سلام میشه بگید دقیقا از کجا باید سرور رو تغییر بدم؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میشه بگید دقیقا از کجا باید سرور رو تغییر بدم؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تغیرر سرور و که حسین جان توضیح داد....شما دوست عزیزم فایروال ویندوز را نیز خاموش کن.@};-
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله الان دیدم خیلی ممنونم حالا امتحان میکنم ایشاا... که درست شه
آقا ما دیگه بیخیال شدیم هیچ روشی جوابگو نیست
امشب بنده ک..ر..ک جدید را براتون میذارم در همین تاپیک ، خدمتون عرض کنم بازی از اول نصب کنید بدون هیچ ک..ر..ک و فعال سازی که بنده امشب قرار میدهم را تست کنید..نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
با سلام خدمت دوستان عزیزم
1-هنگام بازی حتما فایروال یا آنتی ویروسی که دسترسی به فایروال دارد را غیر فعال کنید
2- از هیچ فعال سازی استفاده نکنید
3-بعد از نصب دوباره بازی ، برنامه( فعال ساز) را اجرا کرده مسیر نصب بازی را بزنید ( به اینترنت متصل باشید) دکمه اینستال را فشار دهید به سرعت فایل های فعال ساز جایگزین میشوند.
4- برنامه لوما را اجرا کرده که همراه آن اس..تیم باز شود...در تنظمات اس..تیم کشور دانلود را UK انتخاب کنید. گزینه Add گیم را بزنید. و فایل EXE بازی را انتخاب کرده
5-بازی را از اس..تیم ران کنید و لذت ببرید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
افرادی که org دارن با افرادی که اکانتشون انلاک نیست نمیتونن بازی کنن فقط با اشخاصی که اکانتشون انلاک هست و بازیشون اورج نیست میتونن بازی کنن فرشاد نمیشه مشکل رو حل کرد؟
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون که پیگیر هستید که این مشکل برطرف شه ولی من الان تمام کارهایی که گفتید کردم و همانطور که انتظار داشتم باز هم با پیغام زیبا و دلنشین the session is no longer available مواجه شدم!!!!!!!!!
سلام
من مشکل 0 بودن Room هارو داشتم که خوشبختانه با روشی که فرشاد جان گفتن کاملا حل شد.
دست شما مرسی :d
"ویرایش"
ظاهرا من هم مشکل ایمان عزیز رو دارم.
مشکل 0 بودن ها حل شد حتی درخواست هم میاد منتهی بعد از یه مدت Connecting Match ، همون ارور رو میده.
این مسئله به احتمال زیاد بر میگرده به Ping در بازی ، من خودم دقیقا مشکل شما رو داشتم ...نه همیشه اما گاهی با این ارور مواجه میشدم..اما شرمنده شما دوستان هستم که نمیدونم باید چه کاری کرد:|