msi 290 gaming حدود 150 تومن فقط از این کارت گرون تر هست ولی اختلاف کارایی بسیار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
msi 290 gaming حدود 150 تومن فقط از این کارت گرون تر هست ولی اختلاف کارایی بسیار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز اگه بتونید چیزی حدود 150-200 تومن بودجتون رو افزایش بدید افزایش کارایی چشمگیری خواهید داشت 770 در مقابل 290 هیچ حرفی واسه گفتن نداره...;)نقل قول:
سلام
فعلا تا آخر خرداد برای گرافیک پول جمع میکنم تا یه چیز بهتر بگیرم حدود 3 تومنی بشه شاید
به نظرتون گرافیک سینگل ببندم یا مثلا 2 تا 770 sli کنم ؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
تا اخر خرداد قرار نیست معجزه بشه انتخاب های شما همونی هست که گفتم نیاز به خرید یک کارت 3 تومنی مثل 780ti نیست مگر اینکه واقعا اختلاف کارائی/قیمت برات مهم نباشه
سری 290 بسیار قدرتمند هست با اختلاف قیمت حدود 700 تا 800 تومنی با 780ti.
سینگل ببند.
یعنی من 3 تا مانیتور 1080 گرفتم که رزولشون میشه 1080x5760 تو بازیا کم نمیاره
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta
شما مگه نمیگی میخوام 770 gaming بگیرم؟نقل قول:
در این وضوح هم 780ti در سطح یک 290 و 290X عمل میکنه و نمتیونه در تنظیمات کیفی بالا با ف.یلت.رینگ ها فریم خیلی خوبی بده
multigpu هم مشکلات خاص خودش رو داره.
گرفتن فریم بالا در این وضوح هزینه بر هست دوست من.
انتخاب های پیش روی شما 770gaming sli( مشکلات اش رو هم باید به جون بخرید)
انتخاب یک 290x و 290 از سری گیمینگ ( هر کدوم اش که موجود بود) و یا انتخاب یک asus 290dcll. (در این صورت گرفتن فریم حداکثری در محدوده 30 امکان پذیر میشه)
در صورت sli نیاز به یک پردازنده قدرتمند مثل 4770 داری.
و در صورت cross کردن 290 هزینه خداقل 3.5 خواهد شد و نیاز به پردازنده بسیار قدرتمند داره ولی فریم در محدود 50 تا 60 میگیری در بالاترین تنظیمات کیفی و ف.یلت.رینگ
سلام.من میخام یک کارت گرافیک بگیرم که توی کیس green magnum 2 و مادربورد z87-g45 msi جابشه و بازی ها رو تا 4 سال دیگه روی کیفیت 900p روی حداقل 30 فریم اجرا کنه.بودجه هم 2.5 میلیون هست.پاور 700 وات هانت کی با بازده 80درصد.ممنون.
متاسفانه اگر ولتاژ پاور قدری بیشتر بود(800W) کارت گرافیک MSI R9 290X Gaming یا Sapphire R9 290X Tri-X گزینه های خوبی بودند،اما چون نیاز به کارت گرافیک با مصرف پایین تری دارید،MSI GTX 780 Lightning کارت گرافیکی بدون رقیب پیشنهاد می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید@};-@};-
وضوح مانیتور شما 900*1600 هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در صورتی که اقدام به خرید ماینتور full hd نکنید
یک 770 هم کاملا کفایت میده
طول کارت lightning و 290x gaming حدود 27 سانت هست کیس هم بنا به گفته گرین تا کارت های 29 سانت هم جا میشه
اما من شک دارم
سلام به همه ی اساتید گرامی
سوالی داشتم از محضرتون و اینکه :
میخواستم بدونم مادربرد سیستم بنده که MSI 970A-G43 هست در نهایت میتونه از چه کارت گرافیک هایی ساپورت کنه ؟
چون درگاه Pci Express مادربرد سیستم بنده ورژن 2.1 هست کمی مردد هستم که آیا میتونم از کارت های سری HD7000 و R7 استفاده بکنم یا خیر.چون این کارت ها از Pci E3 پشتیبانی میکنن و این مادربرد 2 هست.
در ضمن پردازنده ی فعلی سیستم AMD Athlon II X3 455 هست که با آنلاک توسط مادربرد به Phenom II X4 B55 مبدل شده.رم سیستم هم 8 گیگ دوال چنل 1600 هست و پاور هم 600 وات گرین از سری EU .
ممنون میشم که راهنمایی های شما دوستان رو بدونم.
سلام دوست عزیزم ، استفاده کارتهای گرافیکی با ورژن PCIX3.0 بر روی PCiX2.0 موردی را در بر ندارد ، کمی مقدار پهنای باند کم میشود که چشم گیر نیست ...اما بحث پردازنده شما !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یک قیمت خرید کارت گرافیک را مشخص نکردید ، و همچنین نوع استفاده از کارت گرافیک .
در جواب پست شما فقط میتوانم عرض کنم با پردازنده فعلی کارت گرافیکی HIGH END نمیتوانید استفاده کنید ( به علت گلوگاه شدن پردازنده)
البته انتخاب یک کارت R9-270x برای پردازنده شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
مقدار رم سیستمی شما نیز مناسب است.
البته ارتقاء دادن پردازنده هم نمیتواند در خرید یک کارت گرافیک قدرتمند تر کمکی کند.
با تشکر@};-
بسیار بسیار از پاسخ شما متشکر و ممنونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد قیمت و کاربری خود بنده به چم و خم بازار و استفاده از کارت ها کمی در حد علم خودم آگاه هستم فقط میخواستم بدونم که این مادربرد توانایی پشتیبانی از کارت های Pci E3 را دارد که جوابم را از پاسخ شما گرفتم.
بنده در انتخاب دو کارت HD 6850 و HD 7790 مردد بودم که با توجه به درگاه های ارتباطیشان قصد داشتم 6850 را انتخاب کنم.حالا که شما جواب بنده را دادید دیگه قضیه برای بنده روشن شد.
شما اگر پیشنهاد بهتری تا رنج قیمتی کارت 7790 دارید خوشحال میشم بدونم و باز بنده را راهنمایی کنید و اینکه شما از بین دو کارت 7790 و R7 260X کدام را پیشنهاد میدید؟
واقعا سپاسگذارم.
صد در صد R9 260X با معماری جدید و قابلیت پشتیبانی از تکنولوژی Mantle .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ABS92 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان گلم.چنتا سوال داشتم ازتون و چون سوالام به خاطر گرافیکه گفتم ایجا مطرح کنم.ممن.ن میشم یاری کنین.@};-
اونطوری که شنیدم و تو سایتا دیدم مینای سری z77 قابلیت استفاده از گرافیک مجتمع سی پی یو و گرافیک سوا رو همزمان باهم دارنو در واقع دوتاشونم یکی میشن.درسته؟گرافیک 2500k تو اندازه چه کارتیه یا نزدیکتره کدوم کارته؟یه مین z77 بگیرم گرافیک سی پی یو با GTX770 تو چه اندازه ای میشن؟تو رنج 400-450 چه مینی پیشنهاد میدین برای اور "سی پی یو" و هم "رم"(دوتاشم) و استفاده از این قابلیت مین(استفاده هم زمان از گرافیک پردازنده و GTX770)؟ممنون @};-
شما صد سوال رو اینجا مطرح کردی که ربطی هم به تاپیک ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اگر قصد استفاده هم زمان از پردازنده گرافیکی مجتمع و اختصاصی رو دارید باید مادربرد انتخابی از قابلیت virtu mvp پشتبانی کنه که مجزای این افزایش فریم در شرایط خاصی امکان پذیر هست و شاید هم اصلا بازی با افزایش فریم همراه نباشه
در ادامه اگر هر پستی از شما ببینم که خلاف قوانین تاپیک باشه پاک میشه
دوستان سلام.
میخوام رزولوشن رو به 4K ارتقا بدم.
2 تا کارت 780 oc دارم.
کدوم یکی از موارد زیر بهتره :
2 تا 780 خودم.
3 تا 780 خودم.
2 تا 780 ti.
یدونه r9-295x2.
برام هم هزینه مهمه و هم کیفیت.
ممنونم
صد در صد دو کارت فعلی خودت عاقلانه ترین انتخاب هست و برای این وضوح مناسب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
میخواستم بدونم کارت های HD7870 و R9 270X با پردازنده ی Core i3 2100 ایجاد گلوگاه نمیکنه و مشکلی پیش نمیاره؟
در تست 3Dmark 13 پردازنده گرافیکی و پردازنده مرکزی مورد نظر شما یعنی Core i3 2100 و R9-270x به این صورت امتیاز گرفتن.نقل قول:
تست فیزیک توسط CPU مقدار 4024
و تست GPU و گرافیک اسکور : 5881
خوب کاملا مشخص هست کارت 270X از پردازنده مورد نظر قدرت بیشتری دارد و در این صورت امکان این هست که شما از تمامی قدرت کارت گرافیکی نتوانید بهره بگیرید.
البته این گونه مثال زدن ها درست نیست اما پردازنده شما برای همچین کارت گرافیکی ضعیف هست حداقل یک پردازنده i5 مورد نیاز هست.
دوست عزیز اولویت شما همیشه Core I5 باشه.نقل قول:
ترکیب Core I5 با GTX 650Ti از 270X با Core I3 بیشتر فریم میگیره.
لطفا دوستانی که تو 3D Max سر رشته دارن یه راهنمایی بکنن
یکی از دوستان من یه سیستم داره با مشخصات زیر
MB = P8z77-v
CPU = 2600k
Ram = 3*4gb 1600
GF = GTX 570 DCII Top
Power 1035
حالا مشکل اصلی ایشون در کار با محیط 3d و کار با نرم افزار مادباکس هست و رندر
خودشون میخان حدود 7 تا 8 ت هزینه کنند
اول میخام بفهمم چه گرافیکی به کار ایشون میاد
بعد از سریه 580 تو سریه جدید کارت های معماری کپلر هم تو این کار تاثیر خوبی دارند ؟
آیا sli کرن 2 عدد 570 کاره خوبی است و جواب میده ؟
منتظره یه راهنمایی سنگین هستیم دی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> پیشنهاد من به شما اگه واقعا کار های سه بعدی انجام میدید خرید کارت گرافیک مخصوصا این کار هستش Workstation ، نظر من خرید کارتهای Quadro ویا FirePro هستش. به خاطر پشتیبانی خوب از OpenCL و CUDA و درایورهای بهینه شده مخصوصا کارهای Workstation .
یکم سرچ زدم ولی تستی از گرافیک های جدید تو نرم افزار ماد باکس ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کسی تست کارت گرافیک در این نرم افزار رو داره
درنقل قول:
Mudbox گرافیک برای اینکه در ویو پرت فریم مناسبی بده تنها تاثیر گذارهیعنی یک گرافیک حتی 270X هم کافیه و ممکنه فریم مناسبی بده
سلام دوستان
بنده سیستمم تقریبا اماده هست
4770k + asus z87 + 8 gb ddr3
فقط این قدر مشکل پیش اومد و داستان ها پیش اومد که نتونستم msi 290x gaming گیر بیارم. . .
هنوزم میخوام همینو بخرم ولی جدیدا قیمت زده بالا ۲.۳ تومن شده! !! ایا خرید این کارت درسته به نظرتون؟ یعنی بهترین انتخاب موجود با این حدود بودجه همینه؟
انتظارات dx12 + بازی کردن بازی های نسل جدید با کیفیت فول اچ دی و ۶۰ فریم
فروشنده قرار شد به زودی برام این کارت رو بگیره ...
سلام من با این سیستم که پایین نوشته تا 1 میلیون چه کارت گرافیکی بخرم که بازی ها رو FULL HD و حداقل 35 یا 45 فریم بازی کنم؟آیا مشکل گلوگاه خواهم داشت؟
از آینده که کسی خبر نداره اما شما میتونی روی اکثر عناوین با گیم پلی 60 فریم حساب باز کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
R9 290X کتابخانه گرافیکی DirectX 11.2 را پشتیبانی می کند.
شما نهایت میتونی GTX 650Ti یا HD7790 تهیه کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهتره بودجه را افزایش و سیستم را به طور کامل ارتقاء دهید.
@};-
سلام دوستان سیستم اارزش داره کارت گرافیکش عوض شه مناسب ترین انتخواب باشه از کارایی ؟ کمبود بوجه دارم فعلا
باید گفت قصد تعویض کلش را دارم اما حالا نه ممنون می شم از راه نمایی شما دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
>> اگه سیستم شما، مشخصاتش تو امضاء شما هستش ، نمی تونه از قدرت تمام کارت گرافیک استفاده کنه، پس توصیه میشه ی بودجه مناسب در نظر بگیرید برای بروزرسانی کل سیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
>> می تونی از برند Gigabyte با خنک کننده ای فوق العاده اش Windforce 3X خریداری کنید R9 290X Wind Force 3X، نگران DX 12 نباش هنوز خبری نیست الان دارن کدهاش رو مینویسن و مشکلاتش رو برطرف میکنند فعلا خبری نیست تا سال 2015 و 2016 کارت گرافیکهای فعلی از کدهای نوشته شده برای DX 12.0 پشتیبانی البته نه فقط به صورت نرم افزاری که شرکتهای سازنده بازی از طریق ارائه درایورها ارائه میکنند.
> پیشنهاد من به شما برای خرید کارت گرافیک :نقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
VGA : Nvidia Gigabyte GTX 760 OCپردازنده ات برای کارت گرافیک خریداری میکنید ضعیف هستش.
VGA : AMD MSI RADEON R9 270 X Hawk
قیمتش ؟
شاید نهایتا msi 290 gaming غیر ایکس خریدم چون قیمت مناسبی داره
فقط کارت های ایکس و غیر ایکس کلا چه فرقی دارن؟ به جز کمی اختلاف قدرت
این کارت کیفیت خوبی داره کلا؟ من همیشه سخت افزار فقط از asus - his داشتم و راضی بودم
بستگی به شما داره که چقدر هزینه کنید، پیشنهاد من به شما GIGBYTE 290X WindForce 3X هستش،نقل قول:
تفاوت این دو کارت فقط در فرکانس حافظه و هسته و پهنای باندو Memory Interface میباشد .
بله این کارتی که شما مد نظرتون هستش تایید میشه MSI R9 290 Gaming همراه با حنک کننده Twin Frozr IV
داداش تو تستی که خودم انجام دادم پردازنده e8300 اورکلاک شده به 3.5 گیگاهرتز ، برای کارت 5770 خودم حدود 40 درصد گلوگاه بود.نقل قول:
نهایت کارتی که میتونی استفاده کنی gt640 یا R7 250 هستش.
در کل بهتره کل پلتفرم رو تعویض کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
پیشنهاد من برای شما هم نهایت همون در حد کارت 6670 یا حدود R7 250 هستش.
بیش از این پردازنده برای کارت گلوگاه میشه.
با سلام خدمت دوستان. می خواستم سیستمم رو تقویت کنم و بودجه ی محدودی دارم که می خوام نهایت پرفورمنس رو ازش بگیرم. (صرفا برای گیم)
می خواستم بدونم که برم سراغ سی پی یو با مادربورد یا فقط کارت گرافیک رو عوض کنم؟!
اینم سیستم فعلیه منه:
Intel Core i7 2600k 3.4GHz
P8Z68-vPro Asus mother board
8GBs of Ram
Geforce GTX 560Ti
من میتونم یک GTX 780Ti بگیرم یا اینکه سی پی یو و مادر برد جدید بگیرم...
ممنون میشم هر چه زودتر پاسخ بدین!
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط kingofsilence [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پردازنده شما از قدرت بالایی برخورداره و کاملآ جوابگویه بازی های روز هستش ، پیشنهاد میشه که کارت گرافیک رو ارتقا بدید
نکته ی بعدی این که پردازنده شما باید اورکلاک بشه ، وگرنه برای 780TI گلوگاه میشه
MSI R9 290X Lightningنقل قول:
نوشته اصلی توسط kingofsilence [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما می توانید پردازنده خود را اورکلاک کنید و به نهایت راندمان برای کارت گرافیک خود برسید.
@};-
ممنون بابت راهنمایی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورتون از گلوگاه شدن چیه؟ و اینکه اورکلاک دقیقا چیکار میکنه؟! میدونم چیه ولی هیچ وقت در موردش تحقیق نکردم.
ممنون
گلوگاه شدن یعنی اینکه کارت گرافیک به نسبت به پردازنده قوی تره و داده ها رو خیلی سریع تر پردازش می کنه ، حالا چون پردازنده به نسبت کارت گرافیک ضعیف تره ، کارت گرافیک با حداکثر کارایی خودش کار نمی کنه تا با پردازنده هماهنگ بشه .نقل قول:
اورکلاک هم کارایی پردازنده رو بالاتر می بره یا به عبارتی دیگر می تونید بدون هزینه اظافی ، قدرت پردازنده رو مقداری افزایش بدید .
نقل قول:
> سیستم فعلی شما مخصوصا پردازنده مناسب هستش برای اجرای گیم ، ولی کارت گرافیک شما دیگه با تنظیمات بالا و وضوح تصویر بالا بخواهید اجراء کنید متاسفانه این قدرت را ندارد،
>> شما با OverClock پردازنده می تونید از کارت گرافیک GTX 780 TI استفاده کنید گلوگاه نخواهید داشت بازم هم بستگی به موتور بازی و رندرینگ موتور بازی داره،
سلام.میخام بدونم کارت گرافیک r9 290 gaming msi از لحاظ دما و نویز و کارایی و عملکرد در رزولوشن 900p چطوره؟به کیس مگنوم 2 و مادربورد z87-g45gaming msi و پاور 700 وات هانت کی و خنک کننده ichill xxx cpu cooler و سی پی یو core i 7 4770k میخوره؟
همان طوری که از اسم کارت معلوم هست این کارت از سری گیمینگ میباشد.نقل قول:
نویز پایین و خنک بود و طراحی زیبای خنک کننده از مشخصات بارز این کارت هستش.
