ممنون از فرشاد عزیز بابت فعال ساز جدید.:x@};-
البته لازم به ذکر هست که اون لیست بلند بالای بازی بعضی هاش قابل نصب نیست و پیغام وجود نداشتن لایسنس بازی را میدهد;)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از فرشاد عزیز بابت فعال ساز جدید.:x@};-
البته لازم به ذکر هست که اون لیست بلند بالای بازی بعضی هاش قابل نصب نیست و پیغام وجود نداشتن لایسنس بازی را میدهد;)
من ### رو روی ### قبلی ریختم میتونم rom بسازم ولی rom تو join rom نشون داده نمیشه تو join rom هم همه player ها 0 هست با اینکه یک از بچه ها add ام کرده بود online هم بود
همون طور که فرشاد جان گفتند,شما بهتره بازی رو یه بار دیگه نصب کنید و امتحان کنید:)
سلام دوستان.
من الان اس.ت.یم و نصب کردم.
یه صفحه اومده که داره آپدیت میشه.
باید کامل آپدیت بشه؟
بعد از آپ شدن کافیه یه اکانت بسازم و طبق روش گفته شده عمل کنم؟
باید اجازه بدید آپدیت بشه@};-
دوستان من طبق روش عمل کردم اما روم ها خالیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
من کارایی که گفتید کردم فقط من بازی رو ابتدا کپی میکنم و بعد ک...ر....ک....ی که ادرس دادید رو نصب میکنم البته اون نسخه ای که نصبه و از روش کپی میکنم هیچ ک...ر...ک....ی روش ریخته نشده بعدم لوما رو کپی کردم البته من قبل از کپی کردن 97 مگ اپدیت استیم رو انجام داده بودم ولی با نصب این لومای جدید همونطور که گفتید کلی بازی انلاک شد ولی وقتی میرم تو بازی یا هیچی تو قسمت روم نشون نمیده وقتی هم رفرش میکنم دوباره روز از نو روزی از نو همگی 0!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته ظهر از طریق private match و برنامه tungle بزور با یکی رفتیم تو بازی ولی بشدت تیک میزد و 10ثانیه بعد میومد بیرون و میگفت the session is no longer available با یکی دو نفر دیگه هم امتحان کردم باز همین ارور رو میداد واقعا خستم کرده این بازی!!!!
دوست عزیزم در قسمت تنظیمات St..eam شما کشور کانکشن خودتون را UK انتخاب کنید شاید گزینه لندن باشه....این روش هم میتونه جواب گو باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام مجدد راستش من خیلی بلد نیستم با استیم کار کنم تو setting هم گزینه کانکشن پیدا نکردم میشه دقیقا بگید کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
View>Settings>Downloads>Download regionنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman.. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]