با سلام خدمت دوستان عزیز.:)
دوستان بنده می خوام که پاور زیر رو خریداری کنم.
می دونم که استاندارد 80 پلاس رو واقعا دریافت کرده ، واقعا ، نه مثلا بعضی از پاور ها الکی!
Redmax FSP600-80GLN
می خواستم نظرتون رو در مورد این پاور بدونم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز.:)
دوستان بنده می خوام که پاور زیر رو خریداری کنم.
می دونم که استاندارد 80 پلاس رو واقعا دریافت کرده ، واقعا ، نه مثلا بعضی از پاور ها الکی!
Redmax FSP600-80GLN
می خواستم نظرتون رو در مورد این پاور بدونم.
علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اصلا با ظرفیت و مدلش کاری ندارم. فقط می دونم که برند ردمکس از بهترینها هست.
@};-
دوستان برای سیستمی که ممکنه 12 ساعت بخواد دایم روسن باشه چه پاور پیشنهاد میدید؟؟؟
cpu4770k
mad:z87plus
vga:760
ram:kingstone8.2400
بودجه 800هزارتومان
enermax rev 87 850w 780tنقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
enermax gold 1000w 920t
اقا از مارک termatelicپیشنهاد نمیدی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مارکی که پیشنهاد دادی تو بازار زیاد ندیدم.
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا جایی که میدونم Enermax سری Revolution شاهکاره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باز تاجایی که میدونم این مدل ها توی بازار هست
ENERMAX MAXREVO 1350W
ENERMAX MAXREVO 1500W
بگردین باز هم 1000w انرمکس پیدا میشه
باز هم بپرسید شاید دوستان پاورهای دیگه پیشنهاد کنن
فقط ممکنه سیستم 12ساعت دایم تحت فشار باشه این جواب میده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از این جهت میگم termatelicپیشنهاد نمیدی چون هرجا گشتم این مارکو با این مشخصاتو پیشنهاد دادن و کلی هم تعریف کردن
بعد بنچ مارکی هستش که مقایسه کرده باشه؟
عقیق زایانه این دو پاوری رو که معرفی کردم دارهنقل قول:
دوستان بهترین مورد رو پیشنهاد کردند که میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید;)نقل قول:
راستش من Thermaltake رو میشناسم و برند خیلی خوبی هست ولی اون مورد که گفتید رو نمیشناسم ( شاید اسمش رو درست ننوشتید:d )
ولی در کل از این مطمئن هستم که Enermax مخصوصا سری Revolution خیلی بهتر از اون برند هست:)
دوستان پاور Green GP600A-EU آیا یه سیستم شامل قطعاتی شامل
cpu 3570
vga: 760
ram 8G
یا قطعات مشابه رو میتونه ساپورت کنه؟