آقا یکی منم اد کنه من با هر کی میخوام بازی کنم میگه"session no longer available"!!!چیکار باید بکنم؟آی دیم برای ورود به استیم mehrdad10052 هست ولی تو بازی mhrdd_alipoor
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا یکی منم اد کنه من با هر کی میخوام بازی کنم میگه"session no longer available"!!!چیکار باید بکنم؟آی دیم برای ورود به استیم mehrdad10052 هست ولی تو بازی mhrdd_alipoor
دوستان منو هم اد کنید آیدی استیم من mahdi_59 هست میرم تو بازی رومهارو صفر نشون میده
عزیز این بازی های f2p چی هست دانلودش رایگان یا پولی اگر رایگان هست لطف میکنی بگی از کجا باید دانلود کرد حجمش مهم نیست رایگان بودن و پولی بودن مهم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر بازیو از استیم بخری یا از طریق بازی های f2p دانلود کنی پس از این کار به طور اتوماتیک استیم آنلاک میشه میتونی بازی کنی یا باید کار دیگی هم بکنی
یه سوال وقتی طرف اد میکنه موقعه بازی هردو باید آنلاین باشن یا اگر کسی که منو اد کرده نباشه من تنها میتونم بازی کنم
دوستان حرفه ای عزیز [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خواهشا آیدی منو mahdi_59 اد کنید
دوست عزیز تا اون جایی که من دیدم با بازی رایگان اکانت استیم آنلاک نمیشه و باید بازی خریداری بشه.;)
اکر شخصی شما رو اد کرده باشه باید هر دو آنلاین باشین چون تو روم ها به دلایل مختلف مثل پینگ بالا و مشکل سرور ها در اون قسمت موقع بازی پیغام session no longer available نشون داده میشه و از مبارزه خارج میشه.:)
این مشکل حتی برای خیلی از خارجی ها هم وجود داره نه تنها کاربران PC بلکه دارندگان کنسول هم دیدم که این مشکل رو داشتند و مشکل مربوط به قسمت آنلاین بازی هست.:|
توصیه شده که دوطرف بازی بهتره ریجنشون مثل هم باشه تا این مشکل پیش نیاد.
شما و اون شخص باید از قسمت Private Match به هم دعوت مبارزه بفرستید تا بتونید باهم بازی کنید.
البته یه مشکلی که وجود داره موقع بازی کردن هر از چند گاهی یه لگ کوچیک تو بازی میفته و باز هم این مشکل کلی هست.;)
ممکنه باز هم تو این قست مرتبا اون پیغام نمایش داده بشه و از مبارزه خارج بشید که این ممکنه به علت وضعیت اینترنت شما و پینک و ISP شما باشه.
در مورد اد کردن شما بنده میتونم شما رو اد کنم ولی بنا به دلایلی که بعضی از دوستان میدونند تا اطلاع ثانوی قادر به بازی کردن با شما و هیچ دوست دیگری نیستم :d
در نتیجه وضعیت شما برای بازی کردن تغییری نمیکنه@};-
بهتره صبر کنید تا دوستان دیگر شما رو اد کنند یا اکانتتون رو آنلاک کنید و دوستانتون رو اد کنید و باهاشون بازی کنید:)
خیلی ممنون جواب سوالتمو دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی با ما به از این باش که با خلق جهانی عزیز
سلام به همه من همه صفحات رو خوندم مثل اینکه بهترین راه همون خریدن بازی اورجینال هست می خواستم بدونم کجای تهرون گیر میاد من واقعا تو کفم با یکی بازی کنم
اکونت من
vahid_007_006
اگه کسی توسنت ادد کنه
سرور های این بازی افتضاح هستن حتی برای اورجینال داراننقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid_007_006 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا خسته نباشید اما من همه کارهایی که دوستان گفتند رو مو به مو انجام دادم اما همچنان روم هام صفره باید چکار کنم؟[-(
سلام - آقا من گرین لاما رو دانلود کردم اما همش خطا می ده-من توی استیم این ها رو کپی کردم!
اما این خطا رو دارم چیکار کنم؟
unable to inject additional liberaries