تومن بیشتر رو هزینه میکنه که انویدیا بگیرهنقل قول:
که این طور افراد هم کم نیستن
نظرتون درباره ی کراس دو کارت sapphire 7870 چیه؟نقل قول:
توصیه نمی شود.نقل قول:
اتفاقا من میخواستم همین کارو انجام بدم چون یکی داشتم اما کراس چندتا پارامتر لازم داره تا منطقی باشه و بشه با انجامش لذت برد. واسه همین دیدم معایبش بیشتر از منافعشه بیخیال شدم 7970 خریدمنقل قول:
دوستان عزیز اینکه می گن در کنار گرافیک های AMD برای داشتن فیزیک می شه یه گرافیک NVIDIA گذاشت صحت داره؟
واقعا در کارایی تاثیر گذار هست؟
ازش داره برای فیزیک یه گرافیک NVIDIA بخرم؟
بهترین گرافیک ارزون قیمت برای این کار چی خوبه؟
متشکر@};-
عزیز پیشنهاد نمیشه...کارتهای ارزون قیمت در فیزیک خوب عمل نمیکنند و کارتهای گرون قیمت هم اگر خریداری کنید مورد های کمی از بازی ها هستند که احتیاج به فیزیک دارند...ارزش نداره....یا کلا یک کارت high end از انویدیا یا بیخیال دو یا سه تا بازی فیزیک دار بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام من بالاخره کارت گرافیک خریدم . مدل msi gtx 680 oc twin frozer رو به قیمت نسبتا خوبی خریدم . به نظر شما این گرافیک رو نگه دارم یا با یک 7970[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یا gtx 770 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]تعویضش کنم؟
با سلام.نقل قول:
منظورتون از قیمت مناسب چقدره ؟
حدود 1400 ، حالا این مهم نیست به نظر شما همین کافیه یا تعویضش کنم بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز کاملا مناسب هست و نیاز به تعویض نیست در ضمن شما با قیمت 1350 میتونستید sapphire 7970 oc رو هم بگیریدنقل قول:
درسته ولی بنچمارک هاشون زیاد تفاوتی نداره و این نسبت به قیمتش توی بازار گفتم مناسب هست . فعلا که بازی ها رو مثل مرد جواب داده . مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
باسلام و عرض خسته نباشید
میخوام ی کارت گرافیک بخرم و از بین گزینه های موجود در بازار بین
msi gtx 770 gaming 2gb
msi gtx 770 lighting
gigabyte gtx 770 oc 2gb
به نظر شما کدوم بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید
گزینه دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط yataqan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
سلام
میخوام زیر 1میلیون 800هزار تومن کارت گرافیک بخرم.بیشتر کارمم گیم و فیلمه
به نظر شما چه کارتی مناسبه؟
از بین دوتا کارت گرافیک gigabyte gtx 770 oc 2gb و msi gtx770 gaming 2gb کدومش بهتره؟
بهترین انتخاب msi 770 lightning هست با قیمت 1750 با کیفیت ترین کارت حال حاظر بازاره و همچنین بیشترین فریم رو هم نسبت به بقیه غیر مرجع های بازار میده گارانتی خوبی هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirali.sa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از msi gtx 770 lighting کدوم یکی از کارتهای زیر سر تره؟
gigabyte gtx 770 oc 2gb
msi gtx 770 gaming 2gb
gaming بهتره. ولی شما که داری اینقدر هزینه میکنی lightning بگیر این کارت کاملا غیر رفرنس هست مجزای این از gaming هم خنک تره با اینکه 2-3 فریم هم بهتر میده فرکانس بالاتری هم داره و قابلیت over خیلی عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirali.sa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مرسی از راهنماییتون.
من مادربوردم asus p8z77-v pro اگه این کارت گرافیک msi gtx 770 lighting روش بزارم باهاش سازگار هست؟
مشکلی ندارد،فقط از کافی بودن میزان توان پاور مطمئن باشید.(حداقل 600 وات حقیقی)نقل قول:
موفق باشید@};-
کاملا سازگاره هیچ مشکلی نداره. فقط پاورتون چه توانی داره باید حتمی دو تا 8 پین داشته باشه چه برای این کارت و چه برای gaming.نقل قول:
سلام
دوستان به نظرتون این کارت با این قیمت ( 2.070 ) ارزش خرید از خارج رو داره و یا بهتره صبر کنم شرکت ماتریکس این کارتو وارد کنه و بعدا خریداری کنم .
ماتریس که وارد کنه شیرین حداقل 2800 قیمت میخوره اگر میتونی ریسک چنین کارت گرونی رو بدون گارانتی بپذیری مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرم همین dcll رو بگیری با قیمت 2400 بهتره.
ممنون @};- ولی ایسوس نمیخوام و علاوه بر اون نمیتونم اون همه هزینه کنم . اینم معلوم نیست بخرم ، چون هنوز پول کافی برای خرید ندارم :dنقل قول:
مطمئنید ماتریس وارد کنه قیمتش این قدر بالا میشه :-O
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ( امیدوارم ) برای آقا فرشادم که خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد ;)
لطفا دوستان دیگه هم نظرات خودشون رو بگن . @};-
پاورم green GP785B هستش مناسبه؟
ممد قضیه فرشاد جان فرق میکنه. با توجه به اینکه کارت asus حدود 2/5 قیمت خورده مطمئن باش lightning در محدوده 1700 تا 1900 قیمت میخوره بدون شک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونی از 760dcll sli هم استفاده کنی که قیمت اش حدود همین 2 تومن درمیاد و بسیار قویه البته اگر ساپورت خوب نرم افزاری داشته باشه
من تا جایی که میدونم فرشادم از خارج خریده ، حالا چه فرقی میکنه و یا مسائل دیگه ای هم هست ، دیگه من اطلاع ندارم :dنقل قول:
ببین عطا جون من زیاد اهل SLI نیستم ، خودشم دو تا ایسوس :d فعلا همین یکی برا هفت پشتمون بسه ;)
بله کافی هستنقل قول:
@};-
سلام .من میخواستم تا 700 تومن یک کارت گرافیک واسه سیستمم بخرم برای بازی کردن . اینم مشخصات سیستممه لطفا راهنماییم کنیدMOTHERBOARD=GIGABYTE P35 DS3L
CPU=CORE 2 DUE E8400 OVERCLOCKED T0 4.2 MHZ
RAM=2 GIG DDR2 GIEL 800MHZ BLACK DRAGON EDITION
POWER=GREEN 580 WATT
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sapphire HD7850 2GB
دوست عزیز پردازنده و رم شما به شدت باعث ایجاد گلوگاه برای یه کارت 700 تومنی مثل 7850 میشه.اگه هدف شما افزایش کارایی هست بهتره پردازنده و مادربرد و رم رو ارتقا بدید بعدا که پول دستتون اومد به فکر تعویض یا ارتقا گرافیک باشین.در هر صورت شما تا زمانی که پردازنده و مادربورد و رم رو ارتقا ندید با خرید قویترین کارت گرافیک هم افزایش کارایی نخواهید داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my Galaxy using tapatalk
قیمت 2070 برای کارت لایتنینگ سری 780 مناسب هست ، گارانتی هم داشته باشه ، یا نه ، چقدر پیش اومده کسی کارتی بخره و گارانتی اون بدردش بخوره ، مگه اینکه درست از کارت استفاده نکنه....من قبلا هم یک 4870 زمان خودش از خارج برام فرستاده بودن ، طی 3 سالی که داشتم اصلا هیچ مشکلی هم نداشت الان هم دست یه بنده خدایی هنوز داره کار میکنه....
در مورد قدرت این کارت هیچ شکی نداشته باش عزیزم ...اما اینکه بخوای بخری یا نه بستگی به خدت داره عزیزم....البته ماتریکس قرار بود زودتر از این حرفا بیاره!!!!
به نظر من msi gtx770 lightning گزینه بهتریه
@};-
ممنون فرشاد جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی به نظرتون 780ti این مدل هم به بازار میاد ;)
ممنون مهدی جان @};- منم اول قصد داشتم این کارتو بخرم ولی وقتی قیمت 780 رو دیدم ، منصرف شدم . چون با اختلاف قیمت کمی که دارن ، خرید 780 به نظرم به صرفه تره و همونطور که آقا فرشادم گفتن ، فکر نمیکنم مشکلی خاصی به وجود بیاد ;)نقل قول:
باشه ممنون که وقت گرانبهاتونو به من اختصاص دادین یه سوال دیگه ام دارم اگه وقت داشتین جواب بدین سپاسگزار میشم
من یه کارت گرافیک 630 giga 2 gB می خوام بخرم قیمتش الان تو بازار چنده و ایا شیدر مد 5 ساپورت میکنه ایا واقعا دو گیگه؟
دوست عزیز کارت های که به شما پیشنهاد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط avrill [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asus 630gt با خنک کننده passive یعنی بدون فن 250 تومن با فن 300 تومن که همین با فن پیشنهاد میشه
sapphire 7730 با قیمت 330 تومن. شما در کل همین مدل رو بخری بهتره.
اقا قربونه دستت که جواب دادی ممنون ولی متسفانه همون مدلو سفارش دادم مدل 630 giga 2 gb و از شانس بد دسترسی ندارم که کنسلش کنم به نظرتون کارت خوبیه و ایا 2 گیگه یا فقط جنبه تبلیغی داره 2 گیگ بودنش ینی قدرتش واقعا 2 گیگابایته؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط avrill [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت 630 کارت ضعیفی هستش و برای بازی اصلآ توصیه نمیشه ، حجم مموریش 2 گیگ هست ولی حجم مموری به هیچ عنوان در قدرت کارت تاثیر نداره
برای بازی حداقل یه 650TI یا 7750 پیشنهاد میشه
حجم مموریش 2 گیگابایت هست و قدرت کارت گرافیک بیشتر به چیپش یعنی GPU و معماری و فاکتور های دیگه اون برمیگرده( نه این که مموری بی تاثیر باشه ولی نه مثل قدیم ) و اون دوران که قدرت بیشتر به مموری بود خیلی وقته تموم شده:)نقل قول:
با دیدن بنچمارک ها میتونید قدرت کارت مورد نظر رو در بازی ها و تست ها نسبت به بقیه کارت ها ببینید;)
پیشنهاد محمد جواد عزیز هم تایید میشه:x
giga هم خوبه و هیچ مشکلی نیست این کارت هم 2gb حافظه اختصاصی داره و کاملا واقعینقل قول:
دوست عزیز به توضیحات اساتید گرامی اضافه کنم که اگر خرید اینترنتی بوده که قطعا شماره تماس هم دارن میتونید زنگ بزنید و کنسلش کنید.نقل قول:
در مورد کارت هم ببنید حجم کارت بیشتر تو وضوح بالا خودش رو نشون میده و استفاده از چند مانیتور.
حجم رم مهمه ولی سرعت و پهنای باند همون رم مهمتر از حجم گرافیک هست.
اگر هم که به کارت رو پس نگرفتن و قبول نکردن میتونید کارت رو به همون صورت به فروش برسانید.
نهایت 10 تومن یا 20 تومن ضرر میکنید ولی کارت مورد علاقه خودتون رو خریداری میکنید.
البته همین کارت هم نمیشه گفت خوب نیست ولی در مقابل کارت هایی که در بالا ذکر شد ضعیف هست.
و در برخی عناوین باید سطح جزئیات رو کاهش بدید تا به فریم مناسب برسید.
برای اجرای بازی های روز ، درحال حاظر خرید کارت 7750 یا 640 یا 650 ضروریست.
و برای یک فریم گیری مناسب کارت های 660 یا 660ti یا 7850 یا 7870 توصیه میشوند.
موفق باشید:)@};-
اقا فوق العاده ممنون از استادان گرامی این سایت و تمامی دوستانی که زحمت کشیدن و راهنمایی کردن واقعا ممنون سنگ تموم گذاشتین بسیار ممنونم عزیزان زحمت کش سایت اورکلاک@};-=d>
................................................
واقعا با این توضیحات شما دوستان عزیز منصرف شدم از خریدش راستی قیمتشو به من گفته بودن 250 تومن تازه با منت که قیمت بازاری بهت میدم یکم قیمتش با این اوصاف فضایی نیس؟:(
قیمتش همینه. بهترین گزینه ها هم دوستان معرفی کردن بهتوننقل قول:
اقای maginteq گفته بودن که این asus 630gt توصیه میکنم ایا shader 5.0 ساپورت میکنه یا shader 4.2 هستش؟
Shader Model 5.0 و OpenGL 4.2 رو ساپورت میکنه;)نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز gt630 اصلا کارت مناسبی برای گیم نیست به هیچ وجه توصیه نمیشه.
رضا جان نمیتونه هزینه کنه بیش از ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای کسانی که نمیتونن بیشتر هزینه کنن ، این کارت کاملا مناسبه و تا این حدی هم که شما گفتید کارت ضعیفی نیست رضا جان و با توجه به عوامل مختلف میتونه فریم دهی خوبی داشته باشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
خوب ایشون بهتره بودجشون رو افزایش بدن و حداقل یه 640 بگیرن چون 630 اصلا مناسب گیم نیست!
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستیتش با توجه به اومدن نسل جدید بازیها تصمیم گرفتم کارتم رو تعویض کنم
کارتم 560gtx hawk هستش که باهاش مشکلی نداشتم تا اینکه این ۲تا بازیه بتلفیلد و کال آف دیوتی اومد دیدم گرافیک پدرش در میاد تا یه فریم لود بشه :d
حالا با توجه به کارتهای جدیدی که اومده چه کارتی مناسبه برای بازی ؟ مخصوصا بازهای نسل بعدی که داره میاد مطمعنا کارت 780 جز بهترین هاست اما خوب ما که پول نداریم اونقدر هزینه کنیم :((
کارتی که من میخوام تو قیمت ۱۰۰۰ تومن این حدودا باشه و اینکه با خریدش لازم نباشه ۲ روز دیگه باز یه کارت دیگه بگیریم
ممنون میشم دوستان یه مشاوره بهم بدن چیکار کنم بهتره
asus 760dcllنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooryadevil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
با اجازه دوستان فکر کنم 760 و 7950 رو میتونید تهیه کنید
خوب الان 760 چه برندی خوبه ؟
asus یا msi ؟ کارتهای msi فکر کنم عمر بهتری داشته باشه
760 برای بازیهای جدید خوبه یعنی ؟ چون واقعا گرافیکا بالا رفته میترسم بگیرم باز ۶ ماه دیگه نکشه کارت
اینحور که نیگاه کردم مدل asus باید این خوب باشه
GTX760-DC2OC-2GD5
تو msi هم نمیدونم مدله Hawk خوبه یا TF که مخصوص گیم زده
قیمت این دوتا کارت رو دارین ؟
عزیز مدل گیمینگ 1150 هست در صورتی که asus ارزون تره شما اگر اینقدر میتونید هزینه کنید همین گیمینگ رو بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooryadevil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارت هم یه حداقل هست برای اجرای بازی های اینده
سلام.کارت گرافیک asus gtx 650 ti boost برای رزولشن 1280*1024 مناسبه؟می خوام hi-end بازی کنم؟
به شرطی که تنظیمات کیفی رو کاهش بدید برای 1080 هم میتونه جوابگو باشهنقل قول:
خوب اگر حداقل هستش بهتر نیست اینکارو نکنم از همین 560 استفاده کنم ؟نقل قول:
این کارت خیلی بهتر از 560 هست ولی برای تنظیمات کیفی بالا به همراه فریم مناسب برای بازی های در پیش رو 760 جزو حدقل هاستنقل قول:
