واسه این سیستمی که گفتم کدوم کولرو پیشنهاد میکنید که زیاد گرون نباشه و کاراییش خوب باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه این سیستمی که گفتم کدوم کولرو پیشنهاد میکنید که زیاد گرون نباشه و کاراییش خوب باشه؟
کیس ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چقدر میتونی هزینه کنی؟
Raidmax oelus
اگه اشتباه ننوشته باشم .تا 150 تومن
thermalright true spirit 120 به قیمت 125 تومن
سلام
واسه یه سیستم از خانوده هاسول که دو تا 280x بشه رووش بست چه پاوری باید بگیرم؟بهترینو بیزحمت بگین
enermax 850w platimax به قیمت 800 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
درحال جمع کردن سیستم برای رندرینگ با وی ری مکس پیشرفته با پلتفرم x99 هستم که :
درباره کیس
با مشورت دوستان تصمیم به خرید xigmatec elysium گرفتم که بعد از دیدن ریویو ها و ویدئو معرفی و ... به نظرم کیفیتش و ریزهکاریهایش خوب نیومد فقط بزرگ و جاداره. تصمیم گرفتم یه جایگذین براش پیدا کنم که به CORSAIR GRAPHITE 730T FULL TOWER رسیدم. چون واترکولر با رادیات 28 سانتی توش جا میشه و Cooler Master Cosmos SE که تقریبا تو یک رنج قیمتی هستن
میخوام بدونم کدوم یک از این گزینه ها ازرشمندتر هستم به نسبت هزینه؟
به ترتیب اولویتهام.
1_CORSAIR GRAPHITE 730T FULL TOWER
2_ Cooler Master Cosmos SE
3_ CORSAIR GRAPHITE 760T FULL TOWER
گزینه 3 رو اضافه کردم چون خیلی دوسش دارم ولی گرونه برام. باز اگر دوستان بفرماییند که به نسبت قیمتش ارزشمند هست تلاش میکنم تا تهیه کنم.
داشت یادم میرفت
نمایندگی کیسهای CORSAIR تو تهران کجاست؟؟ اصلا نمایندگی داره؟؟
ممنون
گزینه 2 که از بردهای E-ATX پشتیبانی نمیکنه , یعنی اگر یک برده هیولا X99 خریداری کنی با سایز E-ATX , در این برد نصب نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی کیفیت ساخت خیلی خوبی داره
760T FULL بیش از حد قیمت اش بالاست
در نهایت پیشنهاد من XIGMATEK ELYSIUM هست و کیفیت ساخت مناسب و بسیار جادار هست , این عیب و ایرادهایی رو هم شما دقیق مشخص نکردی چی هست , وارد نیست
مرسی از شما که همیشه آماده پاسخگویی هستید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درباره کولر مستر به اندازه مادربرد دقت نکرده بودم. پس کولرمستر هم از لیست حذف میشه. چون فول تاور سری هاف را دوست ندارم کازمیو فول تاور هم که خیلی گرونه برام.
جسارتا درباره کیفیتXIGMATEK ELYSIUMباید عرض کنم که بااینکه ظاهر و اندازه خوبی داره،از نزدیک ندیدمش ولی تو تصویر و ویدئوهاش ،ریزهکاریهایی که مثلا برند corsair تو جنسهای حتی رده پایینترش دارد را نتونستم توXIGMATEK ELYSIUMپیدا کنم.اینم بگم که از دید زیبایی شناسانه عرض نمیکنم(به نظرم ظاهرش حس خوبی رو منتقل میکنه)،ریزهکاریهای طراحی و ساخت منظورمه.
نظر خودم رو گزینه یک هست و بیستر تاکید روی corsair چون تو این رده تنوع بیشتری داره.
در باره گرافیت 730 مسئله ایی پیش نمیاد؟؟ و اینکه کیسهای corsair تو تهران نمایندگی داره یا اینکه مرکز فروش؟؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب این ریزه کاری هایی که شما عرض میکنید چی هست که درXIGMATEK ELYSIUM رعایت نشده باشه
هر کسی این کیس رو خریده , فوق العاده ازش راضی هست
شما هر نوع کولینگ مدار بسته ای رو به راحتی اب خوردن دراش میتونی نصب کنی و هر نوع مادربرد