نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HD5770 یک کارت خیلی خوبی است ! b-)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HD5770 یک کارت خیلی خوبی است ! b-)
فعلا دو بازی THIEF 4 و STAR CITIZEN ازش پشتیبانی میکنه که گزینه دوم یک بازی کاملا انلاین هستنقل قول:
THIEF که کمتر از یک ماه دیگه میاد و هنوز مشخص نیست که ایا در هنگام عرضه پشتبانی میکنه یا اینکه مثل BF4 یک مدتی بعد براش پچ عرضه میشه
والا من که افت فریمی ندارم که...فریم واسه من تا150 هم بالامیره وبیشتر....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیفیت بازی روhighهستش انتی الیازینگ هم رو4xورزولوشن هم 1080هستش
ولی اینو خیلی خوب اومدی که سیرنزولی بازی از فیفا13شروع شد...
اتفاقا در تنظیمات بالا وضعیت بدتر میشه،منظور من از افت فریم کاهش ناگهانی فریم بازی هست که باعث پارگی و گسستگی تصویر می شود،ربطی به پایین بودن نرخ فریم ندارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این اتفاق برای منم افتاد و با اینکه بالای 50 درصد رفته بودم مجبور شدم از اول بازی کنم، نکتش اینجاست که اونی که تو C:\.......\My Documents هست سیو بازی نیست و سیو اصلی بازی که شامل سیو مراحل میشه یه جای دیگه ذخیره میشه که الان یادم نیست دقیقا کجا بود. یعنی اونی که شما برداشتی سیو اصلی نیست.
با سلام خدمت دوستان سیو بازی ACBF در این مسیر هست ، وقتی بازی فعال ساز داشته باشه ، مثلا ریلودد یا 3Dm در مسیر C:\ProgramData هست برای 3DM در پوشه اس..تیم و ریلودد در پوشه RLD! ..اما برخی از بازی های UBISOFT در این مسیر هست C:\ProgramData\Orbit
با تشکر@};-
والا چی بگم خودت که استادی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واسه من خوب فریم میده ولی خب همونطوری که گفتی همچین به دل نمیشینه بازیش!
خداکنه توفیفا15شاهدپیشرفت چشمگیری باشیم توگیم پلی وگرافیک فیفا....=d>
pesهم که ناامیدمون کرد ....:(
درود خدمت دوستان
چند تا سوال دارم . . . با توجه به این که مدتیه اصلا اخباری از گیم دنبال نکردم . . .
1- این GTA 5 چی شد واسه پی سی؟
2-WATCH DOGS کی میاد؟
3-مشخص هست ورژن جدید هیتمن کی میاد؟! چون تو یه سایت خارجی چند تا عکس دیدم فکر کنم پیش نمایشی یا چیزی بود !
4-میشه اسم چند تا گیم که سنگین ترین سیستم ها رو میخواند بگید + سیستم مورد نیاز { منظورم اینه که از نظر گرافیکی بهترین تصویر رو داشته باشه و نسبت به بازی های دیگه قوی ترین سیستم رو بخواد }
اقا این خبرا چیه میگند ماکرو سافت میخواد بخش گیمشو بفروشه و ایکس باکس
برا من که PC بازم این خبر خوشایند نیست این یعنی نیم چه توجهی که به من میشه در اینده بهم نمیشه
واقعا سهام داراران و مدیر جدید چه فکری کرده
اگه مشتری های قدیمی رو نتونید نگه دارید انتظار مشتری جدید دارید؟!!!!!
مشتری که که جذب محصولات جدید شما چه اسمارت فون چه ابزاراهای پوشیدنی بشه میبینه اونکه PC بازه با گیمر ایکس باکسه به کل رهاش کردید
میگه فردا یه بازاری جدید برا خودش پیدا میکنه به منم توجه نمیکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1 . هنوز که هیچی معلوم نیست ، قرار شده تو E3 امسال یه خبرایی بشه ، این راک استار دیگه خیلی خودشو مسخره کرده .
2 . تابستون امسال ، هنوز تاریخ عرضه ی دقیق مشخص نیست .
3 . نه ، هنوز چیزی مشخص نیست .
4 . سنگین ترین گیم ها یکیش که اصلآ نیاز به معرفی نداره Crysis 3 :d ، بعدیش BF4 و بازی هایی هم که در آینده قراره بیان مثل Witcher 3 و ...