با سلام 680 با 770 چه فرقی داره بین این دو موندم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیچ فرقی ندارن ، 770 همون 680 هستش
تنها تفاوتی که وجود دارد ، یک مقدار درایور ها برای 770 بهتر آپدیت میشه و پرفومنس و افزایش خواهد داد ، اما چون ساختارشون با 680 یکی هست گمان نکنم در مورد درایور هم فرقی بکنن ، همون مقداری که برای 770 پرفرومنس ایجاد میکنه برای 680 هم باید ایجاد کنه...اما از لحاظ مدل های مختلف و برند های متفاوت حق انتخاب بهتری داری..قیمتش هم هنوز از 680 پایین تر هست.مثلا همین ASUS DCII که 1.5 قیمت داره یا مدل گیمینگ MSI که همین حدود قیمت داره..سری لایتنینگ 770 هم باید وارد بازار شده باشه@};-
770 در اکثر مواقع سریعتر عمل می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اگر هیچ فرقی هم نداشته باشن به خاطر شرایط قیمتی باز هم انتخاب 770 هست. به نظرم منتظر بمون ببین 290 با چه قیمت وارد میشهنقل قول:
سلام به همه ی عزیزان
قصد تعویض کارتم رو دارم ولی بین یه مورد موندم.
در حال حاضر، [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دارم و چون نمیخوام زیاد هزینه کنم میخوام یکی از دو کارت زیر رو بگیرم (اینطور که تحقیق کردم، قیمت این دو کارت تقریبا اندازه ی هم هست)
البته این نکته رو بگم که من روی رزولوشن 1366x768 بازی میکنم
میخواستم نظر دوستان رو بدونم...به نظرتون کدوم کارت قوی تر هست؟ تو همین محدوده ی قیمت (حداکثر 700 تومن) کارت دیگه ای هست که گزینه ی بهتری باشه؟
@};-
ممد بهترین انتخاب sapphire 270x dual oc boost هست که همتراز با 660ti هستش منتها خوش قیمت تره با قیمت 720. از نمونه رفرنس این کارت هم قدرتمند تره. در واقع rebrand کارت 7870 هست
سلام محمدجان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خود HD 7870 هم الان حدود 750 تومان هست قیمت سقف بازار
چرا 7870 یا همین R9 270X که عطا گفت انتخاب نمی کنید؟ @};-
اتفاقا برای یه بنده خدایی از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]جان سوال کردم ایشون هم توی این قیمت 7870 رو تایید کردند
دوستان کارت 560 ti بهتره یا 650 ti boost ؟
روی مین PCIe2 استفاده میشه .
650 TI BOOST بسیار قویتر از 560TI هست و ارزونتر
@};-
ممنون مهدی جاننقل قول:
فرقی نداره روی pcie2 باشه یا pcie3 ؟
خواهش میکنم
نه فرقی نداره نهایت 1 درصد :دی
@};-
امید جان چرا RADEON HD 7850 نمیخرید ، که از GTX 650 TI هم قوی تر هست.
Power Compute - GAME - Benchmark ها این کارت 7850 هست قوی تر .
1 درصدم واسه ما خیلیه :دینقل قول:
ممنون ♥
بهزاد جان داری به من فوش میدی ؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد از این همه سال انودیا داری حالا بیام ati بخرم ؟ :دی
5200 - 8500 - 8800 - 470GTX و ... :دی
یه بار 4870X2 خریدم بعد از 2 ماه سوخت برام کافیه :|
امیر جان ، گمان نکنم بهزاد جان همچین حرفی در کلامشون باشه، یک پیشنهاد برای خرید یک کارت برای مشاوره ، پس از هر برندی میتونه باشه چه AMD و چه انویدیا .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا از بحث های حاشیه ایی دوری کنید دوستان مهربانم@};-
قصد بنده شوخی بود و خودشون هم حتما متوجه شدن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وگرنه بنده هیچوقت همچین جسارتی نمیکنم .
