بله درسته ، منتها محیط ویژوال استادیو و Sql Server خیلی سنگینه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور من 380 واته ، نیازی به تعویض که نیست؟
تشکر از دوستان؛
نمایش نسخه قابل چاپ
بله درسته ، منتها محیط ویژوال استادیو و Sql Server خیلی سنگینه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پاور من 380 واته ، نیازی به تعویض که نیست؟
تشکر از دوستان؛
یا خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
8350 خودش به تنهایی طرفای 210 وات مصرفشه!
سعی کنید پاورتونو عوض کنید 500 یا 550 وات مناسبه
ای بابا ، من موقع خرید به فروشنده احمق گفتم می خوام بعدا ارتقا بدم...گفت همین 380 واست مناسبه!....یعنی باید عوضش کنم؟؟:((نقل قول:
نوشته اصلی توسط A1C1E [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی ظاهرا 120 واته!
ضمنا اینجا ظاهرا 8350 بهتر عمل کرده در مقایسه با corei5 هم قیمت خودش:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینجا هم که از هم قیمت خودش قوی تره!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سایر قطعات دیگه اتون چی مشخصاتی دارن، ولی پاور 380 وات کم هستش همین طوری که 535A از برند گرین خریداری کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز، این پردازنده FX-8350 دارای چهار ماژول در هر ماژول دو هسته قرار دارد که جمعا میشه 8 هسته ای با یک پردازنده ای چهار هسته ای بدونه HT ولی این اختلاف زیاد نیست .
موقع بیکاری مصرفش کمه حدود 60-70 شاید.نقل قول:
ولی در حالت متوسط 210 وات مصرفشه.
140 یا 120 وات هم فک کنم توان حرارتی اش هست.
به هر برای انتخاب پاور بهتره که تو تاپیک بغلی مطرح کنی :دی
تشکر...نقل قول:
کارت گرافیک Radeon HD-5450
رم 4 گیگ DDR3
هارد 1 ترا وسترن گرین
پاور 380 وات گرین
دی وی رایتر Pioneer
> چون اشاره کردید به این که قصد دارید در اینده ارتقاء بدید، پیشنهاد من همون PSU از برند GREEN 535A هستش.
نه ، اشتباه متوجه شدید...من هدفم ارتقای سیستم بود نه ارتقای پاور!...برای همین گفتم یه پاور مناسب بگیرم که بعدا اگه خواستم سی پی یو ارتقا بدم به مشکل برنخورم!نقل قول:
حالا نیازی به تغییر پاور هست؟
> بله اگه پاور شما 380 وات هستش، نیاز دارید ارتقاء بدید.نقل قول:
>> من همین رو گفتم برای اینده که قصد دارید قطعات ارتقاء بدید نیاز به یک پاور با توان خروجی بالا هستید.
خب این پاور حدودا چقدر کم میاره؟
یعنی طرف اشتباه گفته که همین جواب می ده؟