نظر دوستان در مورد این کارت چیه ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر دوستان در مورد این کارت چیه ؟
امید جان رسما انویدیا فن شدیا
270x بگیر خیال خودتو راحت کن ؛ با این پول هم نسل جدید گرفتی هم پرفورمنسش نسبت به 650 که مال یه نسل قبله بیشتره
اگر ابهام فنی دارید یا در مورد ویرگیهای خاص یک کارت سوال دارید باید در بخش مربوط مراجعه کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر قصد خرید دارید بودجه رو حتمی باید مشخص کنید(این رو برای بار یک میلیاردم دارم میگم)
این کارت رو شما اصلا با میتونید تو بازار گیر بیارید!
بنده قصد خرید دارم که تو این تاپیک پست زدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارت هم دست دوم هست . قیمت 500 تومن .
میخواستم بدونم ارزش خرید داره یا نه .
b-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امید جان ، خوبی داداشی؟؟..نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزم ، 650ti با قیمت 500 تومان ، از نظر بنده ارزش خرید نداره دادش گلم...
اگر برای خودت میخوای استفاده کنی....@};-
شما میتونی با 560 تومن یه 650 boost از inno3d بگیری که بسیار عالی با کیفیت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زوتاک موردی داره که پیشنهاد نمیدین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این کارتی که من گفتم 3 ماه هست که خریداری شده .
الان صاحب کارت یه 770 خریده و اینو گذاشته واسه فروش
منم فعلا 200 دادم بهش . بقیشم شنبه میدم.
وقتی شما میتونید یه کارت اکبند رو با 60 تومن بیشتر بگیرید برای چی باید دست دوم بگیرید اون هم با همچین قیمتی داره گرون به شما میده.نقل قول:
عزيز من دست از سر تعصب بردار ! R9 270x رو بگير با قدرت بيشتر :|نقل قول:
قصد خرید یه کارت برای گیم دارم نظر خودم روی 770 بود ولی گویا قدرت بلا منازع سری 200 حرفی برای گفتن نمیزاره
حالا موندم 280x بگیرم یا 290 ؟
ایندو کارت در مقابل کدوم کارتای سری 700 انویدیا هستن؟
سلام آقا رضا عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Osiris [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبی انشاالله ؟
280X که همون 7970 هست داداش . شما 290 بگیری فکر کنم بهتر باشه .
البته اگه از نظر بودجه مشکلی ندارید ;)
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Osiris [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظر بنده 290 رو خریداری کنید چون این کارت به راحتی با gtx780رقابت می کنه و فقط چند درصد از 780 ضعیفتره.
Sent from my Galaxy using tapatalk
دوست عزیز چقدر میخواید هزینه کنید؟ تفاوت فریم دهی در 280x و 290x بسیار زیاده , 290x و 290 مشکل حرارتی و همچنین نویز دارهنقل قول:
اگر میخواید 280x بگیرید دست نگه دارید و به جاش یه mis 770 gaming بگیرید 290 همتراز با 780 ولی ارزون تر و 290x همتراز با تایتان ولی ارزون تر هرچند گزینه تایتان برای گیم دیگه خریدش کلا منتفی هست چون هم قیمت بیشتری نسبت
به 780ti داره و هم کارائی کمتری.
درود پیشنهاد بنده انتخاب 780 Asus dc ii هست که الان قیمت مناسبی داره و حدود2میلیون تومن هست!
با سلام خدمت دوستان عزیزم ، و نظرات عالی برای آقا رضا برای خرید ایشون...
بستگی داره ، شما چقدر به کیفیت و فریم دهی در بازی ها اهمیت میدهید ، اگر کارت گرافیکی میخواهید که برای 2 الا 3 سال آینده بتونه دووم بیاره ، 3 تا گزینه بیشتر ندارید.
( البته بستگی به بودجه شما داره)
کارت گرافیکی رفرنس GTX780 Ti قیمت 2.5 میلیون و داره که از نظر بنده گزینه خوبی میتونه باشه
کارت های غیر رفرنس از سری GTX780 هم میتونن بهترین انتخاب باشن ( برند و کاری ندارم )
کارت R9-290 که این کارت فقط مشکل دما داره و نویز ( در کارتهای رفرنس ، که هنوز کارتهای غیر رفرنس نیومدن)
اما از آنجایی که شما 280x , 290 را انتخاب کردید ، بنده به شما پیشنهاد میدم از 290 دوری کنید چون حرارت آن برای شما کمی آزار دهنده خواهد شد ، و بحث قیمت اگر به میان بیاد
GTX780 سری ASUS یا GIGA یا MSI ، بنده توسیعه میکنم از سری GIGA یا MSI خرید کنید.
فرشاد جان 2.5 قیمت گرفتی برای 780ti ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمونه های غیر رفرنس 780 مگه زیر 2400 هم وجود داره تفاوت قیمتی 280x و 780 حدود 700-800 تومن هست مگه غیر sapphire برای 280 برند دیگه ای هم هست؟
سلام.کارت گرافیک مناسب گیم که رویه مانیتور 23 اینچ با رزولوشن 1920*1080 و فول اچ دی در حالت الترا بازی رو روان اجرا کنه و نه کمتر و نه بیشتر بدون در نظر گرفتن بودجه در دو برند AMD و NVIDIA چه کارت هایی رو پیشنهاد میدین؟
ASUS GTX 780 OC DCII 3GB GDDR5=24,290,000نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali hidden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ASUS GTX 780 Ti 3GB GDDR5=28,290,000
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5=14,550,000
GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 4GB GDDR5=18,350,000
MSI GTX 670 2GB GDDR5=11,450,000
Sapphire R9 290 4GB GDDR5=16,490,000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali hidden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز بودجه اتون رو مشخص کنید، با R9 280X هم میشه FULL HD 1080P بازی کرد، یا 7950 Boost Ed .