امید جان حال شانس شما بوده، که با خرید 4870X2 به این مشکل برخورد کردید،
یا پیشنهاد من : Radeon R9 270X هست.
امید داداش بهترین انتخاب برای رده قیمت 600 تا 700 فقط 270x هست البته معلوم نیست برند های دیگه چه قیمتی در نظر بگیرن ولی sapphire در حال حاضر بهترین انتخاب هست نمونه های 650ti از msi و asus هم رده قیمتی این کارت هستن ولی ضعیف ترنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم یه 280gtx گرفتم بودم بعد از 10 دقیقه تعطیل شد و همچنین یه 480 گرفتم همون ابتدای امر تعطیل شده بود پس من نسبت به شما تنفر ام به nvidia خیلی باید بیشتر باشه
امید جان صحبت های دوستان رو کاملا تایید میکنم
اگر فرقی نکنه کارت از کدوم کمپانی باشه 270x بهترین گزینه ممکن خواهد بود با قیمتی که الان داره....همون 7870 هست اما کارایی در حد 7950 و 660ti داره و قیمتشم از برند سافایر 720 تومنه حدودا در حالی که دو کارت دیگه ای که گفتم حدود 1 میلیون قیمت دارند
@};-
پیشنهاد بنده هم همون 270x از برند Saphaire هست که هم قیمت عالی داره هم پرفورمنس عالی!
دوستان ممنون از راهنماییهاتون .
بیشتر مد نظرم دست دوم بود .
حالا ببینم اگه بودجه رو تونستن افزایش بدم به سایر گزینه ها هم فکر میکنم .
ممنون ♥
ســـلام"
به نظرتون با بودجه 400 تومن بهترین کارت گرافیکی که برای گیمینگ میتونم بگیرم تا در حالت full HD مشکلی نداشته باشه R7 250 1GB DDR5 هستش یا گزینه بهتری رو سراغ دارین؟اگه با OC بازده قابل ملاحظه ای رو بده هم مشکلی نداره.
دوست عزیز در حالت Full HD کارت فوق بسیار ضعیف عمل می کند یک R260x ویا GTX660 جزو حداقل هاست.بهتره بودجتون رو افزایش بدید و بعدا اقدام کنید برای خرید.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه سقف بودجم همونقد هستش.بهترین گزینه ممکن با 400 تومن کدوم کارت گرافیک میتونه باشه؟؟؟ممنون
بهترین انتخاب sapphire 7770ghz هست با قیمت در محدوده 450 واقعا اینه دیگه حداقل هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بتونید 100 تومن رو بودجت بذارین میتونید Sapphire HD7790 OC Dual-X 1GB رو بخرید که از کارتی که گفتین عملکردش خیلی بالاتره! بعضی وقتها با یه تفاوت قیمت کوچیک میبینی میشه قطعه ای با عملکرد خیلی بهتر خرید، منم مثل شما بودجم واسه کارت کم بود و 5770 رو با قیمت 280 تومن خریدم که البته ازش راضیم و تا امروز تو هیچ گیمی لنگ نزده، این 7790 هم (هرچند مقایسه به این شکل درست نیست) تقریبا کارت همرده Xbox 1 هستش و به نظر من خیلی بیشتر و به مدت زمان طولانیتری به دردتون میخوره تا R7 250نقل قول:
یه موردم که هست البته این فقط نظر شخصی منه، به نظرم یه مدت صبر کنیم بعضی کارتها خیلی ارزونتر میشن مثلا 7870 مشخصا قیمتش باید خیلی کمتر از 270X و اینی که الان هست باید بشه و 7850 هم فکر کنم بعد یه مدت حدود 500 تومن برسه. چون قیمت جهانی اینا خیلی شکسته منتها فروشنده های ما نمیخوان زیر قیمت خریدشون بدن و بعد یه مدت فکر میکنم امثال این کارتها رو میشه با قیمت خیلی مناسب خرید. :)