ضمن این که یکی از کارت های خوش قیمت AMD به حساب میاد.
سایر قطعات هم مشکلی نداره.
من شنیدم کارت گرافیک های ای ام دی خیلی داغند.یک دفعه قطعات کامپیوترم رو نسوزونه بدبخت شم.در ضمن برای نصب کارت گرافیک احتیاجی به تعویض ویندوز هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه همه کارت های AMD .نقل قول:
کارت های سری R9 290 به علت تراکم بالای سطح سیلیکونی داخل GPU، کمی گرم هستش.
ضمن این که این گرمای زیاد تایید شده هست و هیچ ضرری نداره.ولی همه اون گرما ها در نسخه رفرنس بود در این نسخه دما کم تر هستش.
و سوختن و این حرفا رو هم نداره.
برای نصب کارت خیر نیازی نیست.تنها درایو جدید رو نصب میکنید
به نظرتون دماش در زمان اجرا بازی هایی مثل واچ داگز و بتلفیلد 4 به 75 درجه مبرسه؟من با gtx 660 ti direct cu ii oc asus حداکثر 60 درجه میگرفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دمای نسخه رفرنس این کارت چیزی حدود 90 تا 94درجه هستش.نقل قول:
ولی در نسخه های غیر رفرنس این دما بین 70 تا 75 میشه در نظر گرفت.
البته این دما هم به شرایط کیس و تهویه کیس شما هم بستگی داره.ممکنه کمتر یا بیشتر هم باشه
ضمن این که مقایسه گرمای کارت 660 با 290 درست نیست این دو کارت از لحاظ قدرت در یک رده نیستند
پیشنهاد همون از برند MSI نسخه غیر رفرنس گیر آوردین بخرین یا سافایر باز هم نسخه غیر رفرنس
سلام دوست گرامی ، اگر قصد شما خرید کارت R9-290 از برند MSI سری گیمینگ هست ، یا با مشاوره به نتیجه رسیده اید یا هنوز بر روی دما پا فشاری دارید.نقل قول:
کارت گرافیک 660ti یک کارت میانه قدرت هست و نباید هم دمای بالایی داشته باشه. کارت گرافیک بنده در بازی WD حدود 80 درجه هست. پس کارتهای Nvidia نیز داغ هستند!!!
( البته شما مقدار فریم براتون مهم هست یا میزان حرارت!!! )
کارت گرافیکی R9 کلا داغ هستند و مقدار توان پذیرش این دما نیز برای این کارت خطری ندارد.
با تشکر@};-
دوست من برای مانیتور با وضوح 1600*900 که 290 نمی گیرن.
اگر قصد ارتقاء مانیتور به یک full hd رو دارید مشکلی نیست
یکسری افراد که این سری رو داشتن بعضی از drop فریم شکایت داشتن مثلا تو بازی battlefield4
و یکسری بازی های دیگه این مشکل رو داشتن. که البته مشکل درایور هست. و در اینده به مرور رفع میشه
مثلا تو همین بازی حداکثر فریم 100 هست ناگهان فریم میاد زیر 30. این قبیل مشکلات در کارت مشابه از رقیب که همون 780 گزارش نشده
البته 290 در واقع min یا حداقل فریم خیلی خوبی میده ولی خب این مشکلات رو هم داره.
یعنی میگید این کارت گرافیک مشکل داره؟به احتمال زیاد به فول اچ دی تغییرش میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکلات درایور هست. که به مرور حل میشهنقل قول:
نه این کارت مشکلی نداره
دوستان سلام.
بهترین انتخاب من کدومه ؟
Gigabyte 780 ti oc wf 3x
asus 780 ti dc 2 oc
titan black ed
ممنون و سپاس
> انتخاب من GIGA 780 TI همراه با خنک کننده فوق العاده اش Wind Force 3X، کارت گرافیک TITAN Black Ed قیمت به مراتب بیشتر خواهد داشت نسبت به 780 TI در ضمن تعداد هسته CUDA در هر دو کارت گرافیک 2880 می باشد از نظر Memory Amount تفاوت بیشتر وجود دارد 3 GB در مقابل 6 GB برای Titan Black Ed .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من خودم میزان فریم مهم تره ولی میترسم چون کیسم قدیمیه و خیلی ها گفتن تهویه خوبی نداره و قصد تعویضش رو هم به دلایل مختلف ندارم میخام مطمئن بشم که اسیبی به قطعات دیگه نمیرسه.البته بگم که اتاقی که داخلش بازی میکنم دماش خیلی خنکه و حدود 15 درجه سانتی گراد هست و خیلی وقت ها بدنه کیس از بس که سرد میشه نمیشه بهش دست زد.;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یک پاور مناسب داشته باشید بتونه قطعات تغذیه کنه هیچ مشکلی نخواهید داشت ولی توصیه میشه کارتهای R9 290 - X مدل های رفرنس نباشه
پاورم مدلش دقیقا یادم نیست.فکر کنم huntkey 700w باشه.نمیدونم تا حالا اسمش رو شنیدید یا نه.
تهویه همون کیس رو با اضافه کردن اصولی فن میتونید کمی بهتر کنید.نقل قول:
مشکلی مثل سوختن قطعه پیش نمیاد .نگران نباشید;)
کیستون چیه؟
کیسم گرین مگنوم 2 هست.
دوست عزیز برای خرید کارت گرافیک R-290 نیازی به یک کیس حرفه ایی نیست...با اینکه این کارت کمی بزرگ هستنقل قول:
شما باید تهویه داخل کیس و پاور با کیفیت داشته باشید.
اگه سوالهاتون در بش خرید کارت گرافیک پایات پیدا کرد و قصد خرید پاور دارید در تاپیک خودش ادامه دهید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
طول کارت 290 گیمینگ 27 سانت هستنقل قول:
و به گفته گرین در این کیس کارت های تا 29 سانت هم جا میشه.
گرمای کارت هم مستقیما در گرمای کلی کیس کاملا تاثیر داره.
میدونم تاثیر داره.مشکل اینه که چقدر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه مشکل ساز نیستنقل قول:
سلام.
به من گفته شده که گرافیک های 780ti گیگا همون مدل رفرنس هستن با فن غیر رفرنس.
صحت و سقمشون نمیدونم.
ولی در کل پشیمون شدم از خریدش.
الان 2 تا گزینه میمونه :
evga 780 ti classified
asus 780 ti dc 2 oc
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپاس
به این تست ها هم یه نگاه بنداز
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم بودجه ی منم تا 2 تومنه چی بگیرم بهتره لطفا" راهنماییم کنید.
پاور و مانیتور و پردازنده ات رو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاورمو میخوام عوض کنم ترجیحا" در حد همون کارت گرافیکی که میخوام بگیرم رزولوشن مانیتور 1600در900 و پردازنده هم i7 2700k.نقل قول:
در ضمن کارت گرافیک تا دو تومن بودجه دارم پاورم هم جدا حساب میکنم
مانیتور رو باید به full hd ارتقاء بدی وگرنه انقدر نیاز به هزینه نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در صورتی که مانیتور رو ارتقاء بدی یک sapphire tri-x 290x به قیمت 2150 میتونی خریداری کنی. اگر تا این مقدار نمیتونی هزینه کنی یک asus 290 dcll به قیمت 1850 خریداری کن. فقط cpu ات رو هم oc کن که گلوگاه نشه.
پاور پیشنهادی یک باید 750 وات باشه چون کارت پر مصرفی هست و در کل سیستم کم مصرفی نخواهی داشت
خیلی ممنون دوست عزیز .راستی مطمئنی 2700k گلوگاه میشه با 290xنقل قول:
البته بسته به انجین بازی داره ممکنه یک بازی اصلا نشه. ولی کل ریسک گلوگاه اش بالاس بهتره oc کنینقل قول:
درود دوستان عزیز
سیستم دوست بنده با مشخصات
Cpu : 3770
MB: Msi-z77oc
VGA:MSI-OC 760
Monitor Full HD
یا پردازنده و یا گرافیک رو قرار بر ارتقا هست که اینجا یک سوال پیش میاد.
چون فعلا با همین رزولیشن و تعداد فریم راضی کننده است و یکی از دوستان در فروم همسایه فرمودن که گرافیک های سری 800 در کمتر از 8 ماه آینده وارد بازار میشه. آیا صحت داره؟ اگه بله که با همین کارت سرمیکنه تا ورود سری جدید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
> پردازنده رو میشه دو نسل دیگه نهایت سه نسل دیگه استفاده کرد اونم با تقلب (اورکلاک) ولی کارت گرافیک هز نسل از قدرتشون کاسته میشه و اون فریمی که میخواهیم رو ندارن به خاطر پیشرفت گرافیکی بازیهای کامپیوتری ، سری 800 عرضه بشه ابتداء پردازنده های گرافیکی با مهندسی ساخت 28 NM عرضه خواهند شد بعد 22 NM .
