یعنی بین PanGu و X4 شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی بین PanGu و X4 شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
PanGu پیشنهاد میشه
به نظر بنده کیس پنگو دربازه ی قیمتیش فوق العادستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
دوستان، تفاوت بین کیسهای DeepCool PanGu و DeepCool Tesseract چیه؟
هرچی نگاه کردم دیدم فقط ظاهر کیس یخورده فرق داره!
22 میلیمتر پشت سینی جا داره که خیلی خوبه.
اختلاف قیمتشون هم 100 هزار تومنه و پانگو خیلی کمیابه!
هیچ ارزونی بی دلیل نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliniceboy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اگر بیشتر دقت کنید تفاوت هاش رو متوجه میشید
اگر بحث مادی براتون مطرح نیست تو خرید پنگو شک نکنید
از سایت نمایندگی ایران دیپ کول میتونی تهیه کنی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان، کل اهواز رو گشتم هیچ کیس دیپکولی پیدا نکردم! حتی نمایندگی دیپکول هم گفت تموم کردن!
ممنون میشم با بودجهی 300تومن یه کیس پیشنهاد بدین که هم قابلیت کابلکشیش خوب باشه و هم قشنگ باشه و هم تو بازار باشه.
شما همون X4 رو بگیر
حقیقتش تو چندتا تاپیک درمورد کیفیت بدنه و جنس کیس گرین X1 مطلب خوندم و واقعاً زده شدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میخوام ببینم امکانش هست گرین تو این کیس جنس بدنه رو بهتر کرده؟
بله کیفیت ساخت بهتری دارهنقل قول:
سلام.دوستان و اساتید عزیز برای tuniq power extreme میخوام فن بخرم.البته فن خودش سالمه و کاملا کار میکنه.اما خواستم ببینم اگر فن رو عوض کنم ارزشش رو داره؟ چون میخوام یک فن دیگه به کیس کلا اضافه کنم و اگر ارزشش رو داره چه مدلی تهیه کنم با توجه به اندازه ی 120mm که ایر فلو خوبی نسبت به فن استوک خود کولر داشته باشه؟
با تشکر