با تشکر از تمامی دوستان. بالای 2 تومن نمیخام بشه نهایتش 1600 1700 قصد هزینه کردن دارم. این مشکل دما و حرارت 290 چجوریه و تا چع حد هست
راستش از این نظر من 290 رو انتخاب کردم چون روی بعضی مدلا به 290x هم انلاک میشه
اولش نظرم روی 770 بود ولی این 290 کمی منو دو دل کرد
بعد میمونه دو مورد من مین بوردم msi z77 mpower و cpu 2600k هست این کارتای جدید pci express ورژن 3 هستن و مشکلی با این سیستم ندارن؟ با اینکه بایو یه دستی هم به سیستم بکشم؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
شما همون Sapphire R9 290 4GB GDDR5 مد نظر قرار دهید.اگر قدرت این هیولا رو ببینید مطمئنا به دود و گرمای خروجیش توجهی نمی کنید.;)این مدل رفرنس سفایر گرمای تولیدی تراشه را به خارج کیس منتقل می کند.نقل قول:
مشکلی بابت PCI-E نیست.
قبل از هر چیز حتما از کافی بودن توان پاور خود اطلاع حاصل کنید.
دوست عزیز از لحاظ بودجه مشکلی نیست مشکل من سره انتخاب مناسب هست.بعضی از سایت ها مقاله دادن که 760 کیفیت عالی میده روی فول اچ دی ولی بعضی ها نقض کردن،حتی بعضی از اساتید سایت همسایه 770 رو هم کم میدونن.من یه جورایی دچار سردرگمی انتخاب شدم.میترسم کارتی بگیرم که به مانیتوری که دارم جوابگو نباشه یا حداکثر تا 2الی 3ماه بعد کم بیاره.بودجه فقط برای کارت گرافیک 2500 در حال حاضر.فقط میخوام دقیقا کارتی باشه که بشه حداقل تا 1 الی 2 سال روش حساب باز کرد.این کارتی که فرمودین موجود هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیفیت تصویر این 290 به اندازه 770 هست یادمه اون قبلنا 570 کیفیت خروجی تصویرش از 6970 بهتر بود
گزینه های کراس یا sli چی ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیزم ، وقتتون بخیر ، کیفیت تصویر مربوط به کارت گرافیک نمیشه عزیزم مربوط به مانیتور هست ، هر دو از یک نسل هستند و تا رزولیشن 4K ساپورت دارن ،
گزینه SLI و CROSSFIRE توصیه نمیشه @};-
سلام خدمت دوست عزیزم ، شما با مبلغ 2500 میلیون بهترین انتخابی که دارید یک کارت GTX780 هست ، البته اگر 200 الا 300 هم روش بذارید کارت GTX780 Ti هم گزینه بهتری هست.نقل قول:
@};-
دوست عزیز هر دو کارت از عمق رنگ 30 بیت , 10 بیت برای هر subpixle پشتیبانی میکنند در صورتی از مانیتور با پنل 10 بیت استفاده کنید در موارد خاصی تفاوت قابل رویت هست مثل ادیتنقل قول:
نحوه پردازش تصویر در دو کارت متفاوت هست ولی خروجی که شما به چشم میبینی عملا نمیتونی تفاوتی احساس کنی پس اینکه یکسری میگن کارت های amd رنگ ها رو زنده و شاداب ........ نشون میده با بلاعکس کاملا چرت پرت هست
نقل قول:
دوست عزیز، پیشنهاد بنده این هست که صبر کنید کم کم دارن کارتهای غیر مرجع AMD RADEON R9 290X دارن عرضه میشن، از برند ASUS - GIGA - MSI پیشنهاد بنده این هست کارت گرافیک AMD R9 290X - Non Ref خریداری کنید و تکنولوژی های Mantle - TrueAudio ، همچنین پهنای باند بیشتری 512 بیتی برای وضوح تصویر بالاتر همراه با یک پردازنده قدرتمند Intel Corei7 - 5 شما یک کارت گرافیک قدرتمند دارید که از GTX 780 TI قوی تر هست.
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز این مباحث هیچ سندیتی نداره و کاملا اشتباست.
به لحاظ قدرت هم کارت 290 از 770 درتمامی
موارد قدرتمندتر است.
کراس و اس ال آی هم توصیه نمیشه.:)
پس فقط میمونه بحث گرما و حرارت. خیلی جدیه؟
توی فول لود یا اور اینطور میشه یا کلا مثل 480 کارت داغی هست؟
قابلیت over خوبی هم نداره این کارت نسخه های رفرنس.نقل قول:
در حالت طبیعی در درجه حرارت حداکثر تا 93-94 هم میره بدون over. شما تو بازی همون 90 تا 93 حساب کن در حد 480 هست
البته میتونی دور فن رو بالا ببری نویز افزایش پیدا میکنه ولی خواب درجه حرارت کاهش
این رو هم توجه کن برای کارت مشکلی پیش نمیاد فقط دمای کیس ات بالاتر میره
در کل به نظرم بگیر چون قیمت بسیار عالی داره.
قیمتش در حد 770 غیر مرجع هست ولی خیلی قویتره
سعی کن حتمی هم یه پاور مناسب داشته باشی چون مصرف این کارت بالاس
نسخه های غیر مرجع هم تا یک ماه اینده وارد بازار ایران نمیشه.
