h100i رو zalman gs1000 نصب نمیشه شما یا باید x9 بگیری یا hafx یا haf932.
رو Raidmax - AGUSTA بعید میدونم نصب شه
نمایش نسخه قابل چاپ
h100i رو zalman gs1000 نصب نمیشه شما یا باید x9 بگیری یا hafx یا haf932.
رو Raidmax - AGUSTA بعید میدونم نصب شه
سلام دوستان
برای cpu i7 4770k چه کولری تهیه کنم ؟
بودجه تا 400 تومن حالا یکم بیشتر هم عیبی نداره .
کاربردم تقریبا معمولی هست ... اما بدم نمیاد اورکلاک هم یه امتحانی بکنم
در ضمن کولر انتخابی خودم Corsair H80i هست .
ممنون میشم کمک کنید
اگر قصد یک over معمول رو دارید یک thermaltake frio کفایت میکنه برای این cpu لازم نیست از liquid cooling های گرون قیمت استفاده کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H.e.s.a.N [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان من هم در انجمن و هم در اورکلاک تزه وارد و تازه کار هستم
اول از همه قصد خرید فن دارم برای cpu phenom ii x6 1090 t با mother board asus m4a89 gtd pro\usb3
می خوام تا 3800 اورکلاک کنم فک میکنم مناسب باشهوزیاد فشار نیاد
هزینه زیر 60000 تومن باشه بهتره
و دو تا سوال دیگه دارم که میدونم جاش اینجا نیست ولی نمیخوام واسش پست جدید بزارم
1 با خود نرم افزار turbo evo مادربورد اورکلاک کنم خوبه و استیبل خواهد بود؟
2 دمای cpu از جقدنباید بالا تر بره؟
درود خوش آمدین به فرومنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahriyar888 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تامبلغ 60 ومن کولرمناسبی پیدانمیشه!
حتی الامکان مبلغ رو به 110تومن برسونید تا بتونید 120 thermalright truesprite تهیه کنید
برای اور بهتره ازتوی بایوس اینکاررو انجام بدین ، پایدارترو امکان خطا کمتر
دماهم زیر60 باشه مناسب هست (البته بستگی به فرکانس و نوع کولرهم داره )
موفق باشید@};-
خب با توجه به فن پیشنهادی شما من میتونم بیشتر هم اورکلاک کنم
من الان جهت تست و یادگیری نمی خوام اور کنم بلکه برای رندر گرفتن میخوام که مستقیم به cpu فشار میاره و در حال حاضر همیشه روی 100 %
میخام هم پایداری زیادی داشته باشه و هم به قطعه آسیب نرسه
اگر نیاز هست بقیه مشخصات سیستم رو ذکر کنم
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahriyar888 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- همونطور که آقای پرنیان عزیز اشاره کردند برای پردازنده شما در قیمت 60 کولر مناسبی پیدا نمیشه. اگر قصد افزایش فرکانس پردازنده رو برای استفاده 24/7 دارید حتما باید 120 به بالا هزینه کنید.
کولر مستر هم مدل Hyper TX3 رو به قیمت 80 تا 90 ارائه میکنه که این کولر هم راندمان خوبی داره. بنده این کولر رو روی پردازنده Phenom II X2 555 نصب و پردازنده رو آنلاک کردم (4 هسته فعال). فرکانس رو به 4000 افزایش دادم و بصورت روزانه دارم استفاده می کنم. دمای پردازنده در لود کامل 100 درصد بیشتر از 48 نمیشه. البته استفاده از خمیر سیلیکون خوب نظیر دیپ کول Z5 یا Z9 یا برندهای مطرح دیگه و همچنین تهویه مناسب و اصولی کیس هم در کاهش دمای پردازنده اورکلاک شده دخیل هستند.
- برند دیپ کول کولرهای با کارایی و کیفیت ساخت فوق العاده و قیمتهای بسیار مناسب عرضه کرده که پیشنهاد می کنم محصولات این برند معتبر رو در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ببینید.
- درخصوص اورکلاک پردازنده، اگر تازه وارد اورکلاک شدید بهتر هست که با نرم افزار همراه مادربرد اینکار رو بصورت ایمن انجام بدید. البته شما به راحتی می توانید بدون نیاز به افزایش ولتاژ و تغییرات دیگه به فرکانس 3800 برسید.
یک پیشنهاد تجربی:
با توجه به اینکه نرم افزارهای کاربردی و رندرینگ قابلیت استفاده از هر 6 هسته پردازنده شما رو ندارن، پیشنهاد میشه دو هسته پردازنده رو غیرفعال کنید و با 4 هسته به فرکانس 3800 برسید تا هم دما و مصرف انرژی کمتری داشته باشید و هم پرفورمنس و پایداری پردازنده تضمین بشه. 4 هسته پردازنده شما در لود کامل به خوبی از پس پردازش نرم افزارهای کاربردی و رندرینگ رایج بر خواهند آمد.
- دمای پردازنده شما با توجه به 6 هسته فعال در لود کامل با فرکانس 3800 بهتره که زیر 60 (بین 50 تا 60) درجه باشه.
موفق باشید. @};-
با تشکر از پاسخ سریتون
آیا deep cool هم مدلی داره که به درد من بخوره؟
و این که بین این مدل هایی که ذکر کردید یا مدل های مشابه کدوم بهتر از بقیه هست حالا 20 30 تومن بالا پایینش فرقی نداره
بین گزینه های مجود بهترینش کدوم هست
1 اسم بگید من همون رو بخرم :D
و اینکه من با نرم افزار خود مادربورد اور کردم
ولی خیلی نا پایدار بود و نگاه کردم دیدم فرکانس رم رو از 2000 بالا تر برده با چیزایی که تو انجمن خوندم اصلان هماهنگ نبود با همون انجام بدم دوباره؟
@};-
سلام دوست عزیزم ، همانطور که دیگر عزیزان فرمودند برای اورکلاک همیشه به یک خنک کننده قابل اطمینان نیاز هست که اکثر این خنک کننده های بالای 150 هزار تومان قیمت دارندنقل قول:
اما برای شما این مدل پیشناهد میشه DEEPCOOL CPU Cooler GAMMAXX S40 با قیمت 85 هزار تومان@};-
( سوال آخر شما مربوط به این تاپیک نمیشود)
با تشکر@};-
ضمن تایید صحبت های آقا بهنام عزیز . . .
دوست من ، بنده کولر TX3 رو دارم دما درلود تست Cinebench به 43 میرسه.(البته بدون اورکلاک)
این کولر برای این پردازنده جواب گوست.
البته اینم ذکر کنم که این کولر یک فن داره و باید فن دوم رو هم تهیه کنید.
در ارتباط با اورکلاک تون هم در پیغام ذکر کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرشاد جان کولر TX3 هم 130 واته ، کولر شما هم 130 وات رو ساپورت میکنه.
به نظرم از لحاظ ایر فلاو با TX3 برابره ، اگر قیمتش همین 85 باشه گزینه مناسبی هست.
ضمن اینکه هت سینگش هم بزرگه و 100 گرم از tX 3 سنگین تره ولی دور فنش کمه و سنگینه.
تعداد هیت پایپ ها هم بیشتره.