بله دوست عزیز همه رو غیرفعال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط arastooms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دوست عزیز همه رو غیرفعال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط arastooms [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]مهندس جان همه تنظیمات درست طبق فرمان شما پیشرفته
در روتر
آیپی روتر 192.168.2.1 ( تا رنج 100 قبول میکنه )
.............................
در ریپیتر
آی پی ریپیتر 192.168.2.50
wireless isolationدستگاه ریپیتر خاموش............................
DNS را 80.103.25.250 تنظیم کردم
Gatewayهم 192.168.2.1
و ری استارت کردم ولی همچنان شبکه هست و لی اینترنتی نداره
و رفتم در تنظیمات روتر نگاه کردم ببینم اصلا نشون میده ریپیتر به روتر وصل شده یا نه ؟
که متاسفانه نشون میده همه به مدم وصل هستیم به جز این ریپیترررررررررر
...........................
والا دیگخ خجالت میکشم مزاحم شما بشم دوست عزیز :-S:-S
و نمی دونم چرا اصلا وصل نشده ریپیتر ؟؟؟
در واقع مشکل اول باید از این کانکشن برطرف بشه بعد بریم سراغ اشتراک اینترنت و فقط الان یه ریپیتر داریم که یه شبکه داره و به هیچ جا هم وصل نیست!!!
به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه با این که شبکه رو هم بهش معرفی کردیم و رمز رو دادیم تا به شبکه متصل بشه؟؟
............
و تشکر از وقتی که برای راهنمایی من صرف میکنید
اگه میتونی دوست عزیز مودم و ریپیتر رو به سیستم وصل کن یه Teamviewer هم بده تا خودم شخصا به حسابش برسم :dنقل قول:
سلام ببخشید دقیقا چی کار باید بکنم
من الان یک کابل شبکه بیشتر ندارم
وصل شدم با وای فای به مودم و اینتر نتم به درستی کار میکنه و به شبکه وای فای وصلم...
از طرفی ریپر رو با کابل وصل کردم به همین کامپیوتر و اون هم نشون میده که وصل هست و مشکلی نداره
اینم عکس از ویندوز و عکس از ipconfig
البته بقیه مشخصاتی که ارایه میده در ipconfig رو سر در نمیارم فکر کنم این چند روز انقدر تنظیمات مختلف انجام دادم و راه های مختلف امتحان کردم این ( تونل ها به وجود اومده ):-?
این برنامه ای که فرمودید رو نصب کردم ولی باهاش آشنا نیستم چه کار باید بکنم یک یوزر نیم و پسورد میخاد تا کانکت بشه به یک جای دیگه ؟؟
و اصلا کارش چی؟
بازهم سپاس گذارم و امید وارم بتونم جبران کنم زحمت ولطف شما رو
منتظر کمک شما هستم[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یکیش رو با وایرلس وصل کن یکیش هم با کابل. ID و Password برنامه TeamViewer هم برام ایمیل کننقل قول:
مهندس جان هر چه تلاش میکنم آدرس ایمیل شما رو در پروفایل پیدا نمیکنم
چه طور میتونم اطلاعات رو برای شما بفرستم؟
مسیج خصوصی هم ندارید در پرفایل؟؟
سلام
خسته نباشی
اگر میتونی برای دی لینک DAP 1360 منو راهنمایی کنین که چکار کنم سرعت اینترنت رو کم نکنه
اخه ظبق راهنما رفتم جلو و نصب کردم و انتن هم کامل پر شد اما وقتی ازش استفاده میکنم سرعت اینترنت کم میشه از برق میکشم و خاموش میکنم سرعت اینترنت زیاد میشه دوباره نرمال میشه اما به محض روشن کردن اون سرعت میاد خیلی پایین
لظفا منو راهنمایی کنین چکار کنم راهی داره یا نه ؟
ممنون
فریمور رو آپدیت کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianjoon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.من باید تنظیمات ip رو کجا بزنم؟ عکس از صفحه مودم هم گرفتم.لطفا راهنمایی کنید[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت شما چند سوال داشتم البته نمیدونم که کجا بپرسم اطلاعاتم تو این زمینه واقعا کمه و اما سوالات 1 من یک اکسس پوینت تپ لینک مدل WA7510N دارم که می خواستم بدونم میتونم ازش برای پیدا کردن اینتر نت بیسیم استفاده کنم منظورم وایفای نیست اینتر نت بیسیمی که یک شرکت ارائه داده است ؟2 علت روشن بودن چراغهای وایرلس پوشت انتن چیه اونجا نوشته قدرت سیگنال میخواستم بدونم سیگنال دریافتی یه یا نه ؟ 3 از این مدل فقط میشه به عنوان یک آنتن استفاده کرد یا نه منظورم اینکه وصل کنم به یک مودم و بتونم قدرت مودم رو افزایش بدم نه به عنوان ارسال کننده بلکه به عنوان در یافت کننده با تشکر