اگر اینتور باشه که خوبه چون از نظر کیس و پاور هن مشکلی ندارم پاور گرین 1000 گلد هست و کیس هم ایکس 9 با 4 فن دور 2000 و 2500
دوست عزیز بنده خودم کارت 480 رفرنس دارم با اور تا آخرین حد دور فن رو 80 درصد میزارم دمای از 65 بیشتر نمیشه تو فول لود اگه نگران دمای بالا هستین دور فن رو هر وقت کارت تحت فشار بود افزایش بدین خیلی دما کاهش پیدا می کنه.نقل قول:
من یک سئوالی برام پیش اومده.چرا شما میگین که تایتان nvidia و 290x آی ام دی قویترین هستن؟تو تمام بنچ مارک هایی که من دیدم یا amd 7990 بالا بهتر بوده یا GTX 690 میشه برام توضیح بدین؟خیلی عاشق این gtx 690 شدم
عزیز ، تایتان با ارفاق البته و 290x و 780Ti از 7990 و 690 شاید با اختلافی کمی ضعیف تر باشن ولی خیلی بهترن . هر دوکارت 7990 و 690 حدود 30 درصد (به غیر از تایتان) گرونترن ، حرارت بیشتری تولید میکنن ، تقریبا از رده خارجن ، به دلیل استفاده از تکنولوژی مولتی GPU با بیشتر برنامه ها و بازی ها مچ نمیشن و از تمام قدرتشون استفاده نمیشه ، مصرف برق بیشتری دارن ، فضای بیشتری نیاز دارن ، پتانسیل ارتقا ندارن و یا به سختی دارن (برای اضافه کردن یه کارت دیگه) و ... . فقط مزیتشون 3 تا 5 درصد قوی تر بودشونه که حتی اگه هم قیمت 780Ti و 290x هم بودن باز به خاطر همون دلایلی که گفتم ارزش خرید و حتی فکر هم ندارن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون عزیز از راهنمایی خوب و دقیقتون.فقط یه سوال این کارت های 290x غیر مرجع زمان مشخصی برای اومدن دارن؟قیمتشون هم رده 780TI هستن یا مناسبتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تازه کارتهای Non- Ref معرفی شدن، قیمت جهانی ((خارج از کشور)) بیشتر هست نسبت به مدل Ref مرجع، یکم طول می کشه ، ولی اونقدر نیست که صبر نکنی برای این کارت
MSI مدل Gaming با سیستم خنک کننده ای Twin Frzr خودش رو معرفی کرد، همین طور شرکت ASUS Direct C II و کمپانی مطرح GIGABYTE Wind Force 3X از کارت گرافیک R9 290X را عرضه کردن
قیمت مرجع R9 290X ارزونتر هست نسبت به GTX 780 TI ،
به نظر من کاملا ارزشش رو داره، صبر کنید از سه برندی که نام بردم برای خرید کارت گرافیک R9 290X اقدام کنید.
عزیز تویه لینک زیر 780 تی ای قویتر از 290x هست.نقل قول:
به طور تخمینی مشخص نیست زمان عرضه و ورودشون به ایران کی هست؟
عزیز 780ti قویتر از 290xنقل قول:
290x و تایتان در یک سطح هستن در فریم دهی. min فریم 290x هم شرایط بهتری داره تا تایتان
زمان عرضه هم تا یک ماه اینده احتمالا. شاید هم زودتر
سلام ببخشید من دنبال یک کارت گرافیک برای گیم میگردم. میزان بودجه هم حدود 1.5 میلیون هستش.کار اورکلاکینگ هم نمیکنم.اینجوری که خودم دیدم asus gtx 770 بود حدود این قیمت.البته نمیدونم از سری r9 amd چیزی هست تو بازار یا نه...ضمنا کولینگ خوبی هم داشته باشه.یه زمانی دنبال مدل r9 290 میگشتم که یه جاهایی خوندم مدل غیررفرنسش نیامده و داغ میکنه و اینا .اگه میشه بهم پیشنهاد بدید تو همین حدود قیمت. با تشکر
MSI 770 GAMING حدود 1560نقل قول:
نوشته اصلی توسط astorias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
R290 هم حدود 1680 اگر گیر بیاری که البته خیلی داغه
متاسفانه 290x هم از 780،780تی ای و تایتان امتیاز کمتری تو بنچمارک ها گرفته.به نظرم رویه همون 780 برنامه ریزی کنم بهتره و تقریبا با تایتان هم رده هست.حالا اگر دوستان نظر دیگه ای دارن ممنون میشم بگن.نقل قول:
سلام دوست عزیزم ، کارت GTX780 رفرنس و کارت گرافیک 290x رفرنس در مقابل هم نسبت به قیمت ، خرید کارت R9-290x پیشنهاد میشه ، قیمت پایینتر ، و قدرت بیشتر اما هنوز درایور های درست حسابی برای سری R9 عرضه نشده. مقایسه هایی که نیز از دو سایت قرار دادید معتبر نیستن....نقل قول:
@};-
این سایتی که معرفی کردید تمام عوامل از قبیل دما،مصرف،رندرینگ و ... رو در نظر میگیره،بعد متناسب با اون رنکینگی قرار میده.نقل قول:
سری R9 290 هم فقط در رزولوشن های 4K عملکرد مشابه ای با 780Ti دارند و در رزولوشن های (1920x1080 or 1920x1200) ضعیف تر عمل می کنند.اما با توجه به قیمتی که دارند خریدشون در دو حالت به صرفه تره.
نقل قول:
ممنون از همه عزیزان.والا این سایت رو یکی از متخصصین این امر بهم معرفی کرد(قصد جسارت به اساتید این سایت رو ندارم).پس با این اوصاف زوم میکنم رویه290x .به خصوص عکسی که از msi 290x دیدم.عزیزی که فرمودن کیفیت 4K میخواستم بپرسم با کراس به این کیفیت میرسه یا نه به تنهایی.بیزحمت یک سایت معتبر هم بهم معرفی کنید که بتونم مقایسه و بنچمارک های دقیق و مطمئنی بهم بده.از اینکه این همه سوال کردم و اذیتتون کردم هم عذر میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز، همین طور که به شما گفتم R9 290X تو وضوح تصویر بالاتر قوی تر هست شاید تو وضوح تصویر 1080P اونم تو برخی از بازی ها از GTX 780 TI کمتر فریم بده، ولی وضوح تصویر بالاتر و قرار گرفتن در حالت Uber Mode شما یک کارت گرافیک قوی تر از GTX 780 TI دارید، نمیشه به یک سایت توجه کرد که چرا این سایت تو این تست کارت گرافیک GTX 780 TI قوی تر هست.
تو بیشتر بازی ها و البته وضوح تصویر بالاتر این R9 290X هست فریم بالاتری میده حداقل MIN .
در قسمت محاسبات که به زبان++ C نوشته شده است این کارت R9 290X هست که برتر هست ، توی محاسبات Compute کارت گرافیک R9 290X هیولای Compute حساب میشه.
