راک استار که هیچوقت تو E3 حضور نداشته حداقل یکی دو سال پیش اینطور بودنقل قول:
. هنوز که هیچی معلوم نیست ، قرار شده تو E3 امسال یه خبرایی بشه ، این راک استار دیگه خیلی خودشو مسخره کرده .
نمایش نسخه قابل چاپ
راک استار که هیچوقت تو E3 حضور نداشته حداقل یکی دو سال پیش اینطور بودنقل قول:
. هنوز که هیچی معلوم نیست ، قرار شده تو E3 امسال یه خبرایی بشه ، این راک استار دیگه خیلی خودشو مسخره کرده .
شما مشکلی با دروازه بان ندارید چون من مشکل از نوع Crazy Goal Keeper دارم،همینطور عشقی برای خودش میاد جلو راحت گل دریافت می کنی،حالا نمیدونم شاید تو این درجه سختی چیزه طبیعی باشه،تو فروم EA هم اشاره ای بهش شده بود،یا در طول بازی بازیکنانی که از کنترل خارج میشند به همدیگه برخورد می کنند و منم فقط...:|(فکر کنم EA زیادی فیزیک زده به بازی:)))،یه چیز دیگه فلش روی سر بازیکن زمانی تغییر می کند که بازیکن حریف دو سه متر از شما جلو افتاده و تاخیر افتضاحی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید تا اخر اردیبهشت صبر کنید در صفحات قبلی توضیح دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
زئوس جان این شایعات بیشتر برای کنسول فنهای سونی جذابیت داره .نقل قول:
اما رابطه این موضوع با pc gaming متوجه نشدم
pc gaming تا همین الانشم با حمایتهای nvidia /amd و بخصوص فروش بینظیر بازیها روی شبکه استیم رونق گرفته سازنده ها بازی برای این فروش خوب بازیها روی استیم به پلتفروم PC اهمیت میدن
نمونش فروش بسیار خوب metal gear rising revengeance رو استیم ( که خدارو شکر پایرت داره رو PC کمتر میشه )
ماکروسافت بیشتر از اینکه نگران کنسولش باشه باید یه فکر اساسی برای API DX خودش بکنه که حسابی PC GAMER هارو به زحمت انداخته که AMD مجبور شد از API MANTLE رو نمایی کنه
هرچند پیشبینی میکنم با این روند بسیار خوبی که Valve داره بزودی با عرضه کنسول جدید Steam همگی سیستم عامل لینوکسی OS این کنسول بینظیر رو سیستم خودمون نصب میکنیم .
البته ماکروسافت یسری حمایت ها به PC GAMING داشت مثل Alan Wake یا جدیدا TitanFall اما اینطور که شما گفتید بنظرم صدق نمیکنه
سپاس @};-
اخر بازی رو رو سیستم عامل ویندوز بازی میکنیمنقل قول:
تا همین الانشم با حمایتهای nvidia /amd و بخصوص فروش بینظیر بازیها روی شبکه استیم رونق گرفته سازنده ها بازی برای این فروش خوب بازیها روی استیم به پلتفروم PC اهمیت میدن
یادمه وقتی ویندوز 8 اومد دو خبر اونموقع خوندم که بازی سازها اصلا خوشحال نبودند (حالا دقیق یادم نیست به چیه ویندوز 8 ناراضی بودند )
ویندوزایی که بعد از 8 قراره بیاد مسخرست یه جا ماکرو سافت گفته بود ما نمیتوانیم به طور هم زمان از سه ویندوز حمایت کنیم
والا هیچ مشکلی باگیم پلی وفیزیک وبرخوردبازیکناودروازبان و.....ندارم همه چی نرمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازی روهم ازبازار خریدم (سریرگیم)ولی اولش که اجرانشد!بعدش ازبچه های (بازی/سنتر)یه فایلی روگرفتم نمیدونم چی بود ولی بازی درست شدوالانم مشکلی نداره
فقط گرافیک بازی کمی توذوق میزنه بااینکه تنظیمات گرافیک روتااخربردم ورزولوشن هم1080هست ولی هنوزم گرافیک بازی چندان جالب نیست
مثلا کیفیت چمن ورزشگاه جالب نیست ومثله موکت میمونه!وحتی رنگ بندی های جالبی هم نداره
لبه های پیراهنای بازیکنها حالتی تیزمانندومقوایی داره!که اصلابرای این بازی قابل قبول نیست درحدps2هستش
بعضی وقتها(حدودا5ثانیه)توروز روشن اسمون تیره وتارمیشه وستاره ها ی اسمون دیده میشن:))(البته این ستاره هارو شوخی کردم)
بعضی وقتها وقتی مثلا ضربه سرمیزنی توحرکت اهسته توپ 50سانت باسربازیکن فاصله داره واصلابه سربازیکن برخوردنمیکنه:(
وخیلی ازباگهای گرافیکی دیگه....
اصلا ازگرافیک بازی راضی نیستم پسرفت عجیبی داشته تواین بخش
درود
امروز صبح این پستو زدم ولی احساس کردم شاید جای این پست توی این تاپیک نباشه پاکش کردم .
ولی خوب پستو دوباره میزنم بعدا اگر صلاح بود دوستان به تاپیک درست انتقال بدید
دوستان برنامه Xpadder برای هر PC GAMER بسیار پیشنهاد میشه . برای دوستانی که قصد دارید با گیم پد بازی کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برنامه تنظیم کردم که میشه خیلی راحت mouse هم با دسته حرکت داد . دوستانی که تا بحال ازین شبیه ساز استفاده نکردند توصیه میکنم حتما دانلود کنید
خیلی راحت میشه دگمه ها مطابق با کیبورد یا موس هماهنگ کرد
دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سپاس @};-
خیلی ممنون.برای بازی NFS Rivals هم این کاربرد داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود بله کاربرد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نرم افزار در واقع میاد کیبورد و ماس شمارو روی گیم پد پورت میکنه .تمام بازیها با Xpadder راحت هماهنگ هستند
دیگه احتیاجی به شناخت گیم پد توسط بازی نخواهید داشت . روی مربع های سفید کلیک کنید یه صفحه برای تنظیم صفحه کیبورد + ماس باز میشه بعد میتونید طبق دگمه های بازی , گیم پدو خیلی راحت هماهنگ کنید
تنظیمات خیلی دقیقی داره حتی میتونید سرعت حرکت mouse هم تنظیم کنید
دوستان عزیز راه حلی برای این خطا در ویندوز 8.1 دارند؟(The application was unable to start correctly (0xc000007b)
برای اجرای Metro 2033 چنین مشکلی دارم،Metro Last Light بدون مشکل اجرا میشه.فایل Metro 2033 به صورت نصب شده هست و فقط نیاز به اکسترکت و اجرا دارد.
تمامی نسخه های Visual C++ Redistributable نصب شده(2005،2008،2010،2012)
فایل های mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll هم در حالت Safe mode در پوشه system32 ویندوز جانشین شده اند.
:(
سلام علی جان اون نسخه با ویندوز 8 هماهنگی نداره عزیزم.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]