پس نظر شما روی ارتقا گرافیک هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون پردازنده ضریب باز نیست کمی کار رو برای استفاده چند نسل سخت نمیکنه؟ البته بنده تا 4.2 آور کردم با کمی ولتاژدهی
نه به هیچ عنوان ایشون قصد ندارن، که ثبت رکورد جهانی کنن قصدشون این هستش اورکلاک کنند تا مقداری افزایش فریم و CPU Bound نداشته باشند، از نظر پردازنده مرکزی مشکلی ندارن ولی کارت گرافیک ها حتی GTX 780 TI یا R9 290X هم باشه بعد از تقریبا دو نسل دیگه اون قدرت فریم دهی اولیه ندارن.
پس با این احتساب فعلا هزینه ای اضافی برای ارتقا به هاسول-رفرش برای کاربری گیم هست .و با خرید یک کولر (NOCTUA D14 ) میشه بدون گلوگاه ادامه دادنقل قول:
فقط یک نکته ای که هست مدل کارت گرافیک رو بنده اشتباه نوشتم
MSI GTX 670 GAMING-OC
ارزش داره به 780 عادی(غیر رفرس) کوچ کنند؟
متاسفانه این دوست بنده به هیچ عنوان پیشنهاد R9 290 رو قبول نمیکنند که به قول خودشون از AMD خوششون نمیاد و از اون حرفهای غیر عادلانه...
> با خرید یک Cooling خوب همین طوری که مدل خنک کننده رو ذکر کردید مناسب هستش،
>> کوچ کردن از کارت گرافیک نسل قبل 670 به 780 GTX بله واقعا ارزش داره و شما شاهد افزایش 50 درصدی در پهنای باند حافظه خواهید داشت و همین طور افزایش 62 درصدی Texture Filtering شاهدش خواهید بود، اگه محدودیت بودجه دارن می تونن کارت گرافیک GTX 780 رفرنس بخرن چون از قطعات باکیفیت مانند : خنک کننده و فن و ... بسیار خوبی ساخته شده است.
>>> R9 290 فقط غیر رفرنس خریداری شود و این که کارت گرافیک R9 290 قوی تر از GTX 780 میباشد و از تکنولوژی Mantle پشتیبانی میکند .
سلام
بین این 4 تا انتخاب کدوم بهتره :
2way sli asus 780 ti dc ii oc
2way sli msi 780 ti gaming
2way sli evga 780 ti superclocked acx
3way sli asus gtx 780 dc ii
تو کدوم حالت راندمان سیستم بالاترینه ؟
خودم 2 تا asus 780 dc 2 oc دارم. یعنی اگه 3 تا بکنم فقط باید یدونه دیگه بگیرم.
بیشترین راندمان مد نظرمه نه Cost Benefit.
دست گلتون درد نکنه.
کمترین میزان SCALING در پیکربندی های 3 و 4way هست. به عنوان مثال اگر یک 780 در بازی X مقدار 50 فریم رندر کنه , در SLI این مقدار میشه 80-90 فریم , در 3WAY میشه 110-120 فریم و 4WAY میشه 130-140 فریم . یعنی بدترین حالت در 4 کارت هست. تازه در بهترین حالت یعنی اگر CPU گلوگاه نکنه . پس 2WAY SLI و CROSS بهترین حالت ممکن هست.نقل قول:
اصلا ارزش ند
خوب در مورد ti ها نظرت چیه ؟
این موردی که گفتم شامل تمام کارت های گرافیک هست.نقل قول:
این عقلانی نیست کارت های فعلیت رو بفروشی برای دو ti بگیری
همین سیستم هم برای 4k مناسب هست
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سوال فنی برام پیش اومده اونم اینه که سری جدید کارت های گرافیک AMD کی وارد بازار میشن طبق عادت سالیانه این کمپانی؟؟؟
طبق شایعات خبرهایی از تعدادی کارت میان رده طی دو سه ماه آینده خواهد رسید و تراشه های گران قیمت هم به احتمال زیاد اواخر سال جاری میلادی یا اوایل سال بعد عرضه خواهند شد.نقل قول:
با این حال که نزدیک هستیم به تاریخ هایی که گفتین خرید کارت گرافیک عقلانیه یا نه؟؟
من میخوام r9 290x خریداری کنم اما دو دلم بمونم سریه جدید بیاد یا نه چون این کارت نسبت به کارایی قیمت خیلی خوبی داره بخرمش چون میترسم کارت با این قیمت وکارایی عرضه نشه اون موقع این کارت هم تو بازار نباشه چه کنم؟؟!!!!!!
کارت های maxwell و pirate isalnd اصلا مشخص نیست کی میاد , مطمئنا میره بعد تابستون. تازه قرار نیست سری 28 نانو خیلی اختلاف فاحشی با محصولات فعلی داشته باشن.نقل قول:
high end های نسل بعذ همه 20 نانو هستن که میره برای سال بعد. بازی های dx12 هم در بهترین حالت 1تا 1.5 دیگه عرضه میشه. و تازه نسل اول هم هستن و قرار نیست تفاوت زیادی با dx11 داشته باشن.
به نظر من خرید ات رو بکن. چون 290x کارت بسیار قدرتمندی هست
درود دوستان
کارت
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
حدود 2 ماه کارکرده به قیمت 870 ارزش خرید داره ؟ به همراه گارانتی و تمیز
برای سیستم امضا میخوام
سلام دوست عزیزم.نقل قول:
این تاپیک برای مشاوره خرید است ( نه مشاوره ارزش خرید کارت دست دوم )
اما در کل قیمتی که برای کارت میفرمایید مناسب است.کارت گرافیکی GTX750 برند MSI الان حدود 700 هزار قیمت دارد. پس 760 شما با اون قیمت گزینه خوبی است.
( ولی در کل کارت گرافیکی قدرتمندی نمیباشد )
سلام به همگی میخواستم نظرتونو در مورد این کارت بدونم Sapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC 384 bit و اینکه درمقابل GTX 770 کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟
بله با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیاد ارزش خرید داره نسبت 770.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان، پس Physx چی ؟نقل قول:
Physx برای انتخاب ما بین Sapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC 384 bit و GTX 770 دلیل قانع کننده ایی نیست.نقل قول:
کلا استفاده از Physx انویدیا بطور کاملا حرفه ایی در یک بازی که بصورت کامل از این تکنولوژی استفاده میکنه لازم به دو عدد GTX هست.
قربانت@};-
پس فرشاد خان شما نظرت روSapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC 384 bit؟
سلام عزیزم ، فقط بنده نیستم که نظرم این است ..کلا بین 770 که شما در کل مدلی هم عنوان نکردین مثلا اگر ورژن 4 گیگ و میگفتین شاید یکم تفاوت این وسط بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما مدلی که انتخاب کردین عالی هست. در مقابل 770 با حجم 2 گیگ رم
نقل قول:
> کارت گرافیک که انتخاب کردید بسیار خوب هستش ولی من به شما این کارت گرافیک از همین برند پیشنهاد میکنم تو بخش VRM قوی تر هستش :
Sapphire R9 280X Vapor-X OC 3G
سلام دوستان در صدد خرید کارت گرافیک هستم برای بازی بودجه حوالی 600-700
الان نمیدونم سبز بشم یا قرمز؟ پیشنهادتون چیه؟ بیشتر بازیام از ub soft-activion-ea هست
سیستمم همین پایینه
سلام عزیزم ، برای بازی ها امروزی مخصوصا UBISOFT و EA پردازنده شما مقداری ضعیف هست ( جدا از خرید کارت گرافیک )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Atico [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما مقدار بودجه شما کفاف یک کارت گرافیک قدرتمندی و نخواهد داد از این رو بنده به شما پیشنهاد :
MSI R9 270 Twin Frozr IV OC Gaming 2GB
7,490,000 ریال
MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming 2GB GDDR5
7,050,000 ریال
پردازنده خوبی داری بهتره بودجه رو افزایش بدی و کارت گرافیک بهتری بگیری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Atico [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GTX 760
R9 270X
ممنون از راهنمایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان من دو مدل مد نظر گرفتم یکی 270 ایسوس هست که 750 تمن قیمت گرفتم یکی هم 760 ایسوس که یه کم گرون تره
مشکلم اینه که نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم تفاوت هاشون تو بازی به چه صورته؟
رزولیشن مانیتور شما چی هست؟نقل قول:
از بین این سه مورد 760 قدرتمند تر هست ولی خب از بودجه شما بالاتر میزنه. با 100 تومن هزینه بیشتر میتونی 270X SAPPHIRE DUAL-X رو بخری که نزدیک ترین گزینه به 760 هست. در غیر اینصورت 270 پیشنهاد میشه.
رزولیشن 1080 هست . 760 از برند ایسوس یا گیگا چه قیمتی هست؟ به قیمتش میارزه؟نقل قول:
شما giga 670 wind force رو بگیر به قیمت 1 تومن. 760 ها هم همین حدود قیمت رو دارننقل قول:
مثلا msi 760 hawk قیمت اش 1200 هست یا asus dcll هست 1150. در صورتی که 670wf قدرتمند تر از این دو گزینه هست هر چند اختلافشون ناچیز هست.