عناوین خوش گرافیک را با یک عدد هم جواب میده اما برای گیم پلی 60fps نیاز به دو عدد دارید.نقل قول:
TomsHardwar،AnandTech،TechPowerUp،Guru3D و .....
من میخوام گرافیک gtx 770 ببندم اگه میشه از مارکهای موجود توی بازار بگید که کدوم بهتره ( البته اورکلاک نمیکنم ) ولی کلا سیستم کولینگ و گارانتی و البته مارکهایی که موجود هست...
ضمنا نمیدونستم کجا این سوالم رو بپرسم.توی فروم هم قسمت بازارچه ندیدم.من کاشمر هستم منتها اینجا کارت رو گیر نیاوردم . اگه سایتی میشناسید که مدلهای gtx 770 داره ، ممنون میشم چند تا رو بگید برای خرید.
از برند ASUS Direct CU II 770 GTX میتونید از این خریداری کنید.
میتونید از برند GIGABYTE هم خریداری کنید : WindForce 3X 770 GTX
giga windforceنقل قول:
نوشته اصلی توسط astorias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asus dcll
msi gaming
msi lighting
msi gaming
از بین اینها داغترین dcll هست و البته ارزون ترین
و یکی از خنک ترین ها و به همراه قابلیت های ویزه برای over و همچنین قویترین(اختلاف فریم در بین اینها ناچیز) lighting هست
به شما 770gaming پیشنهاد میشه هم قیمت مناسبی داره و و هم سیستم تغذیه مناسب برای over
همچنین در بین اینها فقط windforce هست ویرایش 4GB VRAM رو داره و البته این ویرایش گرون تذین کارت 770 هست
اگر هیچ کدوم از کارت های MSI موجود نبود میتونید گزینه بهزاد رو بگیرید البته اگر میتونید هزینه کنید با اختلاف قیمت 150 تا 200 تومن WINDFORCE رو بگرید که کارت خنکی
سلام
تو كارتهاي GTX780 اين مدل چطوره؟ قيمتي كه ازش دارم 2,050,000 هست.
و يه سوال:
كلاً چرا تو سريهاي اور شده، كارت هاي ASUS انقدر فركانس پايينتري رو ارائه ميدن؟ در حاليكه برخي برندها مثل Gigabyte و Zotac محصولاتي با فركانس بالاي 1GHz دارن، ASUS اين كارت رو فقط تا 889MHz در حالت پايه اور كرده. اين فركانس پايين تر تاثير محسوسي تو كارايي كارت نداره؟
سلام دوست عزیز ، وقتتون بخیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1-کارت های گرافیکی چه ایسوس و چه گیگا و چه MSI و دیگر کارتها ، در زمان لودینگ ( BOOST CLOCK ) فرکانس بالاتری را از خود به نمایش میگذارند کارت مورد نظر شما در حالت لودینگ در گیم و بنچمارک ها تا فرکانس 1058mhz افزایش پیدا میکند.
2-افزایش فرکانس پایه و بوست کلاک نشان دهنده قدرت یک کارت نیست ( کارت گرافیکی ASUS که مورد نظر شما هست ، پتاسنیل اورکلاک بهتری دارد) البته دیگر کارتها هم همینطور
3-کارت گرافیکی مورد نظر شما در شرایط دمایی 21 سانتی گراد حرارت 66 را ثبت کرده که اگر کمی آزمون خطا هم در نظر بگیریم نزدیک به 70 خواهد رسید که درجه دمای خوبی هست.
4-قیمت 2.0 میلیون برای این کارت بسیار مناسب هست.
5-احتمال افزایش و کاهش 1 الا 3 فریم ارزش هزینه بیشتر برای کارتی با فرکانس بالاتر را ندارد.
(فرکانس کارت بنده که در امضاء مشاهده میکند 980 و بوست کلاک 1033 را دارد اما در گیم و بنچمارک 1124 فرکانس اصلی اون هست)
با تشکر@};-
سلام
ممنون فرشادجان.نقل قول:
دقيقاً تو تستهاي سايتهاي مختلف همين مطلب رو اشاره كرده بودند.
حتي تو سايت (اگه اشتباه نكنم) Techpowerup ميزان اور كارت رو تا فركانس پايه 1090MHz ثبت كرده بود. كه حتي از كارت MSI Gaming OC بالاتر بود.
اما همين براي من سوال شده. چرا ASUS با اين پتانسيل ازش استفاده نميكنه؟ آيا صرفاً دليلش رعايت ضريب ايمني بالاتر هست؟ يا همونطور كه شما فرموديد، 4-3 فريم بالاتر ارزش بالا بردن توان مصرفي و حرارت توليد بيشتر رو نداره؟
اما سوالاتي كه پست رو از اسپم در ميارن و به موضوع تاپيك ارتباطش ميدن.:d
براي افرادي مثل بنده كه اور نميكنيم خريد كارتهاي اور شده تا ماكزيمم حد به صرفهتر نيست؟ هر چند گزينههاي قابل تهيه تو بازار خيلي كمه.
گذشته از اين موارد، از فرمايشات شما اينگونه برداشت ميكنم كه خريد اين كارت رو توصيه ميكنيد. درسته؟
@};-
بله دوست عزیز خرید این کارت با این قیمت مناسب هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
دوست عزیز اگه عجله ندارید من به شما کارت گرافیک AMD R9 290 را پیشنهاد میکنم.
سلام
ممنون از پيشنهادتون. اما كلاً من با كارتهاي AMD مشكل. دارم. البته قبول دارم تو سري جديد فراتر از حد انتظار ظاهر شد اما اين شركت مخصوصاً تو زمينهي درايور فراز و نشيب زيادي داره.نقل قول:
ضمن اينكه نرمافزارهايي استفاده ميكنم كه از Cuda استفاده مي كنند.
باز هم ممنونم.
