سلام. اگه مارک مودم adsl و اکسس پونتی که میخوام بیپیتر بشه فرق داشته باشه مشکلی بوجود میاد؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. اگه مارک مودم adsl و اکسس پونتی که میخوام بیپیتر بشه فرق داشته باشه مشکلی بوجود میاد؟؟
خیر دوست عزیز هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hostcloner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.من یه مودم دی لینک دارم و خونمون بزرگه و خیلی دیوار داره.به نظر شما اگه بخوام امواج رو ریپیت کنم کدوم دستگاه بهتره:tp-link w8968 یا tp-link tlwa830re
خواهشا جواب بدین:(:(:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط hostcloner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیچ فرقی نداره هردو چیپ وایرلس یکسان دارندنقل قول:
سلام
عرفان جان بنده برای TV خونه دنبال یه دانگل وایفای میگشتم که ترجیحاً Dual Band باشه.
SHARP LC-46LE8400X
این دستگاه فاقد وای-فای داخلیه ولی پورت Lan داره. فاصلهی دستگاه تا مودم هم زیاده. به ذهنم رسید به جای خرید کابل یا دانگل، یه AP یا روتر وایرلس دارای پورت Lan خریداری کنم تا بذارمش کنار TV و هم به عنوان ریپیتر ازش استفاده کنم هم با کابل شبکه TV رو بهش وصل کنم. نمیدونم امکانپذیر هست یا نه ولی اگه هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
اگه مدل معرفی کنید که عالی میشه. با سپاس. @};-
پ.ن: الان دو دستگاه مودم ADSL بیکار تو خونه دارم یکی ASUS N10 و یکی Linksys WAG120N. نمیدونم به کار میان یا نه. مودم خودم هم TP-Link W8980
فاصلهی بین مودم و TV حدود 20متر مستقیم با 3دیوار. حساب کردم برای کابلکشی حدود 40متر کابل شبکه میخواد.
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اکسس پوینتی که میخرید باید روی حالت Client قرار دهید نیاز به حالت ریپیتر نیست ریپیتر فقط برای ارتباط وایرلس هست. حالت Client اینترنت را از طریق وایرلس دریافت میکنه و میده به کابل
پیشنهاد من برای کیفیت بالا در اینترنت و شبکه داخلی TP-LINK TL-WA801ND هست
سلام
متشکرم. فقط یه سوال؛ در اون حالت، آیا اینترنت رو به صورت وایرلس هم اشتراک میذاره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سوال دیگه اینکه برای استفاده از فرکانس 5GHz چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر فقط اینترنت از طریق کابل در دسترس است
TP-LINK Pharos CPE510 5GHz
البته زیاد جمع و جور نیست :d
عرفانجان راهی نیست که هم خدا رو داشته باشم هم خرما رو؟:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی هم وایرلس بده هم کابلی.