سلام . میشه بی زحمت منو تو steam ، اد کنید ؟
eddy23010
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
پ.ن مدیریت
دوست عزیز لطفا در انجمن فارسی تایپ نمایید . در صورت تکرار پست شما حذف خواهد شد .
با احترام@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . میشه بی زحمت منو تو steam ، اد کنید ؟
eddy23010
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
پ.ن مدیریت
دوست عزیز لطفا در انجمن فارسی تایپ نمایید . در صورت تکرار پست شما حذف خواهد شد .
با احترام@};-
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببخشید مشکلی پیش میاد اگه ک.ر.ک های قبلی رو گذاشته باشم و این رو روی اونها نصب کنیم؟؟؟؟
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط KING OF IRAN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینجوری مشکل 0 بودن روم ها وجود دارد و بازیکنی در داخل روم ها نسیتند که با بازی با اونها بپردازید .
سلام
ببخشید من یک بار وقتی یک ک.ر.ک روی بازی بود برنامه رو اجرا کردم نصب شد
ولی الان بازی از اول نصب کردم ولی وقتی مخواید برنامه بالا بیاد گیر میکنه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم عکس
وقتی برنامه(جایگزین ک.ر.ک)میخواد بالا بیاد همینجا هی عقب جلو میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط KING OF IRAN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول از شما خواهش می کنم که از این به بعد عکس هاتون رو در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آپلود کنید و لطف کنید و این پستتون رو هم ویرایش کنید و عکس رو در آپلود سنتر سایت آپلود کنید و در پست قرار دهید .
این محتویات اون فایل فعال ساز که برای شما گیر می کنه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این حرفا چیه سازندگان بازی باید شرمنده باشننه شما@};-
البته سازندگانم خیلی لازم نیست شرمنده باشن همینکه مرام گذاشتن و بره پیسی دادن بیرون و پرتشون هم واقعا عالی بود باید خدارو هم شکر کرد منکه اصلا فک نمیکردم بازی که با موتور انریل ساخته شده و پورت شده هم هست انقدر روون باشه بازم دمشون گرم
سلام به شما عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چشم حتما
والا من این ک.ر.ک رو هم قرار دادم و با گرین لاما رو هم قرار دادم
ک.ر.کی رو که شما هم داده بودین قرار دادم
ولی بازم روم ها خالی اند
نکته جالب:حالا که من ک.ر.ک رو که شما داده بودید رو قرار دادم اون برنامه فعال ساز راه افتاد
یک برنامه فعال ساز دستمه
خب من حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما اکانت پروفایلت رو میدی و شخصی که اکانتش انلاک هست اکانت شما رو add میکنن پست های قبلی رو نگاه کنید میفهمید چه اشخاصی اکانت هاشون انلاک هستنقل قول:
و باز هم چون اکانت steam شما انلاک نیست rom ها 0 نشون میده هیچ راهی هم نداره.بهتره با دوستان داخل ایران هم بازی کنی و وگرنه خارجکی ها با ping های 20 و 30
در مقابل شما با pin 200 و بالاتر همیشه برتر هستن.
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب فوقش یک روم ایرانی هم میزنیم دیگه،اون طوری چی؟؟؟؟
نه نیست.نقل قول:
شما ابتدای کار پروفایل ات رو یه نفر که اکانت steam اش انلاک هست add کنه.توجه که حتما باید شخصی که این کار رو برات میکنه نسخه کرکی داشته باشه اگر اورج داشته باشه
نمیشه.
شما نسخه اورج این بازی رو بگیری 60 تومن در میاد برای EU فکر نکنم خیلی قیمت زیادی باشه فروشگاه های ایرانی هم دارن اسمش رو واست فرستادم.(به نظر من ارزش داره)