ســـلام.چنتا سوال داشتم خدمت بزرگواران عزیز.سیستمی ک میخوام بگیرم اینه:
Main: Asus Z87-k
Cpu: Core i5 4670K
Ram: Patriot Vaper3 Black mamba 2*4GB 1866
HDD: Seatage Barracuda 7200pm 1TB Sata3
Power: Green GP650 B-oc
Case: RaidmaX case Raptor
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
ولی تو کارت گرافیک موندم کدومو انتخاب کنم: Inno3D GTX 650 Ti boost HerculeZ 2000S 2GD5 میخوام اینو SLI کنم Asus GTX 760 oc DCII 2GB اینو هم تنهایی رو سیتم کدومش قویتره؟Sli 650 یا تکی کا کردن 760؟(یه مختصرم توضیح بدینن بی زحمت که چرا؟ )
*با سپاس فراوان*
با سلم خدمت دوست عزیزم ، ( اول از همه از ایجاد دو پست پشت هم خودداری کنید دوست مهربانم @};- )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد SLI کارت GTX650 Ti Boost و کارت GTX760 خوب به مراتب کارت GTX650 Ti در حالت SLI پرفرومنس بهتری دارد ، و در بازی BF3 فریم 83 گرفته است و کارت GTX760 فریم 56 ....
خوب از یک دیدگاه فریم خوبی هست اما .... SLI کردن کارتهای گرافیکی که به تنهایی قدرت کافی ندارند انتخاب مناسبی نیست.
با تشکر @};-
به نظرتون پس من کدومو انتخاب کنم:
Inno3D GTX 650 Ti boost HerculeZ 2000S 2GD5*2-SLI
Asus GTX 760 OC DCII 2GB
Shappire 270X oc Dual-X 4GB
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Max of oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه به پاسخ بیشتر دقت کنید جواب سئوالتون رو دریافت خواهید کرد:
لطفا در ارسال پست نهایت دقت رو بفرمایید.نقل قول:
در مورد SLI کارت GTX650 Ti Boost و کارت GTX760 خوب به مراتب کارت GTX650 Ti در حالت SLI پرفرومنس بهتری دارد ، و در بازی BF3 فریم 83 گرفته است و کارت GTX760 فریم 56 ....
خوب از یک دیدگاه فریم خوبی هست اما .... SLI کردن کارتهای گرافیکی که به تنهایی قدرت کافی ندارند انتخاب مناسبی نیست.
@};-
دوست من میشه بگید برای کارت گرافیک نهایت چقدر میخواهید هزینه کنید؟
@};-
عزیز sli کردن یه سری معایب داره . واسه همین زیاد پیشنهاد نمیشه . مگر در کارتهای گرون قیمت . که اونم دلایل خاص خودشو داره .نقل قول:
1 - مصرف زیاد ( پاور وات بالا نیاز داره که باعث بالا رفتن هزینه ها میشه )
2 - پشتیبانی ضعیف در بازی ها ( بعضی بازی ها پشتیبانی نمیشن و مجبورین با یکی از کارت هاتون بازی کنین )
3 - افزایش دمای داخلی کیس ( که باعث میشه دمای سایر قطعات هم بالا بره )
4 - خرید مادربورد با پشتیبانی 2 * PCIe x16 ( مادربورد انتخابی باید 2 تا درگاه pcie روی 16x داشته باشه که فقط در مادربورد های گرون قیمت پیدا میشه . البته با مادربورد های دیگه هم میشه ولی کمی کارایی پایین میاد )
به نظر من 760 یا 770 میتونه بهترین انتخاب باشه . فقط سعی کنید که رفرنس نخرید .
موفق باشید @};-
اختلاف بین DirectX 11.1 و 11.2 چقدر هست الان 780ti و 290x از 11.2 پشتیبانی میکنن و 780 از 11.1
چقدر میتونه تو انتخاب تاثیر گذار باشه؟ اصلا حالا حالا ها تاثیرش رو در بازیها میزاره؟
دوست عزیزنقل قول:
- اینکه اختلاف بین این دو نسخه چقدر هست رو باید در تستهای واقعی دید.
- البته درسته که در فریم نهایی تاثیر داره اما بنظر بنده با در نظر گرفتن تمامی فاکتورها، این مورد نباید در انتخاب خرید تاثیرگذار باشه.
- قطعا در بازیهایی که بر پایه API DX 11.2 طراحی شده باشن اثرگذار خواهد بود.
@};-
یکی از مهمترین تکنیک های مورد استفاده در api dx11.2 تکنیک tiled resources هست کهنقل قول:
ابتدا تا حد زیادی از تار شدن بافت ها هنگامی که دوربین در فاصله نزدیکی نسبت به بافت قرار داره جلوگیری میکنه و طبعیتا تصویر شارپی به وجود میاد
دوم اینکه سربار رو تا حد زیادی از کارت گرافیک کم یا به طور کلی حذف میکنه در لوکیشن های کاملا پویا که بافت های با وضوح بسیار بالا وجود دارن و همچنین ایجاد جزییات بسیار بالا در مپ رو امکان پذیر میکنه
سوم: response time رو در نرم افزارهای dx11 کم میکنه به خصوص در قسمت gui یا همون رابط کابری نرم افزارها.
و در انتها این api فقط در ویندوز win8.1 پشتیبانی شده و همچنین در کنسول های نسل بعد
اینجا هم میتونی کامل تر اش رو بخونی
تمام کارت های سری r2xx از dx11.2 پشتیبانی میکنه و همچنین 780ti فعلا البته
و استفاده از این api در حال حاضر کاملا بی مصرف هست چون هیچ نرم افزاری (بازی) ازش پشتیبانی نمیکنه.
درود
مشخصات سیستم بنده اینهcpu: amd fx 6100تصمیم دارن چند وقت دیگه که 7870 به 600 تومن میرسه ی کارت دیگه 7870 بگیرم و کراس کنم چنتا مسئله وجود داره
vga: 7870 sapphier
psu :685 green
ram : 4g*2 1600
mb: msi 970a g46
1. آیا این کارت واقعا از دایرکت ایکس 11.1 پشتیبانی میکنه یا نه؟
2. قدرت این کارت در حالت کراس چقدر افزایش پیدا میکنه و در حد چه کارتی قرار میگیره؟
3. پاورم کم نمیاره؟
4. کلا نظرتون چیه و خوبیها و بدیهای اینکارو لطفا بارم توضیح بدید روشن بشم دیگه کلا :d
با سلام دوست عزیز...نقل قول:
نوشته اصلی توسط majidw980 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک تصمیمتون اشتباه هست.
1-خیر در واقع DX11 ساپورت هست و فرقی هم نمیکند چون اگر بازی هایی در آینده برای ویندوز 8.1 عرضه بشن 11.2 خواهند بود.تفاوت آنچنانی بین 11 و 11.1 نیست.
2-قدرت کارت در حالت CF دوبرابر نخواهد شد ، نمیشه گفت در حد چه کارتی قرار خواهد گرفت ، در ضمن پردازنده شما آنچنان قدرتمند نیست برای CF کردن دو عدد 7870.
3-شما باید یک پاور قدرتمند تر و مرغوب تر تهیه کنید حدود 800 تا 1000 وات خروجی واقعی.
4-کلا کراس فایر کردن کارت های میانه قدرت ، اونم از نسل قبلی پیشنهاد نمیشه ،و نبودن پشتیبانی درست حسابی درایور ها برای صحیح اجرا کردن بازی ها ( کلا کراس فایر یا SLI را سخت خواهند کرد)
بهتر است شما 7870 خودتون و بفروشید 600 تومان بزارید روش یک کارت قدرتمند چه از AMD و چه انویدیا تهیه کنید که این مشکلات را هم نداشته باشید.
با تشکر@};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط majidw980 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضمن تایید تمام سخنان آقا فرشاد گل،این نکته رو هم در نظر داشته باشید که پردازنده شما گلوگاه خواهد بود.پردازنده شما حتی برای کارت 7870 در حالت تکی هم گلوگاه هست حالا اگه کراس هم کنید مشکل گلوگاه به اوج خودش میرسه و تقریبا شما هیچ افزایش کارایی شاهد نخواهید بود.اگر واقعا قصد افزایش پرفرمنس دارید بهتره حداقل یه fx8350 بگبرید یا کلا تغییر پلتفرم بدید و یه پردازنده 3570k بگیرید.
با تشکر
Sent from my GT-S6310
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعا ممنونم از پاسخ سریع و واضهتون خودم حدس میزدم پاور ضعیف باشه برای کراس ولی تو تستهایی که گرفتم از گرافیک و بنچمارکهای سنگین حتی 50% هم از سی پی یو استفاده نمیشه ولی جی پی یو کارت رو 100% استفاده میکنه گفتم با توجه به این وضعیت میشه 100% کراس کرد چون تو سنگینترین بازیها و بنچمارکای گرافیکی نهایتا 3 تا هسته از سی پی یو اونم بین 40 تا 65% میگیره حتی 3 تا هسته هم 100% لود نمیشه!
دوست عزیزم ، اول اینکه هیچ وقت کارت گرافیک 100 درصد لود نمیشه ، در غیر صورت سیستم هنگ میکنه...نقل قول:
دوم اینکه مقصود از گلگوگاه بودن استفاده نشدن درست کارت گرافیک در بازی های کامپیوتری هست.
ولی جدا از این مسئله کراس فایر یا SLI گزینه مناسبی نیستند.
با تشکر@};-
دوست عزیز این که چه مقدار از پردازندتون استفاده میشه در تست ها مهم نیست چون شما تستهایی که گرفتین متکی بر قدرت GPU بوده و نه CPU.اما در بازی ها خصوصا بازی های CPU محور پردازنده شما مطمئنا گلوگاه خواهد بود چون در بازی قدرت هر هسته مهمه و تعداد هسته بیشتر از 4 تا تقریبا بی استفاده هست.پردازنده شما چون هسته های قدرتمندی نداره پس مطمئنا در گیم گلوگاه خواهد بود حتی برای کارت تکی 7870 که هنگام کراس این موضوع کاملا خودش رو نشون میده.در ضمن کراس و Sli در کل به دلیل مشکلاتی که بارها بیان شده توصیه نمی شود.باز هم تاکید می کنم که شما با کراس کردن هیچ افزایش کارایی نخواهید داشت چرا که پردازنده شما به هیچ وجه نمی تونه برای دوتا 7870 کافی باشه.نقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این گرافیک قدرتش چقدره؟ تو این نرم افزارها کار میکنه؟ (تو سرعت رندر پایانی تاثیر میذاره؟)
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASANOC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از شانست GeForce GTX 580 هم ساپورت میشه
CUDA رو برای Premiere فعال کن
سلام و ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم دفعه پیش رو حساب همین ترفند 580 گرفتم و تست زدم اما هیچ تفاوتی نداشت:(
سلام کارت 580 با این که کارت high end زمان خودش هست ولی کارتی هست از سری Geforce که مخصوص بازی هستند نه رندر ولی سری Quadro مخصوص طراحی گرافیکی هستند نه گیم یعنی دقیقا برای رفع نیاز کاربرانی مثله شما طراحی شدند به گمانم از 780Ti و 690 هم در رندر بهتر عمل کنه یا حداقل هم پا ولی مشکل بسیار بزرگی که داره اینه که اصلا به درد بازی نمیخوره چنان چه گیم هم میزنید بهتر یه کارت از سری Radeon یا Geforce هم بعدا که پول دار شدید به سیستم اضافه کنید در مورد کارایش هم یه چرخی میزنم تو نت اگه چیز معتبری پیدا کردم قرار میدم.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASANOC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مختصر اطلاعاتی در این رابطه دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza Y [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکل بزرگ من در حال حاضر این هست که این برنامه از گرافیک میتونه رندر بگیره یا فقط از پردازنده این کارو میکنه؟
در اون مورد باید به سایت سازنده نرم افزار های مورد نظر سر بزنید اونجا قطعا توضیح داده شده در مورد کارت های قابل پشتیبانی و همچنین پیشنهادی در صورتی هم که نبود به بخش پشتیبانی ایمیل بزنید ولی فقط در مورد نرم افزار های شرکت Adobe میتونم بگم که به شدت با کارت های AMD همخوانی دارند.نقل قول:
