طرف رو ول کن همون پاوری که به شما گفته شد بخر. این پردازنده پر مصرف هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرف رو ول کن همون پاوری که به شما گفته شد بخر. این پردازنده پر مصرف هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali 254 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان عزیزم
با بودجه 500 تا 550 هزار تومان چه پاوری پیشنهاد میدید با توجه به مشخصات سیستمم؟
ENERMAX REVO XT 730 GOLD به قیمت 490
> PSU عطاء جون مشخص کردش مناسب هستش ولی میتونی از برند GREEN این مدل PSU خریداری کنی GP - 850B-OC
سلام دوستان
یه کولر میخوام واسه سیپییو بگیرم.
بودجه: 70هزار تومن
MainBoard: MSI Z87-G43
CPU: Intel Core i5 4440
Case: Green X4 Hexagon
قصد اور ندارم.
DEEPCOOL ICEEDGE 300U به قیمت 70
سلام دوستان
یک سوال داشتم ایا پاور 650 او سی گرین مناسب سیستم بنده هست ؟!
دوستان اکثرا گفتن مناسب نیست ولی از شرکتی که خریدم رفتم بهشون گفتم میخوام عوض کنم ، گفتند که پاور کاملا مناسب هست .
مناسب نیست بهتره یک پاور 700 باشه. مثل 700hp یا ENER 730XT.
خوب سلام سعید جان..نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوتا مورد من در GPU-z میبینیم.
1- مقدار گردش فن اصلا ذکر نشده!!
2- مقدار 12v در GPU-z مقدار 11 نشون میده ( این مقدار باید بیش از 12 باشه.
3-شما مطمئن هستید از ویندوز سالمی استفاده میکنید؟
نمایش ندادن RMP فن کارت گرافیک شاید بخاطر ساپورت نشدن برنامه GPU-z باشه ، اما مورد 12v برای پاور شما هست که نشون میده تغذیه مناسب نداره
و پاور 650 وات گرین برای کارت شما به هیچ وجه مناسب نیست در نظر نیز داشته باشید به مورو زمان توان و کارایی پاور پایین تر خواهد آمد و امکان صدمه زدن به GPU و باقی قطعات را به همراه دارد.
قبلا هم پیشنهاد شده به شما پاورتون و عوض کنید ( آخه فروشنده چی حالیشه داداش؟ ) گمان کردی دلش میسوزه پاور دیگه ایی بهت میده؟.
550 وات پاور با کیفیت فقط برای مصرف یک کارت رفرنس R9-290 پیشنهاد شده ( که این هم احمقانه هست ، چون در بیشتر مواقع مصرف خود کارت به 375 وات میرسه ، باقی مصرف سیستم به کنار )
البته برای کارت شما 600 وات required شده ، و باید پاور شما بالای 700 وات خروجی مفید داشته باشه پس کمترین پاوری که میتونید خریداری کنید یک عدد پاور 750 وات هست.
این چند گزینه پیشنهاد بنده هست. اگر قصد تعویض دارید که باید هم تعویض کنید یکدفعه از 650 به 700 یا 750 وات ارتقاء ندید گزینه هایی که معرفی کردم از لحاظ بازدهی و قیمت مناسب هستند مخصوصا گزینه اول بلکه گزینه دوم هم نیز خوب است
Antec Power-HCP-850 Platinum
CORSAIR RM Series RM1000 1000W
ENERMAX Revolution 87+ 850w
به ترتیب :
820ht
820ht
605ht
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
آقا سعید قبلا هم بار ها بهتون گفتم پاور شما اصلا مناسب این کارت نیست.ولتاژ 12v پاور شما هنگام لود کارت به 11.63 رسیده که از پاور من هم که به 11.75 میرسه هم بدتر هست.منم همین فردا میخوام پاورم رو تعویض کنم شما هم بهتره قبل از اینکه قطعات صدمه ببینند پاور رو عوض کنید.