شما رو repeater تنظیم کنی رو وایرلس هم اینترنت داری :D فقط ممکنه مقداری روی وایرلس افت کیفیت داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما رو repeater تنظیم کنی رو وایرلس هم اینترنت داری :D فقط ممکنه مقداری روی وایرلس افت کیفیت داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
یه Datasheen Wieless Router/Access Point W300R دارم
ایا میشه به عنوان ریپیتر ازش استفاده کرد؟
داخل تنظیمات مود گزینه ریپیتر نداره
عکس:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فریمور دستگاه رو آپدیت کنید احتمالا ریپیتر هم اضافه میشه
Sent from my XPERIA Z ULTRA using Tapatalk
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ضمن تشکر
هرچی گشتم فریمور جدید پیدا نکردم برا این مدل.
کسی نمیدونه میشه از کجا دانلود کرد؟
متاسفانه این محصول دیگه پشتیبانی نمیشه فریموری براش نیست. با این حال گزینه mesh رو امتحان کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mnj1364 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلاملک!
مدیر جان میخواستم بپرسم مودم-روتر بیسیمی هست که قابلیت ریپیتر داشته باشه؟ برند خاص و مدل خاصی میشناسید معرفی کنید؟ که بتونه از مودم فعلیم سیگنال بگیره تقویت کنه؟
سلام خدمت کاربران عزیز اورکلاکینگ هیروز و عرفان عزیز
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید :
1- این برنامه گوجه فرنگی توی مودم و اکسس پوینت چه کاربردی داره ، هرچی توی اینترنت گشتم پیدا نکردم .
2- من یه مودم یا اکسس پوینت لازم دارم که بالاترین برد رو داشته باشه . قیمتش مهم نیست ، چون من جایی رو ندارم که ریپیتر رو بزارم یه اکسس پوینت میخوام که برد خیلی بالایی داشته باشه . بردش چقدره و اینکه فروشگاه اینترنتی وجود نداره که ازش تهیه کنم ؟
3- یه اکسس پوینت قوی بگیرم با چه آنتنی میتونم بردش رو بیشتر کنم ؟ آنتنی که تصویرش رو گذاشتم به کار من میاد ؟
ممنون از شما
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirrahimi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1- گوجه فرنگی ؟!!! :|:D نشنیدم!
2- چه مسافتی رو میخواهید پوشش دهید ؟
3- آنتن هم بستگی به نوع مودم داره اول مودم رو انتخاب کنید بعد آنتن رو. خیر این آنتن به کار شما نمیاد این آنتن فقط پوشش مستقیم در زاویه 60 درجه رو پوشش میده
1- اون گوجه فرنگیه رو از اینجا خوندم ، فریمور گوجه فرنگی
2- مسافت هم هرچه بیشتر بهتر ، یک کیلومتر خوبه .
3- اکسس پوینت و آنتن هم شما چه پیشنهادی دارید ؟ یه چیز عالی میخوام که برد بالایی داشته باشه .
1- فریمورهای کاستوم هستند اصلا نصب کردنشون پیشنهاد نمیشه میتونه به دستگاه آسیب بزنه
3- اکسس پوینت مدل TP-LINK TL-WDR3600 N600 آنتن هم دو عدد آنتن 15 دسیبل مدل TP-LINK TL-ANT2415D 2.4GHz 15dBi راحت تا 1 کیلومتر پوشش میده