لینک زیر رو مطالعه کن ساسان جان :|نقل قول:
در ضمن میتونی کارت Quadro K600 هم تهیه کنی الان 780هزار تومن
••مدل K600 تعداد 192 هسته CUDA داره ،یک گیگابایت رم، پهنای باند 29 گیگابایت بر ثانیه و سرعت پردازشی 336 گیگافلاپس
••مدل K2000 تعداد 284 هسته CUDA داره، رم 2 گیگ و نرخ پردازشش 733 گیگافلاپس
اولی 780 هزارتومان
دومی 1,770,000 تومان
@};-
درسته که کار میکنه اما تو عمل با 560 و 580 تست گرفتم متاسفانه هیچ تاثیری نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به هر حال بهترین سیستمی که میتونید برای این منظور تهیه کنید همون سیستمی هست که صفحه قبل پیشنهاد دادم و کارت بهتر از اون هم مدل Quadro K4000 هست که موجود نیست موجود هم باشه قیمتش بسیار بالاست (800 د.ل.ا.ر) کارت هم که محمود جان مشخص کردن پشتیبانی میشه با خیال راحت همون سیستم رو خرید کنید.@};-نقل قول:
ساسان جان با Quadro یا FirePro که تست نگرفتینقل قول:
اگر اینطور باشه پس کلا nVidia خیال پردازی میکنه که یک صفحه از سایتش رو اختصاص داده به Premiere Pro و Quadro
••بازم تحقیق کن ساسان جان تا الکی توی خرج نیفتی
••یادت باشه برای کار سنگین باید روی 16 گیگ رم هم حساب کنی
ممنون بابت تمام راهنماییات @};-نقل قول:
ایشالله بهترین مورد با کمک شما دوستان خریداری میشه
حدس میزنم که شاید حتما باید از نسخه اصلی ادوب استفاده بشه که مرکوری انجین درست کار کنه؟؟؟؟!!!!!! هشتصد و خورده ای اودلاره!نقل قول:
احتمال داره ولی خیلی کمه در مورد بازی به شخصه مواردی دیدم که با برخی ### ها SLI درست کار نکرده یا فریم در حدی که باید نبوده ولی احتمالش کمه.نقل قول:
سلام
دوست عزیز اگه با 580 تست گرفتید و تفاوتی نکرده پس اصلا پولتون رو صرف خرید کارت ضعیف و گرونی مثل k600 یا k6000 و یا مدل های دیگه نکنید.کارت 580 درسته که برای گیم ساخته شده اما اینطور نیست که منحصر گیم باشه.کارت 580 از قدرت پردازشی بسیار بالایی بهره میبره و برای gpgpu بسیار مناسب هست.شما هنگام تست با نرم افزار چک کنید وقتی در حال رندرینگ هست آیا gpu زیر لود میره یا نه.اگر زیر لود نره معنیش اینه که از کارت گرافیک توانایی استفاده نداره.پس اصلا به فکر کارت های کوادرو نباشید چرا که 580 از قدرت بالایی برای رندرینگ برخوردار هست.
با احترام
Sent from my GT-S6310
رضاجان توی زمینه رندرینگ هیچ کارتی به پای Quadro و FirePro نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
••من نمیدونم چجوری شما به K6000 میگید ضعیف‼!
اینکه Premiere ساسان چه نسخه ای هست و چرا از GPU کار نمیکشه من اطلاعی ندارم
ولی توی رندرینگ 580 به پای Quadro نمیرسه
چون معماری کارت ها فرق داره رضاجان
••کانفیگ سیستم های اسمبل شده HP رو نگاه کنید سری Workstation همگی سری QUadro+Tesla بسته شدن
@};-
580 که شما میفرمایید قدرت پردازشی داره اما برای چی؟ بازی یا رندر؟
بهنر بود پست های قبل رو میخوندید
نقل قول:
محمود جان، کارتهای Quadro و Geforce، از نظر سخت افزاری هیچ فرقی باهم ندارن
>> مثل Tegra K1 که از نسل Kepler هست، همون دستور العمل ها ، موتورهای پردازش، معماری ، Compute Unite و ...
>>> فرق سری Quadro و Geforce فقط تو بحث نرم افزاری، درایورهایی که برای این کارتها عرضه میشه باهم متفاوت هست و همین بس.
رضا من یه عذر خواهی بهت بدهکارمنقل قول:
البته این درباره Premiere CS6 نه CC، قضیه CC فرق داره ظاهرا
دوستان عزیز خواهشا بحث در مورد کارتهای گرافیکی رو تا جایی که امکان داره ادامه ندید
نکته ای که خود منم بهش توجه نکرده بودم و ساسان بهم گفتند در مورد کارت گرافیک این بود که فراموش کرده بودم کارتهای کوادرو برای رندر ساخته شدند و نباید کارتهای جیفورس رو استفاده کنند
پس خواهشا به ساسان جان با توجه به بودجشون یک کارت گرافیک کوادرو پیشنهاد بدید
@};-
با تشکر از تمامی دوستان
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لینک های زیادی بر این مبنا وجود دارند اما اگر کسی از دوستان که کارتی مشابه 7870/7950/7970/r9 290 داشته باشند که تست بگیرند کاملا مشخص میشه.
@};-
سلام دوستان
1- بهترین کارت گرافیک تا قیمت 700 ؛؛ 800 هزار تومان
2-بیشتر برای گیم و اورکلاک(یعنی بشه اور کردش برای گرافیک بهتر در گیم)
3- من نظر خودم بالای این کارت گرافیکه Sapphire R9 270X OC DUAL-X
4- مشخصات سیستمم هم i5 4670k - msi z87 m power - ram 4 1600 - power 650 w enermax
اگه میخواین واقعا از بازی های کامپیوتری لذت ببرید و با توجه به اینکه سیستمتون مشخصات خوبی هم داره پیشنهاد میکنم 100 تومن بذارید روی بودجتون و با 900 تومن ASUS GTX760 OC DUII رو بخرید
هم از 270x قویتره و هم اینکه میتونید از فیزیکس بهره مند باشین
@};-
سلام دوست عزیزم ( منظور شما بالای این کارت گرافیک چی هست؟؟!! ) 270x قیمت 1 میلیون داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما کارتی بین 700 تا 800 تومان میخواهید.
بهترین انتخاب از نظر بنده
ASUS HD7870 GHz DCII 2GB GDDR5
با قیمت 879 هزار تومان هست
MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII 2GB
که قابلیت بالایی در اورکلاک ( مخصوصا مموری کلاک را دارد)
با قیمت 669 هزار تومان
گزینه ی دیگر هم وجود دارد :
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5
که همان کارتی هست که شما اشاره کردید اما با قیمت 975 هزار تومان
کارت مورد نظر شما از برند Sapphire قیمت 1 میلیون و 100 را دارد نسخه 4 گیگ!!!
کارتی را هم که مهدی جان معرفی کردند گزینه مناسبی هست.
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
با قیمت 915 هزار تومان
با تشکر@};-
سلام دوست گرامی والا قیمت این کارت گرافیک رو من از سایت در آوردم که زده بود 730 دقیق؛ حالا خودم به صورت دقیق از بازار قیمت نگرفتم! با این حال بودجه ما همون نهایتا 800 تومنه خوب اگه کارت گرافیک پیشنهادی شما واقعا ارزش 100 تومن بالاتر رو داشته باشه خوب یکم صبر میکنیم پولا رو جمع میکنیم مدل پیشنهادی شما رو میخریم بازم خودم اطلاعاتم در مورد کارت گرافیک به اندازه شما بالا نیست گفتم از دوستان یک مشورتی بگیریم بهتره؛بازم ممنون از پیشنهادهای بسیار خوبتون @};-نقل قول:
سلام دوستان از برند msi چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟؟ چون مدل مادربوردم m power هست میخوام از نظر شکل ظاهری با هم یکی باشن؟؟؟؟
سلام دوست عزیزم ، مادربورد شما از ترکیب رنگی زرد و مشکی تشکیل شده و فقط از برند MSI سری Lightning این ترکیب رنگی و دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در سایت Lioncomputer که فروش آنلاین هست کارت MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 2GB قیمت نزده و قیمت ندارم....که گمان کنم گرون باشه...
و مدل MSI GTX 660 Ti Power Edition 2GB GDDR5 قیمت 945 هزار تومان و دارد که ترکیب رنگی آبی و مشکی هست. سری گیمینگ MSI هم قرمز و مشکی با سری گیمینگ مادربورد های خود ست رنگبندی دارد.
شما تو رنج قیمت 800 الا 900 هزار تومان
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
با قیمت 915 هزار تومان بهترین انتخاب هست در بین انویدیا کارت ها!!
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5
با قیمت 975 بهرتین انتخاب هست در بین AMD کارتها!!
با تشکر
قیمت 760DC II ASUS به 870 تومن رسیده دربازار
با این احتساب کارت بسیار خوبیه هم از لحاط اورکلاک و هم از لحاظ خنک بودن!
MAX دما با اورکلاک تا1150MHZ به 65 میرسه درتست 3DMARK11
پیشنهاد بنده هم 760 ASUS هست
دوستان نظرتون راجع به برند Inno 3d چیه؟
متاسفانه قصد خرید 780 داشتم که بدیلی برخی مشکلات میسر نشد و 770 مد نظرم هست
مدل iChill HerculeZ x3 مد نظرم هست تو بررسی 5 کارت 770 همین فروم هم عمکلرد خوبی داشت هم خنک هست و هم قابلیت اور خوبی داره تنها مشکلش 3 اسلاته بودنه که اونم برای من موردی نیست. Lightning هم که فعلا نیست و DC II ایسوس هم چندان مالی نیست.
دوستان صلاح میدونن؟
این کارت سفارشی وارد شد و تموم شد و رفت پی کار اشنقل قول:
اگر lightning نیست میتونی gaming بگیری اگر gaming هم نیست میتونی windforce رو بگیری
اما به نظر من اگر lightning احیانا اگر گیر اوردی و خواستی بخری یه 300 تا 400 تومن هم بزار روش 780dcll بگیر.
حقیقتش ازش 1430 سراغ دارم احتمالا شاید بتونم کمتر هم بگیرم به نظرتون می ارزه نسبت به lightningنقل قول:
این کارت سفارشی وارد شد و تموم شد و رفت پی کار اش
اگر lightning نیست میتونی gaming بگیری اگر gaming هم نیست میتونی windforce رو بگیری
اما به نظر من اگر lightning احیانا اگر گیر اوردی و خواستی بخری یه 300 تا 400 تومن هم بزار روش 780dcll بگیر.
قیمت Gaming چنده اصلا موجود هست؟
1430 از چی قیمت داری؟ ichill منظور ات هست؟ خواب عزیز به شکل خصوصی وارد شده و خیلی محدوده اگر واقعا وجود داره و طرف داره این قیمت میده سریعا اقدام کن یه سری هم لیون سفارش گرفت برای خیلی ها اورد ولی خواب اون کلا تموم شد.نقل قول:
قیمت gaming هم حدود 1550 هست بله به احتمال زیاد باید موجود باشه
اگر گارانتی برات ارزش داره lightning رو بگیر ولی اگر برات مهم نیست بدون شک ichill چون بردهای ichill انصافا در بسیاری از قسمت ها از جمله over و سیستم کولینک توان رقابت با lightning ها رو دارن.
سلام و عرض ادب خدمتـــ عزیزان:
با 1/5 میلیون بهتریت کارت گرافیک کدوم میتونه باشه؟؟؟
تو نظر خودم GTX 770 هستش.ولی دقیقا از پسونهای highting-windforce-iChillو امثالشون سر در نمیارم که کدوم بهترین گزینس.اگه میشه بهترینشو از نظر قدرت بگین بی زحمت.قیمتم حالا 50-100 تومن بالا پایین شد اشکالی نداره.
"علی یارتون"@};-