مرسی از پاسختون. منظورم اینه که با مهاجرت از سیستم amd فعلی با کولر استوک و مادربرد میکروسایز به پردازنده احتمالی 4690 و مادربرد سایز بزرگتر و یه ایرکولر متوسط مثل ترواسپیریت نیاز نباشه کیس بزرگتری بگیرم در آینده.
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از پاسختون. منظورم اینه که با مهاجرت از سیستم amd فعلی با کولر استوک و مادربرد میکروسایز به پردازنده احتمالی 4690 و مادربرد سایز بزرگتر و یه ایرکولر متوسط مثل ترواسپیریت نیاز نباشه کیس بزرگتری بگیرم در آینده.
کیس مناسبی هست و کولرهای تا ارتفاع 16.5 سانت میشه نصب کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa-b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام خوب قصد خرید یه خنک کننده خوب دارم برا پردازنده amd3+:d که هم برا اورکلاک عالی وهم برا کارگیم حسابی پردازندرو خنک نگه داره
اینو درنظر گرفتم
DeepCool GAMER STORM Maelstrom 120K
چطوره؟ بودجم 200تومنه
یه چیزه بدون دنگو فنگ وبی دردسرمیخوام درضمن مادربورد یه جایه 4پین برافن پردازنده بیشترنداره البته 4تا پینه دیگه هم میتونم جورکنم که فاصلشون زیاد میشه
اول میخواستم یه دونه cooler خوب بخرم که ابعادشون متسفانه زیاده الان اون خنک کننده توامضاء هم اصلا نه برا اورکلاک مناسبه نه درست خنک میکنه cpu رو
وابعادش خوب کوچیکه ولی نمیدونید باچه مکافاتی با هزارتا سیم توکیس نصبش کردم واصلا بازور جاگرفت وای بروزی که یه فنه گنده تر نصب کنم کیس هم x1 گرینه خاک بر...ر این طراحیشون کننx-(x-(مثلا کیس ساختن افتخارهم میکنن=))
البته اینم هست
DeepCool Lucifer CPU Cooler
که فکرمیکنم خیلی گنده باشه
شمازیبا وبهترین وجادار وبدون صداشو پیشنهاد بدید
خوب من بخواطر کیس اشغال x1 سیستمو دراوردمو رومیز اسمبل کردم یه فن پردازنده خوب میخوام که 6الا 8لوله ای باشه ومناسب اورکلاک بالا وگیم باشه وبه سوکتamd3+ بخوره نهایت 230تومن بیشترازاین کفره خرج کردن
اینو خودم دیدم
deep cool
FIEND SHARK
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان توبازارهست؟ بااین بودجه شما چی پیشنهاد میدین؟
دیگه قرار نیست سیستم رو داخل کیس ببری؟
NOCTUA NH-U12S پیشنهاد میشود به قیمت 250
نه دراوردمش خودمو راحت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه 200تومنیش رو بگید تا دوتا گشتن بهتر از یکی گشتن وضع بازار قمردرعقربه وپیدا کردن مکافات
درضمن اینکه 5لول ایه؟
6و8لوله ای مگه خوب نیست اخه ازیکی شنیده بودم اگه پردازندت 6هسته ایه 6لولشو بگیر اگه 8هسته ایه 8لوله ای چجوریاست؟
تعداد هیت پایپ ایر کولر ربطی به تعداد هسته های پردازنده نداره.:-?نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا حسین اقا منم نمیدونم اینجوری شنیده بودم از یه فروشنده داشت مثلا راهنمایی میکرد
یه سوال دیگه که توهیچ جا ندیدم بزارن
معیار هایه یه خنک کننده خوب برا پردازنده چیه مخصوصا فنی که درحد اورکلاک نسبتا متوسط وگیم سنگین باشه؟؟چه فوایدی باید داشته باشه؟
برای رده 200 تومن بهترین انتخاب رو به شما گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
8 پایپ ها عمل رسانایی گرما رو افزایش میده ولی خیلی تفاوت نمیکنه با 6 پایپ ها , فاکتورهای دیگه ای هم مطرح هست
مثل ساختار BASE کولر , رادیاتور و قطر پایپ ها و ساختار FIN یا باله های هیت سینک , کلا خیلی عوامل مطرح هست
سلام
میخواستم نظر دوستان رو راجع به green x5 fusion بدونم.کلا کیس خوبیه؟؟با کولر مشکلی نداره؟؟