برای کیفیت به قیمت مدل های زیر نیز پیشنهاد میشه
CPU Cooler Deepcool Ice Wind Pro
80 هزار تومان
Deepcool Iceedge 400 XT
73 هزار تومان
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
برای کیفیت به قیمت مدل های زیر نیز پیشنهاد میشه
CPU Cooler Deepcool Ice Wind Pro
80 هزار تومان
Deepcool Iceedge 400 XT
73 هزار تومان
@};-
آقا من چقدر از ای انجمن خوشم اومده :D
تو 6 ساعت اینهمه جواب واقعا مرسی دوستان
من تصمیم گرفتم از همین سایت پیشنهادی بخرم فقط یه نکته ای این که s40 رو نداشت ولی مشابه چیزایی که گفتید GAMMAXX 400 رو داشت و یه مدل گرون ترم دیدم از قیافش خیلی خشم اومد به اسمه FROSTWIN اینا چطورن؟
FROSTWIN کولر خیلی خوبیه فقط باید دقت کنید که برای رم هاتون مشکل ایجاد نکنه چون هر چی که باشه این کولر دو ردیف هیت سینک داره ضمنا قیمتش هم حدود 155 هست دقت کنید که خیلی از این بالاتر نگه@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahriyar888 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کولرنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahriyar888 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GAMMAXX 400 خودش کولر خوبی هست.یکی از دوستان بنده همین کولر رو دارن و نتیجه خوبی گرفتن.
پردازنده ایشون 955 بودش.
سلام دوستان اومدم از همه تشکر کنم و بگم رفتم نمایندگی اونجا از lusifier خوشم اومد و انو گرفتم
سلام
یه خنک کنندهی افقی مناسب چه از لحاظ قیمتی و چه از لحاظ کارایی که بشه تو کیسهای معمولی جاش داد چی پیشنهاد میکنید؟
این دو مدل رو دیدم. برای i5-4670K میخوام و قصد اور نداره فقط سیستم برای گیم هست و میخواد پردازنده خیلی گرمش نشه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر برای بازی میخواید لازم نیست این کولر های نسبتا گرون رو بخرید یه deepcool gammaxx s40 کفایت میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
ممنون. برای یه دوسته. برای پسرش میخواد که بازی کنه اما با شناختی که از پسرش دارم شاید روزی 7-6 ساعت پشت سر هم ازش کار بکشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پ.ن: این خنککننده ارتفاعش از سطح پردازنده حداقل 143میلیمتره. تو کیس معمولی جا میشه؟
درود دوستان عزیز
برای آورکلاک کدوم برند رو پیشنهاد میکنید ؟البته به جز پاورها گرین :dEnermax Revolution87+ 650W 80Plus Gold
ت660
یا
Corsair AX760i 80Plus Platinum Power Supply
700 ت
(
Core i7 4770k
Asus Maximus vexterim
ram 8gig
vga 650 gtx or 770 gtx )
corasair رو بگیر نمیدونم برد این مدل corsair چی هست شاید seasonic.نقل قول: