نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad.h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای این سیستم , به چنین پاورهایی نیاز نیست
من به شما ENERMAX 730XT رو پیشنهاد میدم به قیمت 485
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad.h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای این سیستم , به چنین پاورهایی نیاز نیست
من به شما ENERMAX 730XT رو پیشنهاد میدم به قیمت 485
قاب کیس تا 150 چی پیشنهاد میدین که هم زیبا باشه هم بشه راحت کابلهارو از پشت مادربرد مدیریت کرد و تر و تمیز نشون بده کابلو.ظاهر گیمری هم داشته باشه از نظر جا دادن گرافیکا هم مشکلی نداشته باشه.سی سانتی جا داشته باشه.ممنون@};-
xigmatek match به قیمت 160نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه پاور واسه گیمینگ میخوام تو رنج 600 تومن
بهترین و با کیفیت ترین پاوری که میشه گرفت چیه؟ چن تا به ترتیب اولویتشون معرفی کنین
ENERMAX 630XT به قیمت 417 تومن , انتخاب بسیار مناسبی هست برای شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از بین پاورای 850 وات بیشتر منظورمه
بیشتر نظرم روی corsair و evga هست
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز برای سیستم شما 850 وات خیلی زیاده و اصلا لازم نیست،حتی اگه اور کنید!
ولی اگر قصد خرید یک پاور باکیفیت و گارانتی که پاسخگو مشتری باشه را دارید میتوند پاور Green Gp750a oc 80plus gold را تهیه کنید که آینده نگری هم کرده باشید.قیمت 450 تومان
با این پاور میتونید از قویترین کارتها Single Gpu دنیا استفاده کنید.
ولی اگر مصر به خرید پاور 850 وات هستید این گزینه مناسبه
Evga 850 supernova gold 590 Toman
بر قرار باشید.
دوست من , یکی از بهترین ها به شما پیشنهاد شدنقل قول:
این پاور صنعتی و 24/7 هست
شما وقتی مشاوره میخواید , بد نیست کمی هم به نظر مشاوره دهنده احترام بزارید!
با تشکر از هر دو عزیز
ولی سیستم توی امضا من دیگه داره کلا عوض میشه میرم روی هاسول با گرافیک 280xد بعدا اوری هم بکنم واسه همین گفتم آینده نگری کنم
حالا نظر شما چیه؟
ببخشید هی سوال میکنم.
همون پاوری که گفتم مناسب